صفحه اصلی
انجمن بوف بوفی
قوانین انجمن
پستهای جدید
اشتراکهای شما
تاپیکهای شما
پستهای شما
کیبورد فارسی
آپلود سنتر
جستجوی دقیق
₪ انجمن بوف بوفی ₪
»
عجیب ها و ترین ها
» :: 43 نارگیل تازه در 60 ثانیه !! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪
»
عجیب ها و ترین ها
لطفاً چند لحظه منتظر بمانید..!
جستجوی دقیق
آپلود سنتر
کیبورد فارسی
پستهای شما
تاپیکهای شما
اشتراکهای شما
پستهای جدید
قوانین انجمن
انجمن بوف بوفی
صفحه اصلی
₪ انجمن بوف بوفی ₪
»
عجیب ها و ترین ها
43 صفحه قبل
1
2
3
...
41
42
43
صفحه بعد
:: 43 نارگیل تازه در 60 ثانیه !! ::
171 بازدید، 1 پست، نویسنده: pAshMak
+285
سوابق امتیازات
pAshMak
۱۹ دی ۱۳۹۵
1
یک مرد پاکستانی راه خود برای ورود به کتابهای رکورد را پیدا کرد؛ شکستن 43 نارگیل تازه در 60 ثانیه.
رشید نسیم 30 ساله مقابل ردیفی از نارگیلهای تازه ایستاد و توانست آنها را ظرف 60 ثانیه با سر خود بشکند.
نسیم که هنرهای رزمیکار میکند گفت که بیش از شش ماه است در تلاش و تمرین است تا برای ثبت این رکورد آماده شود.
نسیم گفت: «آمادگی زیادی لازم بود. باید بهشدت روی قدرت بدنی خود کار میکردم چراکه شکست یک نارگیل با ضربه سر میتواند دردآور باشد.»
اما ثبت این رکورد تاوان هم داشت. نسیم باید آنقدر شجاع میبود که آسیبهای وارده در طول زمان آمادگی طی چند ماه گذشته را تحمل میکرد.
وی گفت: «نارگیلهای تازه به این راحتی نمیشکنند. بنابراین زمانی که تمرین را آغاز کردم و با سرم به نارگیلها ضربه میزدم، سردردهای مقطعی میگرفتم.»
وی در ادامه افزود: «در ابتدا به نظر کار خطرناکی میرسید. اما با تمرینهای مناسب، در نهایت توانستم خود را بهقدر کافی قوی کنم.»
نسیم میگوید عاشق ثبت رکورد است.
▧
تصویر در دسترس نیست
▧
تصویر در دسترس نیست
▧
تصویر در دسترس نیست
▧
تصویر در دسترس نیست
▧
تصویر در دسترس نیست
▧
تصویر در دسترس نیست
↑ بالا
گزارش
اطلاعات
کاربراني که در گروه کاربري
ميهمان
قرار دارند، نمي توانند پستي در اين انجمن ارسال کنند.!
ورود به سایت
ثبت نام
انتقال به گروه کاربری پیشرفته
43 صفحه قبل
1
2
3
...
41
42
43
صفحه بعد
اشتراک گذاری این مطلب
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر:
ورود
نام کاربری:
کلمه عبور:
کلمه عبورم را فراموش کرده ام
ورود
ثبت نام
pAshMak
رشید نسیم 30 ساله مقابل ردیفی از نارگیلهای تازه ایستاد و توانست آنها را ظرف 60 ثانیه با سر خود بشکند.
نسیم که هنرهای رزمیکار میکند گفت که بیش از شش ماه است در تلاش و تمرین است تا برای ثبت این رکورد آماده شود.
نسیم گفت: «آمادگی زیادی لازم بود. باید بهشدت روی قدرت بدنی خود کار میکردم چراکه شکست یک نارگیل با ضربه سر میتواند دردآور باشد.»
اما ثبت این رکورد تاوان هم داشت. نسیم باید آنقدر شجاع میبود که آسیبهای وارده در طول زمان آمادگی طی چند ماه گذشته را تحمل میکرد.
وی گفت: «نارگیلهای تازه به این راحتی نمیشکنند. بنابراین زمانی که تمرین را آغاز کردم و با سرم به نارگیلها ضربه میزدم، سردردهای مقطعی میگرفتم.»
وی در ادامه افزود: «در ابتدا به نظر کار خطرناکی میرسید. اما با تمرینهای مناسب، در نهایت توانستم خود را بهقدر کافی قوی کنم.»
نسیم میگوید عاشق ثبت رکورد است.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست