₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » با عشق قدیمیمون چیکار کنیم
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » با عشق قدیمیمون چیکار کنیم
1 2 3 4

بدون عکس

با عشق قدیمیمون چیکار کنیم

1128 بازدید، 62 پست، نویسنده: mojde

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    من اینو اصلأ قبول ندارم، اصلأ اسم به هم رسیدن که مترادف ازدواجه میاد کهیر می زنم. چرا باید یه علاقه که خودش می تونه بهترین تضمین کننده رابطه باشه با قید و بند ازدواج خرابش کرد. ازدواج یه سری شرایط و قید و بنده که مثلأ برای تضمین یه رابطه گذاشتند، من رابطه ای که احتیاج به شرایط و قید و بند برای حفظش باشه رو نمی تونم تحمل کنم. من رابطه ای رو دوست دارم که علاقه باعث پایداری اون رابطه بشه، و وقتی حس کردی که علاقه نیست یه چمدون جمع کنی و گورتو گم کنی (خودمو می گم) من دوست ندارم یه رابطه عادت بشه، من دوست ندارم یه رابطه رو تحمل کنم، من دوست ندارم یه رابطه ترحم بشه. اینم بگم که من اصلأ دوست ندارم که نسلم ادامه پیدا کنه پس مشکل بچه هم این وسط حله.

استاد منظور منو اشتباهی متوجه شدی
    منظورم اینه که اگر واقعا دو نفر همو برای ازدواج بخان همه تلاششون رو میکنن که بهم برسن نه اینکه یکی بخاد اون یکی نخاد
    با اینم موافقم که دو نفر میتونن با هم بمونن بدون ازدواج کردن .. ولی به شرطی که هر دو طرف از ته دل راضی به این امر باشن نه از سر ناچاری ..
    خب خیلی خوبه که شما یا هر کسه دیگه ای که از قید و بند خوشتون نمیاد ازدواج نمیکنید این رفتارتون رو هم خوب میدونم چون خودتون به خودتون و رفتارتون اگاهید و الکی تعهد نمیدین و بعد تعهد و قولتون رو بشکنید..لااقل مثل خیلی از ادمها که نامردی و خیانت میکنن نیستین اصلا هم بد نمیدونم این کارو.. قبول هم دارم فقط یه چیزی بچه پرو اون دوست قدیمیات که پیدا کردی اگر هنوز مزدوجن سر و گوشت نجنبه که به شاپرک میگم با شلاق بیاد سراغت913

فکر کن تو بچه داشته باشی23

• دیااکو

نقل قول: نخبه
    فکر کن تو بچه داشته باشی

اتفاقأ من منظورم از اینکه میخام بچه دار نشم این نیست که خودم رو از داشتن بچه محروم کنم، من میخام دنیا رو از ادامه پیدا کردن نسلم محروم کنم و این سزای دنیاست برای اینکه منو درست نشناخت. و این عدم شناخت باعث محرومیتش از ادامه منه. آخی ادامه من چه نازه

• نخبه

اتفاقأ من منظورم از اینکه میخام بچه دار نشم این نیست که خودم رو از داشتن بچه محروم کنم، من میخام دنیا رو از ادامه پیدا کردن نسلم محروم کنم و این سزای دنیاست برای اینکه منو درست نشناخت. و این عدم شناخت باعث محرومیتش از ادامه منه. آخی ادامه من چه نازه

اوا نکن این کارو با دنیا.. گناه داره اخه ....حالا یه بچه بیار 23 نزار این دنیا بمونه تو کف تو 23

• IQ

نقل قول: ماهی
    حق با توئه

مرسی ولی توضیحات نخبه رو بخونید.روی حرف بنده رو کم کرد. 5
    نمايش يا پنهان متنبه هر دونفرای محترم مثبت دادم 3

من اصلأ دوست ندارم که نسلم ادامه پیدا کنه

نمايش يا پنهان متنآخی طفلکی فرزند شما.نازی اون بالا بالاها توی عالم ذر داره این شکلی 48 ازتون می خواد فکرتون عوض کنید تا از لذت زندگی بهره مند بشه.

• arash52

دیااکو,
    نخبه,

دوام عشق اگر خواهی مکن باوصل آمیزش
    که آب زندگانی می کند خاموش آتش را 46

• نخبه

نقل قول: arash52
    دوام عشق اگر خواهی مکن باوصل آمیزش
    که آب زندگانی می کند خاموش آتش را

حالا کی گفته من اینهمه عاشق و کشته مرده ام 23
    این شعر رو هم که حضرت ارش 52فرمودن واسه اون عاشقهای کور و کره که اب زندگانی عشقشان و هوسشان را خاموش میفرماید نه واسه کسی که یه زندگی اروم و عادی و با غش و ضعف کمتر شروع میکنه 56

منم مثل دیاکو دوست داشتم ایران هم خارجکی بود و ازدواجی نبود و فقط با یکی زندگی میکردی و هر وقت میدیدی نمیتونی ادامه بدی میرفتی.بعد هم مورد بعدی 4 . اونقذه خوب بود اونجورییییییییی .ولی حیف

راستی اینقدر عشق عشق نکنید که اصلا عشق واقعی نداریم.. غیر از عشق یه سری از مادرها به بچه هاشون .. و الا فکر نکنم جوونهای امروزی ما بدونن اصلا عشق چی هست.. هر کی یه چی تو کتاب خونده همون رو تکرار میکنه فکر هم میکنه عاشقه23

• Kishe Mehr

به نظر من اگر ظرفین آنچه که هست رو بپذیرند بخش عظیم مشکلاتش حل میشه . به قول دکتر شریعتی خدایا کمکم کن تا بپذیرم هرآنچه که نمی توانم تغییر دهم 3

18 باز این متخصص در امر ازدواج و تاپیک داغ کن سایت رفت بالای منبر 44

بچه ها بیایید همگی با هم تا اخر تابستون ازدواج کنیم تا این شیرین دیگه دست از سر کچل ما برداره 62

نمايش يا پنهان متنشوخی کردم استفاده می بریم 86

نقل قول: ماهی
    به نظر من وقتی جدایی اتفاق می افته که آدما به نفرت رسیده باشن.پس دیگه یاد و خاطره ای باقی نمی مونه.

خب ممکنه یکی از طرفین نفرت داشته باشه و اون یکی راضی باشه 3

• نخبه

نقل قول: IQ
    توضیحات نخبه رو بخونید.روی حرف بنده رو کم کرد.

9 خب من حالتهای مختلف رو گفتم و کامل توضیح دادم 9 بد گفتم مگه 4

نقل قول: Kishe Mehr
    باز این متخصص در امر ازدواج و تاپیک داغ کن سایت رفت بالای منبر

کوفت میدونستم تو میای اینو میگی 23 خب چه کنم گفتم بگم بقیه مستفیض بشن .. ناسلامتی نخبه ام 83

نقل قول: Kishe Mehr
    بچه ها بیایید همگی با هم تا اخر تابستون ازدواج کنیم تا این شیرین دیگه دست از سر کچل ما برداره

وای چقدر باحال میشه یاد اون تاپیکم افتادم که هفت زن که با هم همسایه بودن توی یه هفته بچهاشون به دنیا اومده بودن 23 حالا شما هم تا اخر تابستون علوسی کنید کلی بخندیم 23

• Kishe Mehr

کوفت میدونستم تو میای اینو میگی 23 خب چه کنم گفتم بگم بقیه مستفیض بشن .. ناسلامتی نخبه ام 83

به قول حاجاقا مارمولک بهشت که زورکی نیست اگه خیلی از اینورش فشار بدی از اونورش درمیاد 23
    نمايش يا پنهان متنشوخی کرده بیدم 4

وای چقدر باحال میشه یاد اون تاپیکم افتادم که هفت زن که با هم همسایه بودن توی یه هفته بچهاشون به دنیا اومده بودن 23 حالا شما هم تا اخر تابستون علوسی کنید کلی بخندیم 23

اون حاصل برنامه ریزی های انگلیسی ها بید.. ما ایرانی ها که........ 23

• maryamlondon1

خوشبختانه من که شکست عشقی نداشتم .. اما پسرم با این شکست مواجه بود که متاسفانه عشق اولش بود .خیلی داغونش کرد ومارا هم بیچاره کرد..که خوشبختانه بعد از مدتی همچی به روال عادی برگشت ولی دیگه اعتمادش به دخترا از دست داد 2

