ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
گزارشي از يك كودك آزاري در تهران
kamal313
نمايش يا پنهان متن
همین اتفاق جمعه برای دختر همسایمون که 7تا8 سالش هستش افتاد دو نفر یه چاقو گزاشتن رو گردنش بهش گفتن اگه صدات در بیادش می کوشیمت دختره هم صداش در نیومدش و گوشواره هاشو دزدیدن دیگه ببین چه خبره که حتی برای یه دختر بچه هم چاقو می کشن تا صداش در نیاد خدارو شکر که دختره چیزیش نشدشsoheyla
سلام و سپاس .
آخه آدمای کثیف و بی همه چیز ، اگه حوصله ی بچه نداشتین غلط کردین بچه دار شدین . می دونید کشیدن ناخن یعنی چی ؟ وحشتناکه . الهی بمیرم برای چشماش . طفلک .
یه بار من برای ناخن مصنوعی ازچسبی استفاده کردم که خیلی محکم بود . روز بعد که میخواستم این ناخنای مصنوعی و از ناخنم بکنم داشتم از شدت درد بیهوش میشدم . چه برسه به کشیدن ناخن ...
نمیدونم این طفلک بی گناه چیکار کرده باید اینهمه زجر و تحمل کنه . متأسفم .
واقعً قدر نعمتهای خدارو نمیدونن . اگه یه روز خداوند همچین پسری به من عطا کنه مثل اینکه یه فرشته ی آسمونی دارم و ازش مواظبت میکنم .
gilas
دلشاد
maryamlondon1
تا حد مرگ اون کتک زده بودن .بیهوش اورده بودن بیمارستان
لعنت به این قانون
خدا نباید به این دو حیوان بچه میداد
خدا را شکر فقط به گوشواره اش تمام شد
واقعا همنطوره حتی حیوانات اجازه نزدیک شدن به فرزندانشون نمیدن
Holtek
علیرضا
چطور دلشون میاد آخه..........
maryamlondon1