بچه ها یه کشف جدیدددددددددددددددددددددددددددددد الان داشتم عکس تور کاشان بچه های سایت حرف دونی رو نگاه میکردم که نتونسته بودیم اونجا همو ببینیم ولی الان کشف شد که من توی دو قدمی اونا بودم و حتی ازشون عکس گرفتم عکسهایی که گرفته بودم گذاشتم سایت اونا یهو گفتن اینا که مائیم ازمون عکس گرفتی خیلی با حال بود ولی حیف شد که نمیدونستم اونا بچه های خودمونن
نقل قول: niutish
نگاه کن تورو خدا ما تو دو قدمی همدیگه بودیم همو ندیدیم اونوووووووووقت
ابا شیرییییییییییین دقیقا بچه های ما هم تو عکس دومی هستندددددددددددد خود منم هستمممممم 89
نقل قول: نخبه
بچه ها یه کشف جدیدددددددددددددددددددددددددددددد الان داشتم عکس تور کاشان بچه های سایت حرف دونی رو نگاه میکردم که نتونسته بودیم اونجا همو ببینیم ولی الان کشف شد که من توی دو قدمی اونا بودم و حتی ازشون عکس گرفتم 86 عکسهایی که گرفته بودم گذاشتم سایت اونا یهو گفتن اینا که مائیم ازمون عکس گرفتی 23 خیلی با حال بود ولی حیف شد که نمیدونستم اونا بچه های خودمونن 20
از این لحطه به بعد استعمال کلمه ی نخبه در مورد جنابعالی حرام است نمايش يا پنهان متنالبته تا قبل از اینم جنبه طنز داشت بیشتر نمايش يا پنهان متناینم اخرین پستم تو تایپیکت تا قبل از تابستون
از این لحطه به بعد استعمال کلمه ی نخبه در مورد جنابعالی حرام است
کوفتتتتتتتتتتتت خب من که نمیشناختمشون فقط عکس فرهاد رو دیده بودم که گویا فرهاد هم اون لحظه با خانمش میرن توی اتوبوس که استراحت کنن خب من که بقیه رو نمیشناختم غزاله هم که پشتش به منه از کجا باید بشناسممممممممممم اصلا من نخبه امممممممممممممم خودت طنزی پرووووووووووووووو مرگ بر تووووووووووووووووووووووو
89 بابا شیرییییییییییین دقیقا بچه های ما هم تو عکس دومی هستندددددددددددد خود منم هستمممممم 89
این شیرین همه کاراش عجیب غریبه شایدم شما ها رو دیده شناخته اما به رو خودش نیاوده یواشکی عکس گرفته بعید نیستا . چون عادت داره همیشه از پشت سر عکس بگیره ها
کلا خیلی جالب بود . هنوز من باورم نمیشه . واقعا مثل فیلم هندی ها شده
وايي من چرا اينقدر اين تاپيك رو دير ديدم!! همش تقصير پوسته جديد سايت هست كه ليست تاپيك انجمنها حذف شده!! عكسهاي فوق العاده اي بودن و بسيار زيبا، توضيحات هم كه واقعاً تكميل كننده بودن و معلومه كه براش خيلي زحمت كشيدي، مرسي شيرين جان، اميدوارم كه هميشه در خوشي باشيد، راستي اون ماجراي پلاس شدن رو هم ميفهمم خيلي ناراحت كننده هست، بايد خودشون متوجه باشن و اين فرصت زيبا رو ازتون نگيرن، به نظرم يه خورده بي انصافي كردن، هر چي باشه شما عقد هم هستيد و ديگه لزومي نداره هي چهار چشمي مراقبتون باشن!!
عكسهاي فوق العاده اي بودن و بسيار زيبا، توضيحات هم كه واقعاً تكميل كننده بودن و معلومه كه براش خيلي زحمت كشيدي، مرسي شيرين جان، اميدوارم كه هميشه در خوشي باشيد،
ممنون جای شما خالی کلی خوش گذشت
نقل قول: Life Dream
راستي اون ماجراي پلاس شدن رو هم ميفهمم خيلي ناراحت كننده هست، بايد خودشون متوجه باشن و اين فرصت زيبا رو ازتون نگيرن، به نظرم يه خورده بي انصافي كردن، هر چي باشه شما عقد هم هستيد و ديگه لزومي نداره هي چهار چشمي مراقبتون باشن!!
نمايش يا پنهان متننه بابا خیلی هم بد نشد نیومده بودن که مراقب من باشن کلا به خیالشون اومدن که دور همی خوش بگذرونیم که من فقط دوست نداشتم دامادمون بیاد و الا داداشم و خواهرم که رو جفت چشمام جاشونه این دو تا باجناق هم با هم کلی خوش گذروندن و پشت سر ما غیبت کردن ارش خیلی خانواده منو دوست داره و همیشه میگه که خانواده من خیلی خوش سفرن.. انصافا هم سفر با خواهرو برادرام خیلی خوش میگذره ولی دفعه بعد اگه دامادمون بخاد اویزون بشه بهش میگم که ما میخاهیم تنها باشیم چه معنی داره اخه
نخبه, به هر حال سفر تنهايي با كسي كه دوسش داري يه چيز ديگس، اصلاً قابل مقايسه با سفر گروهي نيست، به هيچ وجه! روابط زيباي عاشقانه اي كه در تنهايي يا حد اقل در جمع افراد غريبه وجود داره به خاطر شرم، حجب و حيا در مقابل اقوام خيلي كم ميشه، رابطه مقداري رسميتر ميشه و اگه اين روند ادامه پيدا كنه البته در دراز مدت، به مرور زمان تبديل به عادت ميشه و اون رابطه عاشقانه عميقي كه بايد باشه رو كمرنگ ميكنه. من با گروهي سفر كردن زوجهاي جوان موافق نيستم، به نظر من يه جور محدود كردن عشق طرفين نسبت به هم هست، در اين جور وقتا والدين و فاميلها بايد بيشتر به اين مساله توجه داشته باشن، به خصوص براي شروع زندگي و ماههاي اول
به هر حال سفر تنهايي با كسي كه دوسش داري يه چيز ديگس، اصلاً قابل مقايسه با سفر گروهي نيست، به هيچ وجه! روابط زيباي عاشقانه اي كه در تنهايي يا حد اقل در جمع افراد غريبه وجود داره به خاطر شرم، حجب و حيا در مقابل اقوام خيلي كم ميشه، رابطه مقداري رسميتر ميشه و اگه اين روند ادامه پيدا كنه البته در دراز مدت، به مرور زمان تبديل به عادت ميشه و اون رابطه عاشقانه عميقي كه بايد باشه رو كمرنگ ميكنه. من با گروهي سفر كردن زوجهاي جوان موافق نيستم، به نظر من يه جور محدود كردن عشق طرفين نسبت به هم هست، در اين جور وقتا والدين و فاميلها بايد بيشتر به اين مساله توجه داشته باشن، به خصوص براي شروع زندگي و ماههاي اول
خب ما که لاو رو در ماشین ترکاندیم جاهای دیگر هم ترکاندیم حجب و حیا حالیمان نیست البته اگر پدرمان بود ادم میشدیم ولی چون همه برو بکس فنچ بودن ازادی بود ولی باشه دیگه نمیزارم کسی با من بیاد سفرررررررررررررررر فقط خودم اقامون اقاتون و اقاشون میریم
[b]راستش نتونستم عکسها رو نگاه کنم فقط همون عکس اخری که یک اهو یا ببعی بود برام باز شد ولی خیلی خوشحالم که با همسر محترمت در این ایام که زنده شدن طبیعت هست، تفریح میکنید و خوش میگذرونید نمايش يا پنهان متن یادش بخیر منهم دقیقا 16سال قبل موقعی که یکماه از ازدواجمون گذشته بود با خانمم رفتیم مسافرت از مشهد راه افتادیم و بعدش شمال و قم و کاشان و یزد از این باغ کلی خاطره و عکس دارم واقعا صفا داره مسافرت این دوران [/b]
خب ما که لاو رو در ماشین ترکاندیم جاهای دیگر هم ترکاندیم حجب و حیا حالیمان نیست البته اگر پدرمان بود ادم میشدیم ولی چون همه برو بکس فنچ بودن ازادی بود ولی باشه دیگه نمیزارم کسی با من بیاد سفرررررررررررررررر فقط خودم اقامون اقاتون و اقاشون میریم
niutish
نخبه
الان داشتم عکس تور کاشان بچه های سایت حرف دونی رو نگاه میکردم که نتونسته بودیم اونجا همو ببینیم ولی الان کشف شد که من توی دو قدمی اونا بودم و حتی ازشون عکس گرفتم
وای خدا الان من اینجوری ام
sib
ژنرال
الان داشتم عکس تور کاشان بچه های سایت حرف دونی رو نگاه میکردم که نتونسته بودیم اونجا همو ببینیم ولی الان کشف شد که من توی دو قدمی اونا بودم و حتی ازشون عکس گرفتم 86 عکسهایی که گرفته بودم گذاشتم سایت اونا یهو گفتن اینا که مائیم ازمون عکس گرفتی 23 خیلی با حال بود ولی حیف شد که نمیدونستم اونا بچه های خودمونن 20
از این لحطه به بعد استعمال کلمه ی نخبه در مورد جنابعالی حرام است
نمايش يا پنهان متن
البته تا قبل از اینم جنبه طنز داشت بیشترنمايش يا پنهان متن
اینم اخرین پستم تو تایپیکت تا قبل از تابستوننخبه
کوفتتتتتتتتتتتت خب من که نمیشناختمشون فقط عکس فرهاد رو دیده بودم که گویا فرهاد هم اون لحظه با خانمش میرن توی اتوبوس که استراحت کنن
اصلا من نخبه امممممممممممممم خودت طنزی پرووووووووووووووو مرگ بر تووووووووووووووووووووووو
تو که از صبح اینجا پلاسی کی میری تعمیرات
ژنرال
روز آخره پولو
نخبه
carlos
این شیرین همه کاراش عجیب غریبه
شایدم شما ها رو دیده شناخته اما به رو خودش نیاوده یواشکی عکس گرفته
بعید نیستا . چون عادت داره همیشه از پشت سر عکس بگیره ها
کلا خیلی جالب بود . هنوز من باورم نمیشه . واقعا مثل فیلم هندی ها شده
نخبه
اخه از پشت خوشگلتر می افتین
خودمم باورم نمیشه حالا بچه های اون سایت هم دارن میگردن که یه عکسی از من پیدا کنن توی عسکهایی که گرفتن
بهونه
Life Dream
عكسهاي فوق العاده اي بودن و بسيار زيبا، توضيحات هم كه واقعاً تكميل كننده بودن و معلومه كه براش خيلي زحمت كشيدي، مرسي شيرين جان، اميدوارم كه هميشه در خوشي باشيد، راستي اون ماجراي پلاس شدن رو هم ميفهمم خيلي ناراحت كننده هست، بايد خودشون متوجه باشن و اين فرصت زيبا رو ازتون نگيرن، به نظرم يه خورده بي انصافي كردن، هر چي باشه شما عقد هم هستيد و ديگه لزومي نداره هي چهار چشمي مراقبتون باشن!!
نخبه
ممنون جای شما خالی کلی خوش گذشت
نمايش يا پنهان متن
نه بابا خیلی هم بد نشد نیومده بودن که مراقب من باشنLife Dream
به هر حال سفر تنهايي با كسي كه دوسش داري يه چيز ديگس، اصلاً قابل مقايسه با سفر گروهي نيست، به هيچ وجه!
روابط زيباي عاشقانه اي كه در تنهايي يا حد اقل در جمع افراد غريبه وجود داره به خاطر شرم، حجب و حيا در مقابل اقوام خيلي كم ميشه، رابطه مقداري رسميتر ميشه و اگه اين روند ادامه پيدا كنه البته در دراز مدت، به مرور زمان تبديل به عادت ميشه و اون رابطه عاشقانه عميقي كه بايد باشه رو كمرنگ ميكنه. من با گروهي سفر كردن زوجهاي جوان موافق نيستم، به نظر من يه جور محدود كردن عشق طرفين نسبت به هم هست، در اين جور وقتا والدين و فاميلها بايد بيشتر به اين مساله توجه داشته باشن، به خصوص براي شروع زندگي و ماههاي اول
نخبه
روابط زيباي عاشقانه اي كه در تنهايي يا حد اقل در جمع افراد غريبه وجود داره به خاطر شرم، حجب و حيا در مقابل اقوام خيلي كم ميشه، رابطه مقداري رسميتر ميشه و اگه اين روند ادامه پيدا كنه البته در دراز مدت، به مرور زمان تبديل به عادت ميشه و اون رابطه عاشقانه عميقي كه بايد باشه رو كمرنگ ميكنه. من با گروهي سفر كردن زوجهاي جوان موافق نيستم، به نظر من يه جور محدود كردن عشق طرفين نسبت به هم هست، در اين جور وقتا والدين و فاميلها بايد بيشتر به اين مساله توجه داشته باشن، به خصوص براي شروع زندگي و ماههاي اول
خب ما که لاو رو در ماشین ترکاندیم
جاهای دیگر هم ترکاندیم حجب و حیا حالیمان نیست
ولی باشه دیگه نمیزارم کسی با من بیاد سفرررررررررررررررر فقط خودم اقامون اقاتون و اقاشون میریم
محسن صائب
فقط همون عکس اخری که یک اهو یا ببعی بود
ولی خیلی خوشحالم که با همسر محترمت در این ایام که زنده شدن طبیعت هست،
تفریح میکنید و خوش میگذرونید
نمايش يا پنهان متن
یادش بخیر منهم دقیقا 16سال قبل موقعی که یکماه از ازدواجمون گذشته بود با خانمم رفتیم مسافرت از مشهد راه افتادیم و بعدش شمال و قم و کاشان و یزد
از این باغ کلی خاطره و عکس دارم
واقعا صفا داره مسافرت این دوران
[/b]
نخبه
چرا؟ دوباره سعی کنین عکسهای خوشملیه اون ببعی هم که دیدین کادوی جلال سرباز سایت هستش قبل از رفتن این بعبعی رو سپرد به من که مواظبش باشم
تفریح میکنید و خوش میگذرونید
من عاشق تفریح و سفرم چند ماه یه بار هم میرم سفر
kamal313
راستی یه سوال این اقا رو از کجا خریدین بریم ما هم یه چندتایی برای بقیه دخترا بخریم
Life Dream
جاهای دیگر هم ترکاندیم حجب و حیا حالیمان نیست البته اگر پدرمان بود ادم میشدیم ولی چون همه برو بکس فنچ بودن ازادی بود
ولی باشه دیگه نمیزارم کسی با من بیاد سفرررررررررررررررر فقط خودم اقامون اقاتون و اقاشون میریم
از بس پررويي
نخبه
شما به فکر خودت باش به بقیه دخترا کاریت نباشه
کی؟ من؟
maryamlondon1
الهی که همیشه خوش باشی . عکسها خیلی خیلی زیبا بودن ممنون از سوغاتی
نمايش يا پنهان متن
یک نصیحت مادرانه یا خواهرانه .. بعد از عروسی دوسه سال خوش باش وبعد از اون بچه دارشو .بچه ادم بدبخت میکنهآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→