₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » گزارشي از يك كودك آزاري در تهران
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » گزارشي از يك كودك آزاري در تهران

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

گزارشي از يك كودك آزاري در تهران

709 بازدید، 28 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

دوستان این خبر دیروز خواندم باور کنید شب بازور خوابم برد همش تو فکر این کودک معصوم بودم ..با خودم میگفتم مگه ممکنه همچین مادر سنگدل باشه
    79

تصویر در دسترس نیست

به گزارش «جام‌جم»، ساعت 21:50 شامگاه يكشنبه اين هفته يك خودروي سواري مقابل بيمارستان كودكان مفيد توقف كرد و زني جوان در حالي كه پسر كوچولويي را بغل كرده بود، سراسيمه از خودرو پياده و وارد بيمارستان شد.

زن با ترس و وحشت درخواست مي‌كرد فرزندش نيما را نجات دهند:« باور كنيد من فقط او را كتك زدم، قصد آسيب رساندن به او را نداشتم.»
    در حالي كه زن ضجه مي‌زد، مردي جوان هراسان به سمتش آمد تا او را آرام كند، اما زن وي را به كناري هُل داد و دوان دوان به سمت در ورودي اورژانس رفت.

درپي اين درخواست، پرستاران به كمك او شتافتند و كودك را كه بي‌هوش بود و به سختي نفس مي‌كشيد، به بخش كودكان انتقال دادند. زن جوان و مردي كه همراهش ايستاده بود، بي‌قراري مي‌كردند و هر دو با التماس از پزشكان مي‌خواستند فرزندشان را نجات دهند.

آثار شكنجه بر بدن كودك

پزشكان در بررسي وضعيت كودك با مشاهده آثار كبودي زير چشمانش و سوختگي در بدن نحيف وي متوجه شدند او بارها شكنجه شده است.

پزشك معالج كودك با اطلاع از اين موضوع، ماموران حراست بيمارستان را خبر كرد و خواست با پليس تماس بگيرند و از خروج والدين پسر 4 ساله از بيمارستان جلوگيري كنند.

دقايقي بعد ماموران كلانتري قلهك تهران عازم بيمارستان شدند و با هماهنگي قضايي والدين جوان نيماكوچولو را بازداشت و به كلانتري منتقل كردند.

تلاش براي نجات جان نيماي 4 ساله ادامه يافت تا اين‌كه او بعد از چند ساعت دست و پنجه نرم كردن با مرگ به هوش آمد.

روز بعد با به هوش آمدن نيما، پرستاران هنگام بررسي وضعيت جسماني او مشاهده كردند ناخن يكي از انگشتان نيما با انبر كشيده شده، آلت تناسلي‌اش سوخته و بخشي از پوست سرش نيز كنده شده است.

شواهد نشان مي‌داد اين كودك مدت‌هاست شكنجه مي‌شده است.

با مشخص شدن اين موضوع، روند رسيدگي به پرونده وارد مرحله جديدي شد و والدين پسر آسيب‌ديده به طور جداگانه در كلانتري قلهك تهران بازجويي شدند.

اعتراف مادر به كتك زدن كودك

مادر نيما به پليس گفت: 15 سال پيش ازدواج كردم و در اين مدت با شوهرم هيچ اختلافي نداشتيم. يك هفته پيش وقتي با دو فرزندم به خانه پدري‌مان در شهر تبريز رفتيم، پسر 2 ساله‌مان نزد آنها ماند و نيما را با خود به تهران آورديم.

زن متهم افزود: نيما در نبود برادرش مدام بي‌قراري مي‌كرد. از اين وضع خسته شده بودم عصر حادثه وقتي به خانه بازگشتم، ديدم نيما و پسر همسايه‌مان خانه را به هم ريخته‌اند و شيطنت مي‌كنند. عصباني شده و پسر همسايه را از خانه بيرون كردم. نيما را هم به اتاق برده و كتكش زدم. التماس و گريه‌هاي كودكانه‌اش در من اثر نمي‌كرد.

متهم افزود: ابتدا چند سيلي به سر و صورتش زدم. بعد با سيخ چند ضربه به او زدم كه بدحال شد و زمين افتاد. چند بار صدايش زدم ولي جواب نداد. ترسيده بودم. در تماس با شوهرم، ماجرا را برايش گفته و خواستم هرچه زودتر به خانه بيايد.متهم ادامه داد: شوهرم به محض ورود به خانه و ديدن نيما وحشت كرد. باور نمي‌كرد آنقدر او را زده‌ام كه بيهوش شده است.

وي اضافه كرد: 2 نفري پسرمان را به بيمارستان رسانديم. باور كنيد فقط همين يك بار نيما را كتك زدم.

پدر، همسرش را بي‌گناه و خود را مقصر دانست

درپي اظهارات زن متهم، شوهرش در بازجويي ادعاهاي همسرش را نپذيرفت و گفت:‌شكنجه پسرم نيما، كار من بود.همسرم بي‌گناه است. نيما در خانه خيلي شيطنت مي‌كرد و هربار كه من و مادرش را اذيت مي‌كرد و به حرف‌هايمان گوش نمي‌داد، او را بشدت كتك زده و موهايش را مي‌كندم.

بنابر اين گزارش، درپي اظهارات متناقض اين زن و شوهر جوان، براي آنها قرار قانوني صادر شد.

گزارش خبرنگار ما حاكي است، وضعيت عمومي نيما، پسر 4 ساله رضايتبخش اعلام شده است. او اكنون در بخش جراحي كودكان بيمارستان مفيد تهران بستري است

• بهونه

68 وای چه بیرحمن اینها 68

• sanam

الهی بمیرم براش 79 . روز به روز کودک آزاری بیشتر میشه 20 14

• Yalda Anwari

ای بی چیز ها 14

نمايش يا پنهان متنببخشید 9

• نخبه

وای خدا بچه بیچاره گیر چه روانیهایی افتاده 32 خب بچه شیطونی نکنه چی کار کنه 32 خدا کنه بچه رو به پدر و مادر روانیش تحویل ندن 87

• sanam

اگه تو یه کشور پیشرفته چنین اتفاقی میفتاد بلافاصله بچه رو ازشون میگرفتن و به یه خانواده نرمال میسپردن و تحت درمان روحی قرار میدادن هیچی تازه اون پدر و مادر رو به شدت مجازات و تنبیه میکردن طوریکه دیگه خودشون باید میرفتن میمردن 14

• soroosh

• hadi04

اي خداااااااااااااااااااااااااااااااا داره چي به سرجامعه ايران مياد؟ 38 17

• shaparak64

واااای خدای من 79 باورم نمیشه
    چطور ناخنش رو کشیدن خدایااااااااااااااا 20
    چطور پوست سرشو کندن 20 14
    چقدر حر... زاده ن اینا

• maryamlondon1

نقل قول: بهونه
    وای چه بیرحمن اینها

واقعا بیرحمن 14
    نقل قول: sanam
    الهی بمیرم براش . روز به روز کودک آزاری بیشتر میشه

79
    نقل قول: Yalda Anwari
    ای بی چیز ها

چیری ندارن که بی جیز بشن 30 از انسانیت بوی نبردن 14
    نقل قول: نخبه
    وای خدا بچه بیچاره گیر چه روانیهایی افتاده خب بچه شیطونی نکنه چی کار کنه خدا کنه بچه رو به پدر و مادر روانیش تحویل ندن

واقعا همنطور نباید تحویل بدن 2
    نقل قول: sanam
    اگه تو یه کشور پیشرفته چنین اتفاقی میفتاد بلافاصله بچه رو ازشون میگرفتن و به یه خانواده نرمال میسپردن و تحت درمان روحی قرار میدادن هیچی تازه اون پدر و مادر رو به شدت مجازات و تنبیه میکردن طوریکه دیگه خودشون باید میرفتن میمردن

یک سال پیش یکی از دوستام ..سه پسر داره بچه هاش از 8 تا 4 سال هستن ..همه مدرسه میرن .یک روز یکی از بچه ها ورزش داشته معلم به بچه ها میگه برید لباس ورزشی بپوشید بچه ها هم میرن لباس عوض میکنن بچه اون خانم که 6 سالش با کمک معلم لباس عوض میکنه که معلم متوجه سوختگی روی پای بچه میشه ..زود بچه را میبره دفتر وبچه را زیر سوال میبرن که چرا پا ت سوخته .بچه بهشون میگه مامانم باسیخ کباب داغم کرد ..همون حرف بچه که پدر ومادر بدبخت وبیچاره کرد مدیر مدرسه زود به پلیس زنگ میزنه .وپلیس هرسه بچه را از مدرسه میگیره . وپدر ومادر تو پایگاه پلیس احضار میکنه . مادر بلانسبت دوستان به ک...ه..خوری افتاد .وهرچه التماس وگریه وزاری کرد بچه هارا بهش تحویل ندادن وانها را به خانواده هندی سپردن تا شش ماه بچه ها از مادر گرفتن اخرهم مادر فرستادن دادگاه با گریه وزاری دل قضات به رحم اورد بچه ها را تحویل پدر دادن واز پدر تعهد کتبی گرفتن که حق نداره یک لحضه بچه هارا بامادر تنها بذاره 2 وپدر موظف کردن خودش تمام کارهای بچه هارا انجام بده 2

• پری سا

اینا پدر مادر نیستن هیولان

• mz56mz

ممنون ابجى مريم عزيز 46
    متاسفانه من هم ديروز اين خبر رو شنيدم , عجب انسانهاى پيدا ميشن 14 101

• Life Dream

خديا چقدرم نازه، خيلا دوس دارن يه بچه سالم و پر انرژي مثل نيما داشته باشن، اونوقت اين هيولاها ميان و اين بلاها رو سرش ميارن!!! 79

• Mahboob

maryamlondon1,

14 101 101 101

پدر و مادرش رو باید 94

• maryamlondon1

نقل قول: پری سا
    اینا پدر مادر نیستن هیولان

2
    نقل قول: mz56mz
    متاسفانه من هم ديروز اين خبر رو شنيدم , عجب انسانهاى پيدا ميشن

من که از دیشب این خبر خواندم دلم اتش گرفت .اخه این چه مادری این بچه را تا حد مرگ کتک زده.حیف نام مقدس مادر داره 2
    نقل قول: Life Dream
    خديا چقدرم نازه، خيلا دوس دارن يه بچه سالم و پر انرژي مثل نيما داشته باشن، اونوقت اين هيولاها ميان و اين بلاها رو سرش ميارن

من هم به دوستم گفتم اخه چرا خدا به اینا بچه داده 14
    نقل قول: Mahboob
    پدر و مادرش رو باید

هر قصاصی در حق اونا کمه 14

• مخلوط کن

maryamlondon1,
    چطوری میتونن یه بار دیگه تو چشمای اون گل نگاه کنن که اونجور پر پرش کردن؟؟؟
    خدا ازشون نمیگذره 12

• sib

وای خدای من،مگه میشه همچین فرشته معصومی رو اذیت کرد؟ 79

• tabassom

94 94 94 14

اگه میمرد چی ههههههههههههههههههاااااااااااااااااااااااااااااا 14 314 314 314

• ماهی

وای مریم جون 79

هیچ چی نمی تونم بگم جز اینکه توی قوانین ما پدر مالک جان و مال فرزندانشه. 62 حتی اگه بکشدش هم قصاص نمیشه..احتمالا به خاطر همین گفته کار من بوده... 94

حالا چیکار کنم؟دارم می میرم 447
    خدایا بچه ای که پدر و مادرش باهاش این کارو می کنن فقط تو رو داره. 447

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: