پس از اعلام بررسیهای مجامع علمی مختلف درباره خطر انقراض مردان به دلیل تضعیف کروموزم مردانه Y و ایجاد شایعههای غیر علمی در دنیا، مرکز معتبر و علمی بررسی ژنوم آمریکا تایید کرد که اگر برای مسئله ضعیف شدن این کروموزم چارهای اندیشه نشود، مردان تا پنج هزار نسل دیگر منقرض خواهند شد.
به گزارش دادنا و به نقل از \"دیلی ساینس\" شمار کروموزوم های ایگرگ Y (کروموزمی که در وجود آن باعث پیدایش جنسیت مذکر در نوزاد می شود) در فرآیندی طولانی و چند میلیون ساله کاهش یافته و ادامه این روند موجب از بین رفتن این کروموزم و در نتیجه انقراض مردان خواهد شد. در صورت عدم چاره اندیشی و پیدا نکردن راه حلی برای پدیده \"تضعیف کروموزم Y \"، برای منقرض نشدن نسل بشر باید راهی تازه جست!
سلولهای انسان دارای ۲۳ جفت کروموزوم است و هنگام تشکیل نطفه، ۲۳ جفت کروموزم اسپرم مرد با ۲۳ جفت کروموزم تخمک زن ترکیب می شود و منجر به تشکیل توده اولیه جنین که ۴۶ کروموزمی است می شود. جفت بیست و سوم کروموزم مرد که به کروموزم جنسی نیز مشهور است دارای یک جفت کروموزم X و یک جفت کروموزم Y است و کروموزم بیست و سوم زن دارای دو جفت کروموزم X است. اگر هنگام عمل لقاح جنین، منجر به تشکیل جفت بیست و سوم دو X شود، جنسیت جنین، دختر و در غیر این صورت و تشکیل جفت X و Y ، جنین پسر خواهد بود.
نکته ای که حائز اهمیت است تضعیف شدن کروموزم جنسی مردانه و کوتاه قد شدن آن در برابر کروموزم جنسی زنانه X است و ادامه این روند جنس مرد را حدود پنج هزار نسل بعد منقرض خواهد کرد.
کروموزم Y که تنها در جنس نر وجود دارد، در دروه تکامل خود در طی میلیون ها سال تعداد بی شماری جهش را تحمل کرده است و سرشار از مواد DNA است که هیچ ژنی را نمی سازند و بسیاری از پروتئینها را رمزگذاری نمی کنند. به همین دلیل در بین زیست شناسان ایده ای گسترده شده است که نشان می دهد کروموزم Y می تواند به عنوان کروموزمی معرفی شود که وارد یک نوع فرایند تحلیل رفتگی و فاسد شدگی شده است. این مسئله بدان معنی است که کروموزم Y با فقدان ترکیب دوباره و ناتوانی در فرایند تبادل اجزای DNA میان کروموزمهای همسانی که اجازه ایجاد یک ترکیب ژنتیکی جدید را می دهند، مواجه است.
درون كروموزوم ایگرگ ژنى جاى دارد موسوم به «اس.آر.آى» كه جنس مذكر را به وجود مى آورد. این سیستم تعیین جنسیت در تمامى پستانداران و بسیارى از جانداران دیگر نظیر ماهى ها، خزندگان، حشرات و حتى گیاهان وجود دارد.
دانشمندان پیش بینى مى كنند كه به مرور زمان این ژن در مردان از بین خواهد رفت و دیگر هیچ فرزند پسرى متولد نخواهد شد.
دانشمندان پیش بینى مى كنند كه به مرور زمان این ژن در مردان از بین خواهد رفت و دیگر هیچ فرزند پسرى متولد نخواهد شد.
اوا پس اون جدول چینی که میتونی از روی سن و زمان انجام کار بد بد بفهمی چه ماهی نی نی پسمله یا دخمل دیگه به درد نمیخوره.. تازشم یعنی دیگه مادرا سعی نکنن سه ماه قبل بارداری هی خوراکیهای پسر زا بخورن که اگه نی نی دار شدن پسمل بشه یعنی اینا دیگه هیچ فایده ای نداره؟
. یادم وقتی تقریبا 7ساله بودم و مادرم از دست بعضی کارهای پدرم شکوه میکرد من در اون عالم بچگی دلداریش میدادم و بعدش هم دعواش میکردم که مامان چرا عروس شدی که حالا اینطور عذاب بکشی مادرم هم در کمال سادگی میگفت مادر جان همین که عروس شدم و خدا شما ها رو به من داد برام کافی هست و بعدش میگفتم مامان تو مگه ما رو بدنیا نیاوردی ، بابا چکاره هست و من به فکر فرو میرفتم چرا یک زن نمیتونه تا عروس بشه بچه دار بشه ؟ . الان وقتی این شادی شما ها رو از منقرض شدن ما موجودات مظلوم میبینم یاد اون روز میفتم میگم نکنه اینا هم مثل من فکر میکنند . مگه بچه نمیخواهید
الان وقتی این شادی شما ها رو از منقرض شدن ما موجودات مظلوم میبینم یاد اون روز میفتم میگم نکنه اینا هم مثل من فکر میکنند .
خوب مامان که هستش کافیه دیگه مگه بابا چکار میکنه
حالا جدی
نقل قول: محسن صائب
مگه بچه نمیخواهید
مگه یه زن تو زندگیش برای اینکه بچه داشته باشه یه مرد رو میخواد ؟ یعنی یه مرد تو زندگی یه زن به جز برای بچه دار شدن هیچ فایده ای نداره ؟؟
بعدم فکر کنم طنز این خوشحالی کاملا مشخص بود نه من نه هیچ کس دیگه از این موضوع که تو نظم طبیعی آفریش و پیدایش انسانها مشکلی پیش بیاد خوشحال نمیشه چون این اتفاقات زندگی طبیعی رو بر هم میزنه
نقل قول: Galexy
به ضررتونه، حالا جدی نگیرین! 66 فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه!
خوب منم برای همین گفتم نمک بزن فاسد نشه دیگه
آخه مشکل اینجا است که فقط حرف میزنید پای عمل که میرسه 1 دونه شو هم نمیتونید از پسش بر بیاید
آخه طبق یه آمار دیگه گفتم، که میگه تا 2سال دیگه تعداد خانوما بیشتر از آقایون میشه!
ددی اون امار غلطه به جان خودم غلطه اینجانب همین جا از همین تریبون اعلام میکنم یه عالمه پسمل ریختهههههههههههههههه کسی نیست جمعشون کنه این چیزا رو میگن شما دلت خوش باشه ددی بشنو و باور نکن..
ددی اون امار غلطه به جان خودم غلطه اینجانب همین جا از همین تریبون اعلام میکنم یه عالمه پسمل ریختهههههههههههههههه کسی نیست جمعشون کنه این چیزا رو میگن شما دلت خوش باشه ددی بشنو و باور نکن..
mojde
مردان در حال انقراضند!
پس از اعلام بررسیهای مجامع علمی مختلف درباره خطر انقراض مردان به دلیل تضعیف کروموزم مردانه Y و ایجاد شایعههای غیر علمی در دنیا، مرکز معتبر و علمی بررسی ژنوم آمریکا تایید کرد که اگر برای مسئله ضعیف شدن این کروموزم چارهای اندیشه نشود، مردان تا پنج هزار نسل دیگر منقرض خواهند شد.
به گزارش دادنا و به نقل از \"دیلی ساینس\" شمار کروموزوم های ایگرگ Y (کروموزمی که در وجود آن باعث پیدایش جنسیت مذکر در نوزاد می شود) در فرآیندی طولانی و چند میلیون ساله کاهش یافته و ادامه این روند موجب از بین رفتن این کروموزم و در نتیجه انقراض مردان خواهد شد. در صورت عدم چاره اندیشی و پیدا نکردن راه حلی برای پدیده \"تضعیف کروموزم Y \"، برای منقرض نشدن نسل بشر باید راهی تازه جست!
سلولهای انسان دارای ۲۳ جفت کروموزوم است و هنگام تشکیل نطفه، ۲۳ جفت کروموزم اسپرم مرد با ۲۳ جفت کروموزم تخمک زن ترکیب می شود و منجر به تشکیل توده اولیه جنین که ۴۶ کروموزمی است می شود. جفت بیست و سوم کروموزم مرد که به کروموزم جنسی نیز مشهور است دارای یک جفت کروموزم X و یک جفت کروموزم Y است و کروموزم بیست و سوم زن دارای دو جفت کروموزم X است. اگر هنگام عمل لقاح جنین، منجر به تشکیل جفت بیست و سوم دو X شود، جنسیت جنین، دختر و در غیر این صورت و تشکیل جفت X و Y ، جنین پسر خواهد بود.
نکته ای که حائز اهمیت است تضعیف شدن کروموزم جنسی مردانه و کوتاه قد شدن آن در برابر کروموزم جنسی زنانه X است و ادامه این روند جنس مرد را حدود پنج هزار نسل بعد منقرض خواهد کرد.
کروموزم Y که تنها در جنس نر وجود دارد، در دروه تکامل خود در طی میلیون ها سال تعداد بی شماری جهش را تحمل کرده است و سرشار از مواد DNA است که هیچ ژنی را نمی سازند و بسیاری از پروتئینها را رمزگذاری نمی کنند. به همین دلیل در بین زیست شناسان ایده ای گسترده شده است که نشان می دهد کروموزم Y می تواند به عنوان کروموزمی معرفی شود که وارد یک نوع فرایند تحلیل رفتگی و فاسد شدگی شده است. این مسئله بدان معنی است که کروموزم Y با فقدان ترکیب دوباره و ناتوانی در فرایند تبادل اجزای DNA میان کروموزمهای همسانی که اجازه ایجاد یک ترکیب ژنتیکی جدید را می دهند، مواجه است.
درون كروموزوم ایگرگ ژنى جاى دارد موسوم به «اس.آر.آى» كه جنس مذكر را به وجود مى آورد. این سیستم تعیین جنسیت در تمامى پستانداران و بسیارى از جانداران دیگر نظیر ماهى ها، خزندگان، حشرات و حتى گیاهان وجود دارد.
gilas
هورا
نمک بزن از فاسد شدن جلو گیری میکنه
نمايش يا پنهان متن
ببشخیدمستانه
واقعاً مژده دارن منقرض میشن؟!
من حالا از این به بعد چکار کنم؟
نخبه
اوا پس اون جدول چینی که میتونی از روی سن و زمان انجام کار بد بد بفهمی چه ماهی نی نی پسمله یا دخمل دیگه به درد نمیخوره.. تازشم یعنی دیگه مادرا سعی نکنن سه ماه قبل بارداری هی خوراکیهای پسر زا بخورن که اگه نی نی دار شدن پسمل بشه یعنی اینا دیگه هیچ فایده ای نداره؟
محسن صائب
.
یادم وقتی تقریبا 7ساله بودم و مادرم از دست بعضی کارهای پدرم شکوه میکرد من در اون عالم بچگی دلداریش میدادم و بعدش هم دعواش میکردم که مامان چرا عروس شدی که حالا اینطور عذاب بکشی
مادرم هم در کمال سادگی میگفت مادر جان همین که عروس شدم و خدا شما ها رو به من داد
برام کافی هست و بعدش میگفتم مامان تو مگه ما رو بدنیا نیاوردی ، بابا چکاره هست
و من به فکر فرو میرفتم چرا یک زن نمیتونه تا عروس بشه بچه دار بشه ؟
.
الان وقتی این شادی شما ها رو از منقرض شدن ما موجودات مظلوم میبینم یاد اون روز میفتم
میگم نکنه اینا هم مثل من فکر میکنند .
مگه بچه نمیخواهید
نخبه
وای خدا نی نی خیلی خوبه دخمل ملوس و پمسل شیطون
Galexy
فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه!
نمايش يا پنهان متن
یه نصفشم:نخبه
ددی درست نخوندی میگه پسملا کم میشن خو دیگه پسملی نمیمونه که شیطونی کنه و 10 تا ده تا زن بگیره ..
Galexy
نمايش يا پنهان متن
gilas
خوب مامان که هستش کافیه دیگه
حالا جدی
مگه یه زن تو زندگیش برای اینکه بچه داشته باشه یه مرد رو میخواد ؟
یعنی یه مرد تو زندگی یه زن به جز برای بچه دار شدن هیچ فایده ای نداره ؟؟
بعدم فکر کنم طنز این خوشحالی کاملا مشخص بود
نه من نه هیچ کس دیگه از این موضوع که تو نظم طبیعی آفریش و پیدایش انسانها مشکلی پیش بیاد خوشحال نمیشه چون این اتفاقات زندگی طبیعی رو بر هم میزنه
فکر کن که یه مرد میتونه 10 تا زن داشته باشه!
خوب منم برای همین گفتم نمک بزن فاسد نشه دیگه
آخه مشکل اینجا است که فقط حرف میزنید پای عمل که میرسه 1 دونه شو هم نمیتونید از پسش بر بیاید
مستانه
یعنی اونوقتا نمیدونستی جنسیتت چیه؟!
mojde
بله؟
مستانه
میگیرم برات
نه اتفاقاً این ددی مارمولکت خوب میدونه چی داره میگه
Galexy
آخه همون یدونشو تحمل کردن بسی دشوار کاریست
بسا اعصاب خواهد پولادین و ......
نذار برم تاپیک براتون بذارما
gilas
بسا اعصاب خواهد پولادین و ......
شما به عصبابت آروم باش خوب میشی
نخبه
ددی اون امار غلطه به جان خودم غلطه
اینجانب همین جا از همین تریبون اعلام میکنم یه عالمه پسمل ریختهههههههههههههههه کسی نیست جمعشون کنه
10 تا زن.. اخ جون یعنی من خاهل و بلادل دال میشم
Galexy
من باید بگیرم نه شما
اینجانب همین جا از همین تریبون اعلام میکنم یه عالمه پسمل ریختهههههههههههههههه کسی نیست جمعشون کنه
دل من خجستس ددی
مستانه
خودشو میگه لابد
gilas
بیا همنجا یه دکتر فوق تخصص از خارج سراغ دارم میبرمت پیش اون
نمايش يا پنهان متن
فقط یه مشکلی داره رفتنت دستت خودته برگشتت دست خداGalexy
یعنی منم خوب میشم؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→