₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » 999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » 999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999

1360 بازدید، 40 پست، نویسنده: masod

• gilas

نقل قول: mojde
    برو کار میکن مگو چیست کار .........................

همین دیگه گوش نمیکنه که همش گیر کرده به شهین 4

• نخبه

وای مسعود تو که هنوز اینجایی نرفتی سر کار ولی همه ما رو گذاشتی سر کار 23

• ژنرال

با توجه به اینکه مشکل سرمایه نداری به نظر من یا برو تو کاری که به شکم ملت وابسته باشه.
    تو پوشاکم سرمایه گذاری کنی بد نیس.
    ساختمون سازی هم هرچند الان رونق سابقو نداره ولی بد نیس.

یه سرمایه گذاری هم میتونی بکنی که البته چندسال دیگه جواب میده.
    برو توی جزیره ی قشم واحد تجاری بخر.
    الان واحدهای تجاری اونجا هست که در حال ساخته و میتونی با قیمت مناسب به صورت شرایطی بخری.
    قشم چند ساله دیگه به وسیله ی یه پل بزرگ وصل میشه به یه بندری که اسمش الان یادم نیس.
    قیمتاش میکشه بالا.
    من اگه پولشو داشتم میرفتم قشم واحد تجاری میخریدم.

نمايش يا پنهان متنقربونت دوگانه سوز باشه حتمن 4

• محسن صائب

مسعود جان
    امیدوارم هر کاری رو که شروع کردی
    همیشه موفق باشی

• نخبه

تفریح و سرگرمی » معما، چیستان، سرگرمی »

انتخاب بخش 4 حالا سوالت کدوم یکی از ایناس 83

• Kishe Mehr

اقا اول اینکه خیلی اسم سوپر و سوپری و این چیزا رو نیارید مسعود اقا به این اسامی حساس هستند 9

دوم اینکه اقا مسعود عجب تاپیک مشتی زدی 86

سوم هم اینکه اول سرمایه تون رو بگید تا بهتون پیشنهاد بدم 37

مورد سرمایه گذاری از یک میلیون تومن دارم تا هزار میلیارد تومن. 3

نمايش يا پنهان متنالبته اگه جریان میلیاردی باشه من کمتر از سانافه نمیخوام 74

پس شما یه لطفی بکنید میزان سرمایه رو بگید تا ما هم تکلیف خودمونو بدونیم 4 11

• چکاوک

به نظر من فقط برو تو کاره خوراک یه سوپرمارکتی بزن چون مردم از هر چی بگذرن از شکمشون نمیگذرن 83

• نخبه

راستی یادم اومد تمبر دوست داری و تمبرجمع میکنی
    پس فکر کنم اگه مغازه صنایع دستی هم بزنی خوب باشه
    اصلا بیا سمساری بزن و عتیقه جات بفروش 4

• carlos

مسعود خان . دوستان اکثرا سوپر مارکتی رو پیشنهاد کردن 99
    دلیلشون هم اینه که با شکم سرو کار داره 99

دیگه چاره ای نیست دیگه همینو انتخاب کن 65

• blustar

به نظر من به جای این کارا برو دنبال یه لقمه نون حلال 50

• ساحل ناقلا

هرچی آدم میخواد سکوت کنه نمیشه 21
    یه کار خوب سراغ دارم دوست داری بگو تا بگم بهت درآمدشم عالیه میلیاردر میشی دوست داری بگو تا بهت بگم 10

• masod

با تشكر از دوستان سايت و آشنايان نزديك و دور البته غير از شما عزيزان افرادي هم كه از قبلا اطلاع داده بودن و من استفاده كردم و يك شغل در خور مناسب حال من باشه انتخاب كردم البته فردي كه اين پشنهاد را داد خودشم در اين شغل وارد شده و به من هم گفت و منهم رفتم انجام دادم آن شغل سرمايه گذاري بورس سهام هست و من سهام هواپيمايي و يك شركت ذغال دينام سازي را خريدم و بعد سود آن را در كار تمبر بكار ميگيرم{ البته اين قسمت آخرش را شيرين گفت و بياد من انداخت و من هم انجام خواهم داد. } از همه شما ممنون همتون را دوست دارم.

• دلشاد

masod,
    موفق باشی

• Holtek

نقل قول: masod
    با تشكر از دوستان سايت و آشنايان نزديك و دور البته غير از شما عزيزان افرادي هم كه از قبلا اطلاع داده بودن و من استفاده كردم و يك شغل در خور مناسب حال من باشه انتخاب كردم البته فردي كه اين پشنهاد را داد خودشم در اين شغل وارد شده و به من هم گفت و منهم رفتم انجام دادم آن شغل سرمايه گذاري بورس سهام هست و من سهام هواپيمايي و يك شركت ذغال دينام سازي را خريدم و بعد سود آن را در كار تمبر بكار ميگيرم{ البته اين قسمت آخرش را شيرين گفت و بياد من انداخت و من هم انجام خواهم داد. } از همه شما ممنون همتون را دوست دارم.

پس جایزه چی شد ، حتما اونم رسید به شهین 1
    حیف شد پول پرایدو لازم داشتم برای به امر خیر 17

• gilas

با تشكر از دوستان سايت و آشنايان نزديك و دور البته غير از شما عزيزان افرادي هم كه از قبلا اطلاع داده بودن و من استفاده كردم و يك شغل در خور مناسب حال من باشه انتخاب كردم البته فردي كه اين پشنهاد را داد خودشم در اين شغل وارد شده و به من هم گفت و منهم رفتم انجام دادم آن شغل سرمايه گذاري بورس سهام هست و من سهام هواپيمايي و يك شركت ذغال دينام سازي را خريدم و بعد سود آن را در كار تمبر بكار ميگيرم

یه شبه چقدر کار میشه انجام داد 56

• ژنرال

سود آن را در كار تمبر بكار ميگيرم{ البته اين قسمت آخرش را شيرين گفت و بياد من انداخت و من هم انجام خواهم داد. }

23
    نمايش يا پنهان متنشیرین چه پیشنهادی دادی؟ 86
    4

• SaMaN TaJ

نقل قول: gilas
    یه شبه چقدر کار میشه انجام داد

72

کاش ما هم تو یه روز یک چهارم از این کارا رو انجام میدادیم......والا 32

• نخبه

یا خداااااااااا تو چه جوری یه شبه این کارو انجام دادی علم چقدر پیشرفت کرده ها.. 89 حالا سهامشون رو چند خریدی لطفا کامل توضیح بده چون واسه مریض میخام .. 23 نه جون ما توضیح بده ببینیم چه کارهایی انجام دادی شاید خوب بود ما هم انجام دادیم لطفا ریز به ریز و نکته به نکته توضیح بده 58
    البته اين قسمت آخرش را شيرين گفت و بياد من انداخت و من هم انجام خواهم داد. } از همه شما ممنون همتون را دوست دارم.

هی من میگم بقیه زحمت نکشن مسعود این پراید رو میده به من 23
    نقل قول: میرزا
    شیرین چه پیشنهادی دادی؟

بخون اون بالاکه هست نوشته های من

• roman

کار نکن بابا بیا فنلاند بخور و بخواب وتفریح کن کار می خوای چیکار? 7 80 243 307 801
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: