₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » گزارشي از يك كودك آزاري در تهران
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » گزارشي از يك كودك آزاري در تهران

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

گزارشي از يك كودك آزاري در تهران

709 بازدید، 28 پست، نویسنده: maryamlondon1

• kamal313

نمیدونم چی بگم هرچی بگم کم گفتم
    نمايش يا پنهان متنهمین اتفاق جمعه برای دختر همسایمون که 7تا8 سالش هستش افتاد دو نفر یه چاقو گزاشتن رو گردنش بهش گفتن اگه صدات در بیادش می کوشیمت دختره هم صداش در نیومدش و گوشواره هاشو دزدیدن دیگه ببین چه خبره که حتی برای یه دختر بچه هم چاقو می کشن تا صداش در نیاد خدارو شکر که دختره چیزیش نشدش

• soheyla

maryamlondon1,

سلام و سپاس .
    نقل قول: maryamlondon1
    ناخن يكي از انگشتان نيما با انبر كشيده شده، آلت تناسلي‌اش سوخته و بخشي از پوست سرش نيز كنده شده است.

آخه آدمای کثیف و بی همه چیز ، اگه حوصله ی بچه نداشتین غلط کردین بچه دار شدین . می دونید کشیدن ناخن یعنی چی ؟ وحشتناکه . الهی بمیرم برای چشماش . طفلک .
    یه بار من برای ناخن مصنوعی ازچسبی استفاده کردم که خیلی محکم بود . روز بعد که میخواستم این ناخنای مصنوعی و از ناخنم بکنم داشتم از شدت درد بیهوش میشدم . چه برسه به کشیدن ناخن ...
    نمیدونم این طفلک بی گناه چیکار کرده باید اینهمه زجر و تحمل کنه . متأسفم .
    واقعً قدر نعمتهای خدارو نمیدونن . اگه یه روز خداوند همچین پسری به من عطا کنه مثل اینکه یه فرشته ی آسمونی دارم و ازش مواظبت میکنم .

• gilas

حیف حیوون که به اینا بگیم 14

• دلشاد

• maryamlondon1

نقل قول: Gormesabzi
    خدا ازشون نمیگذره

17
    نقل قول: sib
    وای خدای من،مگه میشه همچین فرشته معصومی رو اذیت کرد؟

17
    نقل قول: tabassom
    اگه میمرد چی ههههههههههههههههههاااااااااااااااااااااااااااااا

تا حد مرگ اون کتک زده بودن .بیهوش اورده بودن بیمارستان 17 تازه ناخنش کشیدن والت بچه را داغ کرده اند 17 14

نقل قول: ماهی
    حتی اگه بکشدش هم قصاص نمیشه..احتمالا به خاطر همین گفته کار من بوده...

لعنت به این قانون 14
    نقل قول: ماهی
    خدایا بچه ای که پدر و مادرش باهاش این کارو می کنن فقط تو رو داره

خدا نباید به این دو حیوان بچه میداد 14 وای خدا حتی نامادری هم اینکار نمی کنه 17
    نقل قول: kamal313
    همین اتفاق جمعه برای دختر همسایمون که 7تا8 سالش هستش افتاد دو نفر یه چاقو گزاشتن رو گردنش بهش گفتن اگه صدات در بیادش می کوشیمت دختره هم صداش در نیومدش و گوشواره هاشو دزدیدن دیگه ببین چه خبره که حتی برای یه دختر بچه هم چاقو می کشن تا صداش در نیاد خدارو شکر که دختره چیزیش نشدش

خدا را شکر فقط به گوشواره اش تمام شد 44
    نقل قول: soheyla
    آخه آدمای کثیف و بی همه چیز ، اگه حوصله ی بچه نداشتین غلط کردین بچه دار شدین . می دونید کشیدن ناخن یعنی چی ؟ وحشتناکه . الهی بمیرم برای چشماش . طفلک

44 17
    نقل قول: gilas
    حیف حیوون که به اینا بگیم

واقعا همنطوره حتی حیوانات اجازه نزدیک شدن به فرزندانشون نمیدن 17
    نقل قول: دلشاد
    طفلک بیچاره

17

• Holtek

عجب خری بوده 14

• علیرضا

483 حالم بد شد..
    چطور دلشون میاد آخه..........