خانم دکتر اون دو سته تا پاراگراف اول اصلا ربطی به موضوع نداشتا بعد نگی نگفتی
دوباره بخون ربطش رو میفهمی..اخه ما خودمون وقتی یه تاپیکو میخونیم سریع ربطش میدیم به خودمون و اطرافیان حالا اینجا هم همین کارو کردن.. تازشم تمام سایتها رو که این عنوان رو داشتند سرچ کردم همشون همینقدر نوشته بودن و مطلب اضافه ای نبود
دوباره بخون ربطش رو میفهمی..اخه ما خودمون وقتی یه تاپیکو میخونیم سریع ربطش میدیم به خودمون و اطرافیان حالا اینجا هم همین کارو کردن.. تازشم تمام سایتها رو که این عنوان رو داشتند سرچ کردم همشون همینقدر نوشته بودن و مطلب اضافه ای نبود 3
اولا اینی که گفتی رو نفهمیدم یعنی؟ دوما خو پشه نری که بخاطر بچههاش خون نمی خوره چه ربطی به وزوز کردن داره؟
دوما خو پشه نری که بخاطر بچههاش خون نمی خوره چه ربطی به وزوز کردن داره؟
خب خنگول این پشه ها تشریف میارن نزدیک گوش و بدن شما که خون مبارک رو میل بفرمایند وقتی هم که به ادم نزدیک میشن صدای بالشون باعث میشه که صدای وزوز بدن مجی داری وزوز میکنیا
خب اره این درست که میان خون بمکند و بالشون صدای وزوز میده.. خب حالا این چه ربطی به نر و ماده بودن پشه داره من نمیدونم
ای خدااااااااااااااااااااااااااا من چه جوری به این بفهمونم که میگن برای تخمک و تخمه نی نی و این جور چیزا فقط پشه ماده اینکارو میکنه پشه نر احتمالا همش میخوره میخابه
تو که ماشالله همه جکها رو حفظی یاد اون جک افتادم که به یارو میگن دارن یه کامیون جک .... میبرن تهران میگه اینا واسه شما جکه واسه ما خاطرس.. حالا نکنه اون قضیه بالا واسه تو خاطرس
Kishe Mehr
sib
Mahboob
نخبه
دوباره بخون ربطش رو میفهمی..اخه ما خودمون وقتی یه تاپیکو میخونیم سریع ربطش میدیم به خودمون و اطرافیان حالا اینجا هم همین کارو کردن.. تازشم تمام سایتها رو که این عنوان رو داشتند سرچ کردم همشون همینقدر نوشته بودن و مطلب اضافه ای نبود
Kishe Mehr
دوما خو پشه نری که بخاطر بچههاش خون نمی خوره چه ربطی به وزوز کردن داره؟
نخبه
خب خنگول این پشه ها تشریف میارن نزدیک گوش و بدن شما که خون مبارک رو میل بفرمایند وقتی هم که به ادم نزدیک میشن صدای بالشون باعث میشه که صدای وزوز بدن
مجی داری وزوز میکنیا
SaMaN TaJ
بالاخره یه روز مجبوریم به جای اینکه با پشه ها درگیر بشیم,بهشون بفهمونیم که فرق ما با گوه رو بدونن
shaparak64
وگرنه همون هجل یا حجل 4
آرررررررره؟؟
محسن صائب
تاپیکی خلاصه شده و مفید
Kishe Mehr
خب اره این درست که میان خون بمکند و بالشون صدای وزوز میده.. خب حالا این چه ربطی به نر و ماده بودن پشه داره من نمیدونم
نخبه
ای خدااااااااااااااااااااااااااا من چه جوری به این بفهمونم که میگن برای تخمک و تخمه نی نی و این جور چیزا فقط پشه ماده اینکارو میکنه پشه نر احتمالا همش میخوره میخابه
Kishe Mehr
هیچی اصلا بی خیال
اونجا دیگه خونه ی باباش نیست که بخوره بخوابه. اونجا باید...........
نخبه
کوفت اصلا یهو فکر نکنی کسه دیگه ای هم این جک رو شنیده باشه
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
ااااااااا مستشارهههههههه ... مستشاررررررر
نخبه
تو که ماشالله همه جکها رو حفظی
یاد اون جک افتادم که به یارو میگن دارن یه کامیون جک .... میبرن تهران میگه اینا واسه شما جکه واسه ما خاطرس.. حالا نکنه اون قضیه بالا واسه تو خاطرس
Kishe Mehr
حفظ نیستم از بر هستم
استغفرالله .....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→