آقا از قرار معلوم ما هم تازه وارد هستیم شب عیده یه صدتایی بدید خیرشو ببینید خووب بعد این همه تازه مهمون بوفی امتیاااااااااااااااااااز میخوووووووووووووووام
علیرضا: شما 312 بوفی خرید کردید به خاطر همین امتیازتون کم شده.
دوباره معجزه آب و آفتاب و زمين شکوه جادوي رنگين کمان فروردين شکوفه و چمن و نور و رنگ و عطر و سرود سپاس و بوسه و لبخند و شاد باش و درود دوباره چهره نوروز و شادماني عيد دوباره عشق و اميد دوباره چشم و دل ما و چهره هاي بهار بنگر به رستاخيز طبيعت که چه زبياست و هر سال رستاخيزي ديگر را تجربه مي کنيم و چه زيباتر رستاخيز انسان در اين عصر آهن و تباهي.... عليرضا جان پيشا پيش فرارسيدن سال نو را حضور شما دوست عزيز و تمامي برو بچ هاي بوف بوفي تبريك عرض مي نمايم و از خداوند متعال براي جنابعالي و خانواده محترمتان آرزوي سلامت و بهروزي نموده و سال نو را تهنيت عرض مي نمايم. __________________________________ در ضمن بعد از 100 امتياز بنده .... عيدي ما هم يادت نره ....
undefined
undefined
توجه: اونهایی که این علامت jeton به پستهاشون اضافه شده، یعنی 100 امتیازشونو دریافت کردند.
من این علامتو ندارم به من هم امتیاز بدید لطفا
undefined
undefined
undefined
من هم از اینا میخوام
undefined
جون من
آره آقا مام هستــــیم
undefined
undefined
خووب بعد این همه تازه مهمون بوفی
امتیاااااااااااااااااااز میخوووووووووووووووام
علیرضا: شما 312 بوفی خرید کردید به خاطر همین امتیازتون کم شده.
undefined
undefined
undefined
undefined
age beshe be man ham bedid
undefined
?
mersi
undefined
شکوه جادوي رنگين کمان فروردين
شکوفه و چمن و نور و رنگ و عطر و سرود
سپاس و بوسه و لبخند و شاد باش و درود
دوباره چهره نوروز و شادماني عيد
دوباره عشق و اميد
دوباره چشم و دل ما و چهره هاي بهار
بنگر به رستاخيز طبيعت که چه زبياست و هر سال رستاخيزي ديگر را تجربه مي کنيم و چه زيباتر رستاخيز انسان در اين عصر آهن و تباهي....
عليرضا جان پيشا پيش فرارسيدن سال نو را حضور شما دوست عزيز و تمامي برو بچ هاي بوف بوفي تبريك عرض مي نمايم و از خداوند متعال براي جنابعالي و خانواده محترمتان آرزوي سلامت و بهروزي نموده و سال نو را تهنيت عرض مي نمايم.
anjelo
nazem
با عرض ارادت
برا ما هم حسا ب کنید
بهونه
N.A.721
امتیاز ها کادوی مدیریت هستند ؟؟؟
پس متشکرم .....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→