₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم
1 2 3

بدون عکس

آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم

945 بازدید، 54 پست، نویسنده: mojde

• mojde

● ۱۰ نشانه خیانت یک مرد

این علائم ممکن است شروع قصه ای غم انگیز باشد پس سعی نماییـد حـواس خود را بیشتر جمع کنید.

۱۰) نشانه شماره ۱۰ :افزایش ساعات کاری

بیشترشدن مدت زمانی که بقول او بدلیل اضافه کاری یا جلسه سر کار میماند یکی از نشانه های مهم است. این فرصت خوبی است برای ملاقات و قرارهای عاشقانه.

۹) نشانه شماره ۹ :تفکر زیاد و خیره شدن

بتازگی زیاد توی فکر است، معمولا\\\" به یک نقطه خیره میشود و در افکار خود فرو رفته، آیا مشکل کاری دارد؟ با کـسی دعوایـش شده؟ اگر نـه پـس از خـواب خـرگوشـی بیدار شوید.

۸) نشانه شماره ۸ :کم حرفی و سرد مزاجی

یکی از نشانه ها این است که او دیگر در خانه حرف نمی زند و یا بسیار کم حرف شده است، با شما به سردی برخورد کرده و احساسات شما را بی معنی می انگارد و دیگر حرفهای عاشقانه نمیزند.

۷) نشانه شماره ۷ :مخفی کردن موبایل و تلفنهایی بی جواب

موبایلش را هیچگاه از خودش دور نمیکند ،هنگام زنگ خوردن بسرعت سراغش رفته و به آرامی صحبت می کند. تلفنهای مشکوک و مزاحم زیاد شده است.

۶) نشانه شماره ۶ :عدم تمایل به روابط زناشویی

در صورت وجود روابط پنهانی شـور و هـیجان همسر شما برای رابطه زناشویی از بین رفته و دیگر مانند گـذشـته تـمایـلی به داشـتن این روابط ندارد او سرد و بیتفاوت از کنار شما خواهد گذشت.

۵) نشانه شماره ۵ :اتهام به خیانت

از قدیم گفتن \\\"دست پیش بگیر تا پس نیـفتـی\\\" و \\\"کافـر هـمـه را بـه کیش خود پندارد\\\".

بله او شما را به خیانت متهم می کند در حالی که هیچ دلیل و مدرکی ندارد. چون خود چنین افکاری درسردارد اینطور می انگارد که شما نیز به دنبال کج روی و تقلب هستید. انگ زدن های بی مورد، سوال پیج کردنهای پی در پی و بدون منطق می تواند نشانه مهمی برای خیانت در او باشد.

۴) نشانه شماره ۴ :جبهه گیری و پرخاشگری

هنگامی که از او میپرسید \\\"چرا دیر کردی؟\\\" یا \\\"چرا موبایلت خـامـوش بود؟\\\" او با لحنی تند و چهره ای برافروخـته شـروع بـه توجـیه شـما می کـند و با اسـترس پاسخ سوال را می دهد. برای هر موضوع بی اهمیتی شروع به بهانه تراشی و تند خویی می کند. \\\"آنکه از حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟\\\" هر قدر پاسخها با لحن آرامتر و منطقی تر بیان شوند، احساس صحیح بودن آنها بیشتر تقویت خواهد شد و بالاعکس.

۳) نشانه شماره ۳ :احساس گناه و شرمندگی زیاد

او بدلیل گناهی که در مورد شما مرتکب شده احسـاس گـناه و عذاب وجدان می کند بنابراین وقتی هدیه ای به او می دهید و یا کار غیر منتظره ای برایش انجام می دهید، چهره اش منقلب شده و علائم شرمندگی در چهر ه اش موج خواهد زد.

۲) نشانه شماره ۲ :تغییر شخصیت وشکل ظاهری

نوع لباس پوشیدن او تغییر می کند، جملات جدید بیان می کند، حرکات متفاوت از او سر می زند، ساعت خواب و بیداریش تغییر می کند، غذاهای جدیدی طلب می کند. بـیـشتر حـمام می رود، مـوهای خـود را بـرخـلاف گـذشـتـه حـالـت داده و آغـشتـه بـه ژل می نماید. او می خواهد مطابق با میل دیگری رفتار کند، لباس بپوشد، حرف بزند، غذا بخورد و ...

۱) نشانه شماره ۱ :افزایش ناگهانی ساعت کاری در اینترنت

امروزه اینترنت و اسلحه بسیار قوی آن یعنی \\\"چت\\\" وسیله ای مطمئن و امن برای رد و بدل حرفهای عاشقانه و الـبته درد دل های شبـانه بــرای عشـاق تازه بـهـم رسیده و یا نرسیده تلقی می گردد. گـذراندن سـاعتهای متـمادی شـوهرتان را در جـلـوی کامپیوتر بحساب انجام کارهای اداری و استفاده عـلمی او از کامـپـیوتر نـگذارید و کمی بیـشتر حواستان را جمع نمایید.

● نتیجه

گرچه نـشـانه های ذکر شـده به هیـچ عنـوان دلیـل قطعی برای خیانت مردان محسوب نمیگردد، دانستن آنها برای پیشگیری از خیانت پیش از وقوع مفید می باشد. فضای خانواده خود را با صداقت و صمیمیت گرمتر و جذاب تر نمایید. 4 8

• مخلوط کن

mojde,
    مژی جون علت اینکه از ١٠ به ١ نوشتی اهمیت موضوع رو میرسونه دیگه نه؟؟
    اون ۲تای اولی رو دارم در ایشان میبینم 38 بنظرت خونش حلاله یا هنوز نه؟؟!! 66 94

• m3hrdad

من زن ندارمممممممممممممم 35

• محسن صائب

نقل قول: mojde
    نشانه شماره ۳ :احساس گناه و شرمندگی زیاد

83
    خیالت راحت باشه ، مردها دیگه احساس گناه نمیکنند

• مستانه

نقل قول: Gormesabzi
    اون ۲تای اولی رو دارم در ایشان میبینم 38 بنظرت خونش حلاله یا هنوز نه؟؟!! 66 94

لیلا جان الهی بمیرم 6 فکرتو خراب نکن، ایشالا که چیزی نیست گلم، تورو خدا عصبانی نشی کاری بکنی که بدتر بشه ها !!!!!!!!!! با محبت همه چیز برمیگرده به مسیر خودش 48

تفکر زیاد و خیره شدن

یعنی مثل وزق ساعتها ذل بزنه به یه نقطه؟! 4
    شاید بنده خدا کمین کرده پشه ای چیزی بگیره؟! 74

عدم تمایل به روابط زناشویی

804

• Galexy

37 پس که اینطور؟؟؟
    نمايش يا پنهان متنفکر کردم برای زن و مرد مشترکه اینا 34

• mojde

نقل قول: Gormesabzi
    اون ۲تای اولی رو دارم در ایشان میبینم 38 بنظرت خونش حلاله یا هنوز نه؟؟!

نه بابا انقدرا هم اوضاع خراب نیست بذار حداقل نصف شرایطو پیدا کنه بعدش خونشو بحلال 3

نقل قول: مستانه
    شاید بنده خدا کمین کرده پشه ای چیزی بگیره

شایدا 99 اما در هر صورت داره میهیزونه

• ژنرال

● ۱۰ نشانه خیانت یک مرد

این علائم ممکن است شروع قصه ای غم انگیز باشد پس سعی نماییـد حـواس خود را بیشتر جمع کنید.

بیشترشدن مدت زمانی که بقول او بدلیل اضافه کاری یا جلسه سر کار میماند یکی از نشانه های مهم است. این فرصت خوبی است برای ملاقات و قرارهای عاشقانه.

۹) نشانه شماره ۹ :تفکر زیاد و خیره شدن

بتازگی زیاد توی فکر است، معمولا\\\\\\\" به یک نقطه خیره میشود و در افکار خود فرو رفته، آیا مشکل کاری دارد؟ با کـسی دعوایـش شده؟ اگر نـه پـس از خـواب خـرگوشـی بیدار شوید.

یکی از نشانه ها این است که او دیگر در خانه حرف نمی زند و یا بسیار کم حرف شده است، با شما به سردی برخورد کرده و احساسات شما را بی معنی می انگارد و دیگر حرفهای عاشقانه نمیزند.

۷) نشانه شماره ۷ :مخفی کردن موبایل و تلفنهایی بی جواب

موبایلش را هیچگاه از خودش دور نمیکند ،هنگام زنگ خوردن بسرعت سراغش رفته و به آرامی صحبت می کند. تلفنهای مشکوک و مزاحم زیاد شده است.

در صورت وجود روابط پنهانی شـور و هـیجان همسر شما برای رابطه زناشویی از بین رفته و دیگر مانند گـذشـته تـمایـلی به داشـتن این روابط ندارد او سرد و بیتفاوت از کنار شما خواهد گذشت.

۵) نشانه شماره ۵ :اتهام به خیانت

از قدیم گفتن \\\\\\\"دست پیش بگیر تا پس نیـفتـی\\\\\\\" و \\\\\\\"کافـر هـمـه را بـه کیش خود پندارد\\\\\\\".

بله او شما را به خیانت متهم می کند در حالی که هیچ دلیل و مدرکی ندارد. چون خود چنین افکاری درسردارد اینطور می انگارد که شما نیز به دنبال کج روی و تقلب هستید. انگ زدن های بی مورد، سوال پیج کردنهای پی در پی و بدون منطق می تواند نشانه مهمی برای خیانت در او باشد.

۴) نشانه شماره ۴ :جبهه گیری و پرخاشگری

هنگامی که از او میپرسید \\\\\\\"چرا دیر کردی؟\\\\\\\" یا \\\\\\\"چرا موبایلت خـامـوش بود؟\\\\\\\" او با لحنی تند و چهره ای برافروخـته شـروع بـه توجـیه شـما می کـند و با اسـترس پاسخ سوال را می دهد. برای هر موضوع بی اهمیتی شروع به بهانه تراشی و تند خویی می کند. \\\\\\\"آنکه از حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟\\\\\\\" هر قدر پاسخها با لحن آرامتر و منطقی تر بیان شوند، احساس صحیح بودن آنها بیشتر تقویت خواهد شد و بالاعکس.

۳) نشانه شماره ۳ :احساس گناه و شرمندگی زیاد

او بدلیل گناهی که در مورد شما مرتکب شده احسـاس گـناه و عذاب وجدان می کند بنابراین وقتی هدیه ای به او می دهید و یا کار غیر منتظره ای برایش انجام می دهید، چهره اش منقلب شده و علائم شرمندگی در چهر ه اش موج خواهد زد.

۲) نشانه شماره ۲ :تغییر شخصیت وشکل ظاهری

نوع لباس پوشیدن او تغییر می کند، جملات جدید بیان می کند، حرکات متفاوت از او سر می زند، ساعت خواب و بیداریش تغییر می کند، غذاهای جدیدی طلب می کند. بـیـشتر حـمام می رود، مـوهای خـود را بـرخـلاف گـذشـتـه حـالـت داده و آغـشتـه بـه ژل می نماید. او می خواهد مطابق با میل دیگری رفتار کند، لباس بپوشد، حرف بزند، غذا بخورد و ...

امروزه اینترنت و اسلحه بسیار قوی آن یعنی \\\\\\\"چت\\\\\\\" وسیله ای مطمئن و امن برای رد و بدل حرفهای عاشقانه و الـبته درد دل های شبـانه بــرای عشـاق تازه بـهـم رسیده و یا نرسیده تلقی می گردد. گـذراندن سـاعتهای متـمادی شـوهرتان را در جـلـوی کامپیوتر بحساب انجام کارهای اداری و استفاده عـلمی او از کامـپـیوتر نـگذارید و کمی بیـشتر حواستان را جمع نمایید.

● نتیجه

گرچه نـشـانه های ذکر شـده به هیـچ عنـوان دلیـل قطعی برای خیانت مردان محسوب نمیگردد، دانستن آنها برای پیشگیری از خیانت پیش از وقوع مفید می باشد. فضای خانواده خود را با صداقت و صمیمیت گرمتر و جذاب تر نمایید. 4 8

من متاهل نیستم 51

• carlos

دارم کم کم این نشانه ها رو در وجود خودم میبینم 37

99 99

• مستانه

نقل قول: arash52
    50

میبینم که یاد خاطراتت افتادی! 50

• gilas

یه آدم متاهل خیانت کار بیاد من این نکات رو روش بکشفم 370

• مستانه

نقل قول: gilas
    یه آدم متاهل خیانت کار بیاد من این نکات رو روش بکشفم 370

فکر کنم پست شماره 9 دراین مورد تجربیاتی داره 86

• دلشاد

آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم

آفرین تو موفق میشی
    اینایی که گفتی چیزی نیست که

• gilas

فکر کنم پست شماره 9 دراین مورد تجربیاتی داره86

بزار ببینم کی رو میگی 351

این نه یکی دیگه لطفا 68
    داداش این منو بد نگاه میکنه من میتلسم 2

• mojde

فکر کنم پست شماره 9 دراین مورد تجربیاتی داره

کیههههههههههههههههه 13

• مستانه

نقل قول: carlos
    دارم کم کم این نشانه ها رو در وجود خودم میبینم 37

مگه تو متأهلی؟! 4

• mz56mz

مرسى عمو جان 46
    نشانه شماره 10 و شماره 1 68

• gilas

نقل قول: mz56mz
    نشانه شماره 10 و شماره 1

عمه زری جونم 351

• نخبه

افزایش ساعات کاری

ااااااااااااا اقامون اقاتون اقاشوناز وقتی میخاهیم علوسی بشیم کارش زیاد شده 22

۹ :تفکر زیاد و خیره شدن

هان 25 خیلی فکر میکنه و گاهی به من خیره میشه 452
    یعنی به چی فکر میکنه 86

عدم تمایل به روابط زناشویی

اصلا تمایل نداره قبل از ازدواج 23

احساس گناه و شرمندگی زیاد

اوا هدیه که میخرم براش میگه شرمندم کردی 22

شکل ظاهری

کیلو کیلو ژل میزنه به موهاش 355

افزایش ناگهانی ساعت کاری در اینترنت

وقتی میاد خونه ما میره پای کامپیوتر ایمیلاشو چک کنه 1167

فکر کنم خونش حلالهههههههههههههههههههههههههه 1210 1210 1210 1210 1210 989 989 989 989 989 964

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: