عشق اول هيچ وقت فراموش نميشه، چون الفباي عاشقي رو ياد عاشق داده، اسم اين شخص براي هميشه با تيغ روي قلبش حك ميشه و هيچ وقت هم جاش از بين نميره! هر كي بگه فراموشش كردم يا دروغ ميگه يا اينكه عاشقش نبوده يا اينكه بد جور ازش خورده! مرسي مژده جان.
عشق اول هيچ وقت فراموش نميشه، چون الفباي عاشقي رو ياد عاشق داده، اسم اين شخص براي هميشه با تيغ روي قلبش حك ميشه و هيچ وقت هم جاش از بين نميره! هر كي بگه فراموشش كردم يا دروغ ميگه يا اينكه عاشقش نبوده يا اينكه بد جور ازش خورده!
کاملا درست بود داداش مازی. دقیقا همینه
نقل قول: sanam
به جان خودم شوخی نمیکنم. نمیدونم عشق قدیمی یعنی چی
صنم جان منظور اینه که کسانی ممکنه قبلا عشق رو با کسی تجربه کردن و میشه گفت اولین عشقش بوده
کوچک تر از آنم که بگم ولی همیشه این جمله تو ذهنم هست بدی های گذشته را فراموش کن ولی خوبی ها را نمایان ساز تا بدی ها را فراموش شود . کاری که خیلی وقت ها پیش می کردم و خودم رو سر زنش می کردم به خاطر اشتباه هاتم ولی دیگه اشتباه گذشته رو نکردم تا بدی ها رو فراموش کنم و خوبی ها رو چندیدن برابر نمایان ساختم درمورد عشق هم فکر کنم این بهترین راه حل باشه با اون که سخت هست ولی امکان پذیر
سلام و سپاس . مطلب تأمل برانگیزی بود و نظرات هم خیلی جالب و خوندنی بودن . عشق و علاقه هیچ وقت فراموش نمیشن . فقط کم رنگ میشن و مرور زمان عامل اصلی کمرنگ شدن هاست . عشق قدیمی همیشه زنده میمونه . مخصوصاً عشق اول . بوی عطر ، آهنگ ، لباس خاص و خیلی چیزهای دیگه عامل اصلی یادآوری خاطرات قبلیه و اگه کسی میخواد عشق قبلی و فراموش کنه باید از این مسائل دوری کنه و اشیائی که یادآور خاطرات گذشته هستن و دور بریزه . اکثر افراد نمیتونن عشق و رابطه ی قبلی و فراموش کنن . حتی اگه بهترین ازدواج و هم داشتن بازهم فکر میکنن که با مورد قبلی خوشبختتر می شدن . این مطلب و که خوندم خیلی دلتنگ شدم ...
Kishe Mehr
میگن مواد مخدر هم ادمو بی خیال میکنه
The one
Kishe Mehr
جریان لوور چی بود یادم رفت
The one
Kishe Mehr
خدا نکنه
نمايش يا پنهان متن
اهان از اون لحاظ منظورته
حالا که متوجه شدم جوابتو میدم
The one
Kishe Mehr
نازی خانم هیفا
کی تو رو توی این موقعیت قرار داده؟ کیـــــــــه؟ کیــــــــــه؟ کیـــــــــــــــه؟
خو منم جنس عتیقه ی آزاد بیدم یعنی هر یه جایی بیدم
باز یاد جکی افتادم
The one
Kishe Mehr
آقایی از خودتونه
میگم با من حرف نزن چون هویجوری پشت سر هم یاد جک می افتم
یکی داشته می خندیده بهش میگن چرا میخندی؟ میگه داشتم واسه خودم جک تعریف میکردم. مگن پس چرا اخرش بلند خندیدی؟ میگه اخه این جکه رو هنوز نشنیده بودم
اگر نمیدونسته داره چی کار میکنه حداقل جاش رو میدونسته کجاست
The one
Holtek
sanam
به جان خودم شوخی نمیکنم. نمیدونم عشق قدیمی یعنی چی
Life Dream
مرسي مژده جان.
Kishe Mehr
کاملا درست بود داداش مازی. دقیقا همینه
صنم جان منظور اینه که کسانی ممکنه قبلا عشق رو با کسی تجربه کردن و میشه گفت اولین عشقش بوده
Life Dream
پس چي!
KuRoSh
بدی های گذشته را فراموش کن ولی خوبی ها را نمایان ساز تا بدی ها را فراموش شود .
کاری که خیلی وقت ها پیش می کردم و خودم رو سر زنش می کردم به خاطر اشتباه هاتم ولی دیگه اشتباه گذشته رو نکردم تا بدی ها رو فراموش کنم و خوبی ها رو چندیدن برابر نمایان ساختم درمورد عشق هم فکر کنم این بهترین راه حل باشه با اون که سخت هست ولی امکان پذیر
soheyla
سلام و سپاس .
مطلب تأمل برانگیزی بود و نظرات هم خیلی جالب و خوندنی بودن .
عشق و علاقه هیچ وقت فراموش نمیشن . فقط کم رنگ میشن و مرور زمان عامل اصلی کمرنگ شدن هاست .
عشق قدیمی همیشه زنده میمونه . مخصوصاً عشق اول . بوی عطر ، آهنگ ، لباس خاص و خیلی چیزهای دیگه عامل اصلی یادآوری خاطرات قبلیه و اگه کسی میخواد عشق قبلی و فراموش کنه باید از این مسائل دوری کنه و اشیائی که یادآور خاطرات گذشته هستن و دور بریزه .
اکثر افراد نمیتونن عشق و رابطه ی قبلی و فراموش کنن . حتی اگه بهترین ازدواج و هم داشتن بازهم فکر میکنن که با مورد قبلی خوشبختتر می شدن .
این مطلب و که خوندم خیلی دلتنگ شدم ...
چکاوک
تا ابد توی قلبت حفذش کن
اگرم دوست داشتی با هاش حرف بزن
eltiaam
Mahboob
منم نظر دادمها صفحه اول اینجرری نگاه نکنید
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→