₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ماجرای مامان مریم وعروسی سلطنتی حتما بخوانید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ماجرای مامان مریم وعروسی سلطنتی حتما بخوانید
1 2 3

بدون عکس

ماجرای مامان مریم وعروسی سلطنتی حتما بخوانید

919 بازدید، 44 پست، نویسنده: maryamlondon1

• Life Dream

خبرگذاري مامان بي بي سي 4
    مرسي مامان خانم، خوب براي خودت ميري صفا سيتي 11 چه قشنگ تعريف كردي به خصوص ماجراي گم شدنت رو 83 احسان كوچولو هم چه بزرگ شده 70 راستي دندونت چه طوره؟ دندون احسان چه طوره؟ مامان پسر هر دو با هم دندوناشون خراب شده 6 خيلي تاپيك ماهي بود مرسي مامان مريمي 11

• دلشاد

مرسی مامان مریم عزیز واقعا عالی بود
    منم بخش زنده نگاه کردم
    همانطور که بچه ها گفتن آرایش و سادگی شرکت کننده گان و نظم و نظارت دقیق مراسم واسه منم قابل توجه بود

• maryamlondon1

نقل قول: SaMaN TaJ
    من و بکهام با هم دعوت بودیم.......ولی رفتم خونه مامان بزرگم

ای بابا وقتش بود رفتی خانه مادر بزرگ22 4 ..مادر بزرگ میاوردی عروسی هوا عوض میکرد 4
    نقل قول: Kishe Mehr
    مهندس بعد از اینکه اون غزل معروفی که گفتی ، یعنی همونی که حافظ از تو سبقت ادبی کرده بود؛ رفتی یا قبلش

وای از دستت 23
    نقل قول: Mahboob
    مامان مریمی اگر وقت دندون پزشکی نداشتم تصمیم داشتم بیام لندن اما با اوضاع وخیم دندونم نشد

الهی بمیرم انشالله خوب میشه 48 ولی حیف بود نیامدی 2 11
    نقل قول: Mahboob
    خلاصه اونا رفتند و منم امروز با درد و رنج نشستم پای تلویزیون

ای وای اخبار از صبح تا شب همش تکراریه 30
    نقل قول: gilas
    چه هیجان انکیز رفتی علوسی مریم گلم

93 82 ای کاش شما دوستان عزیزم همراهم بودید ولذت میبردید 2 11 8
    نقل قول: gilas
    ببخشید مریم گلم من عکس گذاشتم اتفاقا دنبال تاپیک گشتم دیدم تو سایت نیستی و تاپیک نزاشتی من گذاشتم

به گفته بچه ها اکشال نداره 10 عزیزمی اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم زحمت من کم کردی 4 راستی این عکسها از سایت بی بی سی کپی کردی ؟؟مگه ایران فلتر نیست ؟؟
    نقل قول: mz56mz
    ممنون ابجى عزيز زحمت كشيدى عكسها رو گذاشتى عكسهاى جالبى بود يه شب قبل از عروسى ويليام بهم زنگ زد و گفت عمووو به دادم برس كه يادم رفته واسيه عروس خانم طلا بخرم چكار كنم؟من

خواهش می کنم داش محمود 84 قابل شما را نداشت 6 اخی پس چرا بی بی الیزابت به من اطلاع نداده بود . 37
    نقل قول: ماهی
    ممنون مریم خانوم

قابل شما را نداشت عزیزم 11 8 6
    نقل قول: sib
    مرسی مامان مریم.خیلی جالب تعریف کردی

قربونت برم قابل نداشت 84 11 8 خوشحالم خوشتون امد 6
    نقل قول: carlos
    خیلی عالی بود لذت بردم

باورم نمی شه خیلی عالی بود کارلوس جان 93 82
    نقل قول: mojde
    ممنون مریم عزیزم

قربونت برم الهی 11 8 6
    نقل قول: Dr.GSM
    مرسی مریم خانم خیلی جالب بود

قابل نداشت دکی جان 6
    نقل قول: bibigoli_1
    خیلی قشنگ تعریف کردین .عکسها هم عالی

قابل شما را نداشت ببخشی تند تند نوشتم 50 وخیلی خسته بودم فارسیم هم تعریفی نداره شرمنده 9 11 8
    نقل قول: محسن صائب
    انشاا... همیشه خوش باشید

مرسی محسن جان انشالله شما هم خوش باشی 6
    نقل قول: میرزا
    من گفته های دوستان رو تایید میکنم

اره همین کار بکن 713

نقل قول: Life Dream
    مرسي مامان خانم، خوب براي خودت ميري صفا سيتي چه قشنگ تعريف كردي به خصوص ماجراي گم شدنت رو احسان كوچولو هم چه بزرگ شده راستي دندونت چه طوره؟ دندون احسان چه طوره؟ مامان پسر هر دو با هم دندوناشون خراب شده خيلي تاپيك ماهي بود مرسي مامان مريمي

جات خالی بود گم شده بودم وکیسه غذای مک دونالد تو دستم بود 23 وهی راه میرفتم وهی چپس میخوردم 83 اره احسان مردی شده میخواهم زنش بدم 4 دندون احسان بنج شنبه باز کار دستمون داد ولی با یک جیغ کوچلو از کشیدن دندان در رفت 23 شنبه اینده قراره یکی دیگه را بکشن 2 دندون کمی خوب شده وامروز اخرین روز اموکسسلینم بود 15 روز یک سره کبسول اموکسسلین 500 خوردم 20 قابل شما رانداشت عزیزم 6 خوشحالم خوشت امد 6 46
    نقل قول: دلشاد
    مرسی مامان مریم عزیز واقعا عالی بود
    منم بخش زنده نگاه کردم
    همانطور که بچه ها گفتن آرایش و سادگی شرکت کننده گان و نظم و نظارت دقیق مراسم واسه منم قابل توجه بود

قابل شما را نداشت خوشحالم خوشت امد 6 46

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    جات خالی بود گم شده بودم وکیسه غذای مک دونالد تو دستم بود وهی راه میرفتم وهی چپس میخوردم اره احسان مردی شده میخواهم زنش بدم دندون احسان بنج شنبه باز کار دستمون داد ولی با یک جیغ کوچلو از کشیدن دندان در رفت شنبه اینده قراره یکی دیگه را بکشن دندون کمی خوب شده وامروز اخرین روز اموکسسلینم بود 15 روز یک سره کبسول اموکسسلین 500 خوردم قابل شما رانداشت عزیزم خوشحالم خوشت امد

مامان شكمو 83 مثل اون روز به تلافي يه هفته كه چايي نخوردي نشستي يه فلاسك چاي رو هي پشت سر هم خوردي، حالا هم كه نوبته چيپسه 957 نووش جوووووووونت 56
    چشم بادومي منو ندي به احسان ها 10

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: