مرسي آبجي جون، توو فارسي كلمات زيادي وارد شده! از تركي و كردي و عربي و خارجي! مثلاً كلمه (شلم شورباو) كه بعضي ها ازش استفاده ميكنن، يه كلمه كردي هست!! اونجور كه فهميدم اكثر كلمات جنگي از كلمات تركي استفاده شده! مثل گلنگدن!
باز شاید به علت رنگ مرکب یا جوهر در زمانهای قدیم, این اصطلاح به غلط جایگزین شده
دقیقا همینطوره.سواد یعنی سیاهی و یک مصدر عربی است. کسانی که بلد بودند بنویسند در حقیقت کاغذ سفیدی را سیاه می کردند . یعنی توانایی سیاه کردن کاغذ را داشتند . از این رو به آنان « با سَواد » گفته شد .این کلمه در عربی معادل ندارد و بدان می گویند : « الّذی یعرف الکتابة » پس ما ایرانیان واژه ای جدید را از پیوند دو واژه ( با+سواد) ساخته ایم و دریافت نوینی به آن بخشیده ایم . منبع ممنون یکتا خانوم .جالب بود
Life Dream
ولي اگه گفتيد كلمه اسانسور از كجا اومده؟!!
نمايش يا پنهان متن
چه ترانه قشنگي گذاشتي، فكر كنم انريكو باشهماهی
دقیقا همینطوره.سواد یعنی سیاهی و یک مصدر عربی است. کسانی که بلد بودند بنویسند در حقیقت کاغذ سفیدی را سیاه می کردند . یعنی توانایی سیاه کردن کاغذ را داشتند . از این رو به آنان « با سَواد » گفته شد .این کلمه در عربی معادل ندارد و بدان می گویند : « الّذی یعرف الکتابة » پس ما ایرانیان واژه ای جدید را از پیوند دو واژه ( با+سواد) ساخته ایم و دریافت نوینی به آن بخشیده ایم .
منبع
ممنون یکتا خانوم .جالب بود
gilas
تو کمتر از از 30 سال بدون رحمت گند زدیم به زبان شیرین پارسی شده یه زبان همم عربی و ترکی هم فرانسوی هم خیلی چیزای دیگه
فردوسی جونم کجایی
The one
ژنرال
هر کلمه ای رو چه فارسی چه عربی آخرش تنوین میبندیم و عربیش میکنیم.
جدیداً اینطور شده...
مثلاً میتونیم این کارو کنیم....
اخیراً اینطور شده...
ناموساً اون کارو نکن...
خواهشاً این کارو انجام بده...
بعضیا که دیگه خیلی شاهکارن و کلمات انگلیسی رو هم تنوین میبندن!
طرف تلفناً جریانو توضیح داد.
تلفناً!!!
ماهی
به خدا من ابداع نکردم.کار من نبوده.اجداد ما این اشتباهو کردن
The one
gilas
برین کنار مثل شیر اومدم جرات به خرج بدم اشتباه ها رو درست کنم
خوب حالا از کجا شروع کنم
ژنرال
خودتم که تنوین بستی آخر واژه رو!
نمايش يا پنهان متن
پارسی رو پاس بدارThe one
gilas
خدا نکنه
خوب زبان به این شیرینی و خوش آهنگی حیف به خدا
باشه منتظرم تا بیای
اوهوم
عربی که بلد نیستم تشخیص نمیدم زیاد کدوم فارسیه کدوم عربی برم ببینم استعدادم تو زبان های دیگه چطوره
ژنرال
لابد تو مسافرتم هی تنوین میبستی آخر هر واژه
The one
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→