یه بار هم نوشتم پرید دندم نرم مهمه دوباره می نویسم چند وقت پیش داشتم وبلاگ گردی می کردم ... از این وبلاگ می رفتم به اون وبلاگ ... هی می خوندم و می خوندم بعضی از وبلاگ ها مطالب خیلی خوب و جالبی داشتند بعضی از وبلاگ ها هم مطالب خنده دار ... اما این میون وبلاگ هایی بودند که انگار یکی دو سالی نوشته می شدند اما همین طور رها شدند مثلا بعضی آخرین پست ها مربوط بود به سال 86 ... 85 ... خیلی جالب بود انگار داشتم توی لاشه ی وبلاگ ها قدم می زدم .. . حس غریبی بود ... اما یه مسئله مهم و هم دردناک و هم خنده دار نظرم رو جلب کرد ... اکثر وبلاگ های متروک و یا زنده در مورد شکست های عشقی بود ... دیدم ای بابا یکی نوشته دیگه باید خود کشی کنم ... بابا کوتاه بیا یکی نوشته بیا تنم مال تو . دیگه به هیچی فکر نمی کنم .... بعد گوشه ی وبلاگ نگاه میکنی ای بابا 15 سالشه یکی نوشته امروز دیدمش و الآن قلبم رو از تو سینه انداختم دور . زندگی خداحافظ ... اههه پسر این چه حرفیه ای بابا یکی نوشته .... به عشق ( .... یعنی فحش خوارمادر ) ای خدااااااااااااااااا عشقم رو گرفتی جونمم بگیر راحت شم ..... بلهههههههههههههههههههههه گوشه گوشه این شهر برام خاطره ست ولی دیگه نمی خوام این شهر رو ببینم .... امروز صبح بلند شدم دیدم دیگه خودمو توی آیینه نمی شناسم چقدر تکیده شدم ... عشقت داغونم کرد ..... بله سن 17 سال هنوز مدرسه میره یادم افتاده به وقتی که وقتی یه پسر بهم دست میزد می میردمو زنده میشدم حالا خیلی راحت خودم رو دادم دستش ... هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بقیش دیگه واقعا نشد بنویسم
وای همشونم یه آهنگ هایی گذاشته بودند دیدم ای بابا آهنگ ها همش چرا رفتی ... ترکم کردی ... نابود شدم ... سقط شدم مردم ... ای تو روح و روان عشق و اینا . . . بچه ها واقعا موندم .... مطمئنم نویسنده ها توی رده سنی 15 تا 21 بودند ( اگه هم کمتره که واویلا ) اما جوری از زندگی حرف می زدند که .... توی دوران نوجوونی ... دوره عشق و حال .... من خودم دوره نوجوونی خوب و باحالی داشتم اما دوستایی هم داشتم که با عشقای بچه گانه زندگیشون رو نابود کردند اما همیشه خاطرات خوب دارم .... واسه همین وقتی می بینم یکی تو دوره نوجوونی این همه ناله میده و حرفایی می نویسه که خب قلب آدم درد میگیره .... دوره نوجوونی دوره ی خیلی قشنگیه خیلی خیلی ... ولی اینا ببخشیدا ....ینن توش میره از بس چس غصه می خورن .... یعنی واقعا عشق براشون چه معنی داره ؟ و چرا این قدر که آهنگ از جدایی و ناله و نفرین خونده میشه از قشنگی زندگی کسی نمی خونه ( منظورم تعداد زیاد این جور آهنگ ها توی چند سال اخیره ) خداییش نمی دونم چی بگم ... چشمه ی نظرم خشکیده .... . . . بسم الله برید به سمت قهقرای علمی ببینم چه می کنید قهقرای علمی ها حواستون باشه
ممنون عمو جان من هم با مطالب شما موافقم چرا همش از نرسيدنها و مشكلات بايد حرف زد چرا نبايد از اميدها و رسيدنها صحبت كرد, آخه نوجون عزيز هنوز كلى راه مونده عزيزم .................من هم در سن نوجوانى با تمام كمبودها و مشكلات هميشه چشمم به فرداى بهتر , فرداى زيباتر و به ياد پروردگارم بودم و خدا رو شكر تا حالا به بعضى از اون فرداهاى نوجوانى رسيدم و به بعضى از اونها هم نرسيدم ولى هنوز اميدارم يعنى تا وقتى كه نفس ميكشم اميد خواهم داشت اگر هم مُردم بقيش اون دنيا از رو نميرم كه
همونطور که ما به شادیها نیاز داریم ، بعضی وقتا هم غمگین بودن یه حس خوشی دیگه ای با آدم دست میده که ناخودآگاه دوست داریم غمگین باشیم . بعضی از آهنگ های غمگین هم به این موضوع دامن میزنن و نقش کاتالیزر رو بازی می کنن . یه دوستی داشتم که همیشه افسرده و غمگین بود ، که آخرش با مراجعه با دکتر متوجه شد که علتش گوش دادن به این آهنگ های غمگین بوده ...
نمايش يا پنهان متنچه عرض کنم که خدا رو شکر دوران نوجوانی من با درس و کتاب گذشت بعد جوون که شدم یکمی شیطون شدم ولی خب عقلم سر جاش بود حواسم بود که چقدر شیطونی کنم که هیچ وقت غصه نخورم و باز خدا رو شکر هر گز غصه نخوردم کلا از غم و غصه خوشم نمیاد با اهنگهای غمگین هم خیلی حال نمیکنم با اینکه خیلی قشنگن ولی خب زیادی گوش دادن به قول دکی ادم رو میبره تو یه فضای دیگه و اخرش مریض میکنه.. به قول ایشون منم شاهد بیماری دوستی بودم که با گوش دادن به اهنگهای غمگین و دیدن فیلمهای عشقی ناکام و کلا فیلمهای گلشیفته فراهانی و... که همش غمه.. و خوندن کتابهایی که اصلا مناسب سن اون دختر نبود(البته بگم هرگز دوست پسر نداشت)اخرش مریض شدو افسردگی گرفت و تا مدتی تحت نظر پزشک بود و چون دارو رو مصرف نمیکرد مدتی هم تو بیمارستان.... بستری شد که من اسم اونجا رو همیشه توی تی وی دیده بودم و وقتی رفتم ملاقاتش تازه فهمیدم اونجا واقعا همونیه که توی تلویزیون نشون میدن بخش اینا همش پر بود از دختر و پسرهای نوجوون که همشون یه جورایی افسردگی داشتن وای خدا یاد اوریش هم اذیتم میکنه ...اینهمه غم واسه دختر و پسرای توی سن15تا 18.. چند باری رفتم ملاقات و هر بار رفتم اذیت شدم بعد از اون دیگه نرفتم و فقط بهش زنگ میزدم و بهش امید میدادم خدا رو شکر بعد از مدتی مرخص شدو الان هم دارو میخوره .. همیشه لباساش سیاهه اتاقش تاریکه وسایلاش همشون تیره هستن از رنگهای شاد خوشش نمیاد کلا با فاز غم هنوز حال میکنه هر قدر هم نصیحت کنی بدتر میکنه .. داستان زیاد داره این دختر ولی دیگه بسه در کل ببینین فضای غمالود چه کارها که با ادم نمیکنه پس همیشه شاد باشید و سعی کنید مدت غمگین بودن رو کم کنید
مطلبت بسیار جالب بود این مشکل لذت نبردن از زیبایی های واقعی متاسفانه امروزه بسیار شایع شده و ربطی که به جوان و پیر نداره همه یکجورای عادت کردند غمگین باشند از زمین و زمان بد بگویند چرا؟
بسیار مطلب جالبی بود معلومه خیلی وقت گذاشتی و از ابتکارت خوشم اومد متاسفانه همه چیز بچه بازی شده عشق هم روش درضمن یه مطلب هم من بگم برای ناامیدی در بین گناهان کبیره ، نابخشودنی ترین گناه از نظر خداوند یأس و نومیدیه ؛ پس باید همیشه امیدوار بود
من هم در سن نوجوانى با تمام كمبودها و مشكلات هميشه چشمم به فرداى بهتر , فرداى زيباتر و به ياد پروردگارم بودم و خدا رو شكر تا حالا به بعضى از اون فرداهاى نوجوانى رسيدم و به بعضى از اونها هم نرسيدم ولى هنوز اميدارم يعنى تا وقتى كه نفس ميكشم اميد خواهم داشت اگر هم مُردم بقيش اون دنيا از رو نميرم كه
عمویی بابام همیشه میگه شما چقدر اراده و پشتکار داشتید حتی وقتی سنتون خیلی کم بود و کاملا درسته با هر مشکلی آدم باید به فردا امیدوار باشه چون همین امروزم آرزوی دیروزمون بوده
نقل قول: Dr.GSM
بعضی از آهنگ های غمگین هم به این موضوع دامن میزنن و نقش کاتالیزر رو بازی می کنن .
کاملا درسته . گوش دادن به آهنگ های غمگین یه حدیش خوبه نه اینکه همیشه توی گوشمون باشه ... مخصوصا با این شعرایی که امروز می خونند که فقط از ناامیدی حرف می زنند
نقل قول: نخبه
در کل ببینین فضای غمالود چه کارها که با ادم نمیکنه پس همیشه شاد باشید و سعی کنید مدت غمگین بودن رو کم کنید
واقعا شیرین وقتی میگی یه نفر تو سن 15 تا 18 باید بستری بشه قلبم میگیره .... و کاملا درست میگی فضای غم آلود روح و روان رو نابود می کنه آدم در شرایط سخت هم باید تلاش کنه فضای شادی برای خودش به وجود بیاره تا بتونه سختی ها رو تحمل کنه و پشت سر بذاره
نقل قول: arash52
در بین گناهان کبیره ، نابخشودنی ترین گناه از نظر خداوند یأس و نومیدیه ؛ پس باید همیشه امیدوار بود
من هم همیشه به این معتقدم و هیچ وقت نباید از رحمت خدا ناامید شد اما متاسفانه نوجوون ها چون توی دوران حساسی هستند خیلی بیجا زندگی رو سخت میگیرند
نقل قول: چکاوک
ولی من یه وبلاگ دارم پر از احساس و عشق و هیچ وقت ناامید نشدم
چکاوکم اول بیا بغلم بعدم آدرس وبلاگتو بده
نقل قول: محسن صائب
همه یکجورای عادت کردند غمگین باشند از زمین و زمان بد بگویند چرا؟
من نظرم اینه که وقتی زیاد غرق زندگی و کار بشی و زیادی زندگی رو جدی بگیری آدم افسرده میشه چون اگه امروز یه مشکلی میاد باید دونست با همه ی سختیش اینم میگذره ... اما در مورد نوجوون ها مثل اینکه قضیه خیلی جدیه و متاسفانه همچین ار عشق حرف می زنند هرکی ندونه انگار 20 سال تجربه دارند
قربونت برم به چه نکته ای اشاره کردی ، چیزی که من هم تو وبلاگ گردی هام بهش رسیده بودم مشکل اول و اصلی تو این قضیه اینه که اصلا هنوز نوجوونا نمیدونن عشق چی هستش ( عشق واقعی) یه دوستی و دوست داشتن زودگذر رو عشق و بهم خوردن اون حتی به دلایل منطقی رو هم ناکامی میدونن. خودشون رو تو عشق ناکام میدونن درحالیکه هنوز عشق رو تجربه نکردن این خیلی بده. حالا فکر کنید کسی میره تو فاز غم عشق و ناکامی و فراق و خودکشی عشقی که اصلا عشقو تجربه نکرده ، خوب این فاجعه اس. من خودم با اینکه خیلی شوخ و شیطونم و سرزنده م (گذشته از مشکلاتم) ولی واقعا با آهنگای غمگین حال میکنم ، نمیدونم چرا با توجه به نظر دکی و شیرین نتیجه اش هم معلومه
حالا فکر کنید کسی میره تو فاز غم عشق و ناکامی و فراق و خودکشی عشقی که اصلا عشقو تجربه نکرده ، خوب این فاجعه اس. من خودم با اینکه خیلی شوخ و شیطونم و سرزنده م (گذشته از مشکلاتم) ولی واقعا با آهنگای غمگین حال میکنم ، نمیدونم چرا با توجه به نظر دکی و شیرین نتیجه اش هم معلومه
دقیقا موافقم شاپرک توی اون سن عشق واقعی رو تجربه نکردند و چون نمی دونند چیه این قدر خودشون رو اذیت می کنند .... راستی شاپلی خیلی زیاد آهنگ غمگین گوش نده ... این آهنگای شاد مسخره هم گوش بده , حال میده
راستی شاپلی خیلی زیاد آهنگ غمگین گوش نده ... این آهنگای شاد مسخره هم گوش بده , حال میده
نمايش يا پنهان متناره اهنگ شاد حتی همینجا نوشته ها و تاپیکهای شاد تو روحیه هممون تاثیر داره.. قبل از عید یه مدتی بود هر تاپیکی رو باز میکردی همش شعر غمگین و تاپیکهای نسبتا ناله بود خدائی گاهی حوصلمو سر میبرد سایت و میدیدم که این چیزا با روحیه من سازگاری نداره واسه همین من شعرهای عاشقانه و یا تاپیکهای راز و نیاز با خدا میزاشتم که این جو رو عوض کنم تا حدی هم موفق بودم و دو هفته مونده به عید واقعا فضای سایت شاد شده بود با تاپیکهایی که بچه ها یا برای من یا برای دیگری میزاشتن همشون اهنگهای شاد بود خدایی قبل عید سایت خیلی خوب شده بود از همینجا خواهش مندم فضای سایت را غم الود نکنید .. چون ناراحتی شما ما رو هم ناراحت و غصه دار میکنه امیدوارم که هیچ کدومتون هیچ وقت ناراحتی نداشته باشید و اگرم دارید زود برطرف بشه و فراموشش کنید و با شادی غمها رو فراموش کنید زندگی سراسر شادی و خوشبختی رو برای همتون ارزو میکنم
راستی شاپلی خیلی زیاد آهنگ غمگین گوش نده ... این آهنگای شاد مسخره هم گوش بده , حال میده 93
اهل اینجور آهنگها که هستم در حد تیم ملییییییییی ولی میگم با آهنگای غمگینم خیلی حال میکنم
نقل قول: نخبه
ز همینجا خواهش مندم فضای سایت را غم الود نکنید .. چون ناراحتی شما ما رو هم ناراحت و غصه دار میکنه امیدوارم که هیچ کدومتون هیچ وقت ناراحتی نداشته باشید و اگرم دارید زود برطرف بشه و فراموشش کنید و با شادی غمها رو فراموش کنید
قبول دارم منم واسه همین آواتار و حالتمو عوض کردم دیگه یعنی مثلا دارم میترکم از خوشی
خب من بازم اومدم نمايش يا پنهان متنیه اصفهانی بعد چندماه میره آرایشگاه میگه من بازم اومدم آمّـــا بریم سر اصل مطلب. متاسفانه در حال حاضر جوانها تصمیماتی میگیرند از روی احساسات و بدون کوچکترین منطقی هست. مثلا توی یک وبلاگی می خوندم دختره (حالا دختره اول دوم دبیرستانه ها!!!! ) نوشته بود بعضی ها میگن که دوست پسر داشتن خوب نیست ولی دانش اموز زرنگ کلاسمون دوست پسر داره و درسهاشم خوبه!! پس دوست پسر داشتن خوبه و من باید برم دوست پسر بگیرم!!!! خیلی هاش هم از روی چشم و هم چشمی هست. بخصوص در بین دخترا. درصد زیادی از دخترا که دوست پسر دارند از روی چشم و هم چشمی هست و میخوان که از دوستاشون عقب نمونند. مدتیه متاسفانه جوونها احساس ناامیدی می کنند. اهنگهای غمبار گوش میدن.. مفهوم اکثر اشعار و نوشته های افراد به قول حاج محسن عزیز که کوچیک و بزرگ هم نداره شده ناامیدی. مثلا توی نوشته هاشون کلا از رفتن و تنها گذاشتن و تنها شدن و امید نداشتن و ناراحت بودن و از این واژه هاست. اگر نگاهی به اشعار حافظ و مولانا و شاعران گذشته بکنیم مفاهیمی که برداشت میشه از آمدن و امید داشتن و خوشحال بودن توکل به خدا و از این واژه هاست. به نظرم اگر نگرشها عوض بشن و جوانها با چشم باز تصمیم بگیرند و به حرف بزرگترها گوش بدن در سن نوجوانی و جوانی که پایه و بیس شخصیت و اینده ی انسان هست، به نحو احسن رقم میخوره
چون ناراحتی شما ما رو هم ناراحت و غصه دار میکنه امیدوارم که هیچ کدومتون هیچ وقت ناراحتی نداشته باشید و اگرم دارید زود برطرف بشه و فراموشش کنید و با شادی غمها رو فراموش کنید زندگی سراسر شادی و خوشبختی رو برای همتون ارزو میکنم
شیلینم بیا بغلم آره واقعا آهنگ های شاد روحیه آدم رو عوض مشکنه مخصوصا تاپیک های خنده دار که به قهقرا میرن
نقل قول: shaparak64
قبول دارم منم واسه همین آواتار و حالتمو عوض کردم دیگه یعنی مثلا دارم میترکم از خوشی
شاپلی جونم تو خودت انرژی مثبتی منم با بعضی آهنگای غمگین حال می کنم اما زیاد گوش نمیدم
نقل قول: Kishe Mehr
به نظرم اگر نگرشها عوض بشن و جوانها با چشم باز تصمیم بگیرند و به حرف بزرگترها گوش بدن در سن نوجوانی و جوانی که پایه و بیس شخصیت و اینده ی انسان هست، به نحو احسن رقم میخوره
نه خوب اومدی مجتبی ... آفرین ولی زدی به هدف به حرف بزرگترا گوش کردن خیلی مهمه اما متاسفانه توی سن نوجوونی یه نوجوون هر حرفی رو نصیحت می دونه و از گوش دادن به نصیحت فرار می کنه
ولی زدی به هدف 1 به حرف بزرگترا گوش کردن خیلی مهمه اما متاسفانه توی سن نوجوونی یه نوجوون هر حرفی رو نصیحت می دونه و از گوش دادن به نصیحت فرار می کنه 21
بازم متاسفانه در این سنین جوونها و نوجوونها خیلی قد و یک دنده هستند و فکر می کنن بزرگترها حتی پدر و مادرشون بدشون رو میخواد و عمدا برخلاف نظر اونها عمل می کنند و موقعی می فهمند به چی گرفتار شدن که تا ته گیر کردن
نقل قول: Mahboob
39 نه خوب اومدی مجتبی ... آفرین 39
پس انتظار داشتی خوب نیام؟ ناسلامتی دیشب کلی خوابیدم تا امروز بیام اینجا نظر بدما
Mahboob
یه بار هم نوشتم پرید
چند وقت پیش داشتم وبلاگ گردی می کردم ...
از این وبلاگ می رفتم به اون وبلاگ ... هی می خوندم و می خوندم
بعضی از وبلاگ ها مطالب خیلی خوب و جالبی داشتند
بعضی از وبلاگ ها هم مطالب خنده دار ...
اما این میون وبلاگ هایی بودند که انگار یکی دو سالی نوشته می شدند اما همین طور رها شدند
مثلا بعضی آخرین پست ها مربوط بود به سال 86 ... 85 ...
خیلی جالب بود
انگار داشتم توی لاشه ی وبلاگ ها قدم می زدم .. . حس غریبی بود ...
اما یه مسئله مهم و هم دردناک و هم خنده دار نظرم رو جلب کرد ...
اکثر وبلاگ های متروک و یا زنده در مورد شکست های عشقی بود ...
دیدم ای بابا یکی نوشته دیگه باید خود کشی کنم ... بابا کوتاه بیا
یکی نوشته بیا تنم مال تو . دیگه به هیچی فکر نمی کنم .... بعد گوشه ی وبلاگ نگاه میکنی ای بابا 15 سالشه
یکی نوشته امروز دیدمش و الآن قلبم رو از تو سینه انداختم دور . زندگی خداحافظ ... اههه پسر این چه حرفیه
ای بابا یکی نوشته .... به عشق ( .... یعنی فحش خوارمادر
ای خدااااااااااااااااا عشقم رو گرفتی جونمم بگیر راحت شم ..... بلهههههههههههههههههههههه
گوشه گوشه این شهر برام خاطره ست ولی دیگه نمی خوام این شهر رو ببینم ....
امروز صبح بلند شدم دیدم دیگه خودمو توی آیینه نمی شناسم چقدر تکیده شدم ... عشقت داغونم کرد ..... بله سن 17 سال هنوز مدرسه میره
یادم افتاده به وقتی که وقتی یه پسر بهم دست میزد می میردمو زنده میشدم حالا خیلی راحت خودم رو دادم دستش ... هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بقیش دیگه واقعا نشد بنویسم
وای همشونم یه آهنگ هایی گذاشته بودند
دیدم ای بابا آهنگ ها همش چرا رفتی ... ترکم کردی ... نابود شدم ... سقط شدم مردم ... ای تو روح و روان عشق و اینا
.
.
.
بچه ها واقعا موندم ....
مطمئنم نویسنده ها توی رده سنی 15 تا 21 بودند ( اگه هم کمتره که واویلا
اما جوری از زندگی حرف می زدند که ....
توی دوران نوجوونی ... دوره عشق و حال ....
من خودم دوره نوجوونی خوب و باحالی داشتم اما دوستایی هم داشتم که با عشقای بچه گانه زندگیشون رو نابود کردند اما همیشه خاطرات خوب دارم .... واسه همین وقتی می بینم یکی تو دوره نوجوونی این همه ناله میده و حرفایی می نویسه که خب قلب آدم درد میگیره ....
دوره نوجوونی دوره ی خیلی قشنگیه خیلی خیلی ...
ولی اینا ببخشیدا ....ینن توش میره از بس چس غصه می خورن ....
یعنی واقعا عشق براشون چه معنی داره ؟
و چرا این قدر که آهنگ از جدایی و ناله و نفرین خونده میشه از قشنگی زندگی کسی نمی خونه ( منظورم تعداد زیاد این جور آهنگ ها توی چند سال اخیره )
خداییش نمی دونم چی بگم ... چشمه ی نظرم خشکیده ....
.
.
.
بسم الله برید به سمت قهقرای علمی ببینم چه می کنید
قهقرای علمی ها حواستون باشه
Kishe Mehr
ولی خوشم اومد از دیدگاهت
Mahboob
جرات داری فردا بیای نظر آلوده بدی
نمايش يا پنهان متن
اوهوم خودم میدونم چقدر باحالم
نمايش يا پنهان متن
mz56mz
Holtek
بعضی از آهنگ های غمگین هم به این موضوع دامن میزنن و نقش کاتالیزر رو بازی می کنن .
یه دوستی داشتم که همیشه افسرده و غمگین بود ، که آخرش با مراجعه با دکتر متوجه شد که علتش گوش دادن به این آهنگ های غمگین بوده ...
نخبه
نمايش يا پنهان متن
چه عرض کنم که خدا رو شکر دوران نوجوانی من با درس و کتاب گذشت بعد جوون که شدم یکمی شیطون شدم ولی خب عقلم سر جاش بود حواسم بود که چقدر شیطونی کنم که هیچ وقت غصه نخورم و باز خدا رو شکر هر گز غصه نخوردمکلا از غم و غصه خوشم نمیاد با اهنگهای غمگین هم خیلی حال نمیکنم با اینکه خیلی قشنگن ولی خب زیادی گوش دادن به قول دکی ادم رو میبره تو یه فضای دیگه و اخرش مریض میکنه.. به قول ایشون منم شاهد بیماری دوستی بودم که با گوش دادن به اهنگهای غمگین و دیدن فیلمهای عشقی ناکام و کلا فیلمهای گلشیفته فراهانی و... که همش غمه.. و خوندن کتابهایی که اصلا مناسب سن اون دختر نبود(البته بگم هرگز دوست پسر نداشت)اخرش مریض شدو افسردگی گرفت و تا مدتی تحت نظر پزشک بود و چون دارو رو مصرف نمیکرد مدتی هم تو بیمارستان.... بستری شد که من اسم اونجا رو همیشه توی تی وی دیده بودم و وقتی رفتم ملاقاتش تازه فهمیدم اونجا واقعا همونیه که توی تلویزیون نشون میدن بخش اینا همش پر بود از دختر و پسرهای نوجوون که همشون یه جورایی افسردگی داشتن وای خدا یاد اوریش هم اذیتم میکنه ...اینهمه غم واسه دختر و پسرای توی سن15تا 18.. چند باری رفتم ملاقات و هر بار رفتم اذیت شدم بعد از اون دیگه نرفتم و فقط بهش زنگ میزدم و بهش امید میدادم خدا رو شکر بعد از مدتی مرخص شدو الان هم دارو میخوره ..
همیشه لباساش سیاهه اتاقش تاریکه وسایلاش همشون تیره هستن از رنگهای شاد خوشش نمیاد کلا با فاز غم هنوز حال میکنه هر قدر هم نصیحت کنی بدتر میکنه .. داستان زیاد داره این دختر ولی دیگه بسه
در کل ببینین فضای غمالود چه کارها که با ادم نمیکنه پس همیشه شاد باشید و سعی کنید مدت غمگین بودن رو کم کنید
محسن صائب
این مشکل لذت نبردن از زیبایی های واقعی متاسفانه امروزه بسیار شایع شده
و ربطی که به جوان و پیر نداره
همه یکجورای عادت کردند غمگین باشند از زمین و زمان بد بگویند
چرا؟
arash52
معلومه خیلی وقت گذاشتی و از ابتکارت خوشم اومد
متاسفانه همه چیز بچه بازی شده
عشق هم روش
درضمن یه مطلب هم من بگم برای ناامیدی
در بین گناهان کبیره ، نابخشودنی ترین گناه از نظر خداوند یأس و نومیدیه ؛
پس باید همیشه امیدوار بود
چکاوک
محسن صائب
امکان داره ادرسش رو بدی
Mahboob
عمویی بابام همیشه میگه شما چقدر اراده و پشتکار داشتید حتی وقتی سنتون خیلی کم بود
و کاملا درسته با هر مشکلی آدم باید به فردا امیدوار باشه چون همین امروزم آرزوی دیروزمون بوده
کاملا درسته . گوش دادن به آهنگ های غمگین یه حدیش خوبه نه اینکه همیشه توی گوشمون باشه ... مخصوصا با این شعرایی که امروز می خونند که فقط از ناامیدی حرف می زنند
واقعا شیرین وقتی میگی یه نفر تو سن 15 تا 18 باید بستری بشه قلبم میگیره .... و کاملا درست میگی فضای غم آلود روح و روان رو نابود می کنه آدم در شرایط سخت هم باید تلاش کنه فضای شادی برای خودش به وجود بیاره تا بتونه سختی ها رو تحمل کنه و پشت سر بذاره
پس باید همیشه امیدوار بود
من هم همیشه به این معتقدم و هیچ وقت نباید از رحمت خدا ناامید شد اما متاسفانه نوجوون ها چون توی دوران حساسی هستند خیلی بیجا زندگی رو سخت میگیرند
چکاوکم اول بیا بغلم
چرا؟
من نظرم اینه که وقتی زیاد غرق زندگی و کار بشی و زیادی زندگی رو جدی بگیری آدم افسرده میشه چون اگه امروز یه مشکلی میاد باید دونست با همه ی سختیش اینم میگذره ...
اما در مورد نوجوون ها مثل اینکه قضیه خیلی جدیه و متاسفانه همچین ار عشق حرف می زنند هرکی ندونه انگار 20 سال تجربه دارند
shaparak64
مشکل اول و اصلی تو این قضیه اینه که اصلا هنوز نوجوونا نمیدونن عشق چی هستش ( عشق واقعی) یه دوستی و دوست داشتن زودگذر رو عشق و بهم خوردن اون حتی به دلایل منطقی رو هم ناکامی میدونن. خودشون رو تو عشق ناکام میدونن درحالیکه هنوز عشق رو تجربه نکردن
حالا فکر کنید کسی میره تو فاز غم عشق و ناکامی و فراق و خودکشی عشقی که اصلا عشقو تجربه نکرده ، خوب این فاجعه اس. من خودم با اینکه خیلی شوخ و شیطونم و سرزنده م (گذشته از مشکلاتم) ولی واقعا با آهنگای غمگین حال میکنم ، نمیدونم چرا
sib
چی بگم والا!من که در دوران نوجوونی خیلی بچه مثبت بودم.اصلا ببوووووو بودم.الان یادم میوفته خندم میگیره
Mahboob
دقیقا موافقم شاپرک توی اون سن عشق واقعی رو تجربه نکردند و چون نمی دونند چیه این قدر خودشون رو اذیت می کنند ....
راستی شاپلی خیلی زیاد آهنگ غمگین گوش نده ... این آهنگای شاد مسخره هم گوش بده , حال میده
دلت میاد سیب جونم ... شما خیلی خانم بیدییییییی
نخبه
نمايش يا پنهان متن
اره اهنگ شاد حتی همینجا نوشته ها و تاپیکهای شاد تو روحیه هممون تاثیر داره.. قبل از عید یه مدتی بود هر تاپیکی رو باز میکردی همش شعر غمگین و تاپیکهای نسبتا ناله بود خدائی گاهی حوصلمو سر میبرد سایت و میدیدم که این چیزا با روحیه من سازگاری نداره واسه همین من شعرهای عاشقانه و یا تاپیکهای راز و نیاز با خدا میزاشتم که این جو رو عوض کنم تا حدی هم موفق بودم و دو هفته مونده به عید واقعا فضای سایت شاد شده بود با تاپیکهایی که بچه ها یا برای من یا برای دیگری میزاشتن همشون اهنگهای شاد بود خدایی قبل عید سایت خیلی خوب شده بود از همینجا خواهش مندم فضای سایت را غم الود نکنید .. چون ناراحتی شما ما رو هم ناراحت و غصه دار میکنه امیدوارم که هیچ کدومتون هیچ وقت ناراحتی نداشته باشید و اگرم دارید زود برطرف بشه و فراموشش کنید و با شادی غمها رو فراموش کنیدزندگی سراسر شادی و خوشبختی رو برای همتون ارزو میکنم
shaparak64
اهل اینجور آهنگها که هستم در حد تیم ملییییییییی
قبول دارم منم واسه همین آواتار و حالتمو عوض کردم دیگه
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
یه اصفهانی بعد چندماه میره آرایشگاه میگه من بازم اومدمآمّـــا بریم سر اصل مطلب. متاسفانه در حال حاضر جوانها تصمیماتی میگیرند از روی احساسات و بدون کوچکترین منطقی هست. مثلا توی یک وبلاگی می خوندم دختره (حالا دختره اول دوم دبیرستانه ها!!!! ) نوشته بود بعضی ها میگن که دوست پسر داشتن خوب نیست ولی دانش اموز زرنگ کلاسمون دوست پسر داره و درسهاشم خوبه!! پس دوست پسر داشتن خوبه و من باید برم دوست پسر بگیرم!!!!
خیلی هاش هم از روی چشم و هم چشمی هست. بخصوص در بین دخترا. درصد زیادی از دخترا که دوست پسر دارند از روی چشم و هم چشمی هست و میخوان که از دوستاشون عقب نمونند.
مدتیه متاسفانه جوونها احساس ناامیدی می کنند. اهنگهای غمبار گوش میدن.. مفهوم اکثر اشعار و نوشته های افراد به قول حاج محسن عزیز که کوچیک و بزرگ هم نداره شده ناامیدی. مثلا توی نوشته هاشون کلا از رفتن و تنها گذاشتن و تنها شدن و امید نداشتن و ناراحت بودن و از این واژه هاست. اگر نگاهی به اشعار حافظ و مولانا و شاعران گذشته بکنیم مفاهیمی که برداشت میشه از آمدن و امید داشتن و خوشحال بودن توکل به خدا و از این واژه هاست. به نظرم اگر نگرشها عوض بشن و جوانها با چشم باز تصمیم بگیرند و به حرف بزرگترها گوش بدن در سن نوجوانی و جوانی که پایه و بیس شخصیت و اینده ی انسان هست، به نحو احسن رقم میخوره
یه نوشابه هم واسه خودت واز کن
Mahboob
زندگی سراسر شادی و خوشبختی رو برای همتون ارزو میکنم
شیلینم بیا بغلم
قبول دارم منم واسه همین آواتار و حالتمو عوض کردم دیگه
یعنی مثلا دارم میترکم از خوشی
شاپلی جونم تو خودت انرژی مثبتی
ولی زدی به هدف
دلشاد
Kishe Mehr
بازم متاسفانه در این سنین جوونها و نوجوونها خیلی قد و یک دنده هستند و فکر می کنن بزرگترها حتی پدر و مادرشون بدشون رو میخواد و عمدا برخلاف نظر اونها عمل می کنند و موقعی می فهمند به چی گرفتار شدن که تا ته گیر کردن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→