اما محسن جان شما به نکته اشاره کردی که بیشتر قشر مذهبی را زیر سوال بردی .. به گفته شاپری جونم این از بی فرهنگی مذهبی سر چشمه میگیره اگر تو خانه زیارت امامان بخوانیم ثوابش بیشتر که به دیگران اسیب برسونیم من چند بار که مشهد امدم نتونستم دستم به پنجره برسونم .یک بار که داشتم خفه میشدم بعد یاد گرفتم که فقط زیارت ودورکعت نماز بخوانم وسلام وصلوات بفرستم وخارج بشم
مریم جان بخدا واقف به تمامی اشکالاتی که ما جماعت به ظاهر مذهبی داریم هستم به خود خدا بعضی وقتها از این کارهای که تحت عنوان دین و دین داری انجام میشه یگ گوشه ای مینشینم و کلی اشک میریزم علت اینکه اینمدل تاپیکها رو هم میزنم بیشتر به همین دلیل هست میخوام که دوستان بدونند من واقعا شرمنده این رفتارها هستم و به سهم خودم ازشون معذرت میخوام ولی بعضی وقتها واقعا از اینهمه مطلق محکوم کردن ، دلم میگیره اینکه همه رو بد بدونیم این خیلی درد اور هست
نقل قول: shaparak64
در حالیکه دوست نداریما! ولی به هر حال اینم مشمول همین قضیه است که: تر و خشک با هم میسوزه
خب واسه اینکه بقیه هم خود خواه شدن هی هر کاری برای بقیه میکنی میبینی نخیر بقیه فقط خودشون رو میبینن و راحتی خودشون یواش یواش تو هم یاد میگیری لنگه اونا بشی تا ازت سو استفاده نشه حالا من اصلا با بحث مذهبی بالا کاری ندارم ولی در کل سعی کردم خود خواه نباشم همیشه راحتی و اسایش دیگران رو به اسایش خودم ترجیح دادم توی هر زمینه ای و اخر سر هم دیدم چقدر بده اینجوری که من شدم پله دیگرون یواش یواش سعی کردم دیگه مثل قبلم نباشم نمیگم خود خواه بشم ولی دیگه از ادمهایی که فقط خودشون رو میبینن دوری کنم
خب واسه اینکه بقیه هم خود خواه شدن هی هر کاری برای بقیه میکنی میبینی نخیر بقیه فقط خودشون رو میبینن و راحتی خودشون یواش یواش تو هم یاد میگیری لنگه اونا بشی تا ازت سو استفاده نشه حالا من اصلا با بحث مذهبی بالا کاری ندارم ولی در کل سعی کردم خود خواه نباشم همیشه راحتی و اسایش دیگران رو به اسایش خودم ترجیح دادم توی هر زمینه ای و اخر سر هم دیدم چقدر بده اینجوری که من شدم پله دیگرون یواش یواش سعی کردم دیگه مثل قبلم نباشم نمیگم خود خواه بشم ولی دیگه از ادمهایی که فقط خودشون رو میبینن دوری کنم
ممنون که قصد اصلی منو از این تاپیک متوجه شدی ، و نظرت رو اونهم اینطور کامل توضیح دادی
محسن صائب
مریم جان
بخدا واقف به تمامی اشکالاتی که ما جماعت به ظاهر مذهبی داریم هستم
به خود خدا بعضی وقتها از این کارهای که تحت عنوان دین و دین داری انجام میشه یگ گوشه ای مینشینم و کلی اشک میریزم
علت اینکه اینمدل تاپیکها رو هم میزنم بیشتر به همین دلیل هست
میخوام که دوستان بدونند من واقعا شرمنده این رفتارها هستم و به سهم خودم ازشون معذرت میخوام
ولی بعضی وقتها واقعا از اینهمه مطلق محکوم کردن ، دلم میگیره
اینکه همه رو بد بدونیم
این خیلی درد اور هست
تا حدود زیادی با حرفهات موافق هستم
نخبه
محسن صائب
ممنون
که قصد اصلی منو از این تاپیک متوجه شدی ، و نظرت رو اونهم اینطور کامل توضیح دادی