₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » // چرا پشه ها دم گوش ما وزوز میکنند//
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » // چرا پشه ها دم گوش ما وزوز میکنند//
1 2

بدون عکس

// چرا پشه ها دم گوش ما وزوز میکنند//

604 بازدید، 36 پست، نویسنده: نخبه

• Kishe Mehr

پشه ها خون خوارند و خانمها هم خون خوار. اولی خون مردم را میخورند و دومی خون مردان را!!! اما آن کجا و این کجا 41

25 خانم دکتر اون دو سته تا پاراگراف اول اصلا ربطی به موضوع نداشتا بعد نگی نگفتی 56

• sib

اعصاب آدمو بهم میریزن 62

• Mahboob

اه اه پشه های موذی لامصب ها هر چی هی دستت رو میپرونی این ور و اون ور بازم میاد بغل گوشت میگه وززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز 62

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    خانم دکتر اون دو سته تا پاراگراف اول اصلا ربطی به موضوع نداشتا بعد نگی نگفتی

دوباره بخون ربطش رو میفهمی..اخه ما خودمون وقتی یه تاپیکو میخونیم سریع ربطش میدیم به خودمون و اطرافیان حالا اینجا هم همین کارو کردن.. تازشم تمام سایتها رو که این عنوان رو داشتند سرچ کردم همشون همینقدر نوشته بودن و مطلب اضافه ای نبود 3

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    دوباره بخون ربطش رو میفهمی..اخه ما خودمون وقتی یه تاپیکو میخونیم سریع ربطش میدیم به خودمون و اطرافیان حالا اینجا هم همین کارو کردن.. تازشم تمام سایتها رو که این عنوان رو داشتند سرچ کردم همشون همینقدر نوشته بودن و مطلب اضافه ای نبود 3

99 اولا اینی که گفتی رو نفهمیدم یعنی؟ 7
    دوما خو پشه نری که بخاطر بچه‌‌هاش خون نمی خوره چه ربطی به وزوز کردن داره؟ 7 99

• نخبه

دوما خو پشه نری که بخاطر بچه‌‌هاش خون نمی خوره چه ربطی به وزوز کردن داره؟

خب خنگول این پشه ها تشریف میارن نزدیک گوش و بدن شما که خون مبارک رو میل بفرمایند وقتی هم که به ادم نزدیک میشن صدای بالشون باعث میشه که صدای وزوز بدن
    مجی داری وزوز میکنیا 94

• SaMaN TaJ

پشه>>>>>>>وای وزوزش میره رو اعصاب مخصوصا شبا موقع خواب 14 14

بالاخره یه روز مجبوریم به جای اینکه با پشه ها درگیر بشیم,بهشون بفهمونیم که فرق ما با گوه رو بدونن 38 38

• shaparak64

نقل قول: carlos
    همینو بگو.... والا 4

247 دهانمان سرویس شد 299
    نقل قول: gilas
    آره گفتم دوباره باید توضیح برام برای افکار عمومی ننوشتم دیگه 23 23

وگرنه همون هجل یا حجل 4

83
    نقل قول: m3hrdad
    شماها همتون خونخواريد 4

آرررررررره؟؟ 315

• محسن صائب

خشحالم دعای من مستجاب شد 83
    تاپیکی خلاصه شده و مفید 46

• Kishe Mehr

خب خنگول این پشه ها تشریف میارن نزدیک گوش و بدن شما که خون مبارک رو میل بفرمایند وقتی هم که به ادم نزدیک میشن صدای بالشون باعث میشه که صدای وزوز بدن

62 آخه <<<< تعهد یک مادر به پرورش کودک حتی اگر ناشی از جبر زیست‌شناختی باشد، رفتارهای شگفت‌آوری را باعث می‌شود >>>> ، چه ربطی به وزوز کردن داره خنگول؟ 45

خب اره این درست که میان خون بمکند و بالشون صدای وزوز میده.. خب حالا این چه ربطی به نر و ماده بودن پشه داره من نمیدونم 41

• نخبه

خب اره این درست که میان خون بمکند و بالشون صدای وزوز میده.. خب حالا این چه ربطی به نر و ماده بودن پشه داره من نمیدونم

ای خدااااااااااااااااااااااااااا من چه جوری به این بفهمونم که میگن برای تخمک و تخمه نی نی و این جور چیزا فقط پشه ماده اینکارو میکنه پشه نر احتمالا همش میخوره میخابه 94

• Kishe Mehr

هیچی اصلا بی خیال 28

پشه نر احتمالا همش میخوره میخابه 94

اونجا دیگه خونه ی باباش نیست که بخوره بخوابه. اونجا باید........... 50

• نخبه

اونجا دیگه خونه ی باباش نیست که بخوره بخوابه. اونجا باید...........

کوفت اصلا یهو فکر نکنی کسه دیگه ای هم این جک رو شنیده باشه 94

• Kishe Mehr

کوفت اصلا یهو فکر نکنی کسه دیگه ای هم این جک رو شنیده باشه

99 مگه جکه ؟ خو بگو تا ما هم بدونیم 93
    نمايش يا پنهان متن50

ااااااااا مستشارهههههههه ... مستشاررررررر 75

• نخبه

مگه جکه ؟ خو بگو تا ما هم بدونیم

تو که ماشالله همه جکها رو حفظی
    یاد اون جک افتادم که به یارو میگن دارن یه کامیون جک .... میبرن تهران میگه اینا واسه شما جکه واسه ما خاطرس.. حالا نکنه اون قضیه بالا واسه تو خاطرس 4

• Kishe Mehr

تو که ماشالله همه جکها رو حفظی

حفظ نیستم از بر هستم 74

یاد اون جک افتادم که به یارو میگن دارن یه کامیون جک .... میبرن تهران میگه اینا واسه شما جکه واسه ما خاطرس.. حالا نکنه اون قضیه بالا واسه تو خاطرس 4

استغفرالله ..... 9

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: