ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی
soroosh
فعالیتت بالاستا!
البته میگن چینی هاش خوب نیستا از بانه میارن گویا ارزون تره!خارجی خوبه 1 سال ضمانت هم داره!
hadi04
نه سالمه ميخوام دكوراسيونمون رو تغيير بديم
مستانه
خاک به سرم
hadi04
اي بابا ميخوايم دكوراسيون خونمون رو تغيير بديم پر رووييم ؟
محسن صائب
ولی اینکه یه خانمی هزار بار ......... داشته باشه بعدش خودشو دست نخورده جا بزنه خوب اگه کارش درست بوده نباید از فاش شدنش ناراحت باشه
Mahboob
من به نجابت دختر خیلی معتقدم
اما کسایی که داشتن یا نداشتن پرده براشون مساله هست یه سری آدمهای با دید محدود هستند همون بهتر توی این افکار مسخره غرق بمونند ... ارزش انسان خیلی بالاتر از جسمش هست و واقعا واسه کسایی که انسانیت رو در جسم جست و جو میکنند متاسفم
سهیل22
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
به علت ورد اجناس قلابى به بازار پرده فروشيها ,فروشگاه عمو محمود فعلا تعطيل ميباشد
hadi04
نه به اندازه شما اينم مداركش كه موجوده
soroosh
منم منظورم همون تغییر دکوراسیونه خونست که گفتی!!!
shaparak64
تا حریم جامعه به آلودگی های چی؟؟؟
به نظر من این آشعال رو واسه مردا ساختن. اگه اشتباه نکنم اون موقع که خبر تولیدش پخش شده بود، توش نوشته بود برای مردایی هستش که لذت میبرن هی پر.. بزنن
sanam
یاد یه شعر زیبا از هادی خرسندی افتادم
شعر رو نمیشه بگم خودتون برید بخونید ولی حتما حتما بخونید
shaparak64
شعر رو نمیشه بگم خودتون برید بخونید ولی حتما حتما بخونید
وروجک مگه آزار داری که میگی؟
میام گازت میگیرما
برم پیداش کنم
حداقل اسمش یا یه تیکه شو میگفتی
sanam
همه شعر رو برات فرستادم چرا فقط یه تیکه؟
shaparak64
مرسی خوشمل نانازی من
نجابت، شیخ نادان، پرده ای نیست
به اینکه دادهای یا کردهای نیست
نجابت چیست؟ حق کس نخوردن
بکارت چیست؟ مال کس نبردن
ماهی
قافیه تنگ اومده به قول شاعر
مستانه
پس غرفه رو اشتباه اومدی
نمايش يا پنهان متن
راستش انقدر شرایط زندگی جدیه
mojde
راستش انقدر شرایط زندگی جدیه 379 که بیشتر اوقات ترجیح میدم یه عینک طنز بزنم به چشمامو با طنز مسائلو حلو فص کنم برای خودم
مستانه
عزیزم به نظرت کسی که خیلی راحت هربلایی سرجسم خودش میاره و حالا نمیگیم با چند نفر با یه نفر رابطه جنسی داره و بعدشم از این رابطه فارق میشه به نظرت حق داره حقیقت رو برای نفر بعدی جور دیگه ای نشون بده؟ و فکر میکنم یکی از آپشنهای نجابت برای خانم حفظ خودشه ، اگه اینطوری نباشه که یکی مثل من و همین خاله مژده باید بریم جلو بوق بزنیم که یه عمری خودمونو توی شرایط خیلی ........ با چنگو دندون بخدا حفظ کردیمو بازم اینکارو میکنیم
محسن صائب
تا حدود زیادی مخالف حرفهات هستم
شاید این مواردی که شما فرموید در بعضی کشورها حل شده باشه ولی لااقل در ایران هنوز بعنوان یک اصل اساسی و اصلی نجابت یک دختر محسوب میشه
ما مردها چقدر بد بخت هستیم ، دست به چه کارهایی که نمیزنیم
به اینکه دادهای یا کردهای نیست
نجابت چیست؟ حق کس نخوردن
بکارت چیست؟ مال کس نبردن
من تا حدود زیادی با این شعر موافق هستم
ولی ما همیشه گرفتار این یکسویه نگری هستیم
مثلا
میریم روضه میخونیم و میگیم اشک بر امام حسین گناه ها رو میشوره
بعدش برای خودمون مجوزی میشه برای هر کاری
.
جاهل ما مشروب میخوره و هزار کار دیگه هم میکنه و
اخرش میگه
مردانگی به اینکه به ناموس مردم کاری نداشته باشیم
.
صحبت من اینکه
بابا هر چیزی جای خودش خوبه و مفید
روضه
حیا
ناموس
انسان واقعی کسی هست که همه اخلاقیات رو با هم قبول کنه
.
قبول دارم
و کاملا درک میکنم
ولی
حق ماها و باقی دوستانی که دوبرو برت هستیم و دوستت داریم اینکه، بعضی وقتها از تجربیات و امیخته های که از زندگی از انسانها داری ،اجازه بدی استفاده کنیم
شوخی و شاد بودن خیلی عالی هست ولی بعضی وقتها خواهش میکنم وقتی با موردی مثل اینکه بهش اعتقاد داری ، روبرو شدی ، اعتقاد خودت و مدل زندگی خودت رو نشون بدی
باور کن اینو من غلو نمیگم
افرادی مثل تو کوهی از تجربه دارنذ که برای خیلی ها مثل من همچون گوهری میمونه که در زندگی باید استفاده بشه
عزیزم به نظرت کسی که خیلی راحت هربلایی سرجسم خودش میاره و حالا نمیگیم با چند نفر با یه نفر رابطه جنسی داره و بعدشم از این رابطه فارق میشه به نظرت حق داره حقیقت رو برای نفر بعدی جور دیگه ای نشون بده؟ و فکر میکنم یکی از آپشنهای نجابت برای خانم حفظ خودشه ، اگه اینطوری نباشه که یکی مثل من و همین خاله مژده باید بریم جلو بوق بزنیم که یه عمری خودمونو توی شرایط خیلی ........ با چنگو دندون بخدا حفظ کردیمو بازم اینکارو میکنیم که گربه شاخمون نزنه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→