خراسان: پدرم کارمند يکي از ادارات بود و ما زندگي قشنگي داشتيم اما ارتباط مخفيانه او با زني فاسد باعث شد تا کم کم به دام مواد مخدر بيفتد و روزي که پليس پدرم را با آن زن فاسد به اتهام رابطه نامشروع دستگير کرد مادرم تقاضاي طلاق داد و از او جدا شد
من ۳ سال با مادرم زندگي کردم و با اين که آن موقع ۹ ساله بودم اما هر شب شاهد گريه هاي پنهاني اش بودم تا اين که مادرم با مردي ازدواج کرد اما در سفري که براي ماه عسل به شمال رفته بودند هر دوي آن ها در حادثه رانندگي جان خود را از دست دادند و من به ناچار به خانه پدرم برگشتم
متأسفانه پدرم با همان زني که عامل بدبختي بود زندگي مي کرد و در منجلاب اعتياد دست و پا مي زد او و نامادري ام من بدبخت را نيز در سن ۱۲ سالگي به دام مواد مخدر انداختند و از آن موقع به شيره ترياک آلوده شده ام
دختر نوجوان در دايره اجتماعي کلانتري سيزده مشهد افزود خانه ما پاتوق افراد لاابالي و بي سروپا شده بود و من ۳ سال را به هر سختي که بود پشت سر گذاشتم تا اين که از چندي قبل توسط نامادري ام به فساد اخلاقي کشانده شدم از اين وضعيت و زندگي نکبت بار خيلي رنج مي بردم و دنبال راه نجاتي مي گشتم اما چاره اي نداشتم جز اين که با بدبختي هايم بسوزم و بسازم. ولي بالاخره کاسه صبرم لبريز شد و امروز صبح وقتي فهميدم پدرم و نامادري ام با دريافت پول از فردي شيطان صفت مي خواهند به بهانه مسافرت مرا در اختيار او قرار دهند به گريه افتادم و براي گلايه به سراغ پدرم رفتم افسوس که نمي دانستم غيرت و مردانگي او در آتش اعتياد خاکستر شده است
پدرام خيلي خونسرد گفت: اين آقا مي خواهد يک ماه به مسافرت برود و تو مي تواني در اين سفر روحيه اي عوض کني برو و خوش باش و ...!
من که ديگر تحمل اين همه تحقير و فلاکت را نداشتم از خانه فرار کردم و به اين جا آمدم تا کمکم کنيد واقعيت اين است که تمام بدبختي هاي ما از هوسراني پدرم و ارتباط او با زني فاسد شروع شد و من قرباني اين اشتباهات شده ام
در خور يادآوري است با پي گيري کارشناس اجتماعي کلانتري سيزده مشهد ، اقدامات حمايتي لازم از اين دختر نوجوان به عمل آمده است
نمايش يا پنهان متن
نتیجه اخلاقی اینکه ماه عسل برای ازدواج دوم به بعد جزء رفتارهای پرخطره
مستانه
خراسان: پدرم کارمند يکي از ادارات بود
من ۳ سال با مادرم زندگي کردم
متأسفانه پدرم با همان زني که عامل بدبختي بود زندگي مي کرد
دختر نوجوان در دايره اجتماعي کلانتري سيزده مشهد
پدرام خيلي خونسرد گفت: اين آقا مي خواهد يک ماه به مسافرت برود
من که ديگر تحمل اين همه تحقير و فلاکت را نداشتم
در خور يادآوري است با پي گيري کارشناس اجتماعي
نمايش يا پنهان متن
دلشاد
الاهی نازی نازی
مستانه
نزن بابا
با مُنی؟!
gilas
نه به گریه کردنش نه به قر دادنش
Holtek
این روزا چقد مد شده از این کارا
mojde
مستانه
از اعمال معکوس استفاده کردم برای اینکه هم بار علمیش بیشتر بشه
ژنرال
این مشهدم ماشالا حاصل خیزه ها مستون
مستانه
ماهی
خانواده حرف اولو میزنه توی خوشبختی و بدبختی های اینچنینی
مستانه
خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی
قربون قدوبالای ملوست عزیزم
نتیجه اخلاقیشو داشتی؟!
carlos
تو دادگاه خانواده کار میکنین /؟؟؟
منم از اینهمه شکلک فهمیدم به پسری بوده با یه دختری میرن کلاننتری 13 مشهد .تو بازداشگاه رفتار پرخطر انجام میدن
بعدش میمیرن
نمايش يا پنهان متن
KuRoSh
مستانه
چون یه عزیز دلی امسال عید مشهد نبود
منم که رفتم
نمايش يا پنهان متن
نگو
چکاوک
Galexy
KuRoSh
پس به همون علت بوده
خوبه که نگرفتی وگرنه باید می اومدیم اونجا تا پس بگیریمت
نمايش يا پنهان متن
یه مستون که ما بیشتر نداریمLife Dream
mz56mz
دلم ميگيره از شنيدم اين حقايق
نخبه
کجا رفتی؟ کی رفتی ؟برای چی رفتی؟ با کی رفتی؟ پیش کی رفتی؟ کیو دیدی ؟ برای چی دیدی؟ برای چی برگشتی؟ چرا منو نبردی؟ حالا شفا داد یا نه
اگر جواب داده منم برم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→