ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سواااااااال میپرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم...
koorosh kabir
من هم مثل همه شما دوستانی که گفته بودید که این مواد چجوری وارد بازار میشه میدونم که به چه صورت مواد وارد کشور میشه .
اگر مدیران این تاپیک رو خواندند به دلشاد و بوف دیوونه و آیکیو و کیش مهر یک بوفی برنز هدیه داده شود .
Kishe Mehr
اره عزیزم خدا داده از این جور افراد. من راه دور نمیرم. یکیش همین خودم. البته فکر بد نکنید جرم من چیزی نبود .. فکر کنم کلاس اول راهنمایی بودم یکی از دوستام گفت که ده تومن بیار کار داریم. گفتم واسه چی؟ گفت تو چی کار داری بیار بعد بهت میگم. خلاصه منم ده تومن ( از اون کاغذی ها ) بردم و گفت که ما چند شبه میریم سیگار میکشیم تو هم میخوای؟ منم مقداری از روی کنجکاوی، مقداری از همون لحاظ مثبت گرایی جمعی که گفتم ، مقداری بخاطر این که پیش بقیه ی بچه ها کم نیارم ، و مقداری هم بخاطر نداشتن هنر نه گفتن و شاید به خاطر دلایل دیگه این کار رو رد نکردم... البته خدا رو شکر بعد دو سه شب بابام فهمید و چنان دمار از روزگارم دراورد که تا عمر دارم از یادم نره و باور کن از اون موقع تا حالا یک بار هم دیگه دستم به سیگار نخورده!!!!
اما من خودم با چند نفر که معتاد بودند ( یعنی سنشون مثلا 25 سال به بالا بود !!!! ) اینو پرسیدم. گفتم یعنی شما واقعا عواقب این کارو میدونستید و بعدش وارد این کار شدید؟ همه شون میگفتند اره!!!!! یکیشون رو که خودم ترک دادم بیچاره هم فرزند شهید بود و هم زن داشت!!!!!!! گفتم چرا این کارو کردی؟ گفت میخواستم از زیر فشار زندگی در برم. این مشکلاتی که دارم رو با کشیدن مواد از یادم ببرم!!!!! خلاصه اینجور مسائل زیاد هست.
koorosh kabir,
maryamlondon1
shaparak64
خوب شاید منم پسر بودم ، برام قابل هضم تر بود
rozbeh
یاد یه خاطره افتادم :
چند سال پیش خواستم رو گیاه تنباکو یه تحقیقی کنم مجبور شدم برم برازجان ( تقریبا میتونم بگم معدن تنباکو هست) اونجا یه مقدار کوچیک زمین از دانشکده کشاورزی گرفتم و تنباکو کشت کردم بعد از اینکه کارم تموم شد تنباکو های اضافه رو آوردم و به یکی از آشناها که در قلیان کشیدن نظیر نداره دادم بعد دو سه روز طرف به من زنگ زد؛ صداش کاملا گرفته بود و مدام سرفه میکرد و گفت خدا لعنتت کنه فقط چند تا پک به این قلیان زدم الان سه روزه از سینه درد و سوزش سینه و آب ریزش بینی نمیتونم نه چیزی بخورم و نه دیگه قلیان بکشم!!!!
به این ترتیب میزان مصرف قلیان این بنده خدا اومد پایین حالا اگه این معتادین محترم هم یه کامی از تریاک چینی بگیرن شاید فرجی بشه !!!
فقط از این میترسم که برعکس همه جنس هاشون که هیچ استانداردی نداره، این یکی استاندارد اروپا و آمریکا و... رو داشته باشه و با کیفیت ترین جنسشون رو بفرستن مملکت ما!!!!!!!
KuRoSh
نخبه
مجی میشه تعریف کنی فکر کنم خیلی هیجان داره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→