تعهد یک مادر به پرورش کودک حتی اگر ناشی از جبر زیستشناختی باشد، رفتارهای شگفتآوری را باعث میشود. پدرها توجه کنند. حتی در یکی از ۳۰۰۰ گونه شناخته شده پشهها یک پشه نر پیدا نمیکنید که حاضر باشد به خاطر بچههایش خون بخورد. در اغلب گونههای پشهجانور ماده برای کمک به تولید تخمک علاوه بر رژیم غذایی معمول شیره گیاهی به خوردن یک وعده خون نیاز دارد. پشههای ماده برای یافتن قربانیانشان نشانههایی مانند حرارت، رطوبت و خروج دیاکسید کربن بدن را دنبال میکنند. به خصوص دیاکسیدکربنی که ما با تنفس از بدن خارج میکنیم، پشهها را به سمت سرهای ما جلب میکند، و آنها با پرواز در آنجا به دنبال محلی برای خونخواری میگردند.
وزوزی که پیش از فروکردن خرطوم تیز پشه به درون بدنتان برای مکیدن خون میشنوید، چیزی نیست جز صدایی با فرکانس بالا ناشی از به هم خوردن سریع بالهای پشه
نخبه
پدرها توجه کنند. حتی در یکی از ۳۰۰۰ گونه شناخته شده پشهها یک پشه نر پیدا نمیکنید که حاضر باشد به خاطر بچههایش خون بخورد.
در اغلب گونههای پشهجانور ماده برای کمک به تولید تخمک علاوه بر رژیم غذایی معمول شیره گیاهی به خوردن یک وعده خون نیاز دارد.
پشههای ماده برای یافتن قربانیانشان نشانههایی مانند حرارت، رطوبت و خروج دیاکسید کربن بدن را دنبال میکنند.
به خصوص دیاکسیدکربنی که ما با تنفس از بدن خارج میکنیم، پشهها را به سمت سرهای ما جلب میکند، و آنها با پرواز در آنجا به دنبال محلی برای خونخواری میگردند.
وزوزی که پیش از فروکردن خرطوم تیز پشه به درون بدنتان برای مکیدن خون میشنوید، چیزی نیست جز صدایی با فرکانس بالا ناشی از به هم خوردن سریع بالهای پشه
carlos
مستانه
از بس مرض دارن بیشعورا
نخبه
اره دیده شده بعضی از ادمها اینجوری اند برای همین باید باهاشون اینجوری رفتار کرد
gilas
shaparak64
من همش نگران بودم تو این برو بیاها یه وقت پشه های نر بهم نظر بد پیدا نکنن
خدا عقل بده به بعضی از دوستان
هاچو هاچو
نخبه
دنبال پی... ی