₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دو تا گاف بزرگ بخونید حالشو ببرید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دو تا گاف بزرگ بخونید حالشو ببرید
1 2 3

بدون عکس

دو تا گاف بزرگ بخونید حالشو ببرید

957 بازدید، 57 پست، نویسنده: mojde

• mojde

ارم نیوز: بازار استخدام ایران دارای عجایب و نوادر گوناگونی است اما این فرم استخدام که بر روی سایت گروه کارخانجات مقصود قرار گرفته بی‌نظیر است.

به نظر شما سایز کفش و لباس افراد در انتخاب افراد اصلح درجهت استخدام تا چه حد تاثیر گذار خواهد بود؟

تصویر در دسترس نیست

اولین رشته تحصیلی در فرم استخدام به صورت پیش فرض آبیاری می‌باشد!

نکته جالب‌تر آن است که برخی از سایت‌های کاریابی هم از این استخدام ذوق زده شده و آن را در بخش اخبار استخدامی خود پوشش داده‌اند.

///////////////////////////////////

به گزارش دادنا، در صفحه دوم روزنامه هفت صبح در بخشی که به نظر می رسد، به مرور اخبار مهم روز اختصاص یافته، خبری وجود دارد که در ابتدای آن می خوانیم: «شهادت یکی از اشرار جنوب شرق کشور، موجی از شادی را در میان مردم ساکن منطقه کهنوج بر انگیخت. این شرور که شهاب محمودی نام داشت، با اقداماتی از قبیل قتل و گروگانگیری، جو رعب و وحشت را در در میان مردم منطقه کهنوج از توابع استان کرمان ایجاد کرده بود...».

تصویر در دسترس نیست

در حالی لفظ مقدس «شهادت» برای هلاکت یک شرور در صفحه دوم این روزنامه مورد استفاده قرار گرفته که معمولاً اعضای تیم تحریریه و ویراستاری روزنامه های اینچنینی سعی می کنند، حداقل در شماره های نخست نهایت دقت و ظرافت را مبذول بررسی مطالب کنند تا درج گاف های اینچنینی سبب خدشه دار شدن اعتبار روزنامه در همان شماره های نخست نشود، آن هم روزنامه‌ای با این همه سروصدا و جنجال که از مدت ها موضوع تحلیل ها و گمانه زنی های اهالی رسانه بوده و شایعات و حقایق بسیاری در باب آن منتشر شده است.

• مستانه

نقل قول: mojde
    به نظر شما سایز کفش و لباس افراد در انتخاب افراد اصلح درجهت استخدام تا چه حد تاثیر گذار خواهد بود؟

باز خدا رحم کرده فقط سایز همینارو خواستن 74

«شهادت یکی از اشرار جنوب شرق کشور، موجی از شادی را در میان مردم ساکن منطقه کهنوج بر انگیخت.

از کی تاحالا اشرار شهید میشن؟ 23
    شاید درست نخوندی مژده جون هان ؟! 453

• mojde

نقل قول: مستانه
    شاید درست نخوندی مژده جون هان

راست میگیا یه دقیقه وایسا من برم دوباره نگاه کنم 308

• نخبه

چه بدونم والا یه مشت خل و چل جمع شدن عقلاشون رو گذاشتن رو هم این از اب در اومده 23

هر چی سایز نرمالتر شیکتر 4

• Galexy

ای وای خواهر 453

• Holtek

اولین رشته تحصیلی در فرم استخدام به صورت پیش فرض آبیاری می‌باشد!

خودشم آبیاری گیاهان دریایی 23
    شهادت یکی از اشرار جنوب شرق کشور

میگم این شورت نیوز خبراش واقعی تره ها 4

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    من سايز كفشم 42 استخدام ميشم يا نه؟ 37 تازه كفشهام هميشه رنگش مشكى اشكالى نداره؟

• Mahboob

دوستان آخر شاید می خواهند برای کارمندان کفش و لباس هم بخرند چرا برداشت بد می کنید مثبت اندیش باشید ردبول بخورید و اگر همین شرکت هم راهتان دادند کلاهتان را بندازید هوا 451

در مورد عکس دوم هم عرض می شود خب شاید قرب و مقامش در جد شهید بوده مگر تمامی اهالی که خوشحالی کردند معصوم و فرشته بودیند ... مثبت اندیش باشید ردبول بخورید و اگر همین شرکت هم راهتان دادند کلاهتان را بندازید هوا 451

وایییییی من چقدر فسفر سوزوندیم 451

• دلشاد

شهادت یکی از اشرار جنوب شرق کشور

23 23 23

• هاچو هاچو

شهادت یکی از اشرار جنوب شرق کشور، موجی از شادی را در میان مردم ساکن منطقه کهنوج بر انگیخت.

شاید بیچاره در راه خیر شرارت میکرده 713

• مستانه

نقل قول: mz56mz
    من سايز كفشم 42 استخدام ميشم يا نه؟

محمود جونم978 عزیز اونوقت قدتون چنده ؟! 979

• mojde

عزیز اونوقت قدتون چنده ؟!

مسی جونم فکر کنم این مهره از اون مهره سوخته ها ستا 23

• Galexy

264

• مستانه

عیب نداره سوختشم بد نیستا 850
    بالأخره اصل تجربست که ایشون داره 74

• mz56mz

محمود جونم عزیز اونوقت قدتون چنده ؟!

172 cm, وزن 70kg , موى سر 60% خرمايى , ابرو پيوسته 100 انگشت 4d هم درازه 1
    استخدام ميشم؟

• ژنرال

نه 453

«شهادت یکی از اشرار جنوب شرق کشور، موجی از شادی را در میان مردم ساکن منطقه کهنوج بر انگیخت
    اینو امروز تو یه سایت خبری خوندم.
    روش زیاد مانور دادن چون روزنامه منتسب به آقاص خاص دولته 453

• Kishe Mehr

راجع به خبر اول باید عرض کنم که عزیز من خیلی از شرکتها برای تصدی برخی مشاغل نیاز به افرادی دارند که مثلا در یک پست فردی تنومند باشه. یا یکی قد کوتاه باشه. مثلا برای خلبانی فرد باید هیکلی داشته باشه در حد فیل! یا مثلا برای حراست مکانها اگه ریزه پیزه باشه دیگه کسی محل س . گ هم نمیده 83

راجع به خبر دویم هم باید عرض کنم که عزیز من این که چیز جدیدی نیست. توی مملکت واژه ی شهادت رو دارند به نحو دیگه ای استفاده می کنند. حیف که اسلام دست و بال ما رو بسته وگرنه می گفتم که چی به چیه 50
    ولی در کل خیلی مرسی خاله مژی 4

• gilas

79

الان من چیکار کنم با این پای سیندرلای 44

• kamal313

ممنون مژی جان
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: