₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: داعش بدنبال دختــــر میلیون دلاری ایــــرانی !!! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: داعش بدنبال دختــــر میلیون دلاری ایــــرانی !!! ::

بدون عکس

:: داعش بدنبال دختــــر میلیون دلاری ایــــرانی !!! ::

257 بازدید، 7 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

تصویر در دسترس نیست

گروه تروریستی داعش از تعیین جایزه یک میلیون دلاری برای کشتن دختر ایرانی ‌تبار تبعه دانمارک خبر داد.

به گزارش العالم، «جوانا پالانی» دختر 23 ساله دانمارکی است که با سفر به سوریه، در کنار نیروهای کُرد بر ضد داعش جنگیده و گروهک تروریستی داعش اعلام کرد به کسی که بتواند جوانا را بکشد، یک میلیون دلارجایزه خواهد داد.

این در حالی است که وی پس از بازگشت به کشورش اکنون با مجازات 6 ماه زندان روبرو شده است.

دانمارک، شهروندان خود را ازسفر به هرکشور خارجی با هدف جنگ و درگیری، منع کرده و قانون شکنان را به مجازات تهدید نموده است.

وکیل جوانا اعلام کرد نخستین جلسه محاکمه وی، سه روز دیگر برگزار می شود و احتمالا او به 6 ماه زندان محکوم خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

مجله دانمارکی «برلنسک» نوشت: پدر و پدربزرگ جوانا، از اعضای پیشمرگه بوده اند و او اصالتا یک کُرد ایرانی است که با خانواده اش در کودکی به کپنهاگ مهاجرت کرده است.

جوانا در مصاحبه با روزنامه نیویورک پست، گفت: کشتن داعشی ها خیلی آسان است. آنها خودشان را به سادگی به کشتن می دهند؛ اما سربازان سوری بسیار خوب آموزش دیده اند.

تصویر در دسترس نیست

وی تاکید کرد در سال 2014 برای جنگ با داعش به سوریه رفته و در شمال این کشور به نیروهای دفاع مردمی کرد ملحق شده و 6 ماه بعد، به عضویت پیشمرگه در آمده است.

تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

اخه چطوري دلشون مياد اين خانومه رو بكشند
    خاك بر سرتون داعش :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    اخه چطوري دلشون مياد اين خانومه رو بكشند
    خاك بر سرتون داعش

کاش تورومیذاشتن رهبرداعش :buff:

• Kishe Mehr

اگه من وهبر داعش بودم كلا فضاي فرهنگي ايجاد ميكردم و جنگ و خونريزي رو ميذاشتم كنار

• pAshMak

اگه من وهبر داعش بودم كلا فضاي فرهنگي ايجاد ميكردم و جنگ و خونريزي رو ميذاشتم كنار

حیف که نمیتونم جوابت روبدم .درایت عمه کتی لازمه اینجا :50:

• Kishe Mehr

بقول خودش آه خداي من. ماااادر جااااان

• pAshMak

اما خداییش حسابی سوژه میکرد این حرف تورو :103:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: