عجب فرمایشاتی سپاس مدیر مژده نکات جالبی بید یادم آید که روزی به مدیران تلنگر می زدی یادم آید که مدیران رو از تاپیک دار میزدی برای تاپیک های تکراری که میزدی و بسته می شد
والا حالاکه اصرار داری برات میگم زمانی که مدیر میشی پره های بینیت کمی گشاد میشه و غبغت کمی به سمت جلو حرکت میکنه ،پشت چشمت به طرز خاصی نازک میشه و ابروهات 2 سانت به سمت بالا حرکت میکنه لبهات کمی جمع شده خنده دونت پر میشه اما سعی میکنی لبخند زیادی و بیخودی نزنی ،به تاپیکا از بالا نگاه میکنی البته یه خورده نگاه کردن به صفحه مانیتور از بالا سخته اما مجبوری میفهمی مجبوری،خلاصه یه جورای حس میکنی چقدر زحمت کش و با کمالاتی و اصلاً اهل جلافت بازی و این حرفا هم نیستی و همین جور از مغزت مطالب نو فوران میکنه طوری که همه انگشت به دهن میشن از این همه نبوغ خداوند قسمت شما هم بکنه 58
خاله یعنی میگی از ایدز گرفتن هم بدتره؟
نمايش يا پنهان متنبه اقای علیرضا بگید اسم منو از لیست مدیران اینده بردارند
نقل قول: gilas
الان دارم به مدیر بودن خودم شک میکنم 17 یعنی این همه کار باید انجام میدادم ندادم 38 الان شرمسارم از کم کاری که کردم
گیلاسی بدیو بدیو بکن برو استفاده، نه ببخشید استعفا بده اینطوری که خاله مژی میگه خیلی مریضی بدیه
بعد تاپیکو بزنی و یهو ببینی آهههههههههههههههههههههههه بستن بستن نازنین تاپیکو فکر میکنی چی حالی میشی؟مثل گوجه فرنگی لهیده تابستونی پهن میشی رو صندلیت و یه غر به خودت میزنی و یه غر یواشکی و به این شکل
نقل قول: mojde
یك كار بد و ناشیانه آن است كه محتوای سایت خود را با مطالبی كه از سایتهای دیگران كپی كردهاید پر كنید. رك و راست بگویم: خودتان را گول میزنید. كاربران اینترنت افرادی هستند كه دست كم سطح متوسطی از هوشمندی را دارند. چرا به سایت شما بیایند؟ به سایتی میروند كه تولید كننده اصلی محتوا است. بهترین كار آن است كه وقت بگذارید و كمی خلاقیت به خرج دهید. پاداش مطالبی كه با زحمت خودتان تهیه كردهاید را با افزایش فروش یا درآمدتان از طریق سایت خواهید گرفت، به شرطی كه برنامهای برای كسب درآمد از سایت داشته باشید و بودجه ریزی كنید. ژان بقوسیان، مدیر سایت مدیر سبز میگوید: تولید محتوای اوریجینال (اصلی) یكی از مهمترین عوامل موفقیت یك سایت وب است.
من چند تا تاپیک گذشتم خودم زحمتش کشیدم . همین تا پیک اخری که بازی برسلونه ومنچستر بچه ام تو باران وسرما بردم لوزهاش چرک کرد ویک هفته به بچه ام امو کسسلین میدادم ولی متاسفانه یا سرور پر میشه ویا سایت فلتر میشه زحمات ما به هدر میره
KuRoSh
سپاس مدیر مژده نکات جالبی بید
یادم آید که روزی به مدیران تلنگر می زدی یادم آید که مدیران رو از تاپیک دار میزدی
carlos
محسن جان دیگه غیبت نکن
سرزنشم نکنین
خودم میدونم خیلی بده
ژنرال
مژده بی نظیره
خودم میدونم خیلی بده
الانم بیست و دوم شدی...
خوب شد من بیست و دوم نشدم
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
به اقای علیرضا بگید اسم منو از لیست مدیران اینده بردارندیعنی این همه کار باید انجام میدادم ندادم 38
الان شرمسارم از کم کاری که کردم
گیلاسی بدیو بدیو بکن برو استفاده، نه ببخشید استعفا بده اینطوری که خاله مژی میگه خیلی مریضی بدیه
mojde
maryamlondon1
من چند تا تاپیک گذشتم خودم زحمتش کشیدم . همین تا پیک اخری که بازی برسلونه ومنچستر بچه ام تو باران وسرما بردم لوزهاش چرک کرد ویک هفته به بچه ام امو کسسلین میدادم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→