نقل قول: mojde

دیگه عشق حساب نمیشه اون یک خاطره با قی میمونه 2

• IQ

نخبه,
    نمايش يا پنهان متنحالا یه عده هم هستن خب خودشون نمیخان از هم جدا بشن و خانواده ها و موارد دیگری باعث میشه از هم جدا بشن خب اینجور ادمها اگر تو زندگیشون موفق باشن خیلی راحت اون عشق قدیمی رو فراموش میکنن و باید هم فراموش کنن ولی معمولا ادمهای ضعیف و اونایی که بیشتر زندگیشون با غم و غصه هستش فراموش نمیکنن واسه اینکه تا کوچکترین سختی سراغشون میاد فکر میکنن منجیشون عشق قدیمی میتونه باشه
    در حالیکه اگر با اون طرف ازدواج میکردن هم شاید زندگیشون بدتر از این حرفا میشد.. گاهی نباید افسوس گذشته رو خورد و باید به یه اینده روشن فکر کرد.. چرا باید به چیزی که از دست دادی اونقدر فکر کنی که تمام زندگیت پر از احساس پوچی بشه.. اگر از کسی جدا شدیم حتما خیرو صلاحمون بوده به قول مامی مستونم عشق اگر مال تو باشه بر میگرده ولی اگر قسمت تو نباشه هیچ وقت قسمتت نمیشه پس غصه الکی خوردن فایده نداره و به مرور زمان باید فراموش کرد و زندگی رو به همراه زندگیت و خودت تلخ نکنی..

خب من حالتهای مختلف رو گفتم و کامل توضیح دادم 9 بد گفتم مگه 4

منظور منم همين بود كه توضيح كامل دادين و موردي كه من گفتم رو هم از قلم ننداختين.مرسي 39 46

• carlos

من فقط میدونم هرگاه عشق دومی اومد سراغت , اونو بیشتر دوست داشته باش 65

• SaMaN TaJ

نقل قول: carlos
    من فقط میدونم هرگاه عشق دومی اومد سراغت , اونو بیشتر دوست داشته باش

ایول علی،چه جمله زیبایی 72

بستگی داره چطور از اون عشقت جدا شده باشی...ولی در کل شاید بیخیال شده باشی و دیگه هیچ حس خاصی نداشته باشی،ولی خاطرش همیشه میمونه(چه بد باشه چه خوب) 3
    ولی این جمله:
    نقل قول: maryamlondon1
    ولی دیگه اعتمادش به دخترا از دست داد

کاملا درسته... 52 52 52

• مخلوط کن

هر کاری که صلاح میدونی! 66 مثلاً کشتن! 19 آزار روحی! 19 تیکه تیکه کردن! 19
    یا یکم ملایمتر پاره کردن عکساش..نامه هاش!در خلوت فحش دادن به خودش وتمام وابستگانش 9 4
    یا بازم ملایمتر...بگی دیگه دوست ندارم وبعد اشک واینا 10
    بازم ملایمتر ؟؟؟؟
    .
    .
    .
    نمايش يا پنهان متن94

• Galexy

کلا داره تاپیکا داره به چالش میکشه عشق و ازدواجو این حرفا رو!که خوبه گاها!
    آی عشق چهره سرخت پیدا نیست...!
    حرف زیاده در این موارد،اما عشق یه ارتباط دو طرفست،دروغ هم نمیتونی به طرفت بگی،چون بعدا دست آدم رو میشه.... این البته توضیح حاشیه ای بید 99
    آخه خواهر من، عزیز گرامی سر صبح چه سوالیه میپرسی! 38
    فعلا اینو بگم که اگه شد \"عشق\" یعنی کلمشو معنی کرد! میشه درین مقوله هم صحبت کرد، و اینکه این مسائل مثل مریضی نیست که نسخه براش بپیچی!
    بعدا میام توضیح میدم 3

• mojde

نقل قول: Galexy
    بعدا میام توضیح میدم

65

• مستانه

mojde,

دیروز به خودتم گفتم 9 من کلاً آدم احساساتی هستم ولی رمانتیک نیستم و از وابسته شدن به شدت می ترسم و واهمه دارم 40
    من ترجیحم توی زندگیم اینه که عشق هرگز 53
    البته منم آدمم دل دارم ولی عاشق نشده بودم که بدونم حالا باهاش باید چه کنم و امیدوارم که نشم 100 البته این روزا .............................................................................. 17
    دلم می خواد مثل سرو آزاد باشم و دیگرانی هم که قراره درکنار من باشن آزاد باشن 6

• Galexy

65

و اما در ادامه باهاس بگم ....
    بعدا میام میگم، الآن کار دارم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: