به سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم دارم ازتون۱۲ فروردین ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز سال نو مبارک انشالا همتون تا امروز حسابی عشقو حال کرده باشید بهترین هارو براتون ارزو می کنم اقا یه سوال خیلی خیلی مهم دارم یه اتفاقی افتاده بود امدم در جریان بزارم تا کمکم ک…
صفحه شخصی بچه مثبت۱۲ فروردین ۱۳۹۲ جدا قاطی مرغا شدی بدو بدو مبارک بادا ایشالا مبارک باد دومات چقده قشنگه ایشالا مبارکش باد دوماد چه ابو رنگه اشالا مبارکش باد یادم نمیاد چی بود شعره فکر کنم همین بود انشالا به پای هم پیر بشید …
@رايتل يا رانگتل؟@۱۲ فروردین ۱۳۹۲ نقل قول: arash52 بیخودیه این اسفند نقل قول: Life Dream من كه شخصاً اپراتور و خدمات ايرانسل رو نسبت به خدمات ساير همراهان صادق تر ميدونم ایول گل گفتی مازیار جان دلشاد, داش بهروز اخه یه مشت عق…
▚ تاپیک پستهای تک عکسی ▞۱۱ اسفند ۱۳۹۱ کیبوردهای جدید با قابلیت های بالا . نرم ، حساس ، مطمئن و زیبا :)))) کیا میخوان پیام بدن براشون ارسال میشه :))))))))
ماجرای موش در غذای دانشگاه/عكس۱۱ اسفند ۱۳۹۱ یکی بیاد بگه چی هست که تو غذای دانشجو های پیدا نشه خدارو شکر از غذا های دانشگاه نمی خورم
نمیدونم از کدوم شروع کنم تولدم یا 3 سالگی عضویتم۱۱ اسفند ۱۳۹۱ نقل قول: KuRoSh یعنی چطوری بهت تبریک بگم که دوست داشته باشی شب میای خونه یه کادو گنده می گیری بهم تبریک می گی ناراحتی هم نداره به همین راحتی نقل قول: serpent تولدت مبااااااارک ممنون دوست عزی…
گوش کن میخواهم برایت پسر و دختربودن را تعریف کنم!..۱۱ اسفند ۱۳۹۱ نقل قول: mahsa joon الان ديگه پسرا فرقي با دختر ندارن ابرو بر ميدارن مو رنگ ميكنن ادعاشونم زياده عزیزم به اونا نمی گن پسر که به اونا می گن دختر پسر نما خدارو شکر جزو این دسته نیستم وگرنه توش…
یک نت روی دیوار انجمن ✏۱۱ اسفند ۱۳۹۱ کسی نمی خواد ی سر بزنه به غرفه هدایا من می خوام هدیه هامو بدم ولی کسی نیستش چرا gilas: هدایات تو لیست وارد شده دیگه
آبراهام لینکلن۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ممنون مجتبی جان خیلی جا ها عکسشو دیدم ولی اسمشو نمیدونستم و نمیدونستم چیکاره هست از اطلاعات مهمی که دادی تشکر
نمیدونم از کدوم شروع کنم تولدم یا 3 سالگی عضویتم۱۰ اسفند ۱۳۹۱ نقل قول: ♥Rose♥ اين هم كادوي بنده، بازش كن ببين توش چيه ! ممنون دوست عزیز بعدا بازش می کنم جلو مهمونا زشته نقل قول: zrnznn چی ؟ چی؟ شما بگو والا ابجی کادو3 سالگی دادی منم گفتم تولدم پس چی شد
گوش کن میخواهم برایت پسر و دختربودن را تعریف کنم!..۱۰ اسفند ۱۳۹۱ نقل قول: garfild به نظر من هیچ کدومش خنده نداشتهمش یه واقیعتی که خیلی هم تلخه ... میدونیم مجتبی جان ولی نمیشه کاریش کرد با غم و قصه بد تر میشه