بازم متاسفانه در این سنین جوونها و نوجوونها خیلی قد و یک دنده هستند و فکر می کنن بزرگترها حتی پدر و مادرشون بدشون رو میخواد و عمدا برخلاف نظر اونها عمل می کنند و موقعی می فهمند به چی گرفتار شدن که تا ته گیر کردن
ببین مجتبی جان حالا که این قدر ماشالله بیشتر از سنت می دونی یه کم حرف گوش کن نمايش يا پنهان متنمنم زدم به هدف
مطلب قشنگی رو انتخاب کردی که این روز ها همه گرفتارش هستند غم و عشق های خیابانی و زود گذر غمی که خیلی ها منش اون رو عشق می دونندو نرسیدن به معشوق ها خیابانی که هیچ از عشق نمی دانند جز حوس آن حتا بزرگ تر ها هم در مورد عشق چیزی نمی دونند چه برسه به کوچک تر ها چون درک درستی از عشق ندارن معمولا تو این سن کم بیشتر جون ها دنبال حوس هستند تا عشق و عاشقی و اگر از طرف مقابل نظر منفی بشنونند سر به بیابون و دیوار این جیزا می گذارن می کوبند فقط یک کلام بگم دشمن انسان ناامیدس انسان وقتی که نا امید بشه یعنی دیگه هیچ تلاشی برای بهتر شدن و مبارزه برای آینده نمی کنه و فقط حال رو می ببینه نه آینده رو انسان ناامید =انسان مرده
اما در مورد آهنگ منم گوش میدم آهنگ غمگین ولی نه اونطوری که در من دچار افسردگی کنه وقتی که بدونم داره اثر منفی می گذاره سریع سبک رو عوض می کنم تا ایجاد یکنواختی کنه به هرچه بیشتر اعتیاد پیدا کنی به همون سمت میری اگر غمگین باشی غم میاد سراعت اگر شاد شادی
به هرچه بیشتر اعتیاد پیدا کنی به همون سمت میری اگر غمگین باشی غم میاد سراعت اگر شاد شادی
کاملا باهات موافقم ... عشق های خیابونی برای بزرگسال ها عاقبتی نداره چه برسه نوجوونی که چیزی از زندگی نمی دونه منم با آهنگ های غمگین حال می کنم اما زیادش خطرناکه حسن
شادي و غم در زندگي لازمه و مكمل هم هستن، وجود هر كدام به ديگري معني ميده و هر كدام بدون ديگري بي ارزشه! تا غم نباشه شادي معني پيدا نميكنه و نميشه مزشو فهميد و تا شادي نباشه معني غم رو نميشه فهميد!! پس هر كدام به نوبه خود در زندگي وجودشون لازمه، اينم يه احساس هست كه خدا در وجود انسانها نهاده، ولي مثل همه چيز در دنيا اعتدال در اين دو احساس هم لازم و واجب هست! اگه به يكي بيشتر بها داده بشه ديگري به طور غريزي سركوب ميشه و بي ارزش! پس بايد به هر دو به اندازه اي كه لازمه بها داد و نبايد گذاشت از اعتدال درست خارج بشن! در اين بين ارزش شادي به مراتب بيشتر از غم هست پس بهتر هست اين حس رو با نيروهاي روني و جمعي تقويت كرد، غم و شادي هر دو نوعي انرژي هستن كه به راحتي از يك شخص ميتونه به شخص ديگه به شكل تله پاتي ناخواسته منتقل بشه، درست مثل خميازه كشيدن! ايستادگي در مقابل دريافت اين احساس كار راحتي نيست مگر با تكيه بر نيرو و اعتماد به نفس شخص خود.
Mahboob
ببین مجتبی جان حالا که این قدر ماشالله بیشتر از سنت می دونی یه کم حرف گوش کن
نمايش يا پنهان متن
منم زدم به هدفKishe Mehr
چی میخوای بگی؟
Mahboob
آها گرفتم
نمايش يا پنهان متن
دروغ گفتم نگرفتمKishe Mehr
بالاخره گرفتی یا نه؟
Mahboob
نمايش يا پنهان متن
نهKuRoSh
غمی که خیلی ها منش اون رو عشق می دونندو نرسیدن به معشوق ها خیابانی که هیچ از عشق نمی دانند جز حوس آن حتا بزرگ تر ها هم در مورد عشق چیزی نمی دونند چه برسه به کوچک تر ها چون درک درستی از عشق ندارن
معمولا تو این سن کم بیشتر جون ها دنبال حوس هستند تا عشق و عاشقی و اگر از طرف مقابل نظر منفی بشنونند سر به بیابون و دیوار این جیزا می گذارن می کوبند
فقط یک کلام بگم دشمن انسان ناامیدس انسان وقتی که نا امید بشه یعنی دیگه هیچ تلاشی برای بهتر شدن و مبارزه برای آینده نمی کنه و فقط حال رو می ببینه نه آینده رو
انسان ناامید =انسان مرده
اما در مورد آهنگ منم گوش میدم آهنگ غمگین ولی نه اونطوری که در من دچار افسردگی کنه وقتی که بدونم داره اثر منفی می گذاره سریع سبک رو عوض می کنم تا ایجاد یکنواختی کنه
به هرچه بیشتر اعتیاد پیدا کنی به همون سمت میری اگر غمگین باشی غم میاد سراعت اگر شاد شادی
Mahboob
کاملا باهات موافقم ... عشق های خیابونی برای بزرگسال ها عاقبتی نداره چه برسه نوجوونی که چیزی از زندگی نمی دونه
منم با آهنگ های غمگین حال می کنم اما زیادش خطرناکه حسن
Life Dream
تا غم نباشه شادي معني پيدا نميكنه و نميشه مزشو فهميد و تا شادي نباشه معني غم رو نميشه فهميد!! پس هر كدام به نوبه خود در زندگي وجودشون لازمه، اينم يه احساس هست كه خدا در وجود انسانها نهاده، ولي مثل همه چيز در دنيا اعتدال در اين دو احساس هم لازم و واجب هست!
اگه به يكي بيشتر بها داده بشه ديگري به طور غريزي سركوب ميشه و بي ارزش! پس بايد به هر دو به اندازه اي كه لازمه بها داد و نبايد گذاشت از اعتدال درست خارج بشن!
در اين بين ارزش شادي به مراتب بيشتر از غم هست پس بهتر هست اين حس رو با نيروهاي روني و جمعي تقويت كرد، غم و شادي هر دو نوعي انرژي هستن كه به راحتي از يك شخص ميتونه به شخص ديگه به شكل تله پاتي ناخواسته منتقل بشه، درست مثل خميازه كشيدن! ايستادگي در مقابل دريافت اين احساس كار راحتي نيست مگر با تكيه بر نيرو و اعتماد به نفس شخص خود.
Mahboob
کاملا موافقم
.
.
.
نمايش يا پنهان متن
ماهواره شخصیLife Dream
كوفت
آبجي جون هنوزم داري راجع به اين موضوع فكر ميكني!!
Mahboob
آبجي جون هنوزم داري راجع به اين موضوع فكر ميكني!!
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
شخصیLife Dream
نمايش يا پنهان متن
شخصی
همينطور ادامه بدي فقط بايد بنويسي ش
نمايش يا پنهان متن
خيلي گليMahboob
نمايش يا پنهان متن
میدونم ... نزن کوچه علی چپLife Dream
بزار منم كمي براي فك كردن همراهيت كنم
نمايش يا پنهان متن
به هيچ نتيجه اي نرسيدم!Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
نه
حالا میگی چی کار بکنم؟
Mahboob
نمايش يا پنهان متن
نتیجه رو بذار من بگم .... تو اتاقت ماهواره شخصیشماره تلفن یه بزرگترت رو بده کارشون دارم
KuRoSh
اما من نه زیاد حسن
نمايش يا پنهان متن
خیلی خطر ناکه محبوبهMahboob
Kishe Mehr
Mahboob
ببین نقطه ی مرکزی سبیل رو نشونم بدی دیگه بقیش رو می فهمم
نمايش يا پنهان متن
نقطه مرکزی سبیلآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→