تقدیم به فاطمه آرش 52 اینا.فاطمه؛ نام بیش از 4 میلیون دختر ایرانی
نقل قول: mojde
اگه بدونین چه کیفی کردم عنوان تاپیکم یه ویرگول لازم داشت خودم عنوانشو ویرایش کردم
من تو عنوان تاپيك ؛ ميبينم اما ، نه!!!!!!! دنيارو ميبيني جَوون!!! تا من گفتم بچه مثبت يه دونست همه مدعي شدن يه دونن نمونه هم يعني الگو
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت, منظورم همون ویرگول بالای نقطه است دیگه یه دونه ،نمونه،مثبت ،تاپیک بند(البته از این به بعد تاپیک بستن نه تنها مکروه نیست بلکه از اوجب واجبات است )
منتها من نمیدونم اگه ما ایرانیها به دختر پیامبر ارادت داریم، چرا این همه القاب حضرت زهرا (س) رو گذاشتیم کنار، فقط بند کردیم به اسم فاطمه و زهرا!
الان من خودم یه خواهرم اسمش فاطمه س. خاله ی من دوباره برداشته دخترشو گذاشته فاطمه! دوتا از زندایی های من اسمشون فاطمه س! (البته اینجا باید از دایی های خودم انتقاد کنم ) خلاصه که اسمای تکراری
ساحل ناقلا
Mahboob
mojde
Holtek
بقول یکی از بزرگان اهل فن : لذتی که در ویرایش هست ، در زدن تاپیک نیست
mojde
بچه مثبت
دنيارو ميبيني جَوون!!! تا من گفتم بچه مثبت يه دونست همه مدعي شدن يه دونن
نمونه هم يعني الگو
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
منظورم همون ویرگول بالای نقطه است دیگه
یه دونه ،نمونه،مثبت ،تاپیک بند(البته از این به بعد تاپیک بستن نه تنها مکروه نیست بلکه از اوجب واجبات است
SaMaN TaJ
مژده جون چرا دعوام کردی؟؟؟
اینم واسه شما:
مخلوط کن
نمايش يا پنهان متن
فاطی فاطی فاطی فاطی فاطی ازعشقت کردم قر وقاطی......hadi04
فاطي جون فاطي بيا بغلم كن فاطي .... كن فاطي ... مادرم كن فاطي خونجگرم كن فاطي يه ... از .. لبم كن فاطي
ژنرال
منتها من نمیدونم اگه ما ایرانیها به دختر پیامبر ارادت داریم، چرا این همه القاب حضرت زهرا (س) رو گذاشتیم کنار، فقط بند کردیم به اسم فاطمه و زهرا!
الان من خودم یه خواهرم اسمش فاطمه س.
خاله ی من دوباره برداشته دخترشو گذاشته فاطمه!
دوتا از زندایی های من اسمشون فاطمه س! (البته اینجا باید از دایی های خودم انتقاد کنم
خلاصه که اسمای تکراری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→