₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » 999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » 999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999

1360 بازدید، 40 پست، نویسنده: masod

• masod

نمايش يا پنهان متنشما دوستان به من كمك كنيد و بگوئيد من چه شغلي شروع كنم . اگر كسي بتواند شغلي معرفي كند و بعد از آن من بتوانم در آن شغل موفق بشم به عنوان جايزه به او يك پرايد خواهم داد. پيشا پيش از همه دوستان تشكر ميكنم.

• soroosh

والله با این نوناشون.....

• نخبه

نقل قول: masod
    شما دوستان به من كمك كنيد و بگوئيد من چه شغلي شروع كنم . اگر كسي بتواند شغلي معرفي كند و بعد از آن من بتوانم در آن شغل موفق بشم به عنوان جايزه به او يك پرايد خواهم داد. پيشا پيش از همه دوستان تشكر ميكنم.

23 وای خدا بازم مسعود اومد با تاپیکهاش
    مسعود طلا خب قبلش بگو چه کارایی بلدی چه هنری و چه تحصیلاتی و یا چه مقدار پول داری همینجوری رو هوا ما چی بگیم اخه 23 یه چی میگیا 83

بتوانم در آن شغل موفق بشم به عنوان جايزه به او يك پرايد خواهم داد

من که میدونم چه موفق بشی چه نشی میخای جایزه رو بدی به من 23 اینو همه میدونن
    مگه نه؟ 74

• masod

دست شما درد نكنه اگر كسي بگه همين كه گفتم انجام خواهم داد.

• دلشاد

masod,
    آقا مسعود
    چه کاری بلدی سرمایه چقدر داری

• masod

مشكل مالي ندارم فقط در مورد كار هم از هر كاري بر مي آيم .

• دلشاد

اگه بتونی میتونی در این کارها در این زمونه پیشرفت کنی البته باید موقعیت مکانیشم در نظر بگیری علاقه هم داشته باشی
    1 - سوپر مارکتی
    2 - مدیریت اکیپ هنری موسیقی و فیلمبرداری
    3 - خرید و فروش فرش
    4 - خرید فروش موبایل
    5 - واردات و فروش لوازم برقی و خانگی

امیدوارم موفق باشی

• نخبه

مشكل مالي ندارم فقط در مورد كار هم از هر كاري بر مي آيم .

خب پس خلبان بشو23
    نه اصلا دکتر بشو23

حالا که مشکل مالی نداری پس کار واسه چیته تو این سن 83 تازشم اصلا چرا تو این سن یادت افتاده دنبال یه کار جدید بگردی خب مگه قبلا کار نداشتی.. نکنه بازنشست شدی.. بیشتر بازنشسته ها بعد از بازنشستگی مغازه راه میندازن حالا هر چیزی که راحت بتونن بفروشن و اطلاعات خاصی هم نخاد مثل سوپر مارکت 10

ولی شغل شریف سر کار گذاشت ملت هم خوبه ها بهت هم میاد 56

• Life Dream

اگه سرمايه داري، يه نفرم ميشناسي كه بتوني مثل برادرت بهش اطمينان كني، برو توو كار طلافروشي، پيش اون شخص ياد بگير و ادامه بده، درآمدش در ماه بالاي چند مليونه!! به شرطي كه در كارتون صداقت باشه، هم براي شما و هم شخصي كه پيشش به عنوان شريك يا كار آموز هستي!

سرمايه هم اگه در تهراني، اگه بخوايي حد اقل رو در نظر بگيري، بايد يه 200 مليوني داشته باشي

موفق باشي 1

• Mahboob

ببینید ۲ مدل کار هست یکی‌ واقعی هست یکی‌ واقعی نیست ... 16
    شما اول بگید چه جور کاری میخواین اون وقت من نظر میدم... 16
    آخه من در این مورد تخصص دارم 15

• carlos

مسعود خان مردونه پراید رو بهم جایزه میدی اگه بگم ؟ 65 باید صفر باشه . رنگش هم مشکی متالیک باشه ها 65

فقط بگو ببینم چقدر دوست داری درآمد داشته باشی در ماه ؟؟!! بعد من شغل رو میگم شما هم پراید رو بفرست .

• shaparak64

سلام به به 93
    درسته مشکل مالی نداری ولی به هرحال باید حدودا بگی که ما بدونیم. مثلا 100 میلیون تا 1 میلیارد هم سرمایه س دیگه.
    بعدشم به هرحال باید بگی از چه چیزی خوشت میاد از چی بدت میاد، مثلا من بگم بیا مربی رقص عربی شو، میتونی؟ 4
    حالا به طور کلی اینارو پیشنهاد میدم:
    سوپر مارکت اجاره کنی
    تو زمینه ی مواد غذایی هم بسته به سرمایه ت میتونی از فلافل فروشی بزنی تا رستوارن یا فست فود
    واردات لوازم تزیینی از مالزی و تایلند

• هاچو هاچو

ما داریم یه سوپر مارکت میزنیم،میخوای بیا شریک بشیم 3
    الان منو داداشام هم شرایطه تورو داریم اگه حوصله وقت و همت داری سوپر بدک نیست،البته جاش خیلی مهمه مثلا کنارش یک نونوایی باشه یا میوه فروشی.اگرم بتونی نزدیکه یک مدرسه پسرانه یک گیم نت بزنی که معرکه است.بقیه مشاوره هم بعد تحویله پراید 86

• levrone

شما دوستان به من كمك كنيد و بگوئيد من چه شغلي شروع كنم . اگر كسي بتواند شغلي معرفي كند و بعد از آن من بتوانم در آن شغل موفق بشم به عنوان جايزه به او يك پرايد خواهم داد. پيشا پيش از همه دوستان تشكر ميكنم.

من اصلا نمیدونم چرا از همون اول ستارت منو گرفته. مگه داداشیت مرده که اینجوری تایپیک میزنی؟! 6 11
    خیلی ماهی تو! بیا تو بغلم 6

نمايش يا پنهان متن11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

• gilas

بیا برو یه سوپر بزن خیال خودتو بقیه رو راحت کن 4
    سوپر مشتریای خوبی هم داره 86

نقل قول: levrone
    من اصلا نمیدونم چرا از همون اول ستارت منو گرفته. مگه داداشیت مرده که اینجوری تایپیک میزنی؟! 6 11
    خیلی ماهی تو! بیا تو بغلم

جاااااااااااااان 451

• ماهی

masod,
    مفروضات و معلومات مسئله خیلی ناقصه.... 2

• Holtek

دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه

جدای از شوخی ، سادگی تاپیکت منو دیووووووووووونه ام کرد
    اما شغل :
    فعلا ، آپارتمان سازی تو بورسه .