ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
999 دوستان من چه شغلي انتخاب كنم نظر شما چيه.999
masod
نمايش يا پنهان متن
شما دوستان به من كمك كنيد و بگوئيد من چه شغلي شروع كنم . اگر كسي بتواند شغلي معرفي كند و بعد از آن من بتوانم در آن شغل موفق بشم به عنوان جايزه به او يك پرايد خواهم داد. پيشا پيش از همه دوستان تشكر ميكنم.دلشاد
soroosh
نخبه
مسعود طلا خب قبلش بگو چه کارایی بلدی چه هنری و چه تحصیلاتی و یا چه مقدار پول داری همینجوری رو هوا ما چی بگیم اخه
من که میدونم چه موفق بشی چه نشی میخای جایزه رو بدی به من
مگه نه؟
masod
دلشاد
آقا مسعود
چه کاری بلدی سرمایه چقدر داری
masod
دلشاد
1 - سوپر مارکتی
2 - مدیریت اکیپ هنری موسیقی و فیلمبرداری
3 - خرید و فروش فرش
4 - خرید فروش موبایل
5 - واردات و فروش لوازم برقی و خانگی
امیدوارم موفق باشی
نخبه
خب پس خلبان بشو
نه اصلا دکتر بشو
حالا که مشکل مالی نداری پس کار واسه چیته تو این سن
ولی شغل شریف سر کار گذاشت ملت هم خوبه ها بهت هم میاد
Galexy
Life Dream
سرمايه هم اگه در تهراني، اگه بخوايي حد اقل رو در نظر بگيري، بايد يه 200 مليوني داشته باشي
موفق باشي
Mahboob
شما اول بگید چه جور کاری میخواین اون وقت من نظر میدم...
آخه من در این مورد تخصص دارم
carlos
فقط بگو ببینم چقدر دوست داری درآمد داشته باشی در ماه ؟؟!! بعد من شغل رو میگم شما هم پراید رو بفرست .
shaparak64
درسته مشکل مالی نداری ولی به هرحال باید حدودا بگی که ما بدونیم. مثلا 100 میلیون تا 1 میلیارد هم سرمایه س دیگه.
بعدشم به هرحال باید بگی از چه چیزی خوشت میاد از چی بدت میاد، مثلا من بگم بیا مربی رقص عربی شو، میتونی؟
حالا به طور کلی اینارو پیشنهاد میدم:
سوپر مارکت اجاره کنی
تو زمینه ی مواد غذایی هم بسته به سرمایه ت میتونی از فلافل فروشی بزنی تا رستوارن یا فست فود
واردات لوازم تزیینی از مالزی و تایلند
هاچو هاچو
الان منو داداشام هم شرایطه تورو داریم اگه حوصله وقت و همت داری سوپر بدک نیست،البته جاش خیلی مهمه مثلا کنارش یک نونوایی باشه یا میوه فروشی.اگرم بتونی نزدیکه یک مدرسه پسرانه یک گیم نت بزنی که معرکه است.بقیه مشاوره هم بعد تحویله پراید
levrone
من اصلا نمیدونم چرا از همون اول ستارت منو گرفته. مگه داداشیت مرده که اینجوری تایپیک میزنی؟!
خیلی ماهی تو! بیا تو بغلم
نمايش يا پنهان متن
gilas
بیا برو یه سوپر بزن خیال خودتو بقیه رو راحت کن
سوپر مشتریای خوبی هم داره
خیلی ماهی تو! بیا تو بغلم
جاااااااااااااان
ماهی
مفروضات و معلومات مسئله خیلی ناقصه....
Holtek
جدای از شوخی ، سادگی تاپیکت منو دیووووووووووونه ام کرد
اما شغل :