مرتضي صفوي گفت: پروتئين موجود در كله پاچه براي رشد و ترميم بافتهاي بدن بسيار مفيد است.
اين متخصص تغذيه در گفت و گو با فارس افزود: كله پاچه يك غذاي بسيار چرب و پرانرژي است و از پروتئين بالا و با كيفيتي برخوردار است.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: البته كله پاچه سرشار از كلسترول است. كلسترول يكي از چربيهايي است كه در رگ هاي خوني رسوب ميكند و موجب گرفتگي آن ميشود و ميتواند در دراز مدت موجب سكته مغزي و قلبي شود. مقدار كلسترول مغز گاو و گوسفند بسيار زياد است و مغز گاو حدود 120 گرم وزن دارد كه حدود 2 هزار ميليگرم كلسترول دارد و حدود 130 كيلوكالري انرژي دارد.
وي اضافه كرد: زبان گاو و گوسفند سرشار از ويتامينهاي گروه B مخصوصاً ويتامين B12 است و 100 گرم زبان گوساله حدود 130 كيلوكالري انرژي و 100 گرم زبان گوسفند حدود 260 كيلو كالري انرژي دارد.
صفوي اضافه كرد: كله پاچه غذايي بسيار سنگين است كه ميتواند موجب مشكلات گوارشي شود ؛ بهتر است كله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام ميتواند، موجب بيخوابي و ناراحتيهاي معده شود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: برخي افراد در كله پزيها از كله ميش يا بز استفاده ميكنند كه طعم نامطبوعي دارد و نسبت به كله گوسفند ارزانتر است. بايد براي خريد كلهپاچه از مكانهاي مجاز استفاده شود و هرگونه بوي غيرطبيعي و نامطبوع و تغيير رنگ ميتواند نشان از فاسد بودن كله پاچه باشد.
خوب خودم زیاد دوست نمیداری ام اما به کله پاچه خورا احترام میذازم البته اگه یه خورده بنا گوش بدون اون آب بو دار باشه و یه آدم جنتلمن واسم لقمه بگیره تادستام بو نگیره میخوری ام عکسم نمی ذارم چون عکسش خدایی خیلی سر صبحی
خوب خودم زیاد دوست نمیداری ام اما به کله پاچه خورا احترام میذازم البته اگه یه خورده بنا گوش بدون اون آب بو دار باشه و یه آدم جنتلمن واسم لقمه بگیره تادستام بو نگیره میخوری ام 4 عکسم نمی ذارم چون عکسش خدایی خیلی 30 سر صبحی
من جنتلمن خالیشو دوست می داری ام کله پاچه! زبونشو فقط دوس دارم
mojde
اين متخصص تغذيه در گفت و گو با فارس افزود: كله پاچه يك غذاي بسيار چرب و پرانرژي است و از پروتئين بالا و با كيفيتي برخوردار است.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: البته كله پاچه سرشار از كلسترول است. كلسترول يكي از چربيهايي است كه در رگ هاي خوني رسوب ميكند و موجب گرفتگي آن ميشود و ميتواند در دراز مدت موجب سكته مغزي و قلبي شود. مقدار كلسترول مغز گاو و گوسفند بسيار زياد است و مغز گاو حدود 120 گرم وزن دارد كه حدود 2 هزار ميليگرم كلسترول دارد و حدود 130 كيلوكالري انرژي دارد.
وي اضافه كرد: زبان گاو و گوسفند سرشار از ويتامينهاي گروه B مخصوصاً ويتامين B12 است و 100 گرم زبان گوساله حدود 130 كيلوكالري انرژي و 100 گرم زبان گوسفند حدود 260 كيلو كالري انرژي دارد.
صفوي اضافه كرد: كله پاچه غذايي بسيار سنگين است كه ميتواند موجب مشكلات گوارشي شود ؛ بهتر است كله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام ميتواند، موجب بيخوابي و ناراحتيهاي معده شود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: برخي افراد در كله پزيها از كله ميش يا بز استفاده ميكنند كه طعم نامطبوعي دارد و نسبت به كله گوسفند ارزانتر است. بايد براي خريد كلهپاچه از مكانهاي مجاز استفاده شود و هرگونه بوي غيرطبيعي و نامطبوع و تغيير رنگ ميتواند نشان از فاسد بودن كله پاچه باشد.
خوب خودم زیاد دوست نمیداری ام اما به کله پاچه خورا احترام میذازم البته اگه یه خورده بنا گوش بدون اون آب بو دار باشه و یه آدم جنتلمن واسم لقمه بگیره تادستام بو نگیره میخوری ام
Galexy
اول هم آب مغز،البته 2تا مغز لطفا بزنه
مستانه
من جنتلمن خالیشو دوست می داری ام
کله پاچه!
gilas
mojde
خالی خالی که نه با یه کارت اعتباری یه کمی پر
gilas
بابا بزرگ می پوکیا 2 تا مغز
یه سنی ازت گذشته مواظب مراقبت خودت باش
فکر کنم جنتلما به تاریخ پیوسته باشن
arash52
mojde
آفرین شما یه جنتلمن واقعی هستین
بهونه
Holtek
این کله پاچه هه همیشه منو یاد یه مثل میندازه ......
Galexy
که جلافت از کارتش بباره؟؟؟
یه سنی ازت گذشته مواظب مراقبت خودت باش
شما به جثه خودت که نیگا نکن پدر جان
هنوز دود از کنده بلند میشه
مستانه
خب روم نشد بگم
mojde
چی دکتر؟
نه خیرم $ ازش بباره
وای نگوووووووووووووووووووووو
مستانه
خدابیامرزدشون
البته از این چینیاش هستا
پست شماره 7
دستاتو شستی؟!
Galexy
همین جلافته منظورم بود
ژنرال
لامصب همچین که لقمه اولو میزنی به بدن، میترکونه ...
نمايش يا پنهان متن
من تا حالا دوتا خانوم باشخصیت رو کله پاچه خور کردمدلشاد
من کله پاچه با ترشی سیر میخوام
gilas
دیگه دنیا داره تموم میشه این جنتلما هم پیشواز رفتن تموم شدن
روحشون
نمايش يا پنهان متن
شادپست شماره 7
آره شنیدم
حالا کارکردش چطوریه جواب میده
یا به سال نرسیده وا میره
Galexy