سلام. قریب به پنج ماه نبودم. چرا نبودم و چی شد نبودم و چه گذشت مهم نیست، مهم اینه که گذشت. ولی در این گذشتن فقط یه مسئله منو اذیت می کنه و اونم مسئولیتی بود که پذیرفتم و به خاطر شرایط پیش بینی نشده نتونستم از عهدش بر بیام و به همین خاطر از همه دوستان و مخصوصأ علیرضا معذرت میخام. بگذریم... و اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوشتر است کیم کارداشیان
دلم واسه همتون پوکیده بود. از اینکه دوباره به جمعتون پیوستم و با این پیوستن شمیمی خوش و طراوتی دو چندان (و شاید صد چندان) به جمعتون دادم و باعث شدم با تلألوم نورافکنهای سایت رو قدری مرخص کرده و در این وانفسای گرانی برق که از جان گرانسنگ تر شده قدری در مصرف بهینه یاریگرتان باشم و نور در قلبهایتان بپاشم شاید که آن گوشه تاریک با این نور جلایی یابد، شادمانم.
سلام به به ببین کی امده زیبای خفته خبری ازت نبودش بچه های سابت دلشون برات تنگ شده بودش نمايش يا پنهان متنالبته کیم رو می گم که کسی دیگه ازش تاپیکی نزده بود خوش امدی دیاکو جان دلمون برات تنگیده بودی
دیااکو
قریب به پنج ماه نبودم. چرا نبودم و چی شد نبودم و چه گذشت مهم نیست، مهم اینه که گذشت. ولی در این گذشتن فقط یه مسئله منو اذیت می کنه و اونم مسئولیتی بود که پذیرفتم و به خاطر شرایط پیش بینی نشده نتونستم از عهدش بر بیام و به همین خاطر از همه دوستان و مخصوصأ علیرضا معذرت میخام.
بگذریم...
و اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوشتر است
کیم کارداشیان
levrone
بله!
سخن دوست خوش ترست ...
مردیم از خماری ...
چکاوک
دلشاد
هوراااااااااا
داداش دیااکو دلم برات تنگ شده بود
خوشحالم دوباره میبینمت
gilas
باز اومدی جوونای مردم و به هوس بندازی
نمايش يا پنهان متن
خوش اومدی جات خالی بودمردیم از خماری ...
شما تشریف بیارین خونه باید لازم سفر رو جمع کنم
....................................
levrone:
بهونه
بستنی کیم
دیااکو
بندری
carlos
arash52
تابستونه و هوا گرم و چیزی که خیلی می چسبه کیمه
Mahboob
غریبی نکنیا ... سخن دوست خوشتر است
Yalda Anwari
علاقه ای شدیدی به این آبنبات داره
Kishe Mehr
206 صندوق دار جالبی بود
mati
سلام دوست جدید
kamal313
به به ببین کی امده زیبای خفته خبری ازت نبودش بچه های سابت دلشون برات تنگ شده بودش
نمايش يا پنهان متن
البته کیم رو می گم که کسی دیگه ازش تاپیکی نزده بودخوش امدی دیاکو جان دلمون برات تنگیده بودی
هاچو هاچو
maryamlondon1
نمايش يا پنهان متن
خوش امدی دیااگو جان دلمون برات تنگ شدهSaMaN TaJ
نمايش يا پنهان متن
ژنرال
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→