₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » تا حالا از اینا رو کتاب ندیدی

بدون عکس

تا حالا از اینا رو کتاب ندیدی

67 بازدید، 9 پست، نویسنده: kamal313

• kamal313

سلام به تمامی دوستان عزیزم خوب دیدم شاید از این طرح ها روی کتاب خوشتون بیادش
    اینارو خودم کشید بعضی ها ش ساده وبعضی هاش باحال و بعضی هاشم زیبا
    ولی از همه جا باحال تر اینه که معلم میادش ببینه یکی میزنه تو سرت می گه این چه کاریه می گم اقا طراحی هستش می گه پس بپر پای تخته رو تخته هم بکش یکمم ما حال کنیم می پری می کشی و یه مثبت و یه نمره هم جایزه می گیزی به همین سادگی

یه چیز من دیگه نیستم میرم و بعد از خرداد میام دلم برای همتون تنگ میشه مواظب خودتو باشید
    دوستارتان کمال 313
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

23 یادش بخیر اینقده از این چرت و پرتا تو کتاب مینوشتیم 23 بردیمون به دوران جاهلیت داش کمال فسقلی مسقلی

ایشالله امتحاناتو خوب بدی و با معدل 20 برگردی پیشمون... به داش کوروش جلالی هم سلام برسون اگه اومد یا تلفن دار شد یا زنگید 4

• Mahboob

آخی منم جوون بودم از اینا تو کتابم می کشیدم 4

• shaparak64

ما به این قشنگی نمیکشیدیم 83 اونم تو کتاب خودمون نمیکشیدیم که 83
    همیشه گند میزدیم به کتابای بقیه بچه ها 23 البته اونا هم تلافی میردن رو کتابای خودمون 23

• gilas

این LOVE نوشتنت منو کشته 4

• mz56mz

يادش بخير روزهاى مدرسه عمو جان 65 من كتابهام هميشه تميز بود اخه به ندرت با كتاب به مدرسه ميرفتم 4 همش ميگفتم اجازه اقا فراموش كردم از روى كتاب كناردستيم مى خوندم حوصله كيف و كتاب بردن به مدرسه نداشتم 83

نمايش يا پنهان متنبرات ارزوى موفقيت و قبولى ميكنم عمو جان 48 راستى عمو سر جلسه امتحان اينها رو نكشى 3

• ماهی

چرا من هیچ عکسی نمی بینم؟ 7

• mojde

بذارین براتون یه خاطره تعریف کنم زمانی که سال دوم دبیرستان بودم یکی از دوستام رو پاک کنش نوشته بود (معذرت میخوام) خـر بعد اینو رو کتاب من مثل مهر 7 -8 بار زده بود اینجا بود که من اولین شعر عمرمو گفتم:

ندانستم که نامت چیست اما کنون دانم که تو شاه خرانی(ببخشید)
    به جز اندر کتاب درسی من کلامی از نکو نامت نرانی

همونموقع دبیر ادبیات اومد بالای سرم و کتابمو گرفت و بعد از کلاس منو نگه داشت و گفت تو میتونی شعر بگی قول میدم سعیتو بکن و بعد از اون علیرغم اینکه رشتم ریاضی بود و نامرتبط اما شعر گفتمو مقامایی هم کسب کردم وقتی از رادیو اومدن مدرسه مصاحبه مجری ازم پرسید چی شد پی بردی میتونی شعر بگی منم جریانو تعریف کردم البته بدون به کار بردن اون لغت و هر چی مجری اصرار کرد گفتم من نمیتونم اولین شعرمو بخونم 83 این بود خاطره من 9

• kamal313

نقل قول: Kishe Mehr
    ایشالله امتحاناتو خوب بدی و با معدل 20 برگردی پیشمون... به داش کوروش جلالی هم سلام برسون اگه اومد یا تلفن دار شد یا زنگید

ممنون ولی من از بچه زرنگ بودن خوشم نمیادش یکی باید بپرسه اصلا 20 می تونی بگیری که داری اینو می گی 4
    نقل قول: Mahboob
    آخی منم جوون بودم از اینا تو کتابم می کشیدم

83 می گم چرا انقدر شکسته شدی نگو یاد جوونیات می افتیو قسه می خوری ناری ناری
    نمايش يا پنهان متن4

نقل قول: mz56mz
    همش ميگفتم اجازه اقا فراموش كردم از روى كتاب كناردستيم مى خوندم حوصله كيف و كتاب بردن به مدرسه نداشتم

عمو زرنک بازی حال میدها
    بزار منم یه قضیه رو بگم یه 5 شنبه بودش معلم گفتش برای جلسه بعد اماده باشید می خوام بپرسم کسی هم بلد نباشه پوستش کندس اقا ما اینو شنیدیم وقتی که زنگ خوردش بچه ها گفتن هفته بعد میایید بریم سر کلاس من گفتم من که نمیام و بقیه هم گفتن ما هم نمیایم هفته بعدشدش که دیدم همه رو پوش اوردن تا بریم سایت منم اورده بودم گفتم من که نمیام گفتن روپوش که اوردی گفتم ولش حسش نیست همشونم موافقط کردن بجز چندتا وقتی معلم رفتش سر کلاس قاطی کرده بودش چرا کسی نیستش چرا انقدر کلاس خالیه بعد من نفهمیدم که چی شدش بعد این همه ادم فرستادش دنبال من یک ساعت حرف زدیم اخرسرم کلی خندیدم که چقدر سرکارش گزاشتیم 83
    نقل قول: ماهی
    چرا من هیچ عکسی نمی بینم؟

حجم عسا زیاده طول می کشه تا باز بشه
    نقل قول: gilas
    این LOVE نوشتنت منو کشته

خوب میدونم کجو کوله هستش ولی بادست کشیدم صا ف درست نمیشدش
    mojde,
    اون یک تیکه خر فکر کنم با من بودی که این نقاشیاو می کشم اره 79
    داستانت قشنگ بودش خانوم خاننده راستی گرا نمیری کنسرت بدی صداتم خوبه 9

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: