₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قصاص اسیدپاش
1 2

بدون عکس

قصاص اسیدپاش

886 بازدید، 28 پست، نویسنده: مستانه

• مستانه

تهران امروز نوشت: مجید متهم به پاشیدن اسید روى صورت آمنه بهرامى نو، قربانى مشهور پرونده اسیدپاشى به احتمال قوى روز شنبه از ناحیه هر دو چشم با اسید مجازات خواهد شد. یك منبع آگاه درباره اجراى این حكم گفت: این حكم در وهله اول توسط خود آمنه و در صورت امتناع وى توسط متخصصان انجام می‌شود و دقت كافى می‌شود تا ضایعاتى بیشتر از آنچه به قربانى وارد شده نصیب متهم حادثه نشود. پیش‌بینى می‌شود این اقدام كه به علت برخورد شدید با پدیده شوم اسیدپاشى و رواج آن در سال‌هاى اخیر صورت می‌گیرد موج شدیدى از مخالفت‌ها و موافقت‌ها را در پى داشته باشد. نظر مخالفان و موافقان موافقان این حكم كه به قصاص چشم در برابر چشم معروف شده است معتقدند: باید با مجازات در خور جرم موافق باشم. شاید اگر ما هم مجازات‌هاى سنگین ترى براى مجرمان داشتیم، میزان جنایت پایین می‌آمد و تا این حد با رواج این خشونت غیر قابل جبران مواجه نبودیم. اصلی‌ترین موافق این حكم احتمالا خود خانم بهرامى است. وى در پاسخ به اینكه آیا فكر می‌كند خودش كمتر از مجید سنگدل است، گفت: متهم را بیهوش می‌كنند و بنابراین درد نمی‌كشد. صورتش هم از فرم نمی‌افتد چراكه تنها چند قطره اسید در چشمانش ریخته خواهد شد.

تصویر در دسترس نیست

یكى از خانم‌هاى موافق این طرح به تهران امروز می‌گوید: « فكر می‌كنم او باید به روى آن مرد اسید بپاشد. این زن كه ظاهرا پیش از اسید پاشى زیبا بوده، حالا تمام صورتش به هم ریخته است. آن مرد بیمار علاوه بر كور شدن، باید به زندان هم انداخته شود.» خانمى دیگر می‌گوید: هر كس كه با دیگرى چنین كارى كند، باید با مجازاتى مشابه روبه‌رو شود. البته این مجازات سبب درمان قربانى نمی‌شود اما باعث می‌گردد دیگران دست به چنین كارى نزنند. مخالفان هم اعتقاد دارند اجراى این حكم مانعى در وقوع مجدد جرم اسید پاشى نخواهد داشت همچنان كه درباره بسیارى از جرایم این اتفاق نیفتاده است

تصویر در دسترس نیست

• hadi04

مستانه,
    به نظر من اين مجازات خيلي كمه براي كسي كه سبب همچين مصيبتي براي يه دختر شده،آخهبا فرهنگي كه ما در جامعمون داريم مگر يه دختر از زيباييش مهمتر هم داره؟ اونهم به خاطر تفكر كثيف و خودخواهانه يه احمق بايد از بين بره ،از بين رفتن زيبايي يه دختر اونم به اين شكل فجيع يعني بر باد رفتن همه ي آرزوها و زندگي اون بيچاره ،براي همچين مجرمي مرگ هم كمه 14

• mojde

به نظر من حکم عادلانه ایه البته این با خود این خانومهکه میتونه ببخشه یا نه اما حکم کاملا عادلانست

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

به نظر منم عادلانس .. اینجور ادمها باید بفهمن که چه درد و زجری رو برای طرف مقابل درست کردن باید عین همون درد رو بکشن .. شاید عبرتی بشه برای امثال مجید
    به نظر من پدر و مادر مجید با اینکه بچشونه نباید کاری برای بخشش هم بکنن .. البته عذر خواهی و رسیدگی به وضع امنه و دلجویی وظیفه خانواده مجید هست ولی طلب بخشش به نظر من نباید بکنن اینجور بچه همون بهتر که بمیره تا دیگه از این غلطا نکنه.. بچه که نا اهل بود نبودنش بهتر از بودنشه

• gilas

چشمش 48تا می خواست همچین غلطی نکنه 45

• محسن صائب

وای چقدر این خانم زیبا بوده 2
    میدونی منظورم این نیست که مثلا اگه زیبا نبود کمتر ناراحت کننده بوده
    افرادی اینچنینی معمولا توجه زیادی بهشون میشه و یکباره وقتی با اینمدل مشکل انهم به اینصورت شدید مواجه میشن
    و باز متاسفانه نوع توجه از مثبت به یکباره به منفی تبدیل میشه
    درد و عذابی خیلی بیشتر و درد ناکتر میکشند

8888888888888888888
    مطلب عالی بود ممنون 46
    فقط اگه حکم اجرا شد یک خبری بده

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    فقط اگه حکم اجرا شد یک خبری بده

شنبه صبح ساعت 11 تو بیمارستان دادگستری فردوسی انگار گفتن... اونجا قرار توسط خود امنه و اگر نتونست توسط دکتری که اونجا حضور داره این قصاص انجام بشه
    دیشب تو شبکه بی بی سی هم با امنه و هم با پدر مجید حرف زدن و امنه خیلی خوشحال بود که میخاد مجید رو قصاص کنه

• maryamlondon1

کور کردن مجرم به نظرم خیلی کمه ..این دیگه خیلی بهش ارفاق شده 2 تنها دوچشم از دست میده ولی امنه بیچاره تمام صورت زیباش از دست داده 2 متاسفانه حکم قصاص فقط چشم در برابر چشم انجام میشه 2

• بچه مثبت

جاي تأسف داره! ... 2
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• چکاوک

من بارها و بارها خودمو جای آمنه گذاشتم خیلی درناکه یعنی مردن بهتر از موندنشه ولی در مورد قصاص اصلأ نمیتونم تصمیم بگیرم شاید اگه واگذارش میکرد به خدا بهتر بود 2

مرسی مسی جونمممم 11 8

• sanam

چشم در برابر چشم جهان را کور میکند 1
    زمان و جای گفتن این حرف کی و کجاست پس؟ :دوست دارم جواب منو بدین لطفا 65

• دلشاد

بیچاره آمنه تا آخر عمرش چه زجری میکشه 79

• نخبه

نمايش يا پنهان متندر جواب صحبت صنم جون من خودم فکر میکنم کسی که ندانسته گناهی رو مرتکب میشه و عمدی نبوده رو میشه بخشید ولی یه همچین ادمهایی رو باید عین همون کارو باهاشون کرد که ببینن با دیگری چه کردن ..
    اینکه فرمودین اگر چشم در برابر چشم جهانی کور میشه فکر نکنم ..درسته خیلی خطاها نسبت بهم انجام میدیم ولی خب گاهی میشه از یه سری چیزا گذشت ولی یه چیزایی رو هم اصلا نمیشه ازش گذشت منم جای امنه بودم همین کارو میکردم.. اگر با مجرمها از اول همینجوری بر خورد میکردن شاید اوضاع کمی بهتر بود منتها هر کی اشنا و پارتی و پول داره خب نجات پیدا میکنه و پرو تر از قبل میشه.. فکر کنم اول باید اونایی که جای قانون نشستن و لباسها و درجات مختلف از سینه هاشون اویزونه ادم کرد که رو به همچین انگلهایی توی جامعه ندن و قانون برای همه یکسان باشه.. هر وقت تونستیم این گروه مفت خور و رشوه بگیر جامعه رو ادم کنیم اینجور قصاصها هم جواب میده و مردم هم تا حدودی دست از این وحشیگری بر میدارن

• sib

نگفته واسه چی اسید پاشیده بهش 79

• Holtek

از آدمای پستی پیدا میشن 14

• soroosh

2 روز پیش عکس یکیو گذاشتین صورت نداشت واسش گذاشتن حالا ببین اینو میتونن درست کنن یا نه!کاریه که شده!!

• Life Dream

به نظر من كسي كه حتي يه قطره اسيد روي صورت يه ادم بدبخت بريزه، بايد همه صورت متجاوز رو با اسيد سوزوند تا افراد ديگه به فكر انجام همچين غلطي نيوفتن!!! 94

• محسن صائب

نقل قول: sanam
    چشم در برابر چشم جهان را کور میکند
    زمان و جای گفتن این حرف کی و کجاست پس؟ :دوست دارم جواب منو بدین لطفا

حرفت رو کاملا قبول دارم
    باید طبق این اموزه حضرت مسیح اقدام کرد اگر یکی به این طرف صورتت زد بدون ناراحتی اون طرف رو جلو بیار
    با خشونت نمیتوان هیچ معزل اجتماعی رو درمان کرد
    در این مورد هم دیگه چه این بابا کور بشه چه نشه ، دردی از امنه دوا نمیشه
    ولی حتما قبول داری ما ادمها وقتی میخواهیم کاری بکنیم اولش فکر میکنیم بعد این عمل چه به سرمون میاید چه پاداش یا کیفری باید ببینم
    بعد از این افرادی که از این شیوه بشدت ناجوانمردانه بخواهند استفاده کنند ، لااقل بفکر فرو میروند که چه در انتظارشان هست

• sanam

شیرین جان و محسن عزیز ممنون که جواب سوال منو دادین. هدفم ازین سوال عمومیت دادن این مسله به همه مسایلی بود که در جامعه اتفاق میفته . آمنه انتقام شخصی میگیره و بهش حق میدیم.چرا با کسانی که پول میگیرن و آدم میکشن و .... تکلیفشون رو انجام میدن!!!!! راه بدون خشونت رو انتخاب میکنیم؟
    بگذریم 3
    اگه ادامه بدیم تاپیک که چه عرض کنم کل سایت ممکنه بره قهقهرا 4

• نخبه

نقل قول: sanam
    راه بدون خشونت رو انتخاب میکنیم؟

نمايش يا پنهان متنفکر کنم واسه اینه که خب طرف مقابل کشته شده خودش نمیتونه انتقام بگیره و قصاص کنه واسه همین قانون قشنگ کشور ما اینا رو فقط محکوم به اعدام میکنه یه مرگ نسبتا راحت البته همچین راحتم نیست ولی خدا رو شکر اون دنیایی هست و خدا خودش حق اینجور ادمها رو میزاره کف دستشون ..

نمايش يا پنهان متنفردا این پست حذف نخواهد شد

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: