₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

1327 بازدید، 54 پست، نویسنده: mojde

• soroosh

نقل قول: hadi04
    ببخشيد اينجا چقدر از كلمه پرده استفاده شده منكه نفهميدم چطور جاييه اينجا پرده فروشيه؟ راست ميگي؟چقدر خوب پس بي زحمت 12 تيكه پرده رو هم من سفارش داشتم زحمتشو بكشيد راستي متري چنده؟

فعالیتت بالاستا!
    نقل قول: mojde
    آرایش بهداشتی اقدام به واردات گسترده پرده بکارت مصنوعی از کشور چین نموده است

البته میگن چینی هاش خوب نیستا از بانه میارن گویا ارزون تره!خارجی خوبه 1 سال ضمانت هم داره!
    270

• hadi04

نقل قول: مستانه
    ببچخیدا .............. شمام پاره شاده هادی جان

نه سالمه ميخوام دكوراسيونمون رو تغيير بديم 4

• مستانه

نه سالمه ميخوام دكوراسيونمون رو تغيير بديم 4

خاک به سرم 68 شما چقدر پررویی!!!!!!!!! 40

• hadi04

شما چقدر پررویی!!!!!!!!!

اي بابا ميخوايم دكوراسيون خونمون رو تغيير بديم پر رووييم ؟ 37 شما چقدر ذهنتون منحرفه 4

• محسن صائب

=مستانه]میدونین من منظورم اینه که به داشتن عفاف برای یه خانم و همچنین برای آقا کاملاً موافقم. چون تجربه یه زندگی رو دارم و میدونم که اگه آدما قبح یک سری مسائل براشون بریزه چه بالاهایی که سرخودشون و دگران نمیارن و البته این نو عملهای ترمیمی رو میشه فقط درمواردی بکار گرفت که حتماً احتیاج به توضیح نداره ممکنه برای یکی حادثه ای چیزی اتفاق بیافته
    ولی اینکه یه خانمی هزار بار ......... داشته باشه بعدش خودشو دست نخورده جا بزنه خوب اگه کارش درست بوده نباید از فاش شدنش ناراحت باشه

• Mahboob

حالا خودمونیم دوستان داشتن یا نداشتن پرده نشون میده یه دختر خوبه یا بد ؟ ...

من به نجابت دختر خیلی‌ معتقدم

اما کسایی که داشتن یا نداشتن پرده براشون مساله هست یه سری آدم‌های با دید محدود هستند همون بهتر توی این افکار مسخره غرق بمونند ... ارزش انسان خیلی‌ بالاتر از جسمش هست و واقعا واسه کسایی که انسانیت رو در جسم جست و جو میکنند متاسفم

1039

• سهیل22

ای بابا پرده اش چینیه بدرد نمی خورد... 17 713

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    تصویر در دسترس نیست
    به علت ورد اجناس قلابى به بازار پرده فروشيها ,فروشگاه عمو محمود فعلا تعطيل ميباشد 301 370

• hadi04

نقل قول: soroosh
    فعالیتت بالاستا!

نه به اندازه شما اينم مداركش كه موجوده 713
    نقل قول: soroosh
    البته میگن چینی هاش خوب نیستا از بانه میارن گویا ارزون تره!خارجی خوبه 1 سال ضمانت هم داره!

• soroosh

mz56mz,
    270
    ه به اندازه شما اينم مداركش كه موجوده

منم منظورم همون تغییر دکوراسیونه خونست که گفتی!!!
    245

• shaparak64

نقل قول: mojde
    به امید آنکه نهاد های نظارتی در مقابل فروش این چنین محصولاتی واکنش سریعی را از خود نشان دهند تا حریم جامعه به آلودگی های

تا حریم جامعه به آلودگی های چی؟؟؟ 99 چرا نصفه است؟
    4
    به نظر من این آشعال رو واسه مردا ساختن. اگه اشتباه نکنم اون موقع که خبر تولیدش پخش شده بود، توش نوشته بود برای مردایی هستش که لذت میبرن هی پر.. بزنن 5087

• sanam

1019 1190

یاد یه شعر زیبا از هادی خرسندی افتادم 87
    شعر رو نمیشه بگم خودتون برید بخونید ولی حتما حتما بخونید 56

• shaparak64

نقل قول: sanam
    یاد یه شعر زیبا از هادی خرسندی افتادم
    شعر رو نمیشه بگم خودتون برید بخونید ولی حتما حتما بخونید

وروجک مگه آزار داری که میگی؟ 4 74
    103
    میام گازت میگیرما4
    برم پیداش کنم 62 کنجکاو شدم 93

حداقل اسمش یا یه تیکه شو میگفتی 391

• sanam

نقل قول: shaparak64
    حداقل اسمش یا یه تیکه شو میگفتی

همه شعر رو برات فرستادم چرا فقط یه تیکه؟ 4

828

• shaparak64

ایووووووووووووول 1244
    مرسی خوشمل نانازی من 786
    نقل قول: sanam
    همه شعر رو برات فرستادم چرا فقط یه تیکه؟

نجابت، شیخ نادان، پرده ای نیست
    به اینکه داده‌ای یا کرده‌ای نیست
    نجابت چیست؟ حق کس نخوردن
    بکارت چیست؟ مال کس نبردن
    3939

• ماهی

نقل قول: arash52
    مغلطه نکن دخترم

نقل قول: Dr.GSM
    حالا چوب پرده برای چی دیگه ؟

قافیه تنگ اومده به قول شاعر 4

• مستانه

اي بابا ميخوايم دكوراسيون خونمون رو تغيير بديم پر رووييم ؟ 37 شما چقدر ذهنتون منحرفه 4

پس غرفه رو اشتباه اومدی 308 اینجا مخصوص چیزاست 263

نمايش يا پنهان متن282

نقل قول: محسن صائب
    بعضی وقتها واقعا دلم برای اینجور نکته سنجی هایی که واقعا در تو سراغ دارم تنگ میشه

راستش انقدر شرایط زندگی جدیه 379 که بیشتر اوقات ترجیح میدم یه عینک طنز بزنم به چشمامو با طنز مسائلو حلو فصل کنم برای خودم 276
    282

• mojde

راستش انقدر شرایط زندگی جدیه 379 که بیشتر اوقات ترجیح میدم یه عینک طنز بزنم به چشمامو با طنز مسائلو حلو فص کنم برای خودم

286

• مستانه

نقل قول: Mahboob
    اما کسایی که داشتن یا نداشتن پرده براشون مساله هست یه سری آدم‌های با دید محدود هستند همون بهتر توی این افکار مسخره غرق بمونند ... ارزش انسان خیلی‌ بالاتر از جسمش هست و واقعا واسه کسایی که انسانیت رو در جسم جست و جو میکنند متاسفم

عزیزم به نظرت کسی که خیلی راحت هربلایی سرجسم خودش میاره و حالا نمیگیم با چند نفر با یه نفر رابطه جنسی داره و بعدشم از این رابطه فارق میشه به نظرت حق داره حقیقت رو برای نفر بعدی جور دیگه ای نشون بده؟ و فکر میکنم یکی از آپشنهای نجابت برای خانم حفظ خودشه ، اگه اینطوری نباشه که یکی مثل من و همین خاله مژده باید بریم جلو بوق بزنیم که یه عمری خودمونو توی شرایط خیلی ........ با چنگو دندون بخدا حفظ کردیمو بازم اینکارو میکنیم 22 که گربه شاخمون نزنه 87

• محسن صائب

نقل قول: Mahboob
    ما کسایی که داشتن یا نداشتن پرده براشون مساله هست یه سری آدم‌های با دید محدود هستند همون بهتر توی این افکار مسخره غرق بمونند

تا حدود زیادی مخالف حرفهات هستم
    شاید این مواردی که شما فرموید در بعضی کشورها حل شده باشه ولی لااقل در ایران هنوز بعنوان یک اصل اساسی و اصلی نجابت یک دختر محسوب میشه
    ظر من این آشعال رو واسه مردا ساختن. اگه اشتباه نکنم اون موقع که خبر تولیدش پخش شده بود، توش نوشته بود برای مردایی هستش که لذت میبرن هی پر.. بزنن

83 83
    ما مردها چقدر بد بخت هستیم ، دست به چه کارهایی که نمیزنیم 83 83
    نجابت، شیخ نادان، پرده ای نیست
    به اینکه داده‌ای یا کرده‌ای نیست
    نجابت چیست؟ حق کس نخوردن
    بکارت چیست؟ مال کس نبردن

من تا حدود زیادی با این شعر موافق هستم
    ولی ما همیشه گرفتار این یکسویه نگری هستیم
    مثلا
    میریم روضه میخونیم و میگیم اشک بر امام حسین گناه ها رو میشوره
    بعدش برای خودمون مجوزی میشه برای هر کاری 2
    .
    جاهل ما مشروب میخوره و هزار کار دیگه هم میکنه و
    اخرش میگه
    مردانگی به اینکه به ناموس مردم کاری نداشته باشیم
    .
    صحبت من اینکه
    بابا هر چیزی جای خودش خوبه و مفید
    روضه
    حیا
    ناموس
    انسان واقعی کسی هست که همه اخلاقیات رو با هم قبول کنه
    .
    راستش انقدر شرایط زندگی جدیه که بیشتر اوقات ترجیح میدم یه عینک طنز بزنم به چشمامو با طنز مسائلو حلو فص کنم برای خودم

قبول دارم
    و کاملا درک میکنم
    ولی
    حق ماها و باقی دوستانی که دوبرو برت هستیم و دوستت داریم اینکه، بعضی وقتها از تجربیات و امیخته های که از زندگی از انسانها داری ،اجازه بدی استفاده کنیم
    شوخی و شاد بودن خیلی عالی هست ولی بعضی وقتها خواهش میکنم وقتی با موردی مثل اینکه بهش اعتقاد داری ، روبرو شدی ، اعتقاد خودت و مدل زندگی خودت رو نشون بدی
    باور کن اینو من غلو نمیگم
    افرادی مثل تو کوهی از تجربه دارنذ که برای خیلی ها مثل من همچون گوهری میمونه که در زندگی باید استفاده بشه

عزیزم به نظرت کسی که خیلی راحت هربلایی سرجسم خودش میاره و حالا نمیگیم با چند نفر با یه نفر رابطه جنسی داره و بعدشم از این رابطه فارق میشه به نظرت حق داره حقیقت رو برای نفر بعدی جور دیگه ای نشون بده؟ و فکر میکنم یکی از آپشنهای نجابت برای خانم حفظ خودشه ، اگه اینطوری نباشه که یکی مثل من و همین خاله مژده باید بریم جلو بوق بزنیم که یه عمری خودمونو توی شرایط خیلی ........ با چنگو دندون بخدا حفظ کردیمو بازم اینکارو میکنیم که گربه شاخمون نزنه

78 78

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: