₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » :: گادفری باگوما خواننده ای باچهره سنگی ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » :: گادفری باگوما خواننده ای باچهره سنگی ::

بدون عکس

:: گادفری باگوما خواننده ای باچهره سنگی ::

531 بازدید، 1 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

"گادفری باگوما" مرد 47 ساله اهل اوگاندا که بخاطر چهره اش به "غیر عادی ترین چهره اوگاندا" مشهور شده بود حال تبدیل به خواننده موزیک پاپ در این کشور شده است. موزیک ویدئوی جدید وی تاکنون بیش از چهارمیلیون بیننده داشته است. وی شهرت خود را برای نخستین بار در مسابقه "غیر عادی ترین چهره در اوگاندا" بخاطر شکل عجیب سرش بدست آورد.

تصویر در دسترس نیست

این خواننده آفریقایی که مدت زیادی از وضعیت نادر جسمانی خود بی اطلاع بود،بعد از انجام اسکن MRI به آینده امیدوار شده است. دکتر "ویلسون" پزشک معالج وی در این خصوص می گوید : "ما بعد از انجام MRI متوجه یک وضعیت نادر به نام فیبرودیسپلاسیا (Fibrodysplasia) در سر وی شدیم که رشد سلول ها و بافت سر را تحت تاثیر قرار می داد.

خوشبختانه موفق شدیم با درمان صحیح این وضعیت را تحت کنترل در آوریم." "گادفری" نیز که از نتیجه درمان خود راضی به نظر می رسد در این خصوص می گوید: " خوشحالم که پزشک معالجم ذهنیت مرا نسبت به وضعیتی که داشتم عوض کرد. حالا احساس می کنم که من هم یک انسان هستم."

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

این بیماری که «فیبرودیسپلازیا اوسیفیکانز پروگرسیوا» نام دارد نوعی سندرم بسیار نادر است و افرادی که به آن مبتلا می شوند رفته رفته تمام بدنشان به دلیل رشد استخوان آنقدر سفت و محکم می شود که دیگر نمی توانند حرکت کنند و حتی غذا خوردن هم برای آنها مشکل می شود د.افراد مبتلا به این بیماری را معمولا در حالت درازکش یا نشسته قرار می دهند تا تبدیل شدن بدنشان به استخوان با درد کمتری صورت گیرد. مبتلایان به «اف او پی» معمولا از گرسنگی جان خود را از دست خواهند داد زیرا فک آنها باز نمی شود و رشد استخوان در شش هایشان موجب خفگی می شود

رشد عجیب استخوان های بدن در این سندرم عجیب

در این بیماری نادر به محض آنکه هرگونه صدمه ای به ماهیچه و بافت های بدن وارد شود، درست در هماننقطه، استخوانی شروع به رشد می کند. استخوان شکل گرفته به سرعت رشد می کندو با ترمیم خود، مثل یک استخوان طبیعی داخل بدن باقی می ماند. استخوان جدید خیلی زود تبدیل به استخوان دائمی می شود و به اسکلت های طبیعی می پیوندد و همین مسئله باعث می شود تا مشکلات حرکتی برای شخص به وجود آید.

سندرم سنگ کننده

فیبرودیسپلازیا سندرم سنگ کننده

"گادفری " می گوید:زمانی که به دنیا آمدم مادرم به من نگاه کرد و گفت که این یک انسان و یا موجود طبیعی نیست به همین علت مرا ترک کرد ولی خوشبختانه مادر بزرگم از من مراقبت و مرا تا مرحله ازدواج همراهی کرد.خوشبختانه فرزندانم سالم هستند به جز دخترم که احساس می کنم شبیه من است و کم کم تغییرات در شکل جمجمه اش را می بینم.می دانم که به زودی خواهم مرد و مدام نگران آینده فرزندانم هستم که بعد از مرگ من چه خواهند شد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: