₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

آقایون دستتون رو شد 10 نشونه خیانتتونو کشفیدم

945 بازدید، 54 پست، نویسنده: mojde

• Galexy

خدا رو شکر که همه آقایون دیدن این تاپیکو 713

• Kishe Mehr

بابا شاید بنده خدا مرد یه مشکلی براش پیش اومده. زود پیش داوری نکنید.

ولی هر کسی یه ذره روانشناسی حالیش باشه کامل می فهمه. من خودم یه نگاه به کسی بکنم سیر تا پیاز زندگیشو می فهمم 3 مثلا یک بار خانوم یکی از دوستامو شاید 30 ثانیه از نزدیک دیدم. گفتم این زن زندگی کردن نیست و زندگیشون زیاد دوام نمیاره. تقریبا یکی دو ماه بعد شنیدم که دارن طلاق میگیرن 2

• Galexy

نقل قول: Kishe Mehr
    ثلا یک بار خانوم یکی از دوستامو شاید 30 ثانیه از نزدیک دیدم. گفتم این زن زندگی کردن نیست و زندگیشون زیاد دوام نمیاره. تقریبا یکی دو ماه بعد شنیدم که دارن طلاق میگیرن 2

آزار داری برادر؟؟؟ چشمتو جمع کن! ای بابا!!!! 99

• Kishe Mehr

نقل قول: Galexy
    آزار داری برادر؟؟؟ چشمتو جمع کن! ای بابا!!!!

اخوی این چه حرفیه؟ من فقط از شامه ی روانشناسیم کمک گرفتم و اینو حدس زدم.. من که خدایی ناکرده نه دلم میخواست و نه ارزو کردم که اینطور بشه 2

• soheyla

mojde,

سلام سپاس . 46
    بزرگترین نشانه ی خیانت تو این ده مورد نبود . 1

عزیزان هر وقت خواستید مطمئن بشید که آیا طرف مقابلتون بهتون خیانت میکنه یا نه به خودتون رجوع کنید . به رفتارهاتون فکر کنید و ببینید خودتون به همسرتون خیانت کردید یا نه . 286

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    آقایون ماهی گلی با شما بود ها !!!!!!!

خودتو توی تاپیک بوی سیر لو دادی 79
    تو که خائن نبودی 79
    با آدم گنده تر از خودت دست به خیانت می زنی؟ 79
    نمايش يا پنهان متن10

• مستانه

ولی هر کسی یه ذره روانشناسی حالیش باشه کامل می فهمه. من خودم یه نگاه به کسی بکنم سیر تا پیاز زندگیشو می فهمم 3 مثلا یک بار خانوم یکی از دوستامو شاید 30 ثانیه از نزدیک دیدم. گفتم این زن زندگی کردن نیست و زندگیشون زیاد دوام نمیاره. تقریبا یکی دو ماه بعد شنیدم که دارن طلاق میگیرن 2

هیز پدسوخته 242 چکار به زن مردونا داری؟! 315 اگه من زنمو بهت نشون دادم!! 453
    تو این 30 ثانیه پلکم زدی یا نه؟! زده باشی حرومه ها 451
    منم تو رو ندیده میدونم مرد زندگی نیستی 804 انقدر هی پیغام خصوصی نفرست 390 فایده نداره من گولتو نمیخورم 848

نقل قول: ماهی
    خودتو توی تاپیک بوی سیر لو دادی 79
    تو که خائن نبودی 79
    با آدم گنده تر از خودت دست به خیانت می زنی؟ 79

تا اونجا که یادمه یه تاپیک دیگه بودا !!! 4

• ماهی

نقل قول: مستانه
    تا اونجا که یادمه یه تاپیک دیگه بودا !!!

از همون تاپیک تا حالا ماتم گرفتم دیگه 2
    اینجا صحبت خیانت بود یادم افتاد 4

• Kishe Mehr

هیز پدسوخته 242 چکار به زن مردونا داری؟! 315 اگه من زنمو بهت نشون دادم!! 453
    تو این 30 ثانیه پلکم زدی یا نه؟! زده باشی حرومه ها

804 مگه مال تو رو نگاه کردم 32 ... نه اصلا پلک نزدم هویجوری 452 نگاش کردم 9 حالا حاج خانم 5 نگاهم مورد قبول قرار گرفته یا نه؟ 65

منم تو رو ندیده میدونم مرد زندگی نیستی 804 انقدر هی پیغام خصوصی نفرست 390 فایده نداره من گولتو نمیخورم

48 جان من... 79 میشه یک بار دیگه فکر بکنی؟ 58 من مرد زندگی هستم از چشمام معلومه 5 نگاش کن 5
    نمايش يا پنهان متنبابا گفتم اون پیامها رو لو نده اومدی جلو همه گفتی؟

• نخبه

من مرد زندگی هستم از چشمام معلومه نگاش کن

دروغ میگه 4

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    دروغ میگه

کافر همه را به کیش خود پندارد 74

• نخبه

کافر همه را به کیش خود پندارد

بازم دروغ میگه 4