سلام بوف بوفی های عزیز لطفا بگین اسم بلوتوث گوشی شما چیه ؟وچرا این اسم رو انتخابیدین؟ اسم بلوتوث خود من اینه :: ویروس و فقط دوست دارم گوشیهایی که بلوتوثشون روشنه رو هک کنم
سلام اسم بلوتوث من (((((313))))) هستش چون هم عدد مورد علاقم هستش و هم همین واگه دقت کنید 10 پرانتز کناراش گزاشتم اونم به نیت 10 خلی که تو یک شبانه روز سر کل کردن مخ زدم وبعد از 5روز ولشون کردیم یادش بخیر ای جونیا راستی بگم که من دختر باز نیستم فقط قصد کل خابوندن بودش همین وقتی داشتم ولشون می کردم انگار داشتم از یه زندان فرار می کردم
sepehrirani, از اسم بلوتوثهاي ضايع خيلي بدم مياد! ولي معمولاً توو اين سايت اسم بلوتوثها همون اسم كاربريشون هست!! منم اسم بلوتوثم Life Dream هست!! علتشم اينه در زندگيم روياهايي داشتم كه تا الان بهشون نرسيدم، در كل كلمه زندگي برام يه رويا شده كه برام دست نيافتني شده! زندگي كردن فرق ميكنه با زنده موندن
نقل قول: hosseinhn82
هر 3 تا گوشیم (n95-5800-n82 )
حتماً يكيش رو براي نيروي زميني اون يكي رو براي نيروي دريايي و اون يكي رو هم براي نيروي هوايي در نظر گرفتي!
نقل قول: shaparak64
اسم بلوتوث من اینه: Best & Best آخه من بهترینم
اي جانم چه اوتاراري
نقل قول: gilas
توقع داری چی باشه اسم بلوتوثم
معلومه دیگه
اينو كه همه ميدونن نميدونم چرا اينقد گيلاس دوس داري!
پرهام
لطفا بگین اسم بلوتوث گوشی شما چیه ؟وچرا این اسم رو انتخابیدین؟
اسم بلوتوث خود من اینه :: ویروس و فقط دوست دارم گوشیهایی که بلوتوثشون روشنه رو هک کنم
kamal313
اسم بلوتوث من
(((((313))))) هستش چون هم عدد مورد علاقم هستش و هم همین واگه دقت کنید 10 پرانتز کناراش گزاشتم اونم به نیت 10 خلی که تو یک شبانه روز سر کل کردن مخ زدم وبعد از 5روز ولشون کردیم یادش بخیر ای جونیا
راستی
بگم که من دختر باز نیستم فقط قصد کل خابوندن بودش همین
وقتی داشتم ولشون می کردم انگار داشتم از یه زندان فرار می کردم
hosseinhn82
مرسی از تاپیک
mz56mz
بلوتوث موبايلم وطنم
اخه عاشق وطنم
SaMaN TaJ
ولی الان اینه: !!!SaMaN!!!
shaparak64
Best & Best
آخه من بهترینم
ساحل ناقلا
آخه خیلی بده
اسمش هست قندری
نمايش يا پنهان متن
گولتون زدم اسم اصلیشو نذاشتمsib
از این ترکیب خیلی خوشم میاد.آخه یه کاج توی حیاطمون داریم که دو،سه سال از من بزرگتره
aliiiiiii
gilas
معلومه دیگه
gilas
بهونه
اینم برا منه
Life Dream
از اسم بلوتوثهاي ضايع خيلي بدم مياد! ولي معمولاً توو اين سايت اسم بلوتوثها همون اسم كاربريشون هست!! منم اسم بلوتوثم Life Dream هست!! علتشم اينه در زندگيم روياهايي داشتم كه تا الان بهشون نرسيدم، در كل كلمه زندگي برام يه رويا شده كه برام دست نيافتني شده! زندگي كردن فرق ميكنه با زنده موندن
حتماً يكيش رو براي نيروي زميني اون يكي رو براي نيروي دريايي و اون يكي رو هم براي نيروي هوايي در نظر گرفتي!
Best & Best
آخه من بهترینم
اي جانم چه اوتاراري
معلومه دیگه
اينو كه همه ميدونن نميدونم چرا اينقد گيلاس دوس داري!
hosseinhn82
محسن صائب
baron jon
ماهی
am_71
احتمالاً PARVAZنیست!!!!!!!
حورا
mojde
هم منظورم موج دریاست هم اول اسممه
نخبه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→