₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ❃ از زندگی لذت ببریم ❃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

❃ از زندگی لذت ببریم ❃

404 بازدید، 25 پست، نویسنده: gilas

• Holtek

نقل قول: gilas
    خوب مثال رو از اول میگفتی 9
    آره خوب در این چنین موقیعیتی بودن واقعا سخته
    منم فکر کردم به صورت کلی میگی خوب 9

خب برا من تقریبا کلیه ، چون قسمتهایی از کارامو باید کس دیگه انجام بده .
    مثلا مدار رو من طراحی میکنم ، یکی دیگه رو فیبر چاپ میکنه که معمولا هم بد قوله ، آخرین بدقولیش یه ماه بود ، منم تو قرارداد برا هر روزش 15 تومن ضرر زیان نوشته بودم ..... 2

• gilas

نقل قول: Dr.GSM
    مثلا مدار رو من طراحی میکنم ، یکی دیگه رو فیبر چاپ میکنه که معمولا هم بد قوله ، آخرین بدقولیش یه ماه بود ، منم تو قرارداد برا هر روزش 15 تومن ضرر زیان نوشته بودم .....

دکی ببخشید دخالت میکنما 9

اما بابا جون من میگه همیشه باید با کسانی که باهاشون کار میکنی 2-3 نفر رو داشته باشی
    یعنی 2-3 نفر رو خبره تو یه کار داشته باشی که وقتی یه همیچین مواردی پیش میاد بتونی دیگری رو جایگزین کنی که کمترین ضرر رو بدی

بعدم معمولا اینجوریه یکی که ببینه جا پاش محکم نیست و اگه به موقع سفارشو حاضر نکنه دفعه بعد سفارش بهش نمیدن برای پول در آوردن خودش هم که شده کارش رو به موقع انجام میده 1

• Holtek

نقل قول: gilas
    دکی ببخشید دخالت میکنما 9

اما بابا جون من میگه همیشه باید با کسانی که باهاشون کار میکنی 2-3 نفر رو داشته باشی
    یعنی 2-3 نفر رو خبره تو یه کار داشته باشی که وقتی یه همیچین مواردی پیش میاد بتونی دیگری رو جایگزین کنی که کمترین ضرر رو بدی

بعدم معمولا اینجوریه یکی که ببینه جا پاش محکم نیست و اگه به موقع سفارشو حاضر نکنه دفعه بعد سفارش بهش نمیدن برای پول در آوردن خودش هم که شده کارش رو به موقع انجام میده

خب مشکل اینجاست که این کار رو همه نمی تونن انجام بدن ( البته تو تعداد کم مثلا یکی دوتا خودم چاپ می کنم ) و شهرستان ها هم این مشکلو دارن دیگه ، تعداد کار بلد کمه .
    در ضمن این طرف ما همه کارست ، چندین کار رو باهم میکنه برا همین همیشه کار داره ، شانس ماست دیگه .

• Kishe Mehr

خیلی زیبا بود. به دلوم نیشست 286 مرسی گیلاسی 311
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: