یه سری از این آدما باس شعور و تربیت رو از وسایل الکترونیکی یاد بگیرن ! الان موبایل و سینمای خانگی هم روشن میشن سلام میکنن، تاره نوکیا دستم میده !!! . . . من آن گلبرگ مغرورم … کدوم ؟ قرمزه ؟ نه ، نه ، بغلیش ! واااااااااااااى ، خیلى خوب افتادى ! . . .
درس که دارم میخونم همزمان دلم میخواد کلی کار دیگه انجام بدم ، اصلا انگیزم ده برابر میشه ؛ دلم میخواد هرکاری بکنم فقط درسه رو نخونم ! . . . داشتم برنامه هاى مهم آینده م رو مرور میکردم، از شما چه پنهون به جز مسواکى که تا دقایقى دیگه میزنم، باقیش دور از دسترسه ! . . . ﯾﻪ ﻣﻌﻠﻢ ﺩﯾﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ.. ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ
ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺑﯽ ﻋﻠﺖ ﺧﻠﻖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ
ﺑﻌﺪﺵ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ . . .
با توجه به این که قهوه تقریبا پانصد سال است که کشف شده
به نظر شما قبل از کشف قهوه، رنگ قهوه ای چه رنگی بوده !؟ . . . عکس بچگیامو به مامانم نشون دادم میگه آخی چه نازه کیه؟! منو میگی .... دیگه شک ندارم که سر راهیم.... . . .
به طرف میگی به خدا راس می گم، میگه نه! اگه راس میگی بگو به جون مامانم! اوضاعیه داریم؟ . . .
به راننده تاكسی میگم سیگارتو خاموش كن به دودش حساسیت دارم، برمیگرده میگه جوونای سن تو كراك میكشن تو به دود سیگار حساسی! . . . من اگه تو قبرمم خوابیده باشم مامانم با جارو برقی میاد میگه پاشو که زیرت پر آشغاله. . . .
واسه تولد بچه هفت ساله لپ تاپ و تلسکوپ خریدن منم همسن این بودم حوصله م سر میرفت میگفتن برو تو کوچه ببین در ماشین کی بازه به صاحبش خبر بده. . . .
+ شما دانشجویین؟ - بعله + درس هم میخونین؟ - نه دیگه تا اون حد . . .
ديگه جديدا رو ناخن نقاشى نميكشن، سفال گرى و موزائيك كارى انجام ميدن. . . . دقت کردین ۹۹ درصد ایرانیا این ادعا رو دارن که : من عصبانی نمیشم عصبانی نمیشم ولی اگه بشم ... . . .
بعضیام هستن 5 دقیقه تموم is typing هستن آخرش پیام میدن ok.
pAshMak
الان موبایل و سینمای خانگی هم روشن میشن سلام میکنن،
تاره نوکیا دستم میده !!!
.
.
.
من آن گلبرگ مغرورم …
کدوم ؟ قرمزه ؟ نه ، نه ، بغلیش !
واااااااااااااى ، خیلى خوب افتادى !
.
.
.
درس که دارم میخونم همزمان دلم میخواد کلی کار دیگه انجام بدم
،
اصلا انگیزم ده برابر میشه ؛ دلم میخواد هرکاری بکنم فقط درسه رو نخونم !
.
.
.
داشتم برنامه هاى مهم آینده م رو مرور میکردم،
از شما چه پنهون به جز مسواکى که تا دقایقى دیگه میزنم، باقیش دور از دسترسه !
.
.
.
ﯾﻪ ﻣﻌﻠﻢ ﺩﯾﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ.. ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ
ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺑﯽ ﻋﻠﺖ ﺧﻠﻖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ
ﺑﻌﺪﺵ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ
.
.
.
با توجه به این که قهوه تقریبا پانصد سال است که کشف شده
به نظر شما قبل از کشف قهوه، رنگ قهوه ای چه رنگی بوده !؟
.
.
.
عکس بچگیامو به مامانم نشون دادم میگه آخی چه نازه کیه؟!
منو میگی ....
دیگه شک ندارم که سر راهیم....
.
.
.
به طرف میگی به خدا راس می گم، میگه نه! اگه راس میگی بگو به جون مامانم!
اوضاعیه داریم؟
.
.
.
به راننده تاكسی میگم سیگارتو خاموش كن به دودش حساسیت دارم، برمیگرده میگه جوونای سن تو كراك میكشن تو به دود سیگار حساسی!
.
.
.
من اگه تو قبرمم خوابیده باشم مامانم با جارو برقی میاد میگه پاشو که زیرت پر آشغاله.
.
.
.
واسه تولد بچه هفت ساله لپ تاپ و تلسکوپ خریدن منم همسن این بودم حوصله م سر میرفت میگفتن برو تو کوچه ببین در ماشین کی بازه به صاحبش خبر بده.
.
.
.
+ شما دانشجویین؟
- بعله
+ درس هم میخونین؟
- نه دیگه تا اون حد
.
.
.
ديگه جديدا رو ناخن نقاشى نميكشن، سفال گرى و موزائيك كارى انجام ميدن.
.
.
.
دقت کردین ۹۹ درصد ایرانیا این ادعا رو دارن که : من عصبانی نمیشم عصبانی نمیشم ولی اگه بشم ...
.
.
.
بعضیام هستن 5 دقیقه تموم is typing هستن آخرش پیام میدن ok.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr