من فضولی کردم و بحث شما و نخبه خانم و اقا رضا رو خوندم
اختیار دارید این چه حرفیه
نقل قول: میرزا
من واقعا اعتقاد دارم برای ازدواج باید کمی هم خر شد
از یه کمی یه خرده بیشتر ولی جدای از شوخی تا حدودی هم باید دل رو به دریا زد.فقط از خدا بخواین که گرفتار آدم نا جور نشید.همینطور که از خدا می خواید بچه سالم بهتون بده.یا رزق و روزیتونو زیاد کنه ...ممکنه بده ممکنه نده.با عقل و منطق جلوی مسائل غیر قابل پیش بینی رو نمیشه گرفت و همیشه هم همه چیز راه حل نداره.فقط باید خدا هم هوامونو داشته باشه.اگر موفق شدید بدونید همش عقل و توانایی شما نبوده لطف خدا رو فراموش نکنید نمايش يا پنهان متنوای چقدر حرفام قلمبه شد زیادی
نقل قول: SaMaN TaJ
کوفت هم نمیدن...کادو کجا بود>>>از شیرین بپرس ببین چیزی داده؟
یاد یه ضرب المثلی افتادم که فکر کنم شیرازیه ولی نمیشه اینجا گفت.. بیچاره دیگه چی بدن دختر می دن، جهیزیه می دن، خلعتی می دن، سیسمونی می دن....
اتفاقا تو این زمونه ظاهراً متاهلها بیشتر اهل قهقرا رفتن هستن 99
محسن جان همانطور که خودت هم گفتی ظاهرا ....... فکر نمی کنی قضاوت کردن در مورد آدما از پشت یه مشت آواتار و با یه سری اطلاعات محدود درست نیست ؟ فقط تا این حد بگم که فاصله ظاهر و باطن آدمها در دنیای مجازی ، فاصله زمین تا خورشیده
محسن جان همانطور که خودت هم گفتی ظاهرا ....... فکر نمی کنی قضاوت کردن در مورد آدما از پشت یه مشت آواتار و با یه سری اطلاعات محدود درست نیست ؟ فقط تا این حد بگم که فاصله ظاهر و باطن آدمها در دنیای مجازی ، فاصله زمین تا خورشیده
دکی بازم اشتباه متوجه شدی منظورش این بود که تاپیک طنزه ما علمیش کردیم و این بد نیست
یاد یه ضرب المثلی افتادم که فکر کنم شیرازیه ولی نمیشه اینجا گفت.. بیچاره دیگه چی بدن دختر می دن، جهیزیه می دن، خلعتی می دن، سیسمونی می دن....
اخ گفتی ... اون وقت پسره یه مهریه اونم فقط تو عقد نامه نوشته میشه و هر گز نمیبینیش میدن با یه جشن که قربونش برم بیشتر داماد قدیمیا میرفتن قرض میکردن بعد هم از پول هدیه ها و حقوقشون بعد از زندگی اون قرضها رو پرداخت میکردن یه جورایی باز به عروس سختی میدادن تازه کلی هم کلاس میزاشتن که فلان عروسی رو برات گرفتم انگار که اونا اصلا تو عروسی نبودن باز خوبه پسرای امروزی تا پول عروسی و یه سری امکانات نداشته باشه به فکر ازدواج نمی افتن
دکتر جان نمیدونم از کجای حرف من اینجور برداشت کردی که منظور من آدمای توی سایت هستن!!! من همه ش یکساله اینجا هستم. همه ی عمرمو که اینجا نبودم! فضای مجازی رو هم خیلی ساله که تجربه کردم و فقط محدود به اینجا نمیشه. سن و سالمم اونقدر کم نیس که تو جامعه نبوده باشم. اون \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ظاهرا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" هم که گفتم فقط برای این بود که کمی حرفم رقیق بشه وگرنه من تو شرایطی بزرگ شدم که تو بعضی از زمینه ها محکوم بودم به اینکه خیلی بیشتر از سنم تجربه پیدا کنم که لزوما هم چیز خوبی نیس. پس حرف دهنمو اول مزمزه میکنم در مورد سایت اگه بخوام چیزی بگم همیشه معمولا خصوصی مطرح میکنم.، اونقدر خام و بیفکر نیستم که بیام اینجا حوار کنم. اگر هم لازم باشه یه چیزی رو عمومی مطرح کنم لااقل به انداره ی اون حرفم شهامتشو دارم که مستقیم مطرح کنم.
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
یک شعری هم هست که شب عروسی می خونند :
آی تخته تخته تخته اقوام عروس شلخته
داماد چپون
نمايش يا پنهان متن
یعنی داماد رو می چاپندگول نخورید بچه ها به دردسرش نمی ارزه
خاله ماهی میخای بچه های سایت بترشن خب بزار همشون علوسی بشن 79
بعد هرگز یکی یه حرف درستی زد ... خب لابد درست میگن
نخبه
یعنی بعد از ازدواج دخمله یه کاری میکنه که داماد روزی صد بار بگه غلط کردم
Kishe Mehr
در ضمن از حرفای شیرین خوشم اومد. مرسی شیلین
نمايش يا پنهان متن
خاله مژی جایزه رو بده شیلیننخبه
اره خاله مژی جایزه رو بده به من بد جور دست و بالم تنگه
Kishe Mehr
Galexy
برای هدیه میخوام، میخوام بزنم رو کادو تولد، آخه صاحب تولد خیلی عزیزه برام
SaMaN TaJ
چون همیشه زنها چتر باز و آویزون هستن
کوفت هم نمیدن...کادو کجا بود>>>از شیرین بپرس ببین چیزی داده؟
3- خانواده عروس در شب حنابندان در جواب شعر «حنا حنا آوردیم، دختر تونو بردیم» چه میکنند؟
بیاین برینش بهتر....دختره جلف
4- از بیت «امشب چه شبیست شب مراد است امشب... بادابادا مبارک بادا» چه نتیجهای میگیریم؟
داماد بدبخت شده و هیچ کاریش نمیشه کرد
5- چرا به هدیه سر عقد داماد به عروس «زیر لفظی» میگویند؟
لوس بازیه دیگه.....از خداشونه سری برن گند بزنن به زندگی پسره
6- به فاز سوم پروژه ازدواج، که قبل از عقد و بعد از بعله برون برگزار میشود، چه میگویند؟
میگن: راهی برای فرار نیست
بالاخره باید چک کنن دیگه....اعتماد از بین رفته
چرا ... ندادین؟ کنار دریا ندادین؟
مستراح
میزنه تو سرش که دست گلش رو دارن میبرن بیچاره کنن......
shaparak64
پاچه خوارونک! تا نفهمن چه عروس مونگلی رو کردن تو پاچه شون
انگشت وسطشونو نشون میدن
خشتک شلوار دادماد که پاره شده
سقط کردن بچه ای که داماد آینده کاشته تو عروس آینده
اینجا باید ... را برداشت
ماهی
اختیار دارید این چه حرفیه
از یه کمی یه خرده بیشتر
ولی جدای از شوخی تا حدودی هم باید دل رو به دریا زد.فقط از خدا بخواین که گرفتار آدم نا جور نشید.همینطور که از خدا می خواید بچه سالم بهتون بده.یا رزق و روزیتونو زیاد کنه ...ممکنه بده ممکنه نده.با عقل و منطق جلوی مسائل غیر قابل پیش بینی رو نمیشه گرفت و همیشه هم همه چیز راه حل نداره.فقط باید خدا هم هوامونو داشته باشه.اگر موفق شدید بدونید همش عقل و توانایی شما نبوده لطف خدا رو فراموش نکنید
نمايش يا پنهان متن
وای چقدر حرفام قلمبه شد زیادییاد یه ضرب المثلی افتادم که فکر کنم شیرازیه ولی نمیشه اینجا گفت..
بیچاره دیگه چی بدن
دختر می دن، جهیزیه می دن، خلعتی می دن، سیسمونی می دن....
Holtek
محسن جان همانطور که خودت هم گفتی ظاهرا .......
فکر نمی کنی قضاوت کردن در مورد آدما از پشت یه مشت آواتار و با یه سری اطلاعات محدود درست نیست ؟
فقط تا این حد بگم که فاصله ظاهر و باطن آدمها در دنیای مجازی ، فاصله زمین تا خورشیده
Mahboob
میگم من همه ی این سوالات رو درست جواب دادم و یعنی آماده آماده هستم
خب حالا مرحله بعدی چیه ؟
نمايش يا پنهان متن
راستی شیرین و ماهی جان خیلی حرفاتون قشنگ بود و استفاده کردیم و بقیه دوستان هم آفریننخبه
فکر نمی کنی قضاوت کردن در مورد آدما از پشت یه مشت آواتار و با یه سری اطلاعات محدود درست نیست ؟
فقط تا این حد بگم که فاصله ظاهر و باطن آدمها در دنیای مجازی ، فاصله زمین تا خورشیده
دکی بازم اشتباه متوجه شدی منظورش این بود که تاپیک طنزه ما علمیش کردیم و این بد نیست
gilas
به توصیه شیلین بشین تا با اسب سفید بیاد
نخبه
بیچاره دیگه چی بدن
دختر می دن، جهیزیه می دن، خلعتی می دن، سیسمونی می دن....
اخ گفتی ... اون وقت پسره یه مهریه اونم فقط تو عقد نامه نوشته میشه و هر گز نمیبینیش میدن با یه جشن که قربونش برم بیشتر داماد قدیمیا میرفتن قرض میکردن بعد هم از پول هدیه ها و حقوقشون بعد از زندگی اون قرضها رو پرداخت میکردن یه جورایی باز به عروس سختی میدادن تازه کلی هم کلاس میزاشتن که فلان عروسی رو برات گرفتم انگار که اونا اصلا تو عروسی نبودن
باز خوبه پسرای امروزی تا پول عروسی و یه سری امکانات نداشته باشه به فکر ازدواج نمی افتن
اونهایی که اسبشون سیاهه رد کنید
Mahboob
می نشینیم
خب حالا ترشیه لیته ی محبوبه دوست دارید یا مخلوط یا مخلوط و تند
gilas
اسب قهوه ای رو چکارش کنم
نخبه
یکمی در موردشون فکر کنید
ژنرال
دکتر جان نمیدونم از کجای حرف من اینجور برداشت کردی که منظور من آدمای توی سایت هستن!!!
من همه ش یکساله اینجا هستم.
همه ی عمرمو که اینجا نبودم!
فضای مجازی رو هم خیلی ساله که تجربه کردم و فقط محدود به اینجا نمیشه.
سن و سالمم اونقدر کم نیس که تو جامعه نبوده باشم.
اون \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ظاهرا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" هم که گفتم فقط برای این بود که کمی حرفم رقیق بشه وگرنه من تو شرایطی بزرگ شدم که تو بعضی از زمینه ها محکوم بودم به اینکه خیلی بیشتر از سنم تجربه پیدا کنم که لزوما هم چیز خوبی نیس.
پس حرف دهنمو اول مزمزه میکنم
در مورد سایت اگه بخوام چیزی بگم همیشه معمولا خصوصی مطرح میکنم.، اونقدر خام و بیفکر نیستم که بیام اینجا حوار کنم.
اگر هم لازم باشه یه چیزی رو عمومی مطرح کنم لااقل به انداره ی اون حرفم شهامتشو دارم که مستقیم مطرح کنم.
mojde
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
من هم اسب سفید خیلی قشنگ خشگل یال خیلی قشنگ دارم و هم قهوه ایش رو هر کسی خواست پی ام بده لطفانمايش يا پنهان متن
در ضمن از ترشی لیته هم خیلی خوشم میادآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→