₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

1327 بازدید، 54 پست، نویسنده: mojde

• علیرضا

محصول یافت شد!
    Mad in China
    تصویر در دسترس نیست price: 15$
    83 واقعاً که...
    2 تصویر این بخش در دسترس نیست

• Mahboob

نقل قول: مستانه
    فکر میکنم یکی از آپشنهای نجابت برای خانم حفظ خودشه ، اگه اینطوری نباشه که یکی مثل من و همین خاله مژده باید بریم جلو بوق بزنیم که یه عمری خودمونو توی شرایط خیلی ........ با چنگو دندون بخدا حفظ کردیمو بازم اینکارو میکنیم که گربه شاخمون نزنه

من باهات موافقم ... من از اینکه این قدر تو گیر این مسائل هستند زورم می گیره و به این معتقدم کسایی که هر بلایی سر خودشون آوردند یکی مثل خودشون گیرشون میاد حتی اگه ظاهر سازی کنند

نقل قول: محسن صائب
    شاید این مواردی که شما فرموید در بعضی کشورها حل شده باشه ولی لااقل در ایران هنوز بعنوان یک اصل اساسی و اصلی نجابت یک دختر محسوب میشه

آقا محسن من اصلا منظورم این نبود که باکرکی دختر مهم نیست برعکس واسه من همون طور که گفتم هنوز یه اصله مهمه و شاید منظورم رو بد رسوندم ... توی همین کشوری هم که من زندگی میکنم والله هنوز اصله مثل همه جا یه دختر باکره خیلی فرق داره با دختری که هر غلطی کرده ... من منظورم اینه که چرا باید توی این مسائل غرق باشیم وقتی دختری ارزش خودش رو نمی دونه زندگی خودش رو بی ارزش می کنه .... کلا منظورم اینه که غرق شدن توی این بحث ها جالب نیست و دیگه باید هر عکس باید بفهمه نجابت چه معنی میده و وقتی از دستشون داد که خب من واسه همچین آدما متاسفم

• mojde

نقل قول: علیرضا
    کردیمو بازم اینکارو میکنیم 22 که گربه شاخمون نزنه 87

با تشکر ویژه از علیرضای عزیز بابت تکمیل تاپیک 826

اگه اینطوری نباشه که یکی مثل من و همین خاله مژده باید بریم جلو بوق بزنیم که یه عمری خودمونو توی شرایط خیلی ........ با چنگو دندون بخدا حفظ کردیمو بازم اینکارو میکنیم 22 که گربه شاخمون نزنه

854

نمايش يا پنهان متنچیه خوب دارم براتون تعریف میکنم چه چیزایی برامون پیش اومده ولی ما مثل یه زن ایستادیم 360

• مستانه

نقل قول: mojde
    854

چیه خوب دارم براتون تعریف میکنم چه چیزایی برامون پیش اومده ولی ما مثل یه زن ایستادیم 360

چیه مژی جون 866 چی میگی تند تند 866 هی مماغتم پاک میکنی من نمیفهمم چی میگی 1225

• mojde

چیه مژی جون 866 چی میگی تند تند

853 854 853 866

• بندری

عجب امکاناتی 4

• Life Dream

خطاب به پسران و دختران:
    از كلمه ازدواج متنفرم، ازدواجي كه بر پايه اطمينان نباشه چه ارزشي داره! من از كجا بايد بفهمم دختري رو كه دوسش داشتم فقط براي من بوده؟!!! دست نخورده و نجيب بوده! چرا مني كه خودمو از همه اعمال شيطاني محفوظ كردم بايد يه شيطان گيرم بياد!! همين چيزهاس كه آدمو از ازدواج ميترسونه! روزي حد اقل چند دختر هرزه بيرون ميبينم، يكي رو سوار ماشين ميبينم، يكي رو با لباس افتظاح كه باطنش رو نشون ميده، يكي رو با يه دوست پسر كه براش عروسكه! يكي رو در حال تلفن كردن و اس ام اس بازي كردن، يكي رو تنها و با وضع زننده در شب! به چي بايد دل خوش كرد و خودتو راضي كني كه ازدواج كني؟!!! يه ماه قبل يه دختر 12 يا 13 ساله رو ديدم سوار يه ماشين پيكان شد كه چند تا پسر 15 يا 16 ساله سوارش بودن!! دو سال قبل يه دختر رو گرفتن كه هم زمان با چهار نفر ارتباط داشته و فيلم گرفته بودن!! حرفاي دوستمو كه الان باهاش قطع رابطه كردم رو شنيدم كه با زن يه مرد ديگه در ارتباطه! دختر دانش اموزي رو ماجراشو شنيدم كه توسط دو پسر همزمان با رضايت خودش باهاشون ارتباط جنسي داشته! سر خدمت دختري رو ديدم كه داخل يه ماشين بود و چند تا پسر داشتن ميبوسيدنش! دختري رو ديدم كه قيافش داد ميزد اي ملت من اين كاره هستم دنبالم بياييد و ده نفر دنبالش راه افتاده بودن! دختري رو ديدم كه وارد يه فروشگاه در داخل پاساژ شد و درشو بستن! آرايشگرم با وجود اينكه زن داره، با بيشتر از ده تا دختر و زن در ارتباط هست! يكي از دوستام سه تا زن گرفته الانم با ده ها دختر در ارتباط هست! دختر نوجواني رو شنيدم كه با پسر نوجواني در داخل خانه خلوتشون در ارتباط بودن، جالب اينجاست دختره هميشه چادري بوده! زني رو ميشناسم كه به خاطر يه مرد ديگه شوهرشو كشت! دوستم عشق اولش خيانت كار از آب در اومد و توو كيفش شماره چند تا پسر رو پيدا كرد، با اين كار شكست سنگيني خورد! كدوم دختره كه هزارتا دوس پسر نداشته باشه و كدوم پسره كه هزار دوس دختر نداشته باشه! رفته بودم ويديو كلوپ فيلم هري پتر 7 رو بگيرم مكالمه فروشنده رو با يه دختر شنيدم كه داشت ميگفت عشق و دوس دختري هر دو يه معني ميدن!!
    ماجراي زني رو شنيدم كه شوهرش گوشي و سيم كارت دوم مخفي شدشو پيدا كرده بود و پر بود از اس ام اس ها و تماسهاي ديگه با دوس پسرش، و اخر كارشون طلاق بود و اون پسر هم باهاش ازدواج نكرد!
    وقتي توو طلافروشي كار ميكردم روزي چند بيوه زن رو ميديدم كه همكارم اكثرشونو ميشناخت و دليل طلاقشون رو هم برام ميگفت، جالب اينجاست كه اكثراً به خاطر توقعات زيادي يا خيانت كردن بوده! بعضياشون تا از طلافروشي بيرون ميرفتن مرتباً صداي اس ام اس و تك زنگ گوشيشون ميومد، وقتي چنين صحنه هايي رو ميديدم حالم به هم ميخورد و ميرفتم بيرون، وفتي از كنارشون عبور ميكردم اولين جايي رو كه نگاه ميكردن دستم بود، فكر ميكردن ميخوام بهشون شماره بدم!!
    آخه آدم بايد به چي دل خوش كنه؟ به چي اين ازدواج لعنتي؟! به خيانتها؟ به مخفي كاريها؟ به دروغها؟ به كثافت كاريهاي دوان نوجوانيشون؟ به عروسك بودنشون؟ به مال هر كي بودنشون؟ به هر جايي بودنشون؟ به چي؟!! ازدواج؟!! كدوم ازدواج؟ كدوم ارتباط مقدس؟ كدام پيوند مقدس؟ تازه بايد از اينم ترسيد كه دختره صيغه اي نبوده باشه!! تنهايي هزار نمي ارزه به اين همه شك و تباهي؟ كدوم دختر الان سالمه؟ كدوم پسر الان سالمه؟ كدوم پيوند پيوند مقدسه؟ كدوم ازدواج! اين چه تعهديه كه از پايه لنگ ميزنه؟! اين چه پيوند مقدسيه كه از اولش با كارهاي شيطاني شروع شده؟! ننگ بر چنين انسانهايي و ننگ بر چنين ازدواجهايي.

• Mahboob

Life Dream,

همشو خودت نوشتی 451

• Life Dream

نقل قول: Mahboob
    همشو خودت نوشتی

همش چيزايي بود كه يا با چشم خودم ديده بودم، يا شنيده بودم! عين واقعيت!! خيلي بيشتر از اينهاست، ولي از بس اعصابم به هم ريخته بود بيشتر ننوشتم كه نكنه... 14

• خرزوخان

جالب بود و بسي مفيد :46:

• خرزوخان

جالب بود و بسي مفيد :46:

• ژنرال

احساسات مصنوعانه عصمتانه چینیانه و در عین حال، نوستالژیانه م غلیان کرد :24:

• دخترخاله

نقل قول: Life Dream
    Life Dream

واقعا متاسفم که اینطوری حرف میزنی و خیلی راحت خودتو پاک و منزه میدونی اونوخ تکلیف اون دختری که پاک هستش و نمیتونه مردی پاک پیدا کنه که پاک باشه چی میشه اونوخ فقط مجبور به انتخاب میشه .چرا فقط خودتو میبینی؟؟؟یعنی هیچ مردی نیس که کثیف باشه و همه ی اونایی که تعریف کردی فقط زنای کثیف رو دیدی اون مردایی که حاظر میشن با همچین زنایی باشن یا اصلا همزمان با شونصد نفر باشن اسمشونو چی میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو جامعه ی ما فقط اسم زنا هست که فاحشه میشه اما اسم هیچ مرد بدکاره ای رو فاحشه نمیزارن پس پاک دامنی مردا چی میشه اگه مردا هم میتونستین یه نشونه داشته باشن که پاکدامنی شون رو نشون بده قولش شرف میدم که خیلی زندگی براشون سخت میشد پس کلمه ی مرد پاکدامن چی میشه قصه ی اون بچه ای رو شنیدی که میخواست فاحشه بشه و یه نامه مینویسه اینقدر حرف دارم که اگه بخوام بگم تموم نمیشه

• دخترخاله

این نامه از یه دختر 10 ساله هست که موضوع انشاء ش بود :الگوی شما چه کسی است ؟ "

خانم همسایه ما فاحشه است .این را مامان گفت . تا پارسال دلم می خواست مثل مادرم پرستار بشوم . پدرم همیشه مخالف است .
    حتی مامان هم دیگر کار نمی کند .من هم پشیمان شدم .

شاید اگر مامان هم مثل خانم همسایه بشود بهتر باشد او همیشه مرتب است . ناخن هایش لاک دارند و همیشه لباس های قشنگ می پوشد .
    ولی مامان همیشه معمولی است .

مامان خانم همسایه را دوست ندارد . بابا هم پیش مامان می گوید خانم خوبی نیست .
    ولی یک بار که از مدرسه بر می گشتم بابا از خانه آن خانم بیرون آمد . گفت ازش سوال کاری داشته . بابای من ساختمان می سازد .

مهندس است . ازش پرسیدم یعنی فاحشه ها هم کارشان شبیه مهندس های ساختمان است ؟ خانم همسایه هنوز دم در بود . فقط کله اش را می دیدم .

بابا یکی زد در گوشم ولی جوابم را نداد . من که نفهمیدم چرا کتکم زد .
    بعد من را فرستاد تو و در را بست . ... من برای این دوست دارم فاحشه بشوم چون فکر می کنم آدم های مهمی هستند .

مامان همیشه می گوید که مردها به زن ها احترام نمی گذراند .ولی مرد ها همیشه به خانم همسایه احترام می گذارند مثلا همین بابای من .

زن ها هم همیشه با تعجب نگاهش می کنند ، شاید حسودی شان می شود چون مامانم می گوید زنها خیلی به هم حسودی می کنند . خانم همسایه خیلی آدم مهمی است . آدم های زیادی به خانه اش می آیند . همه شان مرد هستند.برای من خیلی عجیب است که یک زن رئیس این همه مرد باشد .

بعضی هایشان چند بار می آیند . بعضی وقت ها هم این قدر سرش شلوغ است که جلسه هایش را آخر شب ها تو خانه اش برگزار می کند .

همکارهایش اینقدر دوستش دارند که برایش تولد گرفتند.

من پشت در بودم که یکی از آنها بهش گفت تولدت مبارک. بابا می خواست من را ببرد پارک ، بهش گفتم امروز تولد خانم همسایه است .

گفت می داند . آن روز من تصمیم گرفتم فاحشه بشوم چون بابا تولد مامان را هیچ وقت یادش نمی ماند. تازه خانم همسایه خیلی پول در می آورد .

زود زود ماشین هایش را عوض می کند . فکر کنم چند تا هم راننده داشته باشد که می آیند دنبالش . این ور و آن ور می برند .

من هنوز با مامان و بابا راجع به این موضوع صحبت نکردم . امیدوارم بابا مثل کار مامان با کار من هم مخالفت نکند.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: