به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
๑۩۞۩๑ اختتامیۀ پیش بینی لیگ برتر ๑۩۞۩๑۱۱ خرداد ۱۳۹۰ همه خسته نباشید ........ ضمنا\" اگر دوست داشتید یکی دو سه هزار امتیاز اضافه کنید خیلی عالی میشه ...... ................ نمی خواد ناراحت نشید ...همون سهمیه یارانه بوفی رو بدهید ممنون دار هستم…
گواهی نامه ازدواج ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ آرش خان احتمالا کیبوردش ...انگلیسی داره فقط .... جالب بودش ...
جوک های آقایان راجع به همسران خود در فرهنگ غرب۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ دوستان به متن تاپیک دقت کنند ..... جوک های آقایان راجع به همسران خود در فرهنگ غرب .. soheyla خانم این ها برگرفته از فرهنگ بیگانه هستش ...... جدی نگیرید .....
جوک های آقایان راجع به همسران خود در فرهنگ غرب۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ جوک های آقایان راجع به همسران خود در فرهنگ غرب .. ******* یک مرد بابت یک کالای ۱ دلاری که نیاز دارد ۲ دلار می پردازد یک زن بابت یک کالای ۲ دلاری که نیاز ندارد ۱ دلار می پردازد ! . . . ——————…
دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ با تشکر از همه دوستان ...خراب رفاقت بوفی هستم و بس ......خیلی اتفاقات افتاد ... اما باز هم ارتباط رو قطع نکردم .... همه قدیمی ها و جدیدی ها رو میشناسم ..... نفس همتون حق .. کلامتون راست ..نی…
عکس هایی کمیاب از معشوقه هیتلر۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ نقل قول: چکاوک مرسی نقل قول: gilas دیدنی بود نقل قول: mojde ممنون جالب بود نقل قول: میرزا جالب بود نقل قول: tabassom خب اونم دل داشته نقل قول: ماهی ممنون نقل قول: baron jon مرسي نقل قول: Dr.…