من خودم خونه طباطبائی ها رو خیلی دوست دارم مخصوصا اون اتاقه که سقفش مثل آسمونه شبه
اره خونه طباطبائی از همشون بهتر بود و اون اتاق هم میگفتن که کفش یه فرش بوده که نقش همون فرش رو روی سقف اتاق ایینه کاری کردن خیلی هم زیبا بود.. فکر میکنم سر در همین خونه بود که عکس یه طاووس بود و نوشته شده بود طاووس و میگفتن که اسم خانم خونه طاووس بوده.. اقایون سایت یاد بگیرین نصف شماست این طباطبائی
اره خونه طباطبائی از همشون بهتر بود و اون اتاق هم میگفتن که کفش یه فرش بوده که نقش همون فرش رو روی سقف اتاق ایینه کاری کردن 65 خیلی هم زیبا بود..
آره و شب مثل ستاره می درخشه
نقل قول: نخبه
فکر میکنم سر در همین خونه بود که عکس یه طاووس بود و نوشته شده بود طاووس و میگفتن که اسم خانم خونه طاووس بوده.. اقایون سایت یاد بگیرین نصف شماست این طباطبائی
اوهوم
تا حدود 10 سال پیش این تو این خونه یه عدع پناهنده افغان زندگی میکردن و برای اینکه کسی متوجه تارخی بودن خونه نشده تمام تزیینات در و دیوار رو با گچ پوشنده بودن که اتفاقی یکی کتوجه میشه و به میراث فرهنگی اطلاع میده تمام اون طاووس سر ردو با سوزن تمیز کزدن که آسیب نبینه
تا حدود 10 سال پیش این تو این خونه یه عدع پناهنده افغان زندگی میکردن و برای اینکه کسی متوجه تارخی بودن خونه نشده تمام تزیینات در و دیوار رو با گچ پوشنده بودن که اتفاقی یکی کتوجه میشه و به میراث فرهنگی اطلاع میده تمام اون طاووس سر ردو با سوزن تمیز کزدن که آسیب نبینه
یادم رفت این عکسو بزارم این عکس هم متعلق به خونه ای هستش که خراب شده بود .. دورش قاب درست کردن و شبیه تابلو شده شبها هم با نور چراغهایی که دور تا دورش کار گذاشتن زیبا تر هم میشه
وای شیرین چه عکسایی ... میگم شیرین این دفعه خواستید با آقاتون برید گردش خبر ندید بگبد یه هویی شد که آویزونا نیان اتمسفر عشقولانستون رو بهم بریزند وای خدا چقدر دلم میخواست برم کاشان ایران که بودم این عکسا رو که دیدم کلی دلم سوخت خیلی قشنگ بودند عکسا
میگم شیرین این دفعه خواستید با آقاتون برید گردش خبر ندید بگبد یه هویی شد که آویزونا نیان اتمسفر عشقولانستون رو بهم بریزند وای خدا چقدر دلم میخواست برم کاشان ایران که بودم این عکسا رو که دیدم کلی دلم سوخت
اتفاقا داشتیم یواشکی میرفتیم دیگه روز اخری لو دادم که بدونن من خونه نیستم اونا هم نامردی نکردن ساعت 11 شب زنگ زدن که میان بچه پرو ها تازه همش به من میگفتن فلان چیزو بیار فلان چیزو نیار
حالا 15 خرداد هم میرم سفر احتمالا از الان همشون نقشه میکشن اویزون بشن دامادمون خوش مسافرت نیست ولی داداشم خیلی با حاله خواهرم هم خیلی توی مسافرت خوبه ولی دومادمون غر غروئه خوشم نمیاد ازش
mojde
نخبه
همشو این بچه مثبت برداشت خورد
ممنون خاله مژده
اتفاقا کلی به همین بچه ها حسودیم شد چون هوا گرم بود و اون اب هم خنک بود بچه کوچولوها همش اب بازی میکردن
ژنرال
خونه اجداد گیلاسه ها
شوشو توی باغ فین شناسایی شد
شیرین نسبت به قرار دربند چقدر شکسته شدی
من گفتم مرد فروردینی با زن بهمنی جور درنمیاد، گوش نکردی
نخبه
اره خونه طباطبائی از همشون بهتر بود و اون اتاق هم میگفتن که کفش یه فرش بوده که نقش همون فرش رو روی سقف اتاق ایینه کاری کردن
فکر میکنم سر در همین خونه بود که عکس یه طاووس بود و نوشته شده بود طاووس و میگفتن که اسم خانم خونه طاووس بوده.. اقایون سایت یاد بگیرین نصف شماست این طباطبائی
carlos
من موندم این همه اطلاعات از کجا آوردی ؟
من بین اون همه جمعیت آقاجون رو پیدا کردم
نخبه
باید دقیقا بگی کدوم
پست شماره 18
gilas
به خونمون چپ نگاه نکنیا ارثیه فامیلیه
آره و شب مثل ستاره می درخشه
اوهوم
تا حدود 10 سال پیش این تو این خونه یه عدع پناهنده افغان زندگی میکردن و برای اینکه کسی متوجه تارخی بودن خونه نشده تمام تزیینات در و دیوار رو با گچ پوشنده بودن
که اتفاقی یکی کتوجه میشه و به میراث فرهنگی اطلاع میده تمام اون طاووس سر ردو با سوزن تمیز کزدن که آسیب نبینه
نخبه
که اتفاقی یکی کتوجه میشه و به میراث فرهنگی اطلاع میده تمام اون طاووس سر ردو با سوزن تمیز کزدن که آسیب نبینه
اااااااااااا اینو نمیدونستم برم به اقامون بگم
gilas
بدیو بگو تا نرفته خودش آمار بگیره
carlos
آها دیدم
خیلی عوض شدی
چقدر زود مشکلات زندگی بر تو غلبه کرد و تو رو از پا در آورد
درس عبرتی بشه برای دیگران که میخوان زود عروس بشن
نخبه
مشکلات رو میگم
نخیلم اصلانم زود علوس نشدم خیلی هم به موقع بود تازشم همه دخملا باید علوس بشن اونقده خوبههههههه علوس بشی .. کارلوس تو هم بیا علوس بشو خوفه
tabassom
نخبه
این عکس هم متعلق به خونه ای هستش که خراب شده بود .. دورش قاب درست کردن و شبیه تابلو شده شبها هم با نور چراغهایی که دور تا دورش کار گذاشتن زیبا تر هم میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
راستی اینجا درشکه هم بود
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
خیلی خوشم اومد که خیلی خوشت اومده که خوشتون اومده که خوش خوشانتون و مون و شون و اقاشون و اقا جون و ننه جون شده
نخبه
ننه جون رو نبرده بودیم
Mahboob
میگم شیرین این دفعه خواستید با آقاتون برید گردش خبر ندید بگبد یه هویی شد که آویزونا نیان اتمسفر عشقولانستون رو بهم بریزند
وای خدا چقدر دلم میخواست برم کاشان ایران که بودم این عکسا رو که دیدم کلی دلم سوخت
خیلی قشنگ بودند عکسا
نخبه
وای خدا چقدر دلم میخواست برم کاشان ایران که بودم این عکسا رو که دیدم کلی دلم سوخت
اتفاقا داشتیم یواشکی میرفتیم دیگه روز اخری لو دادم که بدونن من خونه نیستم اونا هم نامردی نکردن ساعت 11 شب زنگ زدن که میان بچه پرو ها تازه همش به من میگفتن فلان چیزو بیار فلان چیزو نیار
حالا 15 خرداد هم میرم سفر احتمالا از الان همشون نقشه میکشن اویزون بشن
هاچو هاچو
نمايش يا پنهان متن
چشمتو دور دیده داره به یکی دیگه میخنده
مثبت من یادت نره
نخبه
اون که باید بیاد ننه بزرگ منو بگیره بهت منفی میدم تا دیگه به اقامون اقاتون اقاشون از این وصله ها نچسبونی
Mahboob
نمايش يا پنهان متن
(هرکی چپ نگاش کنه با من طرفه
آقاشونم میدونه اگه بهش بگه بالا چشمت ابروهه با من طرفه
خلاصه شیرین بیا بغلم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→