میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
برای کسانی که بااینجور افکار و طرز زندگی دورو برشون بزرگ میشن بهشون کاملا حق میدم وقتی معنی عشق رو توی زندگی اطرافیان ندیدن و درک نکردن بتونن معنی درستی ازش بلد باشن
نقل قول: shaparak64
عشق در حد همین عکسا و بعضی داستانا قشنگه
کاش هممون بتونیم جوری زندگی کنیم که از عشقای ما همون کتابهای داستان رو بنویسن میدونم سخته ولی باید تلاش کرد. و گفت ما میتوانیم
نقل قول: Mahboob
فقط ببخشيد اگه عقد و عروسي با همه زودتر بگيد برم اون يكي كراواتم هم بزنم
در جهان، قدرتی وجود ندارد که بتواند عشق را به کینه تبدیل کند؛ و این نشان می دهد که جهان، با همهی عظمتش، در برابر قدرت عشق، چقدر حقیر است و ناتوان.
ای عزیز! من نیز همچون تو در باب انهدام عشق، داستانهای بسیار خوانده ام و شنیده ام؛ اما گمان می کنم - یعنی اعتقاد دارم - که علت همهی این ویرانی های تأسف بار، صرفاً سست بودن اساس بنا بوده است، و بیش از این، حتی حقیقی نبودن بنا... (نادر ابراهيمی)
kamal313, به جواب قبلي مراجعه كن
soheyla,
نخبه, شيرين تا ديروز خام بودي! كم كم داري پخته ميشي! مواظب باش نسوزي! بعد بياي بگي خام بودم پخته شدم سوختم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه, gilas, بد كاري ميكنم كه از علم و تجربيات خودم در اختيار شما هم قرار ميدم
ماهی,
کاش هممون بتونیم جوری زندگی کنیم که از عشقای ما همون کتابهای داستان رو بنویسن میدونم سخته ولی باید تلاش کرد. و گفت ما میتوانیم
اوهوم کاش بتونیم
نقل قول: بچه مثبت
ای عزیز!من نیز همچون تو در باب انهدام عشق، داستانهای بسیار خوانده ام و شنیده ام؛ اما گمان می کنم - یعنی اعتقاد دارم - که علت همهی این ویرانی های تأسف بار، صرفاً سست بودن اساس بنا بوده است، و بیش از این، حتی حقیقی نبودن بنا...(نادر ابراهيمی)
تو عمه ی ما را نمودندیدی با این نادر ابراهیمی گذاشتیش جلوت هی داری از روش تایپ میکنیا
نقل قول: بچه مثبت
به قول شيرين كي به من زن ميده
آره والا دیگه تو این دوره زمونه کی زنشو میده به تو؟!
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
shaparak64
عشق و مشق و ول کن بابا
عشق در حد همین عکسا و بعضی داستانا قشنگه
Mahboob
به نام`خدا محبوب بوفي پور
هستم از قهقرا سيتي
فاميلامون هم الآن خدمت مي رسند
فقط ببخشيد اگه عقد و عروسي با همه زودتر بگيد برم اون يكي كراواتم هم بزنم
kamal313
عشق یعنی کشک یعنی دوغ عشق یعنی خر شدن
soheyla
سلام و سپاس .
بسیار زیبا بودن .
نخبه
برای کسانی که بااینجور افکار و طرز زندگی دورو برشون بزرگ میشن بهشون کاملا حق میدم وقتی معنی عشق رو توی زندگی اطرافیان ندیدن و درک نکردن بتونن معنی درستی ازش بلد باشن
کاش هممون بتونیم جوری زندگی کنیم که از عشقای ما همون کتابهای داستان رو بنویسن
کی به این موج منفی زن میده
gilas
پدری به پسرش گفت عشق یعنی کشک وپسربه پدرگفت زندگی مانندآش است که بدون کشک مزه ای ندارد
بچه پولو خبریه ؟؟؟
بچه مثبت
در جهان، قدرتی وجود ندارد که بتواند عشق را به کینه تبدیل کند؛ و این نشان می دهد که جهان، با همهی عظمتش، در برابر قدرت عشق، چقدر حقیر است و ناتوان.
ای عزیز!
من نیز همچون تو در باب انهدام عشق، داستانهای بسیار خوانده ام و شنیده ام؛ اما گمان می کنم - یعنی اعتقاد دارم - که علت همهی این ویرانی های تأسف بار، صرفاً سست بودن اساس بنا بوده است، و بیش از این، حتی حقیقی نبودن بنا...
(نادر ابراهيمی)
kamal313,
به جواب قبلي مراجعه كن
soheyla,
نخبه,
شيرين تا ديروز خام بودي! كم كم داري پخته ميشي! مواظب باش نسوزي! بعد بياي بگي خام بودم پخته شدم سوختم
gilas
اولا که مشنگ خودتی
بعدم نوبتی هم باشه نوبته خودته
ما علوسی می خوایم یالا
بچه مثبت
gilas
نه تو دقت نکردی کلا خودتی
حالا چه عروس یا علوس
نخبه
اینم توی کتاب نادر ابراهیمی نوشته بود؟
میگم خوب شد تو این کتاب رو خریدی
بله بله کسی زنش رو به شما نمیده
من از اولشم پخته بودم
ماهی
gilas
بچه کتاب خریده زبونش باز شده
بچه مثبت
gilas,
بد كاري ميكنم كه از علم و تجربيات خودم در اختيار شما هم قرار ميدم
ماهی,
نخبه
مرده اون علمتم
میگم اصلا برو خواهر همین نادر ابراهیمی رو بگیر بعد هی از جملات گهر بارش اینجا برای ما بنویس و افتخار کن که چه برادر خانمی داری
gilas
علم و تجربه خودت یا نادر ابراهیمی
دلشاد
sib
shaparak64
اوهوم
تو عمه ی ما را نمودندیدی
گذاشتیش جلوت هی داری از روش تایپ میکنیا
آره والا دیگه تو این دوره زمونه کی زنشو میده به تو؟!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→