₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...

893 بازدید، 27 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

ممنون از همه دوستانی که نظر دادند ،راهکارهایی خوب و جالبی‌ رو ارائه کرده بودید .

من هم مثل همه شما دوستانی که گفته بودید که این مواد چجوری وارد بازار میشه میدونم که به چه صورت مواد وارد کشور میشه .

اگر مدیران این تاپیک رو خواندند به دلشاد و بوف دیوونه و آی‌کیو و کیش مهر یک بوفی برنز هدیه داده شود .
    46

• Kishe Mehr

نقل قول: shaparak64
    آخه من نمیفهمم مجی 2 یعنی تو مسئله ی خانمان برانداز و شخصیت نابود کنی، مثل اعتیاد، کسی هست که نتونه بگه نه؟؟؟؟!!!!!

اره عزیزم خدا داده از این جور افراد. من راه دور نمیرم. یکیش همین خودم. البته فکر بد نکنید جرم من چیزی نبود .. فکر کنم کلاس اول راهنمایی بودم یکی از دوستام گفت که ده تومن بیار کار داریم. گفتم واسه چی؟ گفت تو چی کار داری بیار بعد بهت میگم. خلاصه منم ده تومن ( از اون کاغذی ها ) بردم و گفت که ما چند شبه میریم سیگار میکشیم تو هم میخوای؟ منم مقداری از روی کنجکاوی، مقداری از همون لحاظ مثبت گرایی جمعی که گفتم ، مقداری بخاطر این که پیش بقیه ی بچه ها کم نیارم ، و مقداری هم بخاطر نداشتن هنر نه گفتن و شاید به خاطر دلایل دیگه این کار رو رد نکردم... البته خدا رو شکر بعد دو سه شب بابام فهمید و چنان دمار از روزگارم دراورد که تا عمر دارم از یادم نره و باور کن از اون موقع تا حالا یک بار هم دیگه دستم به سیگار نخورده!!!!
    اما من خودم با چند نفر که معتاد بودند ( یعنی سنشون مثلا 25 سال به بالا بود !!!! ) اینو پرسیدم. گفتم یعنی شما واقعا عواقب این کارو میدونستید و بعدش وارد این کار شدید؟ همه شون میگفتند اره!!!!! یکیشون رو که خودم ترک دادم بیچاره هم فرزند شهید بود و هم زن داشت!!!!!!! گفتم چرا این کارو کردی؟ گفت میخواستم از زیر فشار زندگی در برم. این مشکلاتی که دارم رو با کشیدن مواد از یادم ببرم!!!!! خلاصه اینجور مسائل زیاد هست.

koorosh kabir,
    6 مرسی کوروش خان بزرگ از حسن نظری که داشتید. با آرزوی بهترین ها 311

• maryamlondon1

من چه بگم اخه به جز لعنت ونفرین به مافیای مواد مخدر 14 هیچی راه حلی نداره چون خودشون خواستن که جوانان به مواد الوده بشن واین راه که دارن میرن بهترین خلع سلاح جوانان از صدای ازادی .وقتی انترنت محدود ماهواره ممنوع وتفریحات سالم وجود نداره خوب مسلمه که جوانان طرف مواد میرن بیچاره جوانا وقتی هم مشروب میخورن که بگفته انها عرق سگی یاکور میشن یا میمیرن تازه اگر جون سالم به در بردن اگر تو خیابان بگیرنشون شلاقشون میزنن 2 ما تو بندر عباس زندگی میکردیم یک همسایه داشتیم که پسرشون با هفتاد کیلو تریاک دستگیر کردن . میدونید چه قدر زندان رفت یک سال ..چرا که به رئیس پاسگاه رشوه دادن ورییس پاسگاه به جای هفتاد کیلو نوشت 70 گرم ومقداری حشیش که مدت حبس این اقا پسر یک سال شد 2 فساد اداری قوز بالا قوز هست 2

• shaparak64

نقل قول: Kishe Mehr
    اره عزیزم خدا داده از این جور افراد. من راه دور نمیرم. یکیش همین خودم. البته فکر بد نکنید جرم من چیزی نبود .. فکر کنم کلاس اول راهنمایی بودم یکی از دوستام گفت که ده تومن بیار کار داریم. گفتم واسه چی؟ گفت تو چی کار داری بیار بعد بهت میگم. خلاصه منم ده تومن ( از اون کاغذی ها ) بردم و گفت که ما چند شبه میریم سیگار میکشیم تو هم میخوای؟

22
    خوب شاید منم پسر بودم ، برام قابل هضم تر بود 87
    نقل قول: maryamlondon1
    فساد اداری قوز بالا قوز هست

87

• rozbeh

به نظر من بیان تریاک چینی رو آزاد کنن تا بدون عوارض و گمرکی از طریق بنادر و مناطق آزاد کشور وارد بشه( البته الان هم داره وارد میشه ولی مقدارش کمه) با این وسیله قول میدم کمتر از چند ماه کلیه معتادین عزیز و گرامی ترک میکنن 10
    یاد یه خاطره افتادم :
    چند سال پیش خواستم رو گیاه تنباکو یه تحقیقی کنم مجبور شدم برم برازجان ( تقریبا میتونم بگم معدن تنباکو هست) اونجا یه مقدار کوچیک زمین از دانشکده کشاورزی گرفتم و تنباکو کشت کردم بعد از اینکه کارم تموم شد تنباکو های اضافه رو آوردم و به یکی از آشناها که در قلیان کشیدن نظیر نداره دادم بعد دو سه روز طرف به من زنگ زد؛ صداش کاملا گرفته بود و مدام سرفه میکرد و گفت خدا لعنتت کنه فقط چند تا پک به این قلیان زدم الان سه روزه از سینه درد و سوزش سینه و آب ریزش بینی نمیتونم نه چیزی بخورم و نه دیگه قلیان بکشم!!!! 83
    به این ترتیب میزان مصرف قلیان این بنده خدا اومد پایین حالا اگه این معتادین محترم هم یه کامی از تریاک چینی بگیرن شاید فرجی بشه !!!
    فقط از این میترسم که برعکس همه جنس هاشون که هیچ استانداردی نداره، این یکی استاندارد اروپا و آمریکا و... رو داشته باشه و با کیفیت ترین جنسشون رو بفرستن مملکت ما!!!!!!! 10

• KuRoSh

نظر ندارم کوروش جان

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    . البته خدا رو شکر بعد دو سه شب بابام فهمید و چنان دمار از روزگارم دراورد که تا عمر دارم از یادم نره

مجی میشه تعریف کنی فکر کنم خیلی هیجان داره 23

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: