₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » مژده ،مژده مردان در حال انقراضند!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » مژده ،مژده مردان در حال انقراضند!
1 2

بدون عکس

مژده ،مژده مردان در حال انقراضند!

559 بازدید، 39 پست، نویسنده: mojde

• mojde

مردان در حال انقراضند! 3 16

پس از اعلام بررسی‌های مجامع علمی مختلف درباره خطر انقراض مردان به دلیل تضعیف کروموزم مردانه Y و ایجاد شایعه‌های غیر علمی در دنیا، مرکز معتبر و علمی بررسی ژنوم آمریکا تایید کرد که اگر برای مسئله ضعیف شدن این کروموزم چاره‌ای اندیشه نشود، مردان تا پنج هزار نسل دیگر منقرض خواهند شد.

به گزارش دادنا و به نقل از \"دیلی ساینس\" شمار کروموزوم های ایگرگ Y (کروموزمی که در وجود آن باعث پیدایش جنسیت مذکر در نوزاد می شود) در فرآیندی طولانی و چند میلیون ساله کاهش یافته و ادامه این روند موجب از بین رفتن این کروموزم و در نتیجه انقراض مردان خواهد شد. در صورت عدم چاره اندیشی و پیدا نکردن راه حلی برای پدیده \"تضعیف کروموزم Y \"، برای منقرض نشدن نسل بشر باید راهی تازه جست!

سلول‌های انسان دارای ۲۳ جفت کروموزوم است و هنگام تشکیل نطفه، ۲۳ جفت کروموزم اسپرم مرد با ۲۳ جفت کروموزم تخمک زن ترکیب می شود و منجر به تشکیل توده اولیه جنین که ۴۶ کروموزمی است می شود. جفت بیست و سوم کروموزم مرد که به کروموزم جنسی نیز مشهور است دارای یک جفت کروموزم X و یک جفت کروموزم Y است و کروموزم بیست و سوم زن دارای دو جفت کروموزم X است. اگر هنگام عمل لقاح جنین، منجر به تشکیل جفت بیست و سوم دو X شود، جنسیت جنین، دختر و در غیر این صورت و تشکیل جفت X و Y ، جنین پسر خواهد بود.

نکته ای که حائز اهمیت است تضعیف شدن کروموزم جنسی مردانه و کوتاه قد شدن آن در برابر کروموزم جنسی زنانه X است و ادامه این روند جنس مرد را حدود پنج هزار نسل بعد منقرض خواهد کرد.

کروموزم Y که تنها در جنس نر وجود دارد، در دروه تکامل خود در طی میلیون ها سال تعداد بی شماری جهش را تحمل کرده است و سرشار از مواد DNA است که هیچ ژنی را نمی سازند و بسیاری از پروتئینها را رمزگذاری نمی کنند. به همین دلیل در بین زیست شناسان ایده ای گسترده شده است که نشان می دهد کروموزم Y می تواند به عنوان کروموزمی معرفی شود که وارد یک نوع فرایند تحلیل رفتگی و فاسد شدگی شده است. این مسئله بدان معنی است که کروموزم Y با فقدان ترکیب دوباره و ناتوانی در فرایند تبادل اجزای DNA میان کروموزمهای همسانی که اجازه ایجاد یک ترکیب ژنتیکی جدید را می دهند، مواجه است.

درون كروموزوم ایگرگ ژنى جاى دارد موسوم به «اس.آر.آى» كه جنس مذكر را به وجود مى ‏آورد. این سیستم تعیین جنسیت در تمامى پستانداران و بسیارى از جانداران دیگر نظیر ماهى ‏ها، خزندگان، حشرات و حتى گیاهان وجود دارد.

دانشمندان پیش‏ بینى مى‏ كنند كه به مرور زمان این ژن در مردان از بین خواهد رفت و دیگر هیچ فرزند پسرى متولد نخواهد شد. 38 4 74 19

• gilas

نقل قول: mojde
    مژده ،مژده مردان در حال انقراضند!

هورا 244 هورا 244

کروموزم Y می تواند به عنوان کروموزمی معرفی شود که وارد یک نوع فرایند تحلیل رفتگی و فاسد شدگی شده است.

نمک بزن از فاسد شدن جلو گیری میکنه 56

نمايش يا پنهان متنببشخید 824

• مستانه

مژده ،مژده مردان در حال انقراضند

واقعاً مژده دارن منقرض میشن؟! 87
    من حالا از این به بعد چکار کنم؟ 2 دلم نمیاد سربه سر این موجودات 478 گناهیه روبه انقراض بذارم 79

مردای روبه انقراض 783

• نخبه

دانشمندان پیش‏ بینى مى‏ كنند كه به مرور زمان این ژن در مردان از بین خواهد رفت و دیگر هیچ فرزند پسرى متولد نخواهد شد.

اوا پس اون جدول چینی که میتونی از روی سن و زمان انجام کار بد بد بفهمی چه ماهی نی نی پسمله یا دخمل دیگه به درد نمیخوره.. تازشم یعنی دیگه مادرا سعی نکنن سه ماه قبل بارداری هی خوراکیهای پسر زا بخورن که اگه نی نی دار شدن پسمل بشه یعنی اینا دیگه هیچ فایده ای نداره؟ 25

• محسن صائب

نقل قول: gilas
    هورا هورا

.
    یادم وقتی تقریبا 7ساله بودم و مادرم از دست بعضی کارهای پدرم شکوه میکرد من در اون عالم بچگی دلداریش میدادم و بعدش هم دعواش میکردم که مامان چرا عروس شدی که حالا اینطور عذاب بکشی
    مادرم هم در کمال سادگی میگفت مادر جان همین که عروس شدم و خدا شما ها رو به من داد
    برام کافی هست و بعدش میگفتم مامان تو مگه ما رو بدنیا نیاوردی ، بابا چکاره هست 83
    و من به فکر فرو میرفتم چرا یک زن نمیتونه تا عروس بشه بچه دار بشه ؟
    .
    الان وقتی این شادی شما ها رو از منقرض شدن ما موجودات مظلوم میبینم یاد اون روز میفتم
    میگم نکنه اینا هم مثل من فکر میکنند .
    مگه بچه نمیخواهید 83

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    مگه بچه نمیخواهید

وای خدا نی نی خیلی خوبه دخمل ملوس و پمسل شیطون 74

• Galexy

مردان در حال انقراضند! 3 16

نمک بزن از فاسد شدن جلو گیری میکنه 56

37 به ضررتونه، حالا جدی نگیرین! 66
    فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه! 4

نمايش يا پنهان متنیه نصفشم: 30

• نخبه

نقل قول: Galexy
    فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه!

ددی درست نخوندی میگه پسملا کم میشن خو دیگه پسملی نمیمونه که شیطونی کنه و 10 تا ده تا زن بگیره ..

• Galexy

نقل قول: نخبه
    ددی درست نخوندی میگه پسملا کم میشن خو دیگه پسملی نمیمونه که شیطونی کنه و 10 تا ده تا زن بگیره ..

37 ددی!کلا امروز داری خیلی تو روی من وامیستیا! 37
    نمايش يا پنهان متن286 آخه طبق یه آمار دیگه گفتم، که میگه تا 2سال دیگه تعداد خانوما بیشتر از آقایون میشه! 286

• gilas

الان وقتی این شادی شما ها رو از منقرض شدن ما موجودات مظلوم میبینم یاد اون روز میفتم

خوب مامان که هستش کافیه دیگه 50 مگه بابا چکار میکنه 7

حالا جدی 1
    مگه بچه نمیخواهید

مگه یه زن تو زندگیش برای اینکه بچه داشته باشه یه مرد رو میخواد ؟
    یعنی یه مرد تو زندگی یه زن به جز برای بچه دار شدن هیچ فایده ای نداره ؟؟

بعدم فکر کنم طنز این خوشحالی کاملا مشخص بود
    نه من نه هیچ کس دیگه از این موضوع که تو نظم طبیعی آفریش و پیدایش انسانها مشکلی پیش بیاد خوشحال نمیشه چون این اتفاقات زندگی طبیعی رو بر هم میزنه

به ضررتونه، حالا جدی نگیرین! 66
    فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه!

خوب منم برای همین گفتم نمک بزن فاسد نشه دیگه 56

آخه مشکل اینجا است که فقط حرف میزنید پای عمل که میرسه 1 دونه شو هم نمیتونید از پسش بر بیاید 50

• مستانه

لان وقتی این شادی شما ها رو از منقرض شدن ما موجودات مظلوم میبینم یاد اون روز میفتم

یعنی اونوقتا نمیدونستی جنسیتت چیه؟! 100

• mojde

ما موجودات مظلوم

بله؟ 13 کدومتون اونوقت؟ 37

• مستانه

فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه! 4

میگیرم برات 75

دی درست نخوندی میگه پسملا کم میشن خو دیگه پسملی نمیمونه که شیطونی کنه و 10 تا ده تا زن بگیره ..

نه اتفاقاً این ددی مارمولکت خوب میدونه چی داره میگه 86 713

• Galexy

خوب منم برای همین گفتم نمک بزن فاسد نشه دیگه 56

آخه مشکل اینجا است که فقط حرف میزنید پای عمل که میرسه 1 دونه شو هم نمیتونید از پسش بر بیاید 50

245
    آخه همون یدونشو تحمل کردن بسی دشوار کاریست
    بسا اعصاب خواهد پولادین و ......
    245
    نذار برم تاپیک براتون بذارما
    245

• gilas

آخه همون یدونشو تحمل کردن بسی دشوار کاریست
    بسا اعصاب خواهد پولادین و ......

شما به عصبابت آروم باش خوب میشی 362

• نخبه

آخه طبق یه آمار دیگه گفتم، که میگه تا 2سال دیگه تعداد خانوما بیشتر از آقایون میشه!

ددی اون امار غلطه به جان خودم غلطه
    اینجانب همین جا از همین تریبون اعلام میکنم یه عالمه پسمل ریختهههههههههههههههه کسی نیست جمعشون کنه 86 این چیزا رو میگن شما دلت خوش باشه ددی بشنو و باور نکن.. 3

نقل قول: مستانه
    میگیرم برات

10 تا زن.. اخ جون یعنی من خاهل و بلادل دال میشم 74

• Galexy

نقل قول: مستانه
    میگیرم برات 75

من باید بگیرم نه شما 245
    شما به عصبابت آروم باش خوب میشی 362

34 نمتونم خانم دکتر 34
    ددی اون امار غلطه به جان خودم غلطه
    اینجانب همین جا از همین تریبون اعلام میکنم یه عالمه پسمل ریختهههههههههههههههه کسی نیست جمعشون کنه 86 این چیزا رو میگن شما دلت خوش باشه ددی بشنو و باور نکن.. 3

37 باید صادرشون کنن پس!
    دل من خجستس ددی 92

• مستانه

بله؟ 13 کدومتون اونوقت؟ 37

خودشو میگه لابد 86

• gilas

34 نمتونم خانم دکتر 34

بیا همنجا یه دکتر فوق تخصص از خارج سراغ دارم میبرمت پیش اون 74

نمايش يا پنهان متنفقط یه مشکلی داره رفتنت دستت خودته برگشتت دست خدا 23

• Galexy