ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عکسهای قبل و بعد عروس شدن !
EVANESCENCE
عکسهای قبل و بعد عروس شدن !
▧ 14 تصویر این بخش در دسترس نیست
mojde
Holtek
EVANESCENCE
خب اینا خاصن
ماهی
یه نفر می خواست عروس شه خیلی نگران لباس و آرایشش بود.تو دلم گفتم نگران نباش هنر آرایش و عکس این روزا نمیدونی چه میکنه
Holtek
همون افعال معکوس و این حرفا دیگه
نمايش يا پنهان متن
کشته مرده این اعتماد بنفستونمحالا چرا تو دلت گفتی ، روش میگفتی ، یکم روحیش میرفت بالا
EVANESCENCE
نخیرم
نه بابا اعتماد به نفس چیه واقعیتو گفتم
gilas
نخبه
نخیرم هیچم اینطوری نیست البته قبول دارم بتونه یه سریا رو خیلی خیلی زیبا میکنه ولی نه اینکه طرف اصلا قیافه نداشته باشه و بشه به دادش رسید.. من بیشتر البوم عروسهای ایرانی رو توی عکاسیها و ارایشگاها نگاه کردم عکاس از قصد از زاویه ای عکس میگیره که قبل از ارایش طرف بد بیفته خب معلومه اگر یکی بیاد از بالای سرت زوم کنه رو دماقت زشت می افتی واسه اینکه هم عکاس و هم ارایشگر میخان بگن خیلی کارشون باحاله و اینقدر تغییر میکنید و یه جور بازاریابیه در حالیکه میدونم خیلیا خودشون قبل از ارایش زیبا ترن . اون بنده خداهایی که زیادی زشتن هم در حد متوسط میشه درستشون کرد که خب همه کف میکنن و الا ارایشگر معجزه بلد نیست
sib
EVANESCENCE
نخیرم هیچم اینطوری نیست البته قبول دارم بتونه یه سریا رو خیلی خیلی زیبا میکنه ولی نه اینکه طرف اصلا قیافه نداشته باشه و بشه به دادش رسید.. من بیشتر البوم عروسهای ایرانی رو توی عکاسیها و ارایشگاها نگاه کردم عکاس از قصد از زاویه ای عکس میگیره که قبل از ارایش طرف بد بیفته خب معلومه اگر یکی بیاد از بالای سرت زوم کنه رو دماقت زشت می افتی واسه اینکه هم عکاس و هم ارایشگر میخان بگن خیلی کارشون باحاله و اینقدر تغییر میکنید و یه جور بازاریابیه در حالیکه میدونم خیلیا خودشون قبل از ارایش زیبا ترن . اون بنده خداهایی که زیادی زشتن هم در حد متوسط میشه درستشون کرد که خب همه کف میکنن و الا ارایشگر معجزه بلد نیست
مرسی عزیزم از توضیحاتت
منم حرفتو قبول دارم
mz56mz
ببينيد چه كلاهى به سر ما مردها ميگذارند
EVANESCENCE
نخبه
نخیرم عمو جون خانمها همشون خوشملنننننننننننننننن
ماهی
به خدا به چش خودم دیدم.کم مونده بود دو تا شاخ در بیارم
آره کاملا درست می کی.عکاسا خیلی بیشتر میتونن مانور بدن.اینی که میگم قبل ازدواج دیده بودمش بعد عکس عروسیشو دیدم شاخ درآوردم اونم با یه پس 8 سال از خودش کوچیکتر
نخبه
گفتم که خاله ماهی اینجور افراد رو میتونی در حد متوسطی درست کنی که خب از نظر بینندگان یعنی اخر هر چی عروسه واسه اینکه بس که طرف زشته همین حدم درستش کردن باید کلاهشو بندازه بالا
ولی خدا شانس بده این دخمل زشت رو کی گرفته
ماهی
خداییش خیلی خانوم ماهی بود یعنی هست...مدیر یه جای معروفه و خیلی هم با معرفت و دوست داشتنیه
من که دوسش دارم و خوشحالم براش
نخبه
من که دوسش دارم و خوشحالم براش
خب پس ما نیز خوشحالیم و برایش ارزوی خوشبختی میکنیم
carlos
کسی هم هیچوقت بهمون کاری نداره
نخبه
خب واسه همینه زشتین دیگه
چرا عزیزم وقتی علوسی شدی بهت گفتن عروس سر تره و عروس خوشگله دوماد چقدر زشته دوماد داره کچل میشه و از این حرفا میفهمی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→