₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...
1 2

بدون عکس

سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...

893 بازدید، 27 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

با توجه به این که بعد از انقلاب اسلامی در ایران هر کسی‌ که به مقامی رسیده و نرسیده وعده مبارزه با مواد مخدر رو داده و بودجه‌های فراوانی هم صرف این کار کرده و از طرفی‌ هم به هیچ عنوان معتادین عزیز کم که نشده‌اند هیچ تازه بیشتر هم شده اند و تجربه ثابت کرده که خونواده و زن و بچه معتاد ممکن هست که گشنه شب به خواب برند ولی‌ شخص معتاد به هیچ عنوان خمار به خواب نمیره و تا نعشه نباشه شب نمی‌خوابه این همه پا فشاری برای مبارزه با اعتیاد برای چیه ؟ وقتی‌ نمیتونی‌ کاملا اعتیاد رو از بین ببری بهتر نیست که تجارت خشخاش از کشور همسایه (افغانستان ) به ایران رو آزاد اعلام کنی‌ و تمام اون بودجه‌هایی‌ رو که صرف مباره میکنی‌ رو صرف فرهنگ سازی برای جوانان و خونوادهاشون بکنی‌ ....

تهنوشت :
    به ۳ نفر از کسانی‌ که بهترین راهکرد و پاسخ را بدهند هدیه میدهیم باشد که نباشد ....

• دلشاد

17 راه كار برای مقابله با اعتیاد

1- ما والدین بهتر است بر دوستان یا گروهی که فرزندمان با آنها در ارتباط است نظارت داشته باشیم که آنها چه کسانی هستند، چه کاری انجام می‌دهند، کجا می‌روند و ...

2- سعی کنیم خانواده را به کانون مهر و محبت تبدیل کنیم تا فرزندمان نیازها ی خود را در درون خانواده پیدا کند.

3- در صورت اعتیاد یکی از بستگان یا اقوام نزدیک، مقبولیت او را نزد اعضای خانواده زیر سوال ببریم.

4- مسؤلیت‌ها و نقش‌های متعدد اجتماعی را به او واگذار نماییم و از این طریق او را با دنیای بزرگسالی آشنا و واردش کنیم.

5- دوری از مصرف مواد را جزئی از ارزش‌های درونی و شخصیتی خانواده بدانیم، حتی اگر دیگران آن را مصرف کنند.

6- امکانات و تسهیلات مناسب را برای فرزندمان فراهم کنیم تا به ورزش و تفریح‌های سالم روی بیاورد، مثل رفتن به باشگا‌ه‌های ورزشی و ...

7- اگر یکی از اعضای خانواده اعتیاد داشته باشد، جلوی فرزندان مواد را مصرف نکند و سایر اعضای خانواده برای ترک کردن، او را یاری کرده و نزد متخصص ببرند.

8- به فرزندان خود یاد دهیم که لحظات خوش با مصرف مواد بدست نمی‌آید، سعی کنیم با فعالیت‌های دیگر، اوقات خوشی را در درون خانواده ایجاد کنیم.

9- با پیام‌ها یا افرادی‌که مصرف مواد یا سیگار را تبلیغ می‌کنند برخورد قاطعانه داشته باشیم.

10- «نه» مقدس را به فرزندانمان یاد دهیم تا بتوانند در مقابل خواسته ی نابجای دیگران حتی با اصرار و پافشاری ایشان از خود مقاومت نشان دهند و نه بگویند.

11- به طور مشخص و شفاف به فرزندانمان بگوییم که چه رفتاری درشأن و منزلت اوست و خانواده چه انتظاری از او دارند.

12- در صورت امکان با والدین دوستان فرزندانمان ارتباط نزدیک داشته باشیم.

13- اگر فرزندمان تقاضای ماندن در منزل دوست ناشناخته را در وقت خواب داشت حتی‌المقدور با تقاضای او موافقت نکنیم.

14- سعی کنیم او را تنبیه بدنی نکنیم بلکه از طریق راهنمایی و هدایت سعی در ترک عادات ناپسند او نماییم.

15- برای سوالات مذهبی و اعتقادی فرزندمان جواب‌هایی قانع‌کننده پیدا کنیم.

16- فرزندانمان را نسبت به مضرات و عواقب ویرانگر مواد مخدر آگاه کنیم.

17- وقتی احساس کردیم در حل مشکلی پیشرفت لازم را نداشتیم در صدد کمک خواهی از متخصصان (مشاورین) برآئیم چرا که:

«میل به کمک خواستن از دیگران، نشانه ی قدرت و پختگی عقلانی آدمی است نه نشانه ضعف او»

• boof divoone

من 2 تا راهکار برای مبارزه با اعتیاد داشتم که برای وزارتخانه های مربوطه ارسال کردم ولی...........
    چون خودم مدت 14 سال قربانی اعتیاد بودم و وقتی اعتیادم به بصورت جدی شروع شد از بهترین زندگی در سالهای 80 به کارتن خوابی خیابان شوش و محله های اسلامشهر در سال 87 رسیدم بعد از ترک و فعالیت در انجمن neو کلی مطالعه ریشه اعتیاد را از سن 10 سالگی دیدم که در وجود ادمها ریشه میگره و این فقط یک راه حل داره
    ((((((بعد از اتمام جنگ ایران و عراق رهبر مذهبی سیاسی ایران اعلام کرد بزرگترین مشکل ایران بعد از جنگ اعتیاد است ولی کو گوش شنوا))))))))))
    بگذریم
    راهکار اول برای پیشگیری که طرح اون رو به وزارت اموزش پرورش بصورت کلی فرستادم که شاید داره روش کار میشه شایدهم گوشه ای داره خاک میخوره این هستش

اموزش و پرورش باید یکی درس به دروس مدارس از ابندای سال اول راهنمایی اضافه کنه درسی با یک کتاب به نام (((اعتیاد))) ولییییییییییییییییییییییییییی(دقت کنید)ولیییییییییییی مهمتر از خود درس و کتاب معلمههههههههه مربوط به این درس میباشد معلم این درس باید کسی باشد که خودش قبلا اعتیاد داشته با اعتیاد زندگی کرده باشد با شناخت کامل و ناتوانایی کامل در مقابل اعتیاد ترک کرده باشد و امروز بصورت کامل پاک بوده وتوسط هیت نمایندگان انجمن ne و کنگره 60تایید گردد(البته این دسته افراد کم نیستند)

و اما راهکار دوم برای مبارزه با اعتیاد
    همونطور که میدونید در تمام دنیا موضوع امنیت برون مرزی جز حساس ترین برنامه های امنیتی هر کشور است مثلا سازمانهای جاسوسی معروف برای حفظ امنیت کشور خودشون بصورت مخفیانه تروریستها و دشنمانشون رو یا میدزدن یا ترور میکنن
    با استفاده از همین قانون نانوشته ایران باید طرح ترور سرکردگان تولید و ارسال مواد را از کشورهای افغانستان و پاکستان به ایران به صورت کاملا رسمی به اجرا در بیاورد تا حد اقل با ایجاد رعب و وحشت کمی به این بحران کمک کنن
    سازمانهای امنیتی ایران که ماشالله در ایجاد رعب وحشت حسابی خبره هستند نیستد؟ 3

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• بهونه

باید مواد آزاد کنن و به معتاد ها کوپن هم بدن از اون طرف همچین فرهنگ سازی کنن که کسی جدید اضافه نشه به این بیماری 41

• IQ

نقل قول: koorosh kabir
    تجارت خشخاش از کشور همسایه (افغانستان ) به ایران رو آزاد اعلام کنی‌ و تمام اون بودجه‌هایی‌ رو که صرف مباره میکنی‌ رو صرف فرهنگ سازی برای جوانان و خونوادهاشون بکنی‌ ....

سلام و سپاس
    مقصود من از نوشتن این نظر ارائه ی راهکار نیست و من هیچ سررشته علمی که بشه گفت نظر کارشناسیه ندارم اما با این جمله ی شما کاملا موافقم.فقط اینو بدون هیچ قصد تعریف یا رواج اعتیاد میگم (به عنوان یک نظر فقط) که \"تریاک\" ضررهای زیادی نداره و مبارزه با ورود تریاک به کشور و کم شدن و گران شدن آن باعث میشه معتادان به سمت مصرف مواد ارزانتر و دردسترس تر و خطرناکتر برن و نجات اونها ازین بیماری سخت تر بشه.نمیدونم چرا هیچ کسی به این موضوع اینطوری نگاه نمی کنه!!
    نظرات دوستان رو هم خوندم.عالی بود.به نظر میرسه آگاه سازی و آموزش بهترین راهکار باشه چون مشکلات خانواده و تامین تفریحات سالم خود معضل جداو مفصلی برای بررسی و حل کردنه اما آموزش و آگاه سازی از کودکی در مدرسه مقدور است.ممنون 46

• boof divoone

نقل قول: IQ
    \"تریاک\\\" ضررهای زیادی نداره

بیماری اعتیاد اصلا ارتباطی با مواد و نوع ان یا ارزانی گرانی نوع مصرف و لذتش نداره مسئله بیماریه اعتیاده که در وجود همه ادمهاست و هیچ استثنایی وجود نداره فقط مهم اینه که این بیماری کی و چطوی عود کنه و برای جلو گیری از عود کردن این بیماری باید پیشگیری کرد
    بین مشروب و تریاک و شیشه و س. ک. س. چشم چرونی و....... هیچ فرقی نداره وقتی آدم بنده لذتهاش میشه و کنترل لذت طلبی از دستش خارج میشه
    اون ادم بیماریش عود میکنه و به مرور زمان به تمام اعتیادهای خطرناک از هر نوعش کشیده میشه و فقط طول دوره بیماری در ادمها متفاوته گاهی این دوره تخریب سالها و یا دهه ها طول میکشه و یا گاهی در چند ماه شخص غرق و نابود میشه و به نقطه پوچی و خلع درونیش میرسه
    تنها راه مبارزه و پیشگیری شناخت کامل بیماریه اعتیاده

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• SaMaN TaJ

بهتر نیست که تجارت خشخاش از کشور همسایه (افغانستان ) به ایران رو آزاد اعلام کنی‌

عزیز دلم اینا دارن از همین مسیر پول در میارن......رشوه میگیرن،ماشینی که حامل مواد هست رو رد میکنن
    مواد مخدر جمع شده توی عملیات های مختلف رو دوباره به جامغه تزریق میکنن
    هر چی مردم و جامعه معتاد تر باشن،تو سری خوردنشون راحتتره.کنترلشون راحتتر

پس چرا بیان جدی مبارزه کنن؟؟؟ 32

کوروش خان کبیر 52

• aliiiiiii

korosh jan dalayele ziyadi dare
    vali man be chand mored ke az hame mohemtar hast eshare mikonam
    aval va az hame mohemtar
    دستگيري رييس روابط عمومي دادگستري زاهدان با ۵٠٠ كيلوگرم مواد مخدر

دستگيري رييس روابط عمومي دادگستري زاهدان با ۵٠٠ كيلوگرم مواد مخدر

age azadesh konan ki mikhad in vasat dalali kone va pol paro kone????

dovom
    agar bekhan az beyn mibaran
    in dastan vageeye
    doste pedaram gasam mikhordo tarif mikard

migoft savare taksi bodam
    agab nesheste bodam va ye pesare javon tanha jelo nesheste bod va malom bod motade
    ye mola dast boland kard pesare be ranande goft savar nakon ranande goft darde sar nemikham
    pesare goft pas man har chi goftam hag nadari gir bedi

mola neshest jelo pishe pesar
    doste babam gasam mikhord migoft nazdike yek rob pesar har chi az dahanesh dar omad rajebe molaha goft va be rohe shah salavat ferestad
    va migoft akhar ye roz hamatono mikoshim
    mige vagti mola mikhast az mashin piyade she fagat goft
    pesaram shah arag ro rikhte bod beyneton hamaton har shode bodid va gazesh gereftid
    ma ye chizi rikhtim beyneton ke be khodet negah kon
    nemitonid gadam az gadam bardarid
    che berese be in ke ma ro bokoshid

in dalile dovomesh

dalile sevom

manam ino az baziha shenidam
    migan ye roz baradare reza shah dashte az gomrok rad mishode
    mibine ye ede bagale khiyabon daran chort mizanan
    miporse ina chera injoriyan
    behesh migan ina hame khomaran
    mige beheshon har chegadr khastan bedin bekeshan va begin dige ba in vaziyat dide nashan
    on etefag miyofte bad az ye modat baz dashte rad mishode
    mibine bazam ye ede hamon jor hamon ja hastan
    baz miporse va baz hamon javab
    va mige hamashon ro sar bezanid ta ebrate bagiye she
    hamaro sar mizanan
    ta chandino chand sal dige hich motadi bagale khiyabon dide nemishode

hala agar seft begiran bazam roz be roz kamtar mishe
    nemigam sar bezanan vali ........

• IQ

این همه پا فشاری برای مبارزه[/color] با اعتیاد برای چیه ؟

اين نكته مهم رو يادم رفت بگم:
    در اين دنيا ما در برابر فقر مي جنگيم ،در برابر سرطان،در برابر بارداري زود هنگام در برابر تروريسم،در برابر خشونت و.....در برابر همه ي اينها مي جنگيم اما نمي دونيم كه هر چه بيشتر با اين ناخواسته ها مبارزه مي كنيم قدرتمندترشون مي كنيم!!!و تمام اين درگيري ها فقط اونها رو زيادتر مي كنه...براي اينكه شما نمي تونيد بگيد نه!و اونها رو عقب برونيد....وقتي داريد فرياد مي زنيد نه قانون جاذبه[b][/b] همون چيزها رو سر راهتون قرار ميده...\"هستر هيكس\"
    .............
    \"هيل دوسكين\":خب پس اگه شما ضد جنگيد طرفدار صلح شيد،اگه مخالف گرسنگي هستيد پشتيبان اين باشيد كه غذاي كافي براي خوردن باشه.......
    IQ:[color=#FF0000]پس مبارزه معني نداره بلكه مخالفش با معني تره يعني همون حرف شما.باز هم تشكر 46

• shaparak64

چه سوال و چه تاپیک سخت و تلخی 2
    من همیشه از اسم مواد مخدر متنفر بودم 2 وقتی که یه معتادو میبینم دنیا رو سرم خراب میشه. یه چیزایی از ذهنم میگذره که خردم میکنه 79 خانواده ش، کارش، زندگیش، تفریحش، شخصیتش ، .... وااای خیلی افکارم تلخه 79

boof divoone,
    راهکارات خیلی خوبه یعنی توووپه ! ولی حرفهای aliiiiii رو ببین 2
    وقتی خواسته ی خود حر..م زاده شونه!! قدم از قدم برنمیدارن
    یه اعتراض کوچولو رو ببینید چجوری سرکوب میکنن نامردا! هزاران هزااااار گارد و سرباز و لباس شخصی و کوفت و زهرمار و اجیر میکنن تا چوب تو آستین ملت بکنن و پشه رو روی هوا میزنن!
    فکر کردید اگه بخوان نمیتونن جلوی مواد رو بگیرن؟
    لابراتوارهای پیشرفته و مجهز تهیه و تولید مواد از کجا پیداشون میشه؟ چطور وقتی یکی یه آجر به خونه ش اضافه میکنه یه گردان از شهرداری و نیروی انتظامی میریزن سر طرف، بعد همچین لابراتوارهایی میان و شروع به کار میکنن و تهیه و تولید و پخش و اااوووووووووه به چه وسعتیه دم و دستگاهشون!
    یعنی اینا خرن؟؟
    نــــــــــــــــــــــــــــــــــــه 87 فقط نمیخوان

مردم رو فرو کردن تو اعتیاد و فقر و نداری و بنزین و یارانه و .... تا دهنشون سرویس شه و فقط به خودشون بپیچن و فرصت نکنن که یاد این نظام و این دولت بیفتن.
    تف به ذات کثیفشون!! از همه شون متنفرم

• چکاوک

تنها چیزی که میدونم اینه که خود دولت بزرگترین وارد کنندۀ مواد مخدره درسته که تبلیغ میکنند ولی تا عمل خیلی فاصله هست جونای مردم رو به خاک سیاه میکشونند اون وقت شعارم میدن خدا نابودشون کنه 48

مرسی کوروش بزرگ 282

• Aramesh

ممنون کوروش جان به نکته خوبی اشاره کردی
    مشکل کوچکی نیست که به راحتی و زود حل بشه..
    البته که نیاز به فرهنگ سازی داره ولی مهمتر اینه که دلسوزی برای این مملکت باشه که زمینه آن رو آماده کنه نه اینکه بر عکس با تبر ظلم تیشه به ریشه آن بزنه...

• ماهی

بهتره دستمو بزارم روی کلاه خودم باد نبره.اگه هر خونواده ای این فکرو بکنه به نظرم بهترین راهه.این چیزی نیست که بشه باهاش از بعد ریشه کنی مبارزه کنی 1

• Holtek

نقل قول: ماهی
    بهتره دستمو بزارم روی کلاه خودم باد نبره.اگه هر خونواده ای این فکرو بکنه به نظرم بهترین راهه.این چیزی نیست که بشه باهاش مبارزه کنی

قوربون دستت، اونیکی دستتم بزار رو کلاه من 1

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    قوربون دستت، اونیکی دستتم بزار رو کلاه من

من که کلاهی سر تو نبینم451
    راستشو بگو 37
    کی باد بردش؟ 242

• Holtek

نقل قول: ماهی
    من که کلاهی سر تو نبینم451
    راستشو بگو 37
    کی باد بردش؟

این نامرئی دیده نمیشه 83

• محسن صائب

نقل قول: boof divoone
    من 2 تا راهکار برای مبارزه با اعتیاد داشتم که برای وزارتخانه های مربوطه ارسال کردم ولی...........
    چون خودم مدت 14 سال قربانی اعتیاد بودم و وقتی اعتیادم به بصورت جدی شروع شد از بهترین زندگی در سالهای 80 به کارتن خوابی خیابان شوش و محله های اسلامشهر در سال 87 رسیدم بعد از ترک و فعالیت در انجمن neو کلی مطالعه ریشه اعتیاد را از سن 10 سالگی دیدم که در وجود ادمها ریشه میگره و این فقط یک راه حل دار

صد افرین به این اراده
    نقل قول: IQ
    مقصود من از نوشتن این نظر ارائه ی راهکار نیست و من هیچ سررشته علمی که بشه گفت نظر کارشناسیه ندارم اما با این جمله ی شما کاملا موافقم.فقط اینو بدون هیچ قصد تعریف یا رواج اعتیاد میگم (به عنوان یک نظر فقط) که \\\"تریاک\\\" ضررهای زیادی نداره و مبارزه با ورود تریاک به کشور و کم شدن و گران شدن آن باعث میشه معتادان به سمت مصرف مواد ارزانتر و دردسترس تر و خطرناکتر برن و نجات اونها ازین بیماری سخت تر بشه.نمیدونم چرا هیچ کسی به این موضوع اینطوری نگاه نمی کنه!!

خیلی ها رو دیدم که عقیده شما رو دارند > شاید در ظاهر قضیه راه خوبی هم بیاد چون تریاک سالها و قرنهاست که مصرف میشود و باید گفت واقعا عوارض مواد جدید رو نداره
    ولی سخن اینکه ما انسانها همیشه دنبال تجربه جدید هستیم در خوردنی، سیاحت، س. ک. س.،
    اینو با اطمینان میگم کسی که جلوی نفس خودش رو ول کنه و پا در این عرصه بگذاره بدلیل وجود مواد جدید و مخرب دیگه دیر یا زود به طرف این مواد جدید کشیده خواهد شد
    نقل قول: boof divoone
    بین مشروب و تریاک و شیشه و س. ک. س. چشم چرونی و....... هیچ فرقی نداره وقتی آدم بنده لذتهاش میشه و کنترل لذت طلبی از دستش خارج میشه
    اون ادم بیماریش عود میکنه و به مرور زمان به تمام اعتیادهای خطرناک از هر نوعش کشیده میشه و فقط طول دوره بیماری در ادمها متفاوته گاهی این دوره تخریب سالها و یا دهه ها طول میکشه و یا گاهی در چند ماه شخص غرق و نابود میشه و به نقطه پوچی و خلع درونیش میرسه
    تنها راه مبارزه و پیشگیری شناخت کامل بیماریه اعتیاده

چقدر عالی شکا توضیح دادید
    واقعا ممنون
    خیلی خوب میشه شما یکسری تاپیک در مورد این مواردی که ذکر کردید و راههای کشیده شدن انسان بسوی انهاو راهای ترکشون تهیه کنید
    واقعا عالی هست
    نقل قول: shaparak64
    وقتی خواسته ی خود حر..م زاده شونه!! قدم از قدم برنمیدارن
    یه اعتراض کوچولو رو ببینید چجوری سرکوب میکنن نامردا! هزاران هزااااار گارد و سرباز و لباس شخصی و کوفت و زهرمار و اجیر میکنن تا چوب تو آستین ملت بکنن و پشه رو روی هوا میزنن!
    فکر کردید اگه بخوان نمیتونن جلوی مواد رو بگیرن؟

نمیدونم از دیدگاه من نسبت به سیستم حکومتی ایران خبر داری یا نه
    من این مدل حکومت رو بدترین نوع میدونم
    نه بدلیلی مخالف با شخصی خاص که میدانم در کشورهای جهان سوم متاسفانه تا فهم و درک مردم بالا نرود هر کسی سر کار بیایید همین ، آش و کاسه خواهد بود
    بلکه بدلیل استفاده ابزاری از اعتقادات مردم
    بماند صحبت در این زمینه زیاد هست
    ولی
    من فرمایشات شما رو قبول دارم
    ولی ایا چون حکومت اینطور هست این مشکل در ایران وجود دارد
    ایا در کشورهای ازاد دنیا این مشکل وجود نداره
    پس عیب کار در در جایی دیگه هست ، صحبت های دوستمون بوف واقعا عالی بود

• shaparak64

نقل قول: محسن صائب
    ولی ایا چون حکومت اینطور هست این مشکل در ایران وجود دارد

وقتی بذرشو تو کشورمون پاشیدن، اونم به مقدار زیاد!
    وقتی دارن آبیاریش میکنن، اونم به بهترین نحو!
    وقتی دارن بال و پر میدن بهش، اونم با بهترین امکانات!
    پس عیب کار همینجاست! همینجا و جاهای دیگه87

• Kishe Mehr

مرسی کوروش خان کبیر از سوالتون

اول اینو بگم واسه اونایی که نمی دونن. جدا از وارداتی که میشه توی همین استان فارس چند هکتار زمین رو نشونتون بدم که داخلش خشخاش تولید میشه و کسی هم جلودارش نیست؟ 2

دوم اینکه توی سریال برره یک جا نظام 50 دوبرره که معتاد بود رو بردند پیش کلانتر یا همون طغرل و گفتند اقای طغرل این نظام! همه ی جوونهای برره رو معتاد کرده 2

سوم اینکه شنیده ها حاکی از اینه که زمان شاه، کوپن مواد مخدر به مردم می دادند ، پس چرا اون موقع این مشکلات وجود نداشت؟ که این بحث برمیگرده به تربیت و جامعه شناسی و سیاستی که دولت در پیش میگیره

چهارم اینکه علی آقای گل هر کسی مشروب میخوره سرشو میکنه بالا و هر کسی مواد میکشه سرشو میکنه پایین 3

پنجم اینکه با حرفهای تمامی دوستان عزیزم حال کردم . با نظر دوست عزیزمون boof divoone موافقم. ایشون تمام این راه رو رفته اند و میدونند که چطوری میشه رفته شدگان رو برگرداند. به نظر من بهترین راه اموزش دادن به جوانهاست

ششم اینکه یکی از استادیمون میگفت یکی از دوستانم که قاضی هست میگفت تو رو خدا به این دانشجوهات یک چیز رو یاد بده.. و اونم هنر نه گفتنه جوانها از نظر روانشناختی و جامعه شناختی در سنینی که هستند تحت تاثیر مثبت گرایی جمعی قرار میگیرند . این مثبت گرایی جمعی یعنی اینکه کسی که در یک محیط قرار میگیره تحت تاثبرش قرار میگیره و تابع جمع میشه و هر کاری که انها بکنند این فرد هم می کنه. پس به نظر من با اموزش به هر چیزی که دوست داشته باشیم میرسیم. واستون از روانشناسان بزرگ میگه شما چندتا بچه ی خردسال به من بدهید و بگید که دانشمند میخواهید یا خلاف کار می خواهید یا....

مرسی کوروش خان بزرگ 311

• shaparak64

نقل قول: Kishe Mehr
    میگفت تو رو خدا به این دانشجوهات یک چیز رو یاد بده.. و اونم هنر نه گفتنه جوانها از نظر روانشناختی و جامعه شناختی در سنینی که هستند تحت تاثیر مثبت گرایی جمعی قرار میگیرند

آخه من نمیفهمم مجی 2 یعنی تو مسئله ی خانمان برانداز و شخصیت نابود کنی، مثل اعتیاد، کسی هست که نتونه بگه نه؟؟؟؟!!!!!
    چطور ممکنه 2
    من هرچی فکر میکنم نمیتونم این مسئله رو درک کنم که چطور وقتی همه اعتیاد رو نفی میکنن و میدونن ، خیلیا با علم بهش، میرن سمت مواد 79

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: