تو یه بار با من غذا بخوری تا 3 ماه از اشتها می افتی من کله پاچه یه لمق مامان جونم برام میگیره با آبلیمو فراون به خوردم میده نمیدونم چی هم میخورم فقط قورتش میدم
ای جان ای جان تو یه بار با من غذا بخوری دفعه بعدش ممکنه منو هم بخوری! دم بنان همون بیضه های گوسفنده! پر هورمونه! خیلی زور داره اگه بخوری قوی میشی
محمد جان خواهش میکنم از این القاب ، حاجی و اینحرفها استفاده نکن . 8 اجازه بده من داداش بزرگتر شما و باقی دوستان باشم خیلی دوست دارم بهم بگید محسن و یا محسن جان
الهی بمیرم به خاطر همین منو دیگه نمیبینی من از این به بعد بهت یه چیز دیگه میگم
نقل قول: محسن صائب
کله پاچه خارجی هم همینطور هست داغون و کثیف 4 و خیلی هم حال میده 3
مستانه, تمام مزه کله پاچه به کثافتاو کخ کلکاییه که توشه. تو اگه یه دست کله پاچه از قصاب سر کوچه بخری و خودت تمیز کنی و درست کنی هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت مزه کله پاچه بیرونو نمیده! بد نیست آدم وقتی بدنش کم میکروب میشه بره کله پزی میکروب گیری کنه! خیلی حال میده! اصلا تمام عشقش به همون کثیف خوریشه! ما اینجا یه کل عباس داریم که مغازه کله پزیش محل تجمع انواع میکروبها و ویروسها اونم از نوع خطرناکشه! ولی لامصب سر صبح که از جلوی مغازش رد میشی بوی کله پاچه دیوونت میکنه نمیتونی خودتو کنترل کنی و الباقی ماجرا! کثافت با دستای چرکش گوشتا و چشم و باقی مایحتوی شکم گوسفندو بنا به درخواستت جدا میکنه و میزاره تو پیش دستیت! یه دستمال یزدی کثیفم داره که فکر کنم مال هفت هشت ده سال پیشه که باهاش دستاشو پاک میکنه تا با همون دستا پولا رو بشماره! یه سری سر صبح از کوه برمیگشتم گفتم برم پیشش یه حالی به شکمم بده! جالبه تو دیگایی که کله ها رو توش انداخته بود یه لایه کرم جمع شده بود اونم با یه صافی همشو از رو آب برداشت خلاصه عارضم خدمتتون که گه گداری میکروب گیری بد نیست! مگه نه بلقیس؟
کثافت با دستای چرکش گوشتا و چشم و باقی مایحتوی شکم گوسفندو بنا به درخواستت جدا میکنه و میزاره تو پیش دستیت! یه دستمال یزدی کثیفم داره که فکر کنم مال هفت هشت ده سال پیشه که باهاش دستاشو پاک میکنه تا با همون دستا پولا رو بشماره!
این خوردن داره
نقل قول: levrone
ه سری سر صبح از کوه برمیگشتم گفتم برم پیشش یه حالی به شکمم بده! جالبه تو دیگایی که کله ها رو توش انداخته بود یه لایه کرم جمع شده بود اونم با یه صافی همشو از رو آب برداشت
اول میری ورزش بعد میام کلپچ میزنی خدای این دیگه خیلی میکروب گیری قوی میشه اینقدرشم خوب نیست دیگه
نقل قول: levrone
خلاصه عارضم خدمتتون که گه گداری میکروب گیری بد نیست! مگه نه بلقیس؟
چرا نمیشه! میشه! لواشکا و آلوچه هایی که از تو جوب پیدا میشه نسبت به وجود انواعو اقسام میکروبها مغذین! یه چیزی تو مایه های خوردن پوست هندونه که تو جوب افتاده باشه
اول محمد جان خواهش میکنم از این القاب ، حاجی و اینحرفها استفاده نکن . اجازه بده من داداش بزرگتر شما و باقی دوستان باشم خیلی دوست دارم بهم بگید محسن و یا محسن جان در مورد وزن به قول معروف من نون حروم کن هستم خوراک خوب و متنوعی دارم ولی چاق بشو نیستم بعضی ها آ میخورند چاق میشند و من......................... کله پاچه خارجی هم همینطور هست داغون و کثیف 4 و خیلی هم حال میده
عزیز جان این مهندسو سید و حاجی و شیخ و داداش و مرد خدا اصطلاحای ناگزیرن! جان شما اگه بشه اینا از حلقم بیفته! اصن مشقلمبه سلمبه میشه آدم اگه اینا رو نگم ولی چشم برادر یا چیز دیگه میگم ، یعنی سعی خود را میگمارم درین راه
gilas
پایه دم بنان هستی بلقیس؟
تو یه بار با من غذا بخوری تا 3 ماه از اشتها می افتی
من کله پاچه یه لمق مامان جونم برام میگیره با آبلیمو فراون به خوردم میده نمیدونم چی هم میخورم فقط قورتش میدم
حالا این دم بنان کجا هست یا چی هست
تاپیکو نخون پستاشو بخون روحت تازه میشه
levrone
من کله پاچه یه لمق مامان جونم برام میگیره با آبلیمو فراون به خوردم میده نمیدونم چی هم میخورم فقط قورتش میدم
ای جان ای جان
تو یه بار با من غذا بخوری دفعه بعدش ممکنه منو هم بخوری!
دم بنان همون بیضه های گوسفنده! پر هورمونه! خیلی زور داره
gilas
یعنی تا این حد
قربونت من سرشو نمی خورم چه برسه به ته اش
من خودم یه عالمه قوی هستم
mojde
levrone
gilas
2 صفحه خودمونو کشتیم تاپیک بره به قهقرا نتونستیم
دکتر جکولم یه پست زد رفتیم ته قهقرا
پس چرا به من پیشنهادش میدی
خوب تو هم نخور دیگه خوب نیست
mojde
دکتر جکولم یه پست زد رفتیم ته قهقرا
آره خدایی این این همه استعدادو از کجا آورده
gilas
تازه شکوفا هم شده
levrone
اتفاقا ذهن من تو این مسایل حالت تحلیلی داره! شکوفاییش که از صدقه سر بلقیسمه
ناقلا! خودتم بدت نمیاد تایپیکت به قهقرا بره
مستانه
لابد حرص میدی یا با دستای کثیف لقمه میگیری براشون
gilas
آب میشووووووووووویم
مستانه
اجازه بده من داداش بزرگتر شما و باقی دوستان باشم
خیلی دوست دارم بهم بگید محسن و یا محسن جان
الهی بمیرم
من از این به بعد بهت یه چیز دیگه میگم
ببخشیدا
mojde
اصلا نم دوست ندارم
نمايش يا پنهان متن
حالا تو اگه دوست داری راحت باشlevrone
تمام مزه کله پاچه به کثافتاو کخ کلکاییه که توشه. تو اگه یه دست کله پاچه از قصاب سر کوچه بخری و خودت تمیز کنی و درست کنی هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت مزه کله پاچه بیرونو نمیده! بد نیست آدم وقتی بدنش کم میکروب میشه بره کله پزی میکروب گیری کنه! خیلی حال میده!
اصلا تمام عشقش به همون کثیف خوریشه! ما اینجا یه کل عباس داریم که مغازه کله پزیش محل تجمع انواع میکروبها و ویروسها اونم از نوع خطرناکشه! ولی لامصب سر صبح که از جلوی مغازش رد میشی بوی کله پاچه دیوونت میکنه نمیتونی خودتو کنترل کنی و الباقی ماجرا! کثافت با دستای چرکش گوشتا و چشم و باقی مایحتوی شکم گوسفندو بنا به درخواستت جدا میکنه و میزاره تو پیش دستیت! یه دستمال یزدی کثیفم داره که فکر کنم مال هفت هشت ده سال پیشه که باهاش دستاشو پاک میکنه تا با همون دستا پولا رو بشماره!
یه سری سر صبح از کوه برمیگشتم گفتم برم پیشش یه حالی به شکمم بده! جالبه تو دیگایی که کله ها رو توش انداخته بود یه لایه کرم جمع شده بود اونم با یه صافی همشو از رو آب برداشت
خلاصه عارضم خدمتتون که گه گداری میکروب گیری بد نیست! مگه نه بلقیس؟
gilas
نمیشه با لواشک و آلوچه کثیف میکروب گیری کرد
این خوردن داره
اول میری ورزش بعد میام کلپچ میزنی
خدای این دیگه خیلی میکروب گیری قوی میشه اینقدرشم خوب نیست دیگه
اوهوم موافقم
levrone
چرا نمیشه! میشه! لواشکا و آلوچه هایی که از تو جوب پیدا میشه نسبت به وجود انواعو اقسام میکروبها مغذین!
یه چیزی تو مایه های خوردن پوست هندونه که تو جوب افتاده باشه
mojde
واییییییییییییییییییییییییییییی بترکی بهروز
gilas
به به مخصوصا با طعمه مگس له شده
sib
Galexy
محمد جان خواهش میکنم از این القاب ، حاجی و اینحرفها استفاده نکن .
اجازه بده من داداش بزرگتر شما و باقی دوستان باشم
خیلی دوست دارم بهم بگید محسن و یا محسن جان
در مورد وزن
به قول معروف
من نون حروم کن هستم
بعضی ها آ میخورند چاق میشند
و من.........................
کله پاچه خارجی هم همینطور هست داغون و کثیف 4 و خیلی هم حال میده
عزیز جان این مهندسو سید و حاجی و شیخ و داداش و مرد خدا اصطلاحای ناگزیرن!
جان شما اگه بشه اینا از حلقم بیفته! اصن مشقلمبه سلمبه میشه آدم اگه اینا رو نگم
ولی چشم برادر یا چیز دیگه میگم ، یعنی سعی خود را میگمارم درین راه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→