₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ماجرای مامان مریم وعروسی سلطنتی حتما بخوانید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ماجرای مامان مریم وعروسی سلطنتی حتما بخوانید
1 2 3

بدون عکس

ماجرای مامان مریم وعروسی سلطنتی حتما بخوانید

919 بازدید، 44 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

سلام بچه های عزیز ودوست داشتنی سایت بوف بوفی 11 8 داستان رفتن مامان مریم به عروسی سلطنتی ماجرا داره دوست داشتم شما هم این ماجرا را بخونید 4 چند وقت پیش بی بی الیزابت ملکه انگلیس برام دعوت نامه عروسی نوه اش فرستاد 42 دیشب براش اس ام اس فرستادم بهش گفتم بی بی جان مریم به قربانت من از این عروسی عفو کن ..احسان دندون درد داره ومن نمی تونم تو عروسی شرکت کنم 42 ..اون برام جواب اس ام اس فرستاد البته با عصبانیت وگفت نمیشه خانمی اگر فردا تشریف نیای عروسی ..عروسی انجام نمیشه 42 من هم صبح بیدار شدم وتو بن بست گیر کرده بودم 50 با خودم می گفتم برم یا نرم 37 اخرش دلم به دریا زدم وهمراه احسان کوچلو عازم شدیم 4 من همیشه تا مرکز شهر با ماشینم می رفتم ولی امروز می دونستم پارکینک گیرم نمیاد واگر جای دیگه بذارم حتما 40 پوند جریمه نا قابل نصیبم می شد 2 تصمیم گرفتم برای دومین بار با مترو برم 2 خلاصه نزدیک ایستگاه مترو استین ماشینم پارک کردم و 5پوند گذشتم تو کارت که شما بهش میگین بلیط 4 قطار مورد نظر زود رسید وسوار شدیم بعد از چهل دقیقه رسیدیدم من باید تو ایستگاه اجورود پیاده می شدم تا دوباره سوار باص بشم تا راه مورد نظر برسم ..ولی من گفتم یک ایستگاه بالاتر پیاده بشم بهتره که نمی دونستم اون ایستگاه کدام قاره سنتر قرار داره 62 من هم فقط یک ایستگاه پیاده شدم بچه ها چشمتون روز بد نبینه از اخر مرکز شهر سر در اوردم 20 با کلی پرس وجو سوار باص شدم تا من ببره تا هاید پارک انجا رفتم ومردم انجا قیامت بودن ویک تلوزیون گذشتن تو پارک ومردم داشتن مراسم از انجا تماشا می کردن من هم چند تا عکس گرفتم اینها بودند اینها را ببینید تا بقیه داستان تعریف کنم 4

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

خلاصه باز اروم نگرفتم 15 گفتم برم رژه رفتن کاروان عروس ببینم . هرچه منتظر باص شماره 6 شدم نیاامد 65 .بعد گارگر استیشن به من گفت امروز این باص از راه دیگه میره واز انجا نمیاد چون همه راها که همیشه طی میکنه به خاطر عروسی بسته شده 62 من هم یک باص همنجوری سوار شدم ونمی دونم کجا تشریف میبره فقط این میدونم باید کمی مستقیم برم وکمی پیاده طی کنم تا به مراسم برسم ولی اون باص از راه دیگه پیچید ودوباره مامان مریم گم شد 20 .اخرش به پسرمززنگ زدم وازش کمک گرفتم 4 بهش گفتم من فلان ایستگاه هستم .به من گفت کمی جلوتر بری راه پرچمها را طی کنی به محل مورد نظر می رسی این هم عکسش

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

من هم وارد خیابان اکسفورد شدم واین خیابان طی کردم .تا به محل جشن رسیدم 93 ولی !!!!!عروسی تمام شده وداشتن خیابان جارو می کردن این عکسها را ببیبنید اینها محل جشن بود 20

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

ولی باز نا امید نشدم از انجا خارج شدم وبه فلکه تر فکال رسیدم بله هنوز جمعیت زیادی انجا بودند که شیشهای مشروب وبزن برقص داشتن 4 من هم زود چند تا عکس گرفتم از انجا خارج شدم ترسیدم یک بطری تو سرم بخوره 4 این هم عکسها تا بقیه ماجرا را بگم 4

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بعد ازیک روز خسته کننده به خانه برگشتم تا کمی عکس از عروسی از سایتهای دیگه کش برم وبذارم تو سایت خودمون 15 و با کلی زحمت چند تا عکس کش رفتم امدم تو سایت بذارم 18 دیدم گیلاس جونم زحمت من کم کرده وخودش گذشته 4 ومن گفتم عکسهای که گیلاسی فراموش کرده خودم بذارم 4 این هم ماجرای عروسی سلطنتی به گفته پسرم تو خانه تماشا می کردی بهتر بود 1

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

مرسی مامان مریم 77

یکی از چیزایی که برام خیلی جالب بود، آرایش خانومهای مهمونی بود که خیلی آرایش ملایم و متینی داشتن.

حتی آرایش خود عروس هم به نسبت همین طور بود.

بر خلاف عروسی های مملکت خودمون که به گریم بیشتر شبیهه 25

• هاچو هاچو

ممنون مامانی،چقدر شبیهه عروسی هایه اینجاست 42

• بهونه

خیلی حال داد عروسی 4

• maryamlondon1

نقل قول: میرزا
    بر خلاف عروسی های مملکت خودمون که به گریم بیشتر شبیهه

محسن جان انجا اینقدر قیافه هاشون طبیعیه که نه به ارایش ونه به بریدن دماغ ونه بالا کشیدن ابرو وقلمبه کردن لبها احتیاج دارن هر چه طبیعی تره زیبا تراست 4 6

• نخبه

اتفاقا امروز به فکر کسایی بودم که انگلیس بودن مخصوصا شما و صنم جون همش با خودم میگفتم یعنی شما هم رفتین 7
    ما هم از شبکه بی بی سی مراسم رو میدیدیم (پخش زنده) مراسم ساده و زیبایی بود منم میخام مثل اونا علوس بشم 20

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    منم میخام مثل اونا علوس بشم

848 848 848 848 848
    اگه به آقاتون آقامون آقاشون نگفتم 10

• maryamlondon1

نقل قول: هاچو هاچو
    ممنون مامانی،چقدر شبیهه عروسی هایه اینجاست

اخی الهی بمیرم براتون 79
    نقل قول: بهونه
    خیلی حال داد عروسی

93
    اتفاقا امروز به فکر کسایی بودم که انگلیس بودن مخصوصا شما و صنم جون همش با خودم میگفتم یعنی شما هم رفتین

ماجرا را خواندی شیرین جان چه به سرم امده بود 79
    ما هم از شبکه بی بی سی مراسم رو میدیدیم (پخش زنده) مراسم ساده و زیبایی بود منم میخام مثل اونا علوس بشم

انشالله بهتر از این جشن عروسی میگیری الهی که خوشبخت بشی 6 11

راستی عکسها دیده میشه یا ؟؟؟؟؟؟

• Mahboob

الان که دارم این نظر رو مینویسم نشستم پایه بی‌ بی‌ سی‌ وان تا خبرش یه تیکه از پارتی رو هم بذاره دلم آب شد 43 ... یعنی‌ کیکه عروسی چه شکلیه ... 37

راستی‌ بچه‌ها ساعت ۳:۱۵ امروز یه فیلم از داستانه اشنا شدن کیت و ویلیام گذشت خیلی‌ قشنگ بود خداییش کیت خیلی سختی‌ کشیده 29 ... خیلی‌ برام جالب بود و بیشتر کیف کردم که کیت زنه ویلیام شد 24 راستی‌ اینم تقدیم به چارلز بابای ویلیام و زنه اجوزش 45

نمايش يا پنهان متنبچه‌ها من حالم از پرنس چارلز به هم میخوره بخاطر خیانتش به دیانا مخصوصاً کاملیا که دیگه 30

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    ماجرا را خواندی شیرین جان چه به سرم امده بود

اره خوندم فکر کنم کل انگلیس رو گشتید تا محل برگزاری مراسم عروسی رو پیدا کنید 35
    الان همسرم اینجاس عکسها و نوشته ها رو نشونش دادم گفت احسان کوچولو چه نازه 8

انشالله بهتر از این جشن عروسی میگیری الهی که خوشبخت بشی

ممنون از ظهر که اینجا مراسم رو میدیم کلی سر به سر همسرم گذاشتم که منم از این عروسیا میخام همه مردم دنیا رو باید دعوت کنی 4

• هاچو هاچو

اخی الهی بمیرم براتون

خدا نکنه مامانی 2
    شوخی کردم،عروسی های طرفای ما هم خیلی باحاله 427

• Kishe Mehr

65 من هم از ساعت حدود یک به وقت ایران تا حدود چهار و نیم یکسره داشتم نگاه میکردم... اینقده جذبش شده بودم که نزدیک یک ساعت بود هی بهم فشار می اومد که برم دبلیو سی 9 و هی دلم نمی اومد برم و از دستش بدم 23 دیگه بالاخره داشتن دعا و این چیزا که می خوندن رفتم یه استراحتی کردم و باز اومدم 4

البته ناگفته نمونه که من یک تک پایی هم رفتم کاخ باکینگهام یه سری زدم اومدم 4 حتی مامی مریمی رو هم دیدم 5 نشون به اون نشون که احسان رو اورده بود و یک دوربین هم دستش بود ... مگه نه مامی؟ دیدی گفتم.... 3 که البته شرح وقایعش رو روی دیوار انجمن نوشتم.. بنده خدا خود کتی سلام رسوند گفت خودم میام تو سایت تاپیک میزنم و کل ماجرا رو براتون تشریح میکنم 93

مرسی مامی خیلی قشنگ بودددددددددددددددددد 11

• نخبه

راستی عکسها دیده میشه یا ؟؟؟؟؟؟

بله همه عکسها دیده میشه 77

اگه به آقاتون آقامون آقاشون نگفتم

ایشششششششش خودم گفتم بچه پرووووووووووو میزنمتا 354

• هاچو هاچو

ایشششششششش خودم گفتم بچه پرووووووووووو میزنمتا

احتمالا وقتی گفتی اون نزدت 848

• نخبه

احتمالا وقتی گفتی اون نزدت

نخیلم تازشم اینجوری شد یهو 786 303 803 1014 1016 977 976 825 826 420

• هاچو هاچو

نخیلم تازشم اینجوری شد یهو

حتما بعدشم گفت خودم یک عروسی دیگه برات میگیرم ؟ 264

• maryamlondon1

نقل قول: Mahboob
    بچه‌ها من حالم از پرنس چارلز به هم میخوره بخاطر خیانتش به دیانا مخصوصاً کاملیا که دیگه

محبوبه جان حرف دلم زدی من هم از قیافه کاملیا حالم بهم میخوره 30 راستی چرا نیاامدی ؟؟؟
    اره خوندم فکر کنم کل انگلیس رو گشتید تا محل برگزاری مراسم عروسی رو پیدا کنید
    الان همسرم اینجاس عکسها و نوشته ها رو نشونش دادم گفت احسان کوچولو چه نازه

ای وای یادم انداختی دوباره پا دردم شروع شد 20 پا درد که نه هردو تاول زده 2
    ممنون از ظهر که اینجا مراسم رو میدیم کلی سر به سر همسرم گذاشتم که منم از این عروسیا میخام همه مردم دنیا رو باید دعوت کنی

اخ جون یعنی ما هم دعوتیم 93 82
    شوخی کردم،عروسی های طرفای ما هم خیلی باحاله

می دونم 86
    نقل قول: Kishe Mehr
    دیگه بالاخره داشتن دعا و این چیزا که می خوندن رفتم یه استراحتی کردم و باز اومدم

وای از دستت 23 23 23
    نقل قول: Kishe Mehr
    البته ناگفته نمونه که من یک تک پایی هم رفتم کاخ باکینگهام یه سری زدم اومدم حتی مامی مریمی رو هم دیدم نشون به اون نشون که احسان رو اورده بود و یک دوربین هم دستش بود ... مگه نه مامی؟ دیدی گفتم

اره من هم دیدمت همون نبودی که فیل دست بود 86
    بله همه عکسها دیده میشه

خدا را شکر 48 18 ممنون شیرین جان 11 6

• نخبه

اخ جون یعنی ما هم دعوتیم

قدم شما رو جفت چشمام 58 شما سروری تاج سری 90

حتما بعدشم گفت خودم یک عروسی دیگه برات میگیرم ؟

نخیلم گفت ولی تو از این علوسه خوشملتری ای خوشمل من 9

• Kishe Mehr

اره من هم دیدمت همون نبودی که فیل دست بود

نه مامی اون فیل نبود، یکی از اسب های گارد بود که بهم دادن گفتن تو بعنوان بازیکن آزاد، نه ببخشید مهمان آزاد هر جا که میخوای برو... 74 بعدشم اون کالسکه که صدسال فدمت داره رو بهم دادن گفتن برو یه دوری بزن ببین چه جوریه منم یه دوری زدم دیدم خوب نیست دادم پس 5

• هاچو هاچو

نخیلم گفت ولی تو از این علوسه خوشملتری ای خوشمل من

حتما بعدشم نمیتونی بگی؟ 86

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: