زمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: انتخاب اسماء ائمه اطهار (ع) بر نوزادان ایرانی در صدر انتخاب نام برای نوزادان در خانوادههای ایرانی است به طوری که به دلیل علاقه وصف ناشدنی ایرانیان به حضرت فاطمه (س) هم اکنون نام فاطمه بیش از چهار میلیون بار در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: بررسی آمار نامگذاری ایرانیان در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور نشان میدهد، اسامی و القاب حضرت فاطمه (س) بیشترین انتخاب نام ایرانیان برای فرزندان دختر خود بوده است.
پایگاه اطلاعاتی جمعیت کشور نشان میدهد، نام فاطمه چهار میلیون و 400 هزار بار تکرار شده است و نام زهرا سه میلیون و سه هزار بار در سایت این سازمان به ثبت رسیده است.
در مجموع نام فاطمه(س) و القاب ایشان بیش از 11 میلیون بار در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور به ثبت رسیده است.
به گزارش ثبت احوال نام بچه مثبت يهدونست! بچه مثبت يهدونه باشه... جهت نمونه باشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
فاطمه نام مقدس وزیبای دخت پیامبر( ص) من همیشه ارزو داشتم یک یک دخترنصیبم بشه واسم اون بذارم به نامهای حضرت فاطمه ..مانند حورا زهرا کوثر وووولی متاسفانه سعادت نداشتم
mojde
به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: بررسی آمار نامگذاری ایرانیان در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور نشان میدهد، اسامی و القاب حضرت فاطمه (س) بیشترین انتخاب نام ایرانیان برای فرزندان دختر خود بوده است.
پایگاه اطلاعاتی جمعیت کشور نشان میدهد، نام فاطمه چهار میلیون و 400 هزار بار تکرار شده است و نام زهرا سه میلیون و سه هزار بار در سایت این سازمان به ثبت رسیده است.
در مجموع نام فاطمه(س) و القاب ایشان بیش از 11 میلیون بار در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور به ثبت رسیده است.
arash52
ممنون خاله مژده
این هم از طرف فاطمه است :
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
تازشم هم گیلاس یه دونه است هم اسم اصلی گیلاس
حالا یه دونه که نه اما کمتر از تعداد انگشتان دسته
بچه مثبت
ما هم تو فاميلمون داريم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم