ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Holtek
آره خوب در این چنین موقیعیتی بودن واقعا سخته
منم فکر کردم به صورت کلی میگی خوب 9
خب برا من تقریبا کلیه ، چون قسمتهایی از کارامو باید کس دیگه انجام بده .
مثلا مدار رو من طراحی میکنم ، یکی دیگه رو فیبر چاپ میکنه که معمولا هم بد قوله ، آخرین بدقولیش یه ماه بود ، منم تو قرارداد برا هر روزش 15 تومن ضرر زیان نوشته بودم .....
gilas
دکی ببخشید دخالت میکنما
اما بابا جون من میگه همیشه باید با کسانی که باهاشون کار میکنی 2-3 نفر رو داشته باشی
یعنی 2-3 نفر رو خبره تو یه کار داشته باشی که وقتی یه همیچین مواردی پیش میاد بتونی دیگری رو جایگزین کنی که کمترین ضرر رو بدی
بعدم معمولا اینجوریه یکی که ببینه جا پاش محکم نیست و اگه به موقع سفارشو حاضر نکنه دفعه بعد سفارش بهش نمیدن برای پول در آوردن خودش هم که شده کارش رو به موقع انجام میده
Holtek
اما بابا جون من میگه همیشه باید با کسانی که باهاشون کار میکنی 2-3 نفر رو داشته باشی
یعنی 2-3 نفر رو خبره تو یه کار داشته باشی که وقتی یه همیچین مواردی پیش میاد بتونی دیگری رو جایگزین کنی که کمترین ضرر رو بدی
بعدم معمولا اینجوریه یکی که ببینه جا پاش محکم نیست و اگه به موقع سفارشو حاضر نکنه دفعه بعد سفارش بهش نمیدن برای پول در آوردن خودش هم که شده کارش رو به موقع انجام میده
خب مشکل اینجاست که این کار رو همه نمی تونن انجام بدن ( البته تو تعداد کم مثلا یکی دوتا خودم چاپ می کنم ) و شهرستان ها هم این مشکلو دارن دیگه ، تعداد کار بلد کمه .
در ضمن این طرف ما همه کارست ، چندین کار رو باهم میکنه برا همین همیشه کار داره ، شانس ماست دیگه .
Kishe Mehr
Mahboob
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→