₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » یه مشکل دارم می تونید کمکم کنید ؟؟؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » یه مشکل دارم می تونید کمکم کنید ؟؟؟

بدون عکس

یه مشکل دارم می تونید کمکم کنید ؟؟؟

86 بازدید، 17 پست، نویسنده: kamal313

• kamal313

سلام به تمامی دوستان
    من دیروز باعث شدم یکی خیلی ناراحت 101 101 بشه و تا ساعت 4 صبح نتونستم بخوام انقدر ناراحت بودم 12
    ولی هر کاری کردم که ناراحت نشه نشد که نشدش به نظرتون چیکار کنم که خوش حال بشه ؟؟
    اگه کمک کنید ممنون میشم

• مستانه

kamal313,

آخی بالأخره اول شدم 783

چی شده کمال؟ 2 راستی کوروش دیروز زنگ زد 9 فکر کنم انقدر که بامن تماس میگیره با خانوادش درتماس نیستا 9 از بس این پسر مهربونه 24 خدا حفظش کنه 48 یه بار یکمی از دستش دلخور شدم 17 ولی بنده خدا خودشو هلاک کرد تا از دلم درآورد 397 الهی بمیرم هرچی بهش میگفتم کوروش جان من الآن بخدا از دست تو ناراحت نیستم گوش نمیکرد که 362 کلاً منم هلاک کرد 822 حالا شمام یکمی به طرف فرصت بده تا یکمی سرد بشه بعد برو پدرشو دربیار تا از دلش دربیاد 950 حریف نشدی بگو تا منم بیام 447

• gilas

معذرت خواهی بهترین کاره 3

• ماهی

به نظر من حالا وقتش نیست.286
    باید یه کم راحتش بزاری.یه کم که زمان گذشت برو سراغش.ولی زیاد طول نکشه ها 862

• Yalda Anwari

نقل قول: kamal313
    kamal313

بهش بگو
    معذرت میخوام ... از معذرت خواستن کسی کوچیک نمیشه .. و امیدوارم تو هم منو ببخشی چون کسانی که میبخشند قلب بزرگی دارند. 386

• نخبه

نقل قول: kamal313
    من دیروز باعث شدم یکی خیلی ناراحت بشه و تا ساعت 4 صبح نتونستم بخوام انقدر ناراحت بودم
    ولی هر کاری کردم که ناراحت نشه نشد که نشدش به نظرتون چیکار کنم که خوش حال بشه ؟؟

1-خب اول باید مراقب میبودی که حرفی نزنی و یا کاری نکنی که دوستت ناراحت بشه
    2- حالا که ناراحت شده سعی کن عذر خواهی کنی
    3- محترمانه صحبت کن و اظهار پشیمانی
    اگر قابل بخشش باشه زود میبخشه اگر هم نباشه خب زمان میخواد تا یادش بره و ببخشه 72

• soheyla

kamal313,

سلام و سپاس . 46
    این خیلی مهمه که متوجه شدید که کار خوبی انجام ندادید و در راه جبران هستید . 39
    اگه کسی که ناراحتش کردید یه خانم باشه نباید پاپیچ بشید چون ناراحتیشون و بدتر و بیشتر میکنه . خانمها وقتی ناراحت میشن یکی دوروزی احساسی عمل میکنن و منطقی نیستن و قتی ناراحتیشون برطرف شد عقلانی فکر میکنن و همه ی واقعیتهارو راحتتر قبول میکنن . شما سعیتون و کردید که ناراحتشون نکنید ولی جواب نداده پس یک یا دو روز بعد گل و هدیه ای براشون بگیرید و شرایط و بطور کامل براشون توضیح بدید . 282
    ولی اگه شخص مورد نظر آقا هستن باید زودتر معذرتخواهی کنید . چون برای آقایون خیلی مهمه که این کار زودتر انجام بشه و در این مورد برعکس خانمها عمل میکنن و مدتیکه میگذره کینه ای میشن و به دست آوردن دلشون راحت نیست . 1
    البته این مسائل در مورد افراد مختلف فرق میکنه ومن فقط نظر خودم و نوشتم . 84

• kamal313

نقل قول: مستانه
    راستی کوروش دیروز زنگ زد فکر کنم انقدر که بامن تماس میگیره با خانوادش درتماس نیستا

نه عزیز هر موقع که بتونه زنگ بزنه به خونه و بقیه دوستان هم زنگ میزنه
    خیلی دلش برای بچه ها تنگ شده بودش می گفتش چه خبر از سایت اوضاع احوال چطوره خوش می گذره منم می گفتم انقدر بچه ها می پرسن چه خبر از داداشت حد نداره لامصب بهش مرخصی نمیدن که باید برم بزنم منطقشونو بترکونم
    نقل قول: مستانه
    ریف نشدی بگو تا منم بیام

نوچ من فقط به راه نمایی نیاز دارم نمیدونم موقعیتمو می تونی درک کنی یانه

نقل قول: gilas
    معذرت خواهی بهترین کاره

همه کاری کردم نشدش 20
    نقل قول: ماهی
    به نظر من حالا وقتش نیست. باید یه کم راحتش بزاری.یه کم که زمان گذشت برو سراغش.ولی زیاد طول نکشه ها

44 ای کاش نمی گفتم بهش ولی میدونم خیلی ناراحت هستش هنوز باشه راحتش میزارم
    نقل قول: Yalda Anwari
    بهش بگو معذرت میخوام ... از معذرت خواستن کسی کوچیک نمیشه .. و امیدوارم تو هم منو ببخشی چون کسانی که میبخشند قلب بزرگی دارند.

ممنون ابجی یلی جان منم معذرت می خوام 58
    نقل قول: نخبه
    1-خب اول باید مراقب میبودی که حرفی نزنی و یا کاری نکنی که دوستت ناراحت بشه

درسته خیلی کار بدی کردم 79
    نقل قول: نخبه
    اگر قابل بخشش باشه زود میبخشه اگر هم نباشه خب زمان میخواد تا یادش بره و ببخشه

چشم
    نقل قول: soheyla
    اگه کسی که ناراحتش کردید یه خانم باشه نباید پاپیچ بشید چون ناراحتیشون و بدتر و بیشتر میکنه . خانمها وقتی ناراحت میشن یکی دوروزی احساسی عمل میکنن و منطقی نیستن و قتی ناراحتیشون برطرف شد عقلانی فکر میکنن و همه ی واقعیتهارو راحتتر قبول میکنن . شما سعیتون و کردید که ناراحتشون نکنید ولی جواب نداده پس یک یا دو روز بعد گل و هدیه ای براشون بگیرید و شرایط و بطور کامل براشون توضیح بدید .

ممنون ولی مخم قفل کردش 17 باشه سعی می کنم
    نقل قول: soheyla
    البته این مسائل در مورد افراد مختلف فرق میکنه ومن فقط نظر خودم و نوشتم .

ممنون سهیلا جان

• حورا

تو دلتون باهاش حرف بزنین و بگین ببخش تله پاتی خیلی موثره 48
    سخنی کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند 46

نمايش يا پنهان متنولی دیگه تکرار نشه ها تصویر در دسترس نیست

• Mahboob

kamal313,

اول خودتون رو بذارید جای کسی که ناراحتش کردید و سعی‌ کنید بفهمید الان چقدر از دستتون ناراحته که نمی‌تونه شما رو ببخشه ....

بعدم به قوله دوستان کمی‌ بهش فرصت بدید و دوباره تلاش کنید

اگر کاره واقعا بدی کردید که به قوله مستانه ولن کنش نباشید و براش جبران کنید

امیدوارم چیزایی که گفتم خوب باشه چون من که کامل نمیدونم چی‌ شده اما امیدوارم شما رو ببخشه و از ناراحتی‌ در بیاین

• مستانه

kamal313,

کمال بیا بله رو بگو کلکو بکن 4

• Holtek

سلام
    همانطور که گلی جون گفت ، یکم به طرف فرصت بده بعد برو سراغش 3

• soroosh

نقل قول: Dr.GSM
    همانطور که گلی جون گفت ، یکم به طرف فرصت بده بعد برو سراغش

زیاد هم نشه ها چون کلا دیگه ترجیح میدین بیخیال بشین که بد تموم میشه 52

• kamal313

ممنونم از تمام دوستان بابت کمک هاشون

• shaparak64

نمیدونم میای که بخونی یا نه 403
    ایشالا تا الان برطرف شده باشه 1
    البته امیدوارم این طرف که میگی از خودت بزرگتر نباشه. یعنی هم سن و سال باشه 3
    چون یه کم سخته اونجوری
    اگه دخترم هست که دیگه قیدشو بزن ، چون 100 % خوب سوزوندیش که انقدر شاکی شده 4

• Life Dream

به نظر من يه پتك بزن توو ملاجش، خودش مياد معذرت خواهي 4
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: