₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قصاص اسیدپاش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

قصاص اسیدپاش

886 بازدید، 28 پست، نویسنده: مستانه

• Mahboob

به نظر منم هم خیلی کمه

اون دختر همه ی زندگیش رو از دست داده ... خاطره ی وحشتناک اسید پاشی و صورتش تا /اخر عمرش رهاش نمی کنه

وای قلبم درد گرفت خیلی نامرد بوده مردیکه ی ( فحش ناموسی ) 14

• sanam

نقل قول: نخبه
    فکر کنم واسه اینه که خب طرف مقابل کشته شده خودش نمیتونه انتقام بگیره و قصاص کنه واسه همین قانون قشنگ کشور ما اینا رو فقط محکوم به اعدام میکنه یه مرگ نسبتا راحت البته همچین راحتم نیست ولی خدا رو شکر اون دنیایی هست و خدا خودش حق اینجور ادمها رو میزاره کف دستشون ..

من فکر نمیکنم به این خاطر باشه... بازم منظورم انتقام شخصی نیست. حرف من در مورد شیشه های نوشابه و ... یعنی باید به انتظار قیامت باشیم که حقشون کف دستشون گذاشته بشه؟...
    شیرینم 11
    حتما حذف خواهد شد چون نمیدونستم فردا میتونم بیام یا نه خواستم بدقولی نشده باشه اون تیکه آخرشو بلعیدم 9

• نخبه

شیشه نوشابه دیگه چیه جریانش؟ یه حدسایی میزنم ولی خب نیدونم والا گاهی تو این دنیا کسی به دادت نمیرسه بدتر میزنن تو سرت چاره ای جز انتظار و واگذار کردن به خدا نداری.. خیلیا هم بدون اینکه خودشون حالیشون باشه از جانب خدا توی همین دنیا مجازات میشن.. وای وقتی ادم اینجور چیزا رو میبینه و همش دو رو برش از این خبرا میشنوه چقدر زندگی بد میشه توی ذهن ادم.. پر از وحشیگری مثل حیوونا.. وای اینجور موقع ها ادم فقط دلش میخاد دنیا به اخر برسه تا دیگه کسی اینجوری دیگری رو ازار نده 79

• sanam

نخبه,
    ای قربون اون فهم و هوش بالات درست حدس زدی 6

• Life Dream

نقل قول: محسن صائب
    ولی حتما قبول داری ما ادمها وقتی میخواهیم کاری بکنیم اولش فکر میکنیم بعد این عمل چه به سرمون میاید چه پاداش یا کیفری باید ببینم
    بعد از این افرادی که از این شیوه بشدت ناجوانمردانه بخواهند استفاده کنند ، لااقل بفکر فرو میروند که چه در انتظارشان هست

منظور منم دقيقاً همين بود! اگه بعد از هر عمل كثيفي، شخص متجاوز به بدترين شكل ممكن تنبيه بشه، خيليا هستن كه به فكر فرو ميرن كه اگه اونا هم چنين كارهايي كنن، چي در انتظارشونه! به فكر فرو ميرن قصاص افرادي رو كه با چشم خودشون ديدن رو به خاطر ميارن و حتي فكر انجام چنين كارهايي هم اونا رو به وحشت ميندازه چه برسه به اينكه بخوان انجام بدن! من با قصاص صد در صد موافقم، هر كي ميگه موافق نيست، ميتونه خودشو جاي اون دختر بيچاره قرار بده ببينه موافق ميشه يا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولي اگه قصاصي در كار نباشه با خودشون ميگن از سياهي كه بالاتر رنگي نيست!! فوقش يا ميريم زندان يا ديشو ميديم! خوب به نظر شما اين عدالته؟!!!!!!!!! چشم در مقابل چشم، دست در مقابل دست، جان در مقابل جان.

• علیرضا

من هم خیلی ناراحت شدم با خوندن نظر بعضی از دوستان...
    قطع کردن دست و پا و سوراخ کردن چشم و چال و این حرفها چقدر عادی شده برامون...
    پس چه فرقی با قرون وسطی کرده؟ عمل همون عمله فقط علتش (توجیهش) فرق کرده احتمالا!
    اینجور که استقبال شده جا داشت در ملاء عام برگزار میشد تا دوستانی که علاقه مند هستند این مراسم را از نزدیک تماشا هم کنند و دست بزنن و هورا بکشن ... 77
    البته خوشبختانه حکم به تعویق افتاد و کار به اینجا ها نکشید. 21

• am_71

به نظر من کار اون نامردی بوده که اسید پاشیده ولی آیا با اسید پاشی به چشم اون صورت دختره دوباره درست میشه!؟!؟!؟!؟!؟
    خوب آدم یکم گذشت داشته باشه!!؟!؟!؟!؟!؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: