₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » سنگ کلیه 2

بدون عکس

سنگ کلیه 2

1499 بازدید، 1 پست، نویسنده: jahani

• jahani

اگر از من بپرسند اصلی ترین دلیل سنگ کلیه ات چه بود پاسخ خواهم داد شرایط زندگی.

منظورم گله و زاری نیست. برای مدتی (حدود شش ماه) در شرایط تنبلی و بی تحرکی زندگی کردن به خصوص آلودگی هوای تهران ، پشت میز نشستن و دوری از ورزش کافی بود تا استعداد سنگ سازی کلیه شکوفا شود !اگر میخواهید سنگ کلیه تان رشد نکند ، کریستالهای داخل کلیه تان زود دفع شود و کارتان به درد و بدبختی نکشد ورزش روزانه را در دستور کار خود قرار دهید.
    باور کنید نوشیدن آب زیاد (نه در حد ترکیدن) و ورزش کافی است که سنگ کلیه تان به فراموشی سپرده شود. من خودم سال گذشته دو سه تا سنگ کوچک و متوسط در کلیه هایم بود. تغییر شرایط زندگی (خدمت سربازی) باعث شد ورزش و رژه جزء زندگی من شود. برنامه غذایی بدون نمک هم کار را تکمیل می کند.

پس کارهای زیر را انجام دهید و خیالتان از کلیه هایتان راحت باشد :
    بدن ما روزانه ۸ لیوان آب نیاز دارد. هر ساعت نیم لیوان آب بنوشید
    ورزش کنید. پیاده روی آرام کافی نیست. کمی دویدن اضافه کنید
    گوشت قرمز و نمک و چای غلیظ را از برنامه غذای خود کم کنید

آب جو ( ما الشعیر) بنوشید

و سر انجام دستورات پزشک را پی گیری کنید. این یکی را آخر از همه می نویسم.

سنگ کلیه قابل پیشگیری است حتی اگر مثل من همه فامیلتان از طرف پدر و مادر به آن مبتلا باشند. پس زمینه ارثی بهانه برای عمل نکردن به دستوارت بالا نیست !

تابستان در راه است و گرمای هوا و کم نوشیدن آب و عرق کردن باعث افزایش خطر سنگ کلیه می‌شود.
    برای پیشگیری از این مشکل کافی است به اندازه کافی آب بنوشید. سعی کنید نیم ساعت قبل از غذا آب فراوان بنوشید و تا یک ساعت بعد از خودن غذا هم آب نخورید.
    به تدریج بدن شما به این وضعیت خو گرفته و ضمن آنکه معده شما ناراحت نمی شود می توانید به اندازه فراوانی آب نوشیده و کلیه های خود را نیز در امان نگاه دارید.

1 سپاس: میهمانaf0
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: