₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » یک سوال ؟؟؟
1 2

بدون عکس

یک سوال ؟؟؟

444 بازدید، 22 پست، نویسنده: پری سا

• پری سا

چند وقتیه یک مسئله ای فکر من مشغول کرده اینجا مطرح میکنم ببنم نظر شما چیه؟؟؟
    چرا تو کشور ما فامیل بچه حتما باید فامیل باباش باشه من فامیلیمو خیلی دوست دارم وقتی فکر میکنم بعد از اینکه با نامزدم ازدواج کردم و فامیل خیلی ساده ان را بچمون بگذارم ناراحت میشم اونوقت عروسمون با ان فامیلی داغونش فامیل خانواده ما باید رو بچه هاش باشه 14 خیلی لجم میگیره اخه اینها چه قانونهایه تو کشور ما فکر نکنید حسود 100 یا بی فرهنگم فقط رو خانواده و فامیلم تعصب دارم

• دلشاد

قانون نیست اعتبار مرد بیشتر از زنهاست 4

• پری سا

نقل قول: دلشاد
    قانون نیست اعتبار مرد بیشتر از زنهاست

اصلا هم اینطور نیست 14

• دلشاد

نقل قول: پری سا
    اصلا هم اینطور نیست

23 23 23

• پری سا

دلشاد این قضیه خارج از بحث زن ومرداست شاید برای بعضی ها مهم نباشه اما برای من مهمه و میخواهم نظر بقیه مخصوصا خانمها را بدونم

• نخبه

نقل قول: دلشاد

یعنی اعتبار و ارزش به نام فامیلیه.. خب خیلی از نامهای فامیلی مشابه هستن پس ننگ یکی که هیچ ربطی به شما نداره برای بقیه هم بد هست

نقل قول: پری سا
    چرا تو کشور ما فامیل بچه حتما باید فامیل باباش باشه من فامیلیمو خیلی دوست دارم وقتی فکر میکنم بعد از اینکه با نامزدم ازدواج کردم و فامیل خیلی ساده ان را بچمون بگذارم ناراحت میشم اونوقت عروسمون با ان فامیلی داغونش فامیل خانواده ما باید رو بچه هاش باشه خیلی لجم میگیره اخه اینها چه قانونهایه تو کشور ما فکر نکنید حسود یا بی فرهنگم فقط رو خانواده و فامیلم تعصب دارم

فکر نکنم نام فامیلی خیلی مهم باشه.. مهم اینه که بتونیم بچه های خوبی رو تربیت کنیم که یه وقت ابروی پدر و مادر رو نبرن
    تو کشور ما هم نام فامیلی مرد رو میزارن رو بچه ها چون مثلا سرپرست اصلی ددی هست و خیلی قوانین دیگه که بهش وابستس و بیشترشم از یه فرهنگ و کشور دیگه پریده اومده تو فرهنگ ما و الانم ما خیلی بیشتر از اونا چسبیدیم بهش 30 .. بی خیال زیاد به این چیزا فکر نکن.. مهمتر از اینا هست که با اسم اس..... از ما گرفتن

• hadi04

پری سا,
    دوست عزيزم چيزي كه فرموديد قانونه و قانون هم يه قرارداد هست براي ايجاد نظم مثلا بتونن با نام فاميلي يه نفر بفهمن كه چه كساي ديگه اي با ايشون فاميل هستن حالا يه جا قرارداد اينطوريه كه فاميل پدر باشه يه جا هم فاميل مادره ولي نام و فاميلي چيزيه كه افراد ميتونن خودشون انتخاب كنن و حتي مثل من هر دو تاشو تغيير بدن 46

• پری سا

نقل قول: نخبه
    فکر نکنم نام فامیلی خیلی مهم باشه.. مهم اینه که بتونیم بچه های خوبی رو تربیت کنیم که یه وقت ابروی پدر و مادر رو نبرن
    تو کشور ما هم نام فامیلی مرد رو میزارن رو بچه ها چون مثلا سرپرست اصلی ددی هست و خیلی قوانین دیگه که بهش وابستس و بیشترشم از یه فرهنگ و کشور دیگه پریده اومده تو فرهنگ ما و الانم ما خیلی بیشتر از اونا چسبیدیم بهش .. بی خیال زیاد به این چیزا فکر نکن.. مهمتر از اینا هست که با اسم اس..... از ما گرفتن

شیرین جون خیلی ممنون از نظرت 11 حرفات کاملامنطقیه 46 فکر نکنم بتونم با این قضیه کنار بیام

• levrone

کلا میخواستم خدمتت عرض کنم این یک عرفه و لازم به ذکره اینجا زن بعد ار ازدواج فامیلش تغییری نمیکنه ولی تو اکثر کشورای دنیا خصوصا غربی فامیلی زن بعد از تاهل به فامیلی شوهرش تغییر پیدا میکنه.
    نکته مهم اینه که همیشه باید با احترام در مورد فامیلی دیگران حرف زد یا حتی فکر کرد.
    زیاد خودتو درگیر این موضوع نکن. برات عادی میشه.

نقل قول: پری سا
    اونوقت عروسمون با ان فامیلی داغونش فامیل خانواده ما باید رو بچه هاش باشه

یعنی اینو حق داداشت نمیدونی که فامیلش رو بچه هاش باشه؟

• چکاوک

والا نمیدونم چی بگم 10

• پری سا

نقل قول: hadi04
    پری سا,
    دوست عزيزم چيزي كه فرموديد قانونه و قانون هم يه قرارداد هست براي ايجاد نظم مثلا بتونن با نام فاميلي يه نفر بفهمن كه چه كساي ديگه اي با ايشون فاميل هستن حالا يه جا قرارداد اينطوريه كه فاميل پدر باشه يه جا هم فاميل مادره ولي نام و فاميلي چيزيه كه افراد ميتونن خودشون انتخاب كنن و حتي مثل من هر دو تاشو تغيير بدن

اقا هادی ممنون که نظرتون گفتین 46
    اما من این مدل قانونها را قبول ندارم

• نخبه

فکر نکنم بتونم با این قضیه کنار بیام

خب پس چرا مامانت کنار اومده؟ اگر با یه سری چیزا کنار نیای زندگی برای خودت سخت میشه و تنها کسی که اذیت میشه خودتی.. برای چیزی مبارزه کن که واقعا ارزش داشته باشه.. این مسئله فکر کنم خیلی پیش پا افتادس و فرقی هم نداره.. حالا مثلا چه فرقی داره نام فامیلی زن یا نام فامیلی مرد 3 وقتی وارد یه زندگی میشی مسائل خیلی مهمتری هست که بهتره به اونا بپردازی نه اینکه با گفتن این چیزا و به قول تعصب نشون دادن در مورد این قضیه ههمسرت رو از خودت دلگیر کنی.. چون حتما هر کدومتون حرفی برای گفتن دارین و از قدیم گفتن حرف که طولانی بشه اخرش به بحث و جدل کشیده میشه که فکر نکنم درست باشه عزیزم

• پری سا

نقل قول: چکاوک
    والا نمیدونم چی بگم

7

نقل قول: levrone
    کلا میخواستم خدمتت عرض کنم این یک عرفه و لازم به ذکره اینجا زن بعد ار ازدواج فامیلش تغییری نمیکنه ولی تو اکثر کشورای دنیا خصوصا غربی فامیلی زن بعد از تاهل به فامیلی شوهرش تغییر پیدا میکنه.
    نکته مهم اینه که همیشه باید با احترام در مورد فامیلی دیگران حرف زد یا حتی فکر کرد.
    زیاد خودتو درگیر این موضوع نکن. برات عادی میشه

به بزرگی خودتون منو ببخشید که یکم دیر جوابتون دادم
    ممنون از نظرتون 46
    نقل قول: levrone
    یعنی اینو حق داداشت نمیدونی که فامیلش رو بچه هاش باشه؟

چرا این حق داره اما ...

• gilas

کی گفته عوض میشه بعد ازدواج 7

تو شناسنامه ات که همونه هر جا هم که دلت بخواد میتونی از فامیلی خودت استفاده کنی تو جاهای رسمی هم با فامیلی خودت میشناسنت

حالا تو یه جامعه جا افتاده که بعد ازدواج زن رو به فامیلی شوهرش فقط صدا میکنن که اینم میتونی خیلی راحت تغییرش بدی
    هر جا به فامیلی همسرت صدات کردن بگو فامیل من اینه

رو چه چیزای حساس هستیا 4

• hadi04

اقا هادی ممنون که نظرتون گفتین
    اما من این مدل قانونها را قبول ندارم

من هم فقط در مورد قانون صحبت كردم اصراري به اينكه قبول داشته باشيم يا نه ندارم اون يه مسئله مربوط به خودتونه 1

• حورا

منم به این موضوع فکر کردم ولی جواب منطقی از نظر خودم پیدا نکردم با نظر حرف هادی خان موافقم.
    46 46

• sib

هان؟ 37 بدم نمیگیا.برم روش فکر کنم.چون فامیلی من خیلی باحال تره از فامیلی اونه... 4 23
    بیخیال!چه اهمیتی داره.به قول شیرین مهم اینه که بچه خوبی تربیت کنی 713

• پری سا

نقل قول: gilas
    رو چه چیزای حساس هستیا

4
    نقل قول: hadi04
    من هم فقط در مورد قانون صحبت كردم اصراري به اينكه قبول داشته باشيم يا نه ندارم اون يه مسئله مربوط به خودتونه

اقا هادی من منظورم قوانینیه که تو کشور ما اجرا میشه و شما هم میدونید که بعضی هاش چقدر ... که این قانون دربرابر انها اصلا اهمیتی نداره اما ایکاش میتونستیم خودمون به راحتی درباره اسم و فامیلمون تصمیم بگیریم نه قانون
    شاید این قضیه ربطی به مسئله ای که مطرح کردم نداشته باشه خاله من 20 سال پیش می خواست اسم دخترش بگذاره ماریا اما ثبت احوال گفت که این یک اسم خارجیه و نمی شه . خوب به انها چه ارتباطی داره
    نقل قول: حورا
    منم به این موضوع فکر کردم ولی جواب منطقی از نظر خودم پیدا نکردم یا حرف هادی خان موافقم

ممنون حورا جون 46

نقل قول: sib
    هان؟ بدم نمیگیا.برم روش فکر کنم.چون فامیلی من خیلی باحال تره از فامیلی اونه...
    بیخیال!چه اهمیتی داره.به قول شیرین مهم اینه که بچه خوبی تربیت کنی

46 23

• hadi04

اقا هادی من منظورم قوانینیه که تو کشور ما اجرا میشه و شما هم میدونید که بعضی هاش چقدر ... که این قانون دربرابر انها اصلا اهمیتی نداره اما ایکاش میتونستیم خودمون به راحتی درباره اسم و فامیلمون تصمیم بگیریم نه قانون
    شاید این قضیه ربطی به مسئله ای که مطرح کردم نداشته باشه خاله من 20 سال پیش می خواست اسم دخترش بگذاره ماریا اما ثبت احوال گفت که این یک اسم خارجیه و نمی شه . خوب به انها چه ارتباطی داره

ولي پري جان به نظر من قوانين ما اصلا در كشور اجرا نميشه دليل مشكلات ما هم بيشترش همينه هيچ جاي قانون اساسي در مورد اينكه چه اسمي براي فرزندمون انتخاب بكنيم تعيين تكليف نكرده ولي ميبينيم كه در اجرا بعضي ها كاسه ي داغتر از آش هستن و واسه خودشون قانون تراشي ميكنن مثل همون چيزي كه خودتون بهش اشاره كرديد خاله گراميتون رو ميگم كه نتونست اسم دخترشون رو ماريا بذاره ،ولي خوب الان ديگه محدوديت هاي بيست سال پيش در اين مورد برداشته شده 46

• mati

37 منم تو این فکر بودم یه وقتی.

داداشمی درست اما مواظب باش 315

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: