خبرگذاري مامان بي بي سي مرسي مامان خانم، خوب براي خودت ميري صفا سيتي چه قشنگ تعريف كردي به خصوص ماجراي گم شدنت رو احسان كوچولو هم چه بزرگ شده راستي دندونت چه طوره؟ دندون احسان چه طوره؟ مامان پسر هر دو با هم دندوناشون خراب شده خيلي تاپيك ماهي بود مرسي مامان مريمي
مرسی مامان مریم عزیز واقعا عالی بود منم بخش زنده نگاه کردم همانطور که بچه ها گفتن آرایش و سادگی شرکت کننده گان و نظم و نظارت دقیق مراسم واسه منم قابل توجه بود
من و بکهام با هم دعوت بودیم.......ولی رفتم خونه مامان بزرگم
ای بابا وقتش بود رفتی خانه مادر بزرگ ..مادر بزرگ میاوردی عروسی هوا عوض میکرد
نقل قول: Kishe Mehr
مهندس بعد از اینکه اون غزل معروفی که گفتی ، یعنی همونی که حافظ از تو سبقت ادبی کرده بود؛ رفتی یا قبلش
وای از دستت
نقل قول: Mahboob
مامان مریمی اگر وقت دندون پزشکی نداشتم تصمیم داشتم بیام لندن اما با اوضاع وخیم دندونم نشد
الهی بمیرم انشالله خوب میشه ولی حیف بود نیامدی
نقل قول: Mahboob
خلاصه اونا رفتند و منم امروز با درد و رنج نشستم پای تلویزیون
ای وای اخبار از صبح تا شب همش تکراریه
نقل قول: gilas
چه هیجان انکیز رفتی علوسی مریم گلم
ای کاش شما دوستان عزیزم همراهم بودید ولذت میبردید
نقل قول: gilas
ببخشید مریم گلم من عکس گذاشتم اتفاقا دنبال تاپیک گشتم دیدم تو سایت نیستی و تاپیک نزاشتی من گذاشتم
به گفته بچه ها اکشال نداره عزیزمی اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم زحمت من کم کردی راستی این عکسها از سایت بی بی سی کپی کردی ؟؟مگه ایران فلتر نیست ؟؟
نقل قول: mz56mz
ممنون ابجى عزيز زحمت كشيدى عكسها رو گذاشتى عكسهاى جالبى بود يه شب قبل از عروسى ويليام بهم زنگ زد و گفت عمووو به دادم برس كه يادم رفته واسيه عروس خانم طلا بخرم چكار كنم؟من
خواهش می کنم داش محمود قابل شما را نداشت اخی پس چرا بی بی الیزابت به من اطلاع نداده بود .
نقل قول: ماهی
ممنون مریم خانوم
قابل شما را نداشت عزیزم
نقل قول: sib
مرسی مامان مریم.خیلی جالب تعریف کردی
قربونت برم قابل نداشت خوشحالم خوشتون امد
نقل قول: carlos
خیلی عالی بود لذت بردم
باورم نمی شه خیلی عالی بود کارلوس جان
نقل قول: mojde
ممنون مریم عزیزم
قربونت برم الهی
نقل قول: Dr.GSM
مرسی مریم خانم خیلی جالب بود
قابل نداشت دکی جان
نقل قول: bibigoli_1
خیلی قشنگ تعریف کردین .عکسها هم عالی
قابل شما را نداشت ببخشی تند تند نوشتم وخیلی خسته بودم فارسیم هم تعریفی نداره شرمنده
نقل قول: محسن صائب
انشاا... همیشه خوش باشید
مرسی محسن جان انشالله شما هم خوش باشی
نقل قول: میرزا
من گفته های دوستان رو تایید میکنم
اره همین کار بکن
نقل قول: Life Dream
مرسي مامان خانم، خوب براي خودت ميري صفا سيتي چه قشنگ تعريف كردي به خصوص ماجراي گم شدنت رو احسان كوچولو هم چه بزرگ شده راستي دندونت چه طوره؟ دندون احسان چه طوره؟ مامان پسر هر دو با هم دندوناشون خراب شده خيلي تاپيك ماهي بود مرسي مامان مريمي
جات خالی بود گم شده بودم وکیسه غذای مک دونالد تو دستم بود وهی راه میرفتم وهی چپس میخوردم اره احسان مردی شده میخواهم زنش بدم دندون احسان بنج شنبه باز کار دستمون داد ولی با یک جیغ کوچلو از کشیدن دندان در رفت شنبه اینده قراره یکی دیگه را بکشن دندون کمی خوب شده وامروز اخرین روز اموکسسلینم بود 15 روز یک سره کبسول اموکسسلین 500 خوردم قابل شما رانداشت عزیزم خوشحالم خوشت امد
نقل قول: دلشاد
مرسی مامان مریم عزیز واقعا عالی بود منم بخش زنده نگاه کردم همانطور که بچه ها گفتن آرایش و سادگی شرکت کننده گان و نظم و نظارت دقیق مراسم واسه منم قابل توجه بود
جات خالی بود گم شده بودم وکیسه غذای مک دونالد تو دستم بود وهی راه میرفتم وهی چپس میخوردم اره احسان مردی شده میخواهم زنش بدم دندون احسان بنج شنبه باز کار دستمون داد ولی با یک جیغ کوچلو از کشیدن دندان در رفت شنبه اینده قراره یکی دیگه را بکشن دندون کمی خوب شده وامروز اخرین روز اموکسسلینم بود 15 روز یک سره کبسول اموکسسلین 500 خوردم قابل شما رانداشت عزیزم خوشحالم خوشت امد
مامان شكمو مثل اون روز به تلافي يه هفته كه چايي نخوردي نشستي يه فلاسك چاي رو هي پشت سر هم خوردي، حالا هم كه نوبته چيپسه نووش جوووووووونت چشم بادومي منو ندي به احسان ها
Life Dream
مرسي مامان خانم، خوب براي خودت ميري صفا سيتي
دلشاد
منم بخش زنده نگاه کردم
همانطور که بچه ها گفتن آرایش و سادگی شرکت کننده گان و نظم و نظارت دقیق مراسم واسه منم قابل توجه بود
maryamlondon1
ای بابا وقتش بود رفتی خانه مادر بزرگ
وای از دستت
الهی بمیرم انشالله خوب میشه
ای وای اخبار از صبح تا شب همش تکراریه
به گفته بچه ها اکشال نداره
خواهش می کنم داش محمود
قابل شما را نداشت عزیزم
قربونت برم قابل نداشت
باورم نمی شه خیلی عالی بود کارلوس جان
قربونت برم الهی
قابل نداشت دکی جان
قابل شما را نداشت ببخشی تند تند نوشتم
مرسی محسن جان انشالله شما هم خوش باشی
اره همین کار بکن
جات خالی بود گم شده بودم وکیسه غذای مک دونالد تو دستم بود
منم بخش زنده نگاه کردم
همانطور که بچه ها گفتن آرایش و سادگی شرکت کننده گان و نظم و نظارت دقیق مراسم واسه منم قابل توجه بود
قابل شما را نداشت خوشحالم خوشت امد
Life Dream
مامان شكمو
چشم بادومي منو ندي به احسان ها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